Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרתי לך...תשנה את הגישה שלך,אם אתה תמשיך לחשוב כמו שאתה חושב ואתה תעלה על אופנוע בסופו של דבר,אתה תמצא את עצמך מהר מאוד על הרצפה או [חס וחלילה] בבית חולים!! אתה צריך להבין דבר אחד,בגלל חוסר הנסיון שלך ובגלל שאתה עדיין ילד,אני לא אמליץ ולא אדבר על זה.

ואני מקרטינג חיפה,אם זה ממש חשוב לך.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

"ועם אתה קונה אופנוע שעובר את ה100+אז ככה התאוצה שלו תהיה יותר טובה להגיע ל50 קמש או 60 "

חביבי אתה טועה ובגדול הקשר בין האצה עד שישים ומהירות סופית קטן ביותר וניתן לשינוי הן בקטנועים והן באופנועים בפרט 50 סמ"ק

ע"י כמה שיחנויים פשוטים ביותר ניתן לקחת ממהירות סופית ולהעביר לכוח בפתיחת נסיעה"פתיחות" וכך ההיפר ניתן לקחת מאופנוע שמצטיין בפתיחות ולהמיר את הכוח למהירות

אז לסיכום אל תקפוץ למסכנות מהירות =כוח :!:

אופנועים-"תהנה היום כי אולי תמות מחר,אבל לא יותר מדי כי אז תמות היום.."-guysta

פורסם

עד היום יושב לי בבית הגלגל 11 שיניים של הDT שהיה לי,איזה כח הוא נתן לי [הכל יחסי כמובן] :)

ערן,תבין דבר אחד,אם אתה רוצה ללכת בכיוון של אופנועים,אתה צריך קודם כל לדעת איך לנהוג על אופנוע כי זה שונה מכל מה שאתה מכיר,כולל קורקינט,עצה שלי,תקנה לך אופנוע שטח[אופנוע שמתאים למידות גוף שלך],אחרי שתוציא רשיון כמובן,ותיסע איתו כמה שיותר בשטח,שם גם אם תיפול,הסיכוי שיבוא רכב מולך ויכנס בך במידה ונפלת הוא נמוך מאוד,בשטח יהיה לך פחות או יותר האפשרות לשלוט על האופנוע יותר טוב,אחרי שתשלוט על האופנוע בצורה כזו שאתה מאוזן עליו בצורה טובה ולא נבהל משום דבר,ואני מתכוון לאינסטנקטים חדים יותר,תחשוב על מהירות. אני לא חושב שיש אופנועי 50 סמ"ק שעוצרים כמו שצריך ממהירות של 100 קמ"ש,אז אני חושב שאתה צריך לתת יותר דגש על תימרונים נכונים עם האופנוע שתקנה [בריחה ממכשול וכאלה],מעבר לזה לא עולה לי דבר נוסף בראש,אני מאמין שתקבל עצות בהמשך,אם תהיה עם הגישה הנכונה לעניין הזה. סע בזהירות ושיהיה בהצלחה.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

קודם כל חושבים על בטיחות ואחרי זה על מהירות.

ובקשר ל50 סמ"ק, כולם אותו הדבר מבחנתי, מגיעם ל 80-90 וזהו, לא צריך יותר מזה.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
אני באמת רוצה משהו בשביל להגיע מהר הברקסים באמת לא מענינים אותי מה שאני רוצה זה להגיע ל100+ ויש אופנוע 50 סמק או קטנוע או איך משדרגים אופנוע כזה?

אפריליה RS50 במצב טוב יכול להגיע ל100 קמ"ש ביום טוב...

נינג'ה לבנה!

פורסם

שהרוכב יהיה בוגר בנפשו.

נסה לקנות קודם בגרות ואחרי זה תחפש מספרים עם 3 ספרות על השעון.

תעשה טובה לעצמך ובעיקר להורים שלך, עזוב כרגע אופנוע.

"ברחל ביתך, זה נכון שיש לך רק בנים?"

פורסם
אני באמת רוצה משהו בשביל להגיע מהר הברקסים באמת לא מענינים אותי מה שאני רוצה זה להגיע ל100+ ויש אופנוע 50 סמק או קטנוע או איך משדרגים אופנוע כזה?

תשמע, הרבה זיבולי שכל לא קשורים היו בשרשור הזה, אני ינסה להסביר לך את

דאגתם של חברי הפורום.

אתה רוכב לא מנוסה, (אולי על קארטינג ועל קורקינט) ואתה עולה על אחד מהכלים

היותר מסוכנים על הכביש וכניראה ללא מודעות לזה (ממה שאני הצלחתי להבין מטון המודעות שלך)

אתה אומר שאתה מאט ואז עוצר, חביבי יאללה להתעורר, עם הבלמים של DT עם

תיסע מאחורי מכונית ב100 קמ"ש, והיא תבלום בלימת פתע, יש סיכוי גבוה ביותר

שגם אם תשמור על מרחק מספיק (AKA שיטת 2 השניות) אתה תכנס בא מאחור,

מה שאני מנסה להגיד זה שהבלמים של DT ממש לא מיועדים לזה, ומנסיון רכיבה על DT.

לגבי המהירות, אתה צריך להבדיל בין מהירות שיוט ל"סגירה", ישנם אופנועי 50

סמ"ק, שיכולים להגיע ל100 קמ"ש אמיתיים (APRILIA RS, DERBI GPR) ואפילו

הDT יכול להגיע לכך עם משחק קטן בגלגלש"ים. (בבדיקה עם מכונית עם DT חדש

שהמחוג של DT היה על 100 במכונית הוא היה על טיפה פחות מ90).

עכשיו אם תיסע על DT או אפריליה RS נסיעות בינ-עירוניות ארוכות בפול-גז,

זה לא ממש בריא, והבלאי הכללי למנוע יהיה גבוה.

הרוב המוחלט של האופנועים והקטנועים ללא שיפורים סוגר בין 80-90 (שזה מספיק)

לי יש אופנוע 50 משופר (עם שילדה ובלמים מתאימים) ואני יכול לסגור 110

אמיתיים לגמרי, אבל אני מרגיש שנוח למנוע ב85-90, הבינותא?

עריכה:

ועוד משהו לגבי נסיעה באיילון, לפעמים קורא לי שאני עולה על איילון לגיחות קצרות של

2 מחלפים (לפעמים בכוונה, לפעמים מע"צ הטיפשים סתם שמים את השלט הכחול

"55" כבר בתוך הירידה לכביש) בקיצור, לא הייתי ממליץ לאף 50 לעלות לשם.

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

אוקי תודה

ומי שאמר שאני ירד מזה אין סיכוי אבל אין לי שום גישה אני מחפש אופנוע שלא יאכזב אותי שאני יסע עליו ואז המהירות שלו תהיה איטית והברקסים יהיו מעולים וההפך אז תודה בכל מקרה

• תוכן חדש...