Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

- "זה R1 !"

- "לא...זה R6...!"

- "מה אתה מדבר..R1 אח שלו..אתה לא רואה את הפנס ?"

- "אתה מדבר שטויות..זה R..." :shock2:

דממה...

סוף דיאלוג בין שתי ברחשים אשר ניסו לקרוא תיגר על המישקף של הבנדיט הנישיאותי.

יום לפני הטיול, הנשיא ממרק את האופנוע, שטיפה עדינה עם מים וסבון, ייבוש, ווקס און , ווקס אוף...

מנקה כל חלק וחלק, כל בורג ובורג, מבריק את הג'ינטים, האגזוז כבר גורם לשמש דיכאון קל עם הכמות אור שהוא מחזיר אליה.

כל מיני אנשים שעוברים ברחוב וממלמלים משהו על "משוגע..בוא תנקה לי את האוטו אחר כך"...

קם בבוקר..מנקה את הקסדה..כמו חדשה..מבריקה...

אבל הכל לחינם! :evil:

הנשיא מתניע את הבנדיט..היתושים בבקעת הירדן ניכנסים ללחץ, דרך כביש החוף..אזור מפורז..דממה..האופנוע דוהר לו בין הפחיות עמוסות הילדים ..הצדניות..הנשיא חולף לידן..כשיד אחת נישענת על המיכל דלק..מביט בשעמום לתוך הפחיות כמו היו אקווריומים על גלגלים...מתבונן בדגים שדחוסים בפנים.

חיש קל מתקרב לוואדי ערה...אזור טעון במיוחד...התענכים..ואז החגיגה מתחילה..

"זה GS גדול"..הנשיא שומע..."ווואייייייייייי"...ובום....עוד יתוש החליט לנסות לעצב מחדש ללא הצלחה את המישקף..רצח עם..זה מה הנשיא עשה להם שם..בכמויות..נימרחים..מראים לנשיא את המעיים שלהם עם חיוך מטומטם על הפרצוף...נשים ילדים וטף..שמנים ורזים...

בלי רחמים...הולכים ראש בראש עם הפנס של בנדיט.

הנשיא לא מבין איזה אינטרס יש ליתושים האלה לנסות להאבק בגוש מתכת שדוהר לעברם במהירות..אתם רואים אופנוע..תזוזו הצידה...לנשיא אין זמן להתעכב ולאסוף את כל הברחשים שהוא הרג ולהביא אותם לקבורה של כבוד.

הפסקת סיגריה..הנשיא מוריד את הקסדה...כתם צהוב גדול במרכזה...פירפורים אחרונים של היתוש...הוא מיסתכל עלי..אני מיסתכל עליו...ובנשימתו האחרונה הוא לוחש "הראתי לך מה זה אה?..אל תתעסק איתנו יותר".....

הנשיא חושב שהוא ,בהמשך הרכיבה, אסף גם את שאר מישפחתו של הברחש..עד דור שלישי.. :lol:

למה..למה הם הורסים את כל הניקיון!?

לפחות שיהיו כמו ציפורים...עפות..ניכנסות..ומתפוצצות לקבינימט..

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אחרי שאתה מוריד את הקסדה כתם שחור אחד גדול על כל השטח שמעל השפה העליונה ומתחת למצח חוץ משני עיגולים שהיו מוסתרים על ידי המשקפיים.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

עשן מסלק יתושים ביעילות מירבית.

לכן לא מוכרת לי התופעה הנ"ל, אצלי האופנוע כל השנה נקי.

"ברחל ביתך, זה נכון שיש לך רק בנים?"

פורסם

עשן גם מסלק בחורות...מה אמרת על כל השנה? :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

מר נשיא אני מוכרח להגיד לך שאתה בעל אפקט בידורי עצום !תמשיך ככה.. :lol:

פעם אחת אחרי נסיעת שטח עצבנית נישארו לי כל כך הרבה חרקים על האופנוע שהבאתי מתנדב של זק"א שינקה לי ת'אופנוע :D

ועכשיו לניצלוש,איך מורידים ת'זבובים בלי ליפגוע בצבע?סבון וסמרטוט לא עובד ,סקוטש הורס ת'צבע,ציפורניים זה מגעיללל ..

marlboro שהולך לישטוף לאח שלו ת'אופנוע בשביל סיבוב ..

פורסם

בMZ היתושים נכנסים בך, לא אתה בהם. :D

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

בMZ היתושים נכנסים בך, לא אתה בהם. :D

:lol::lol::lol::lol:

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם

של אבירי המיסדר , בין - ערביים ( ערביים , לא ערבים ג'אנגו 8) )...אחד העמקים הצפוניים , כניסה לתוך ענן ברחשים בגדלים שטרם-תועדו , עצירה לאחר מספר דקות בצתלבות הראשונה כדי להסיר שיכבה עבה של עיסה חמצמצה-ירקרקה על המישקפים ובעצם בכל מקום ... :shock2::mm_eek:

Take a Walk on the Mild Side

פורסם
של אבירי המיסדר , בין - ערביים ( ערביים , לא ערבים ג'אנגו 8) )...אחד העמקים הצפוניים , כניסה לתוך ענן ברחשים בגדלים שטרם-תועדו , עצירה לאחר מספר דקות בצתלבות הראשונה כדי להסיר שיכבה עבה של עיסה חמצמצה-ירקרקה על המישקפים ובעצם בכל מקום ... :shock2::mm_eek:

אמת לאמיתה.

אם כי הג'נגו זוכר צטלבות משום מה..

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
של אבירי המיסדר ' date=' בין - ערביים ( ערביים , לא ערבים ג'אנגו 8) )...אחד העמקים הצפוניים , כניסה לתוך ענן ברחשים בגדלים שטרם-תועדו , עצירה לאחר מספר דקות בצתלבות הראשונה כדי להסיר שיכבה עבה של עיסה חמצמצה-ירקרקה על המישקפים ובעצם בכל מקום ... :shock2::mm_eek:[/quote']

אמת לאמיתה.

אם כי הג'נגו זוכר צטלבות משום מה..

אחחח....הדיכוטומיה הזו בין נער-הפרברים המחוספס שמצעירותו כונה ג'אנגו לבין ההו-כה-מוקפד-ועדכני שעומד על קלה כבחמורה , שלא נותן שום צ'אנס לפסיאודו-פלבאים ... האם שכח את ימי המכולת והמלפפונים החמוצים בשכונה ?

:morning::sleeping:

Take a Walk on the Mild Side

פורסם

אבל יותר מעצבן

מאז שקניתי את המשקף הכהה לפני כשבועיים החראות הקטנים נמשכים אקסטרא , פשוט עשו תחרות מי יביא לי תסיפתח.

בסוף החלטתי לא לנסות לנגב בזמן הנסיעה שהמיץ לא ימרח ואז בשבת נוסע לאוטומוטור ובום וואחד ג'וק פוגע ומורח חצי משקף ב"מתוק" ודביק.

נראה לי שאני התחיל לנסוע עם מגבונים לחים בתיק.

דבר אחרון , ראיתי את ה R1 וה CBR החדשים בעיניים סוף סוף. מה זה האגזוזים המכוערים האלו :mm_eek: ? הזנב נראה שמן כמו בסוזוקי SRAD של פעם , הייתי או לוקח את הנינג'ה (אפילו שהיה בצבע הלא נכון) או קונה R1 שם זנב+אגזוז+זרוע אחורית של ה 03 וזהו, פשוט הרסו לדעתי אותם.

אדום! רק אדום!!!!

מה אין במלאי?

רק Kתום !! רק Kתום !!!!

פורסם

אההה.... הזנב של הCBR אכן לא משהו לטעמי.

של הR1 החדש כבר משהו אחר...

04_R1_tail_1734.jpg

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

• תוכן חדש...