פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
- 21 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות ג'וי רייד. אחרי נסיעת מבחן נראה לי שזה הקטנוע הנוח לי ביותר. נסעתי על ה 150 אבל אני מתלבט האם להוסיף 2000 ש"ח וללכת על ה 200 או שזה לא שווה את האקסטרה בשביל כוח סוס אחד. יש למישהו פה מושג או ניסיון בכלי הזה? תודה, מיק
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עכשיו בפולגז: http://www.fullgaz.co.il/archive/apr-04/news/fg-sm-race5.php
הודעה אחרונה מאת motoboaz, -
אוקיי, בזמן ביקורי באוטומוטור צד את עיני הקטנוע הבא: CPI hussar 50cc אין לי מושג ירוק לגבי הקטנוע הזה, שלא לציין שעל החברה הזו אני שומע פעם ראשונה. המחיר שניתן בוטומוטור הוא 6200 ש"ח (כולל 10% הנחה). מה אתם אומרים? אני צריך קטנוע לחצי שנה בלבד (התקציב הוא 6000) ! האם זו עסקה שווה? מישהו נסע עליו אי פעם? מישהו מכיר, שמע? אשמח אם תיעצו לי בנושא. אשמח לקבל את חוות דעתכם, כי ההנחה הולכת להגמר בקרוב.... הנה הנתונים שלו: Specification / Model No. HUSSAR 50CC JR50 & OLIVER 50CC JV50 Dimension (LxWxH) 1839 x 664 x 1131 mm Wheel Base 1260mm Ground Clearance 135mm Net Weight 84kg / 85 kg Front tyre 120/70-12-…
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://home.arcor.de/alles_legal/alles-illegal.wmv 8 קטנועים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כמו אחרי האנג אובר אני תמיד אומר פעם הבאה אני לא הולך. אבל גם השנה ביקרתי בתערוכת הרכב אוטומוטור. אז נכון אני סתם חומד לי תערוכה עם חידושים, דגמי קונספט וכל מיני אקזוטיקות דו וארבע גלגליות. יש שיאמרו שיש לי עיניים גדולות ובמצב שוק הרכב הישראלי, אני צריך להגיד תודה על זה שהביאו שלושת רבעי דגם קונספט ואיזה שני רכבי יוקרה. אבל, וכאן בא האבל הגדול, אני רוצה יותר. אני רוצה שאופנוע כמו ה-DL650 שיכול להיות דגם מוצלח מאוד בישראל מבחינת מכירות יועמד במקום של כבוד. אני רוצה שה-GS500F החדש לא יעמוד על במה בגובה של מטר וחצי אלא מקום שאפשר לבדוק אותו מכל צדדיו (הרי יש את אלו שיוסיפו את ה6000 שקלים לקנות אותו בשביל ה-show). אני מצפה מ-KTM להביא את הSM שלהם. אני מצפה ממטרו שאופנועי ה…
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
וואלה שבת בבוקר יום יפה ? איזה יפה ואיזה נעליים. אני יוצא מהבית בשש וחצי... רק משוגעים כמוני שעובדים בשבת בבוקר ומוצלחי למינהם ערים בשעות כאלו בשבת, כל עם ישראל נם את שנת הלילה שלו עוד. טוב מתניעים את האופנוע, שנהנה דווקא מאויר הבוקר הקריר ויאללה מתחיל להתנייד לכיוון פ"ת. איך שאני מגיע לרוקח, אני מזהה משהו מוזר.. הרמזור שאמור להיות 100 מטר לפני נעלם בינות ערפילי הבוקר הסמיחים. אני נוסע עוד קצת ומגיע למסקנה שהבוקר להבדיל מהרבה בקרים קר לאללה והערפל סמיך כמו סמוחטה של שחקן כדורגל באמצע משחק (מישהו אמר שירה מודרנית על הבוקר ???) טוב נע לאיטי לכיוון איילון ומשם לכביש 5 בואכה מזרחה... מה שכן אי אפשר לרכב עם המשקף סגור. המשקף הצהוב שבדרך כלל עוזר מאוד גורם לבעייות קשות…
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
? גביע אירופה בא לירושלים
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איפה אני יכול ללמוד עד 500 באזור רמת גן במחיר סביר כמובן אבל גם שהמורה ידריך ולא יגיד לי ראשון אתה מוריד כל השאר מעלה(מנסיון כואב ניסיתי פעם והתיאשתי בגלל תקציב כלכלי ). ואחרי זה על מה מומלץ להתחיל ... החלום זה ספורט בינתיים אפשר רק כביש אבל גם דו"ש מסקרנים במיוחד הק.ט.מ.... היה ניסיון על 400 lc4 וניראה נחמד... תגובות יתקבלו בברכה... ותודה מראש
הודעה אחרונה מאת bugy, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סקירת המרוץ החמישי והאחרון לעונה עלתה לאתר הסופרמוטו הישראלי לאתר http://www.supermoto.co.il/Main.htm לסקירה http://www.supermoto.co.il/Race12-04-04.htm לגלרית התמונות http://www.supermoto.co.il/images/RaceGallery2003/index.php?imgdir=104&page=1 תהנו
הודעה אחרונה מאת Dr XR, -
לאור החדשות בפג"ז, היכן ישודר המירוץ הקרוב ביורוספורט או ב BBC? והאם זה נקלט בארץ? הערוץ של ה BBC שאני מניח שהוא שונה מערוץ החדשות של ה BBC.
הודעה אחרונה מאת a.c, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כולם כבר כתבו עליהם- Ynet, מוטובייק, בייקס. אפילו הארץ כבר כתבו ואילו אתם ? אתם כאילו נרדמתם ונכנסתם לתרדמת חורף אלא שהחורף כבר מאחורינו והקיץ כבר דופק בדלת. מה עם איזו כתבת מבחן חדשה על ה- SV ? על הפייזר 600 החדש ? ולא, הכתבה על ההונדה שאדו לא נחשבת כי כולם פה יודעים שהשאדו לא אופנוע, הוא קאסטום - נישה אחרת לחלוטין שבכלל צריכה לקבל פינה משלה הייתי בטוח וסמוך שלקראת החג תפרסמו כתבה חדשה אך לצערי הרב התבדיתי. מה עוד שלהפתעתי הרבה, גם במהלך החג (ולקראת חג שני בייחוד) לא פורסמה שום כתבת מבחן חדשה. הייתכן כי מערכת פול-גז הרפתה מהגז במעט והורידה הילוך ? האם "פול-גז" שחרטה על דיגלה הבאת כתבות וחדשות דו-גלגליות "מהשטח" במהירות של R נוסעת לה עכשיו על פיאג'ו C…
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סחתיקה לשדון שמתברג היטב בהארץ. גלריה/מהדורה כתובה/השדון על הSV. אם אתפנה מאוחר יותר,אסרוק לכם זבי החוטם..
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
- "זה R1 !" - "לא...זה R6...!" - "מה אתה מדבר..R1 אח שלו..אתה לא רואה את הפנס ?" - "אתה מדבר שטויות..זה R..." דממה... סוף דיאלוג בין שתי ברחשים אשר ניסו לקרוא תיגר על המישקף של הבנדיט הנישיאותי. יום לפני הטיול, הנשיא ממרק את האופנוע, שטיפה עדינה עם מים וסבון, ייבוש, ווקס און , ווקס אוף... מנקה כל חלק וחלק, כל בורג ובורג, מבריק את הג'ינטים, האגזוז כבר גורם לשמש דיכאון קל עם הכמות אור שהוא מחזיר אליה. כל מיני אנשים שעוברים ברחוב וממלמלים משהו על "משוגע..בוא תנקה לי את האוטו אחר כך"... קם בבוקר..מנקה את הקסדה..כמו חדשה..מבריקה... אבל הכל לחינם! הנשיא מתניע את הבנדיט..היתושים בבקעת הירדן ניכנסים ללחץ, דרך כביש החוף..אזור מפורז..דמ…
הודעה אחרונה מאת Moo Moo, -
מצטער, פולגז, הרגלתם אותנו לטוב. אנחנו כבר מצפים לכך שתשבו מול המחשב עד 4 בבוקר כדי להעלות תמונות באותו היום בו צולמו. כן? אז יאללה כבר, איפה החומר מהסופרמוטו אתמול? טל
הודעה אחרונה מאת MadCat_LE, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב. הנידון הוא XR250. המוכר אמר לי למלות 96. וגם מספר אנשים שיש להם את הכלי הנ"ל אמרו לי שהם ממלאים 96, כולל מוסכניק. אבל........ על המיכל דלק כתוב במפורש למלות 95! אז ישנם 3 אפשרויות: א) הונדה לא מבינים מהחיים שלהם. ב) בישראל לא מבינים מהחיים שלהם. ג) אתם בעצבנות שואלים את עצמכם. WTF? הוא לקח כבר את המנה היומית זה לא משנה. אשמח לתשובה חד משמעית תודה
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
17 לאפריל 2004. אזכרה בחדרה 0930 , קפה ועוגה בחניון משמר הגבול ומשם יוצאים ב 3 קבוצות של רוכבים: המהירים והדביקים, הרגועים והקטנועים, לוחכי אבק לראשונה על שבילים קלים בין הירוק של האביב הקצר. ולזכרו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=8
הודעה אחרונה מאת השבילאי, -
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הונדה דיו 50 סמ"ק מודל 98 יד שלישית, מנוע עכשיו מחליפים אותו, ורוצים עליו 3000 ש"ח, עכשיו מבחינת זה שאולי מוכרים לי משהו דפוק אני לא חושש כי אני קונה את זה בסוכנות ואני מכיר את הבנאדם... השאלה היא איך הקטנוע? יש לו איזה בעיות מיוחדות או שאפשר לשים דלק ולנסוע חופשי? תודה רבה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת ixmix, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם מישהו יכול לרשום קישור להורדת הMANUAL תודה מראש
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו חייב לרוץ לספר לח'ברה,לא? אחד אלוהינו- ניר שפיצר שני לוחות הברית- דני ה"אנימל" אנגלברג שלושה אבות - כפיר לווין ארבעה אמהות - טל ציון חמישה חומשי תורה - אלי פנגס וסה"כ בסיום ליגת סופרמוטו 2003: 1. טל ציון (96 נקודות) 2. אריק מלך ישראל (95 נקודות) 3. כפיר לווין (94 נקודות) 4. האנימל 5. שחרלרט או כמו ששחרלרט אמר: "בן זונה של מרוץ!"
הודעה אחרונה מאת אהוד, -
- 18 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
שלום אני מבקש את עזרתכם מחפש אופנוע קאסטום מסוג סוזוקי מארודר GZ250 שנת 99 אשמח לקבל תגובה ממישהו שמכיר כזה דגם למכירה תודה
הודעה אחרונה מאת SCOOTERMAN, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
.ן
הודעה אחרונה מאת el presidente, -
אגודת א.מ.ב.ה. 1 2 3
מאת el presidente- 37 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הנשיא..בתור נשיא /מנכ"ל/ מזכירה סקסית/ מחזיק במניות של אגודת א.מ.ב.ה רוצה להציג פה את החוקים והתקנות של האגודה. א.מ.ב.ה או אופנוענים מעשנים בצידי הדרכים 1. על כל אופנוען לבצע בכל 15 דקות של רכיבה רצופה לפחות הפסקת סיגריה אחת. תרוצים כמו "אני ממהר לאחותי שבבית חולים" לא יתקבלו. 2. לפני כל ריכבה יש להצטייד בקופסא/ טבק מראש. 3. במידה ולא ביצעת את סעיף 2 יש לאתר בצידי הדרך בדלי סיגריות של אופנוענים קודמים וכמובן להשאיר פתק תודה לאותו אופנוען. בשום אופן לא סיגריות עם אודם עליהן מכיוון שהם שייכות סביר להניח לכוסיות מסעיף 12. 4. אופנוען שמעשן סיגריות לייט יחוייב בשתי סיגריות בכל הפסקה. 5. אופנוען שמעשן סיגריות רגילות (מלברו אדום) יחשב כ"…
הודעה אחרונה מאת marlboro, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האופנוע הוא של חבר מדובר בDR שנת 96 המחיירון לפי מוטו הוא 18800 הוא רוצה רק 14000 האופנוע לא במצב חדש אבל הוא בסדר מה אתם אומרים שווה ללכת לבדיקה?ומה הכי חשוב לבדוק לפני ?
הודעה אחרונה מאת yoniaa, -
בטיחות או כסף? 1 2 3
מאת omertllf- 33 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מדובר בצמיג אחורי שעובד קשה, עשה כבר 50%. קיבל אתמול זריקת מוות בצורת מקדח 8 מ"מ. האם להשתמש בפטריה (שיכולה לעוף ומנסיון) בימות הקייץ הבאים עלינו (לטובה?) או להחליף צמיג (שבכל מקרה התכוונתי בקרוב)? דעתכם......
הודעה אחרונה מאת ג'נגו, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אין כמו תקלה על הבוקר כדי לחרב לך את היום. לאחר סגת השרשרת הקטום החליט להראות לי כמה הוא חזק וזה שהחלפתי שרשרת זה לא אומר שהוא לא יכול להמשיך ולנסות. אז הבוקר שני צמתים אחרי הירידה מהHIGHWAY הגלג"ש האחורי מחליט להתלש איתו הוא לוקח את אוזן האחרונה שכנראה נשארה עם בורג נזק, איחור קטן לעבודה ונזק של בערך 150$ לכיס.
הודעה אחרונה מאת .111sm, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
" קטיה, שרכבה בעבר עבור אפריליה בקטגוריית ה-250 סמ"ק, הייתה לאישה הראשונה אשר זכתה בנקודות במרוץ גראנד פרי (היה זה במוג'לו ב-2001) וכעת הייתה גם לאישה הראשונה שרכבה על אופנוע מהקטגוריה הבכירה הלו..... מה עם רוסי?
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=35623&item=2471965367&rd=1
הודעה אחרונה מאת omertllf, -
- 25 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
רציתי לדעת בשביל הידע מה חשוב באופנוע שטח 50 ואם יש את הDT50 עם 7.2 כוח והארוקס 8 כוח סוס אז זה יכול להיות הבדל משמעותי במהירות ובתאוצה?
הודעה אחרונה מאת ערן טישמן, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם מישהו מכיר ,ויודע על מערכת קשר, בין שני (או יותר)אופנועים,שניתן להרכיב באופנוע, ולהתקין את האוזניה והמיקרופון בקסדה ?
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
מטורף לגמרי http://www.turbo-bike.net/r1_turbo.htm
הודעה אחרונה מאת flitzeR1000,