פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=727&msgid=30496387 מהיום יש מע' הצבעה אלקטרונית ודף תוצאות רשמי לתחרות: http://gp.yge.co.il יש להרשם ולשלוח סיסמה למייל: [email protected] או במסר אישי בתפוז!!!
הודעה אחרונה מאת ofe-R1, -
GOD IS GOD
מאת whackpak- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני חייב לציין שזה אחד המרוצים היותר יפים שיצא לי לראות !!!!! והוא אשקרה בכה !!!!!!! ולמי שלא יצא לראות הפסיד ! גם למי שלא יצא לראות את המרוץ של ה- 250 סמ"ק הפסיד , המנצח ילד בן 18 וזה גרם לי לחשוב, ראבק יש פה ח'ברה שנוסעים לא פחות טוב ממנו אבל בגלל הממשלה המזדיינת הזאת אף אחד פה לא יכול לממש את הפוטנציאל והאהבה שלו במרוצים ! חבל ![/b]
הודעה אחרונה מאת a.c, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לסיני שעוזר למרות שכולכם תמיד טוענים שהוא משתמש בפורום לטובת העיסק שלו לי הוא עזר מאד ובחינם ללא אינטרס אז חברה אינ ממליץ בחום אדם בעל ידע רב וסבלנות גדולה מאד מאד מאד
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת אם קיים בארץ אופנוע\ים מוגדש\ים.... שמעתי שיש איפשהו בצפון אופנוע 750 מוגדש זה נכון?
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
המלצה לרוכבת חדשה
מאת fz1- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ביתי ,בת 22 לומדת לרכב על 500 סמ"ק,מה דעתכם,איזה אופנוע כדאי לה לרכוש בהתחלה.? (עד שתצבור יותר ניסיון ברכיבה בכביש) היא קלת משקל,ולא גבוהה.
הודעה אחרונה מאת Wile E. Coyote, -
- 42 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני עכשיו עושה רישיון לאופנוע עד 500 סמק..... ואני מתלבט איזה אופנוע לקנות..... תאמת שיש לי הרבה נסיון... מגיל 12 אני רוכב... יותר שטח אבל עדיין יש הרבה דמיון תאמת שאם הייתי יכול הייתי קונה את ה cbr600 אבל... זה רשיון עד 500 אני לא אוהב כל כך את הgs500 וכל זה.... אני מחפש משהו ספורטיבי יותר שיתן לי להרגיש הנאה מרבית... כמה שיותר ספורטיבי בסגנון ה cbr ומחיר סביר.... תודה רבה
הודעה אחרונה מאת SCOOTERMAN, -
- 22 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היום סוף סוף אח שלי הסכים להביא לי ת'ZX636 שלו לשעה . יצאתי מהקריות לכיוון תל אביב (תגידו זה רק אני או שהפחיות בכביש החוף נוסעות ברוורס ?) שייטתי לי להנהתי ב 200 קמ"ש ואז ראיתי ניידת של מתנ"א, ישר הדבקתי ת'גז עד הסוף ועקפתי אותה ,הניידת לא היתייחסה אליי! השאלה שלי מה אתם עושים במהירות כזאת מאיטים ? לא מיתייחסים לניידת ונותנים בגז ?
הודעה אחרונה מאת kenny style, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לכל האופנוענים תושבי אשקלון והסביבה ,בואו ניפגש ביום שישי אחה"צ בערך בשעה 16.00 , בתחנת הדלק פז במרכז אפרידר, נכיר, נדבר ,נחליף מידע וחוויות, ואולי נתארגן לטיול. אם יש הענות, תגיעו,ללא תנאים מוקדמים.
הודעה אחרונה מאת fz1, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האופנוע : yamaha DT50 כשהמנוע קר הטורים ממש בשמיים, בסביבות ה4-5 ללא צ'וק! כשהמנוע חם הוא נכבה ברמזורים... מה לא בסדר שם?! דרך אגב, הקרב' עבר ניקוי יסודי לפני שבוע.
הודעה אחרונה מאת LoCo, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה הוא כבר אמר על אופנועים או שאל מי יכול לעדכן אותי
הודעה אחרונה מאת MadCat_LE, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני חייב לדעת מה המידה של הרפידות קלאץ לאופנוע gpx 250 ואין לי ספר של היצרן אז בבקשה מי שיכול להפנות אותי לאיזה אתר או שיודע ..שיעזור לי.....בתודה מראש!!!!
הודעה אחרונה מאת .111sm, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת MAX D, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אבל רוצה לדעת מה קורה, עדכונים ON-LINE מאתר היורוספורט 125 http://www.eurosport.com/home/pages/V3/L0/S39/E6264/live_Lng0_Spo39_Evt6264_Mtc77677.shtml 250 http://www.eurosport.com/home/pages/V3/L0/S39/E6264/live_Lng0_Spo39_Evt6264_Mtc77676.shtml motogp http://www.eurosport.com/home/pages/V3/L0/S39/E6264/live_Lng0_Spo39_Evt6264_Mtc75967.shtml וגם לשמוע, למי שיש real Audio, בלינק מהדף הראשי של אתר היורוספורט, בצד שמאל למטה,
הודעה אחרונה מאת ארגוס, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זהו אחרי הילדה השלישית מתחילים לחשוב על המשפחה ומפסיקים לתת גז? אני מוחה נמרצות על כך
הודעה אחרונה מאת MAX D, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 10 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני לא מבין למה בהרבה דגמי אופנועים פשוט אין מד-דלק ? ואם כבר יש משהו אז זאת נורית עלובה (באמת תודה רבה) (הורנט לדוגמא, שאין שם כלל חיווי מצב דלק) אז למה בעצם ? כ"כ קשה ליצרנים לשים מד דלק נורמלי ?
הודעה אחרונה מאת nimiz, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הסיפור הוא כזה: יצאתי אתמול בבוקר עם X ברגים. חזרתי הביתה עם X-1 מישהו מכיר מקום שמחזיק ברגי אלן עם ראש פטריה לאופנועים? פ וJ - לא רוצה לשמוע אתכן!
הודעה אחרונה מאת omertllf, -
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
במהלך חיפושיי אחר אופנוע מצאתי פייזר 600 משומש שנת 2002 (לא הדגם האחרון שהגיע לא מזמן) שמור מאוד וחדש לחלוטין, נראה על פניו כי מצבו מצויין. כאחד שאוהב אופנועי עירום (ומחפש אחד כזה) האופנוע הנ"ל מאוד קורץ לי, אולם, ישנה בעיה. עד כמה שידוע לי מעט מאוד כלים כאלו נמכרו (מדובר ביחידות ספורות) ואני חושש להתקע איתו ברגע שאחליט למכור. דבר נוסף שמהווה בעייה הוא, שאין לאופנוע הזה מחירון - לא במוטו לא ביצחק לוי. מה עושים ? לוקחים/ לא לוקחים ? אשמח לקבל חוות דעת/עצות... בברכת שבת שלום לכולם
הודעה אחרונה מאת אייל פRדR, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי בפסח סרט עם דניס רודמן (סיימון) באנגלית "SIMON SEZ". בסרט מופיע אופנוע צהוב שדומה קצת לקג'יבה רפטור. מישהו ראה ? זיהה? יודע? ביצעתי מחקרון באינטרנט אפילו הורדתי טריילר ולא מצאתי. אם מישהו יודע אשמח לשמוע (תמיד יכול להיות שבנו קסטום אבל הוא לא נראה כזה) יכול להיות שאני משועמם???
הודעה אחרונה מאת סיני, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה מי יכול לכוון אותי תרשימים של מערכת הצ'וק והקרבורטור של ימאאה BW'S או של ימאאה באמפ נ.ב הקטע שבכל מקום שיש תרשימים של ימאאה אני מוצא רק של אופנועים אין של הקטנוע הנ"ל ככה שאני צריך משהו מדויק אה ותודה רבה למתאמצים .. קטנוע 50 CC
הודעה אחרונה מאת סיני, -
שאלת קומפרסיה
מאת ilank22- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי cbr f3 שנת 95 וגיליתי שהקומפרסיה בצילינדר הראשון ירדה מ160 ל110 ויש 42 אחוזי דליפה אך כל שאר הצילינדרים טובים עם 2.1 אחוזי דליפה מה אוכל לעשות והאם אתם יכולים להפנות אותי למישהו שיכול לעשות זאת במחיר סביר
הודעה אחרונה מאת ReuvenM, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מי ראה ? מי יודע ? למברטה כמו בתמונה מעוניין לקנות כזאת בכל מצב שיש 057-582559
הודעה אחרונה מאת אהוד, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מסלול רטוב, לפי הזמנים (ההקפה המהירה ביותר אי-פעם בפרקטיס היא 1:36.8, סימונה סאנה בשנה שעברה. שיא המסלול הרשמי - 1:37.9, פוג'יווארה, גם כן ב-2003). ובכן: מקום 1 - להגריב, 1:48.6 ד'. מקום 16: פאביאן פורה, 1:53.7 ד' מקום 17 - סטיב ברוגן, 1:54.7 ד' מקום 19 - אלי חן, 1:57.7 ד'. מקום 20: יורגן ון דן גורברג... 1:59.7 (ללמדכם שכך או כך, הזמנים האלו כנראה לא אומרים כלום, לכאן או לכאן. אבל בכל זאת זה לא רע.) טל
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 2 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
מי יכול לכוון אותי לחנויות אופנועים בניו יורק ??? שמות רחובות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת Downtown, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבת ניפלאה..עם ניצול מצויין של שעתיים אביביות ..כניסה לכיוון נס הרים דרך צובה/הדסה/סטף.. הפסקות סיגריות מרובות..נסיעה רגועה..אימון על קווים נכונים..... הרבה אופנועים ניצפו...בשוליים..בבר בהר.....רק חבל שכל פעם הפסקות הסיגריה היום 100 מטר לפני שראיתי אותם. אפילו ניצפו כמה אוישיות מהפורומים....WOW.... תענוג לראות את זה..תענוג לירכב שוב באזור..... אחלה שבת. כיף.
הודעה אחרונה מאת el presidente, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתוך YNET http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1829,00.html שמוליק
הודעה אחרונה מאת Moo Moo, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפי הזמנים של היום..הולך להיות צמוד צמוד השנה [הלוואי-שנראה קצת יותר אקשן]. שימו לב לקני רוברטס..אולי קאמבק?!
הודעה אחרונה מאת a.c, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם! יש לי שאלה על אופנוע שטח KLR יש בעיה האופנוע מפורק ממש לחלקים נפרדים וקטנים! מצאנו מדריך איך להחזיר ואיפה כל חלק אמור להיות אבל לא יודע איך לכוון את הסתומים!? מישהו יודע? זה אופנוע 4 פעימות עם עם שסתומיים עיליים! מישהו פעם עשה את זה? העם יש סימנים שצריכים לפנות לאחד והשני?? כאילו שתיי גלגלים של השסתומים לאן אמורים לפנות ולאן הגל ארכובה?
הודעה אחרונה מאת ramigt, -
- 2 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
אני רוצה חוות דעת על האופנוע הזה בבקשה. כמה כ"ס יש לו ביצועים כמה הוא עולה אם הוא שווה תכסף האם אתם ממליצים עליו? קיצר כמה שיותר חוות דעת. תודה כולם.
הודעה אחרונה מאת natla, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי יכול לומר לי מה לוח השידורים לפי שעון ישראל בבקשה?
הודעה אחרונה מאת ilan_k,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 124 אורחים (הצג רשימה מלאה)