Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נו כבר?

TShavit
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער, פולגז, הרגלתם אותנו לטוב. אנחנו כבר מצפים לכך שתשבו מול המחשב עד 4 בבוקר כדי להעלות תמונות באותו היום בו צולמו. כן?

אז יאללה כבר, איפה החומר מהסופרמוטו אתמול?

:multi:

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

קוראים לזה "בניית מתח"...

:lol:

מבטיח - ההמתנה משתלמת...

הכRוב ש:

א. נפל למיטה כבר ב-21:15

ב. הספיק לראות את התמונות של הטל"ז... 8)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

מבטיח - ההמתנה משתלמת...

הכRוב ש:

משתלמת למי? אני זה ששילם....

יאללה לעבודה.

ותמסור תודה לכל החברים שלך החנונים של המחשבים, על האירגון והעזרה. באמת שיחקתם אותה. סחתן FULLGAZ. וכל השאר כמובן.

פורסם

מבטיח - ההמתנה משתלמת...

הכRוב ש:

יאללה לעבודה.

ותמסור תודה לכל החברים שלך החנונים של המחשבים, על האירגון והעזרה. באמת שיחקתם אותה. סחתן FULLGAZ. וכל השאר כמובן.

fungas חי? .... :shock:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

מבטיח - ההמתנה משתלמת...

הכRוב ש:

יאללה לעבודה.

fungas חי? .... :shock:

חי, נושם ועוקף...

פורסם

אכן, אכן

אלא שאותה טכנולוגיה שנושאת את פול גז על כפיה (או על אלקטרוניה, ביטיה וכו' וכו') מעכבת את העלאת הסקירה של המרוץ מאתמול.

בקיצור - בכל האינטרנט אשם (טוב שיש את מי להאשים ).

אז להתאזר בסבלנות, זה בדרך...

מצטער, פולגז, הרגלתם אותנו לטוב. אנחנו כבר מצפים לכך שתשבו מול המחשב עד 4 בבוקר כדי להעלות תמונות באותו היום בו צולמו. כן?

טל

פורסם
אכן, אכן

אלא שאותה טכנולוגיה שנושאת את פול גז על כפיה (או על אלקטרוניה, ביטיה וכו' וכו') מעכבת את העלאת הסקירה של המרוץ מאתמול.

בקיצור - בכל האינטרנט אשם (טוב שיש את מי להאשים ).

אז להתאזר בסבלנות, זה בדרך...

טל

תאשים את אל גור. הוא המציא את האינטרנט.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...