Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע סביר להניח ככה אני מסיק עקב השאלה שאתה ילד שקיבל רישיון לא מזמן

אתה מדבר על כוח ועל מהירות אבל בתור ילד שסיים את התקופה שלו על ה50מים אני יכול להעיד שבתחילת הדרך חיפשתי מהירות וכאלו

היום אני מבין שלסגור 80 זה לא סוף העולם ולא חייב 90 עדיף בולמים טובים בלמים טובים כל אלה די טי בטח לא יספק לך בכל מקרה תחשוב קצת מעבר למהירות !!!!

נקודה למחשבה :?:

אופנועים-"תהנה היום כי אולי תמות מחר,אבל לא יותר מדי כי אז תמות היום.."-guysta

פורסם

אני באמת רוצה משהו בשביל להגיע מהר הברקסים באמת לא מענינים אותי מה שאני רוצה זה להגיע ל100+ ויש אופנוע 50 סמק או קטנוע או איך משדרגים אופנוע כזה?

פורסם

אם אתה רוצה להגיע ל-100+ קמ"ש,איך תעצור אם לא מעניינים אותך הברקסים?! :evil:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
אם אתה לא הבנת לא אמרתי שאני רוצה אופנוע בלי ברקסים אני לא חייב לעצור במקום ואם אני יגיע ל100+ אז אני יאט לאט מה הבעיה בזה??

בעיה? שום בעיה מיוחדת.....

אהההה, כן,

אבל היות ואתה רוכב חדש אולי בטעות תקלה למצב בו תהיה מול רכב\בניין\כיכר וכו'...

ואז שתהיה על 90-100 ותצטרך לבלום כמה שיותר מהר אתה תגמור את החיים שלך כי מה שעניין אותך זה רק המהירות......

זאת הבעיה היחידה!

תקרא מה שרשמתי כמה פעמים ותחשוב קצת בהגיון אחי...

אני מניח שגם רשיון לרכב אין לך בגלל שאתה עדיין צעיר, אני אני רק יכול להגיד לך שכביש זה לא משחק ילדים בנאדם...

טעות אחת לא במקום יכולה להיות גורלית מדי, בטח ובטח שלרוכב קטנוע\אופנוע.

אלעד.

פורסם

אני כבר נוסע על הכביש מכיתה ד' שהייתי קטנצ'יק ואני יודע מתי לסוע מהר ומתי לאט

אבל אם אפשר בבקשה לחזור לנושא מה הכי חשוב ומה יותר טוב ועדיף מבחינת הכל

פורסם
אני כבר נוסע על הכביש מכיתה ד' שהייתי קטנצ'יק ואני יודע מתי לסוע מהר ומתי לאט

אבל אם אפשר בבקשה לחזור לנושא מה הכי חשוב ומה יותר טוב ועדיף מבחינת הכל

אם אתה "מכיתה ד' על הכביש", ועדיין כותב כאלו דברים בפורום, כנראה שמצבך קשה.

אין לך עדיין שמץ של מושג באופנועים אם אלו השאלות שלך (ולא, ניסיון ברכב לא קשור בשיט) ואתה מספיק אטום כדי לשאול שאלה אך לא להקשיב לתשובה.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

משהו קרה לחוש הריח שלך, פעם היית מריח טרולים מרחוק

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
משהו קרה לחוש הריח שלך, פעם היית מריח טרולים מרחוק

סקוטר יקירי, מדובר על טקטיקה שרק מנהלי פורומים יבינו אותה... 8)

זה לא שלא הבחנתי בו...להיפך.

אני כבר שני צעדים לפנייך ודואג, באותה הודעה, כבר לבצע סינון + הרחקה+ אזהרה לשאר חברי הפורום...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

לך ושנה יחסי העברה בדי טי שים גלגל שיניים קידמי גדול יותר ואם ממש בא לך להקצין תקטין את האחורי

האופנוע יהיה חלש יותר אבל אחרי זמן מה כשהוא יתפוס תאוצה המהירות תעלה משמעותי

זכוררררררררר!!!!!

על אחריותך בלבד כי הבנתי שאתה נוהג חסוע בלי ברקסים :roll::?:8)

נ.ב תקנו אותי אם טעיתי בעניין גלגלי השיניים

אופנועים-"תהנה היום כי אולי תמות מחר,אבל לא יותר מדי כי אז תמות היום.."-guysta

פורסם

אני נוהג מכיתה ד' על קורקינט מנוע שמגיע ל70 והתכונתי שאני מאט ועוצר אני לא טס כמו משוגע הסיבה שאני רוצה להגיע ל+100 זה באילון שם יש לי זמן להאט זה לא שאני קונה אופנוע בלי ברקסים ואני חזור ושואל אם אתם יכולים לעזור לי איזה אופנוע 50 סמק טוב מבחינת:מנוע,ברקסים,תאוצה ואיך אפשר לשפר אחד כזה?אשמח לתגובות

פורסם

טישמן,אני מכיר אותך מהקרטינג,זה שאתה נוסע על קרטינג לא אומר שאתה תדע לנסוע על אופנוע,אתה עדיין ילד,ואתה לא יודע מה זה אופנוע,זה לא 4 גלגלים,להגיע ל-100 קמ"ש אפשר עם 50 סמ"ק,אני לא אגיד לך איך,כי דרך המחשבה שלך היא לא נכונה,קודם כל תחשוב על איך לנהוג נכון עם אופנוע,איך לשלוט עליו. כשאתה נוהג על אופנוע אתה חשוף לפגיעות,ואם אתה לא תדע לנהוג על אופנוע,אז חבל על הזמן שלך,תשנה את הגישה שלך,תצבור נסיון. ואחרי זה תחשוב על מהירות!!

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

איך קוראים לך(זה מהקארטינג?)?

נכון שאמרתי פה שאני מחפש לסוע מהר וכל זה אבל אני לא אמרתי איפה לסוע מהר ועם אתה קונה אופנוע שעובר את ה100+אז ככה התאוצה שלו תהיה יותר טובה להגיע ל50 קמש או 60

• תוכן חדש...