Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת קומפרסיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי cbr f3 שנת 95 וגיליתי שהקומפרסיה בצילינדר הראשון ירדה מ160 ל110 ויש 42 אחוזי דליפה אך כל שאר הצילינדרים טובים עם 2.1 אחוזי דליפה מה אוכל לעשות והאם אתם יכולים להפנות אותי למישהו שיכול לעשות זאת במחיר סביר

פורסם

שווה לבדוק את האפשרות של פיח שפגע באיטום ולבריחת לחץ. שטיפת BG יכולה לפתור את הבעיה. או לצאת לכמה רכיבות חזקות שינקו את המנוע מפיח.

אבל כדי ממש לדעת מה קורה שם אתה חייב להכנס למוסך. אין לך מוסך שאתה בד"כ מטפל אצלם ?

יש לי cbr f3 שנת 95 וגיליתי שהקומפרסיה בצילינדר הראשון ירדה מ160 ל110 ויש 42 אחוזי דליפה אך כל שאר הצילינדרים טובים עם 2.1 אחוזי דליפה מה אוכל לעשות והאם אתם יכולים להפנות אותי למישהו שיכול לעשות זאת במחיר סביר
פורסם

יש לי מוסך אבל יקר לי העסק ולכן אני שואל אם מישהו כאן מכיר מכונאי מוסמך שעושה עבודות באיכות מהצד?

פורסם
יש לי מוסך אבל יקר לי העסק ולכן אני שואל אם מישהו כאן מכיר מכונאי מוסמך שעושה עבודות באיכות מהצד?

איך גילית שהקומפרסיה נמוכה אם לא היית במוסך...????

למען הסר ספק למרות הכינוי הדומה ( :? ) והאופנוע הדומה (שלי עומד למכירה) אין שום קשר...

פורסם

גיליתי את זה כי רציתי למכור ושם התגלה העניין..גם לי יש מוסך שאני מכיר וסומך עליו אבל יש כאן את הגורם הכלכלי

פורסם
שווה לבדוק את האפשרות של פיח שפגע באיטום ולבריחת לחץ. שטיפת BG יכולה לפתור את הבעיה. או לצאת לכמה רכיבות חזקות שינקו את המנוע מפיח.

אבל כדי ממש לדעת מה קורה שם אתה חייב להכנס למוסך. אין לך מוסך שאתה בד"כ מטפל אצלם ?

מה זו שטיפת BG ?

פורסם

מה זו שטיפת BG ?

חומר שמנקה ... BG44 אם אני זוכר נכון

פורסם

שטיפת bg הכוונה היא לתת למנוע אינפוזיה של החומר המוכר k44 של החברה bg הוא בעצם סוג של חומצה שתנקה את הפיח

פורסם

שווה לך לבדוק/לכוון שוב פעם שסטומים, הברגת פלג לפני שאתה מסיק משהוא על תפקוד הצילינדר, במיוחד כאשר לשאר הצילינדרים נתונים טובים.

:wink:

I refuse to tiptoe through life, Only to arrive safely at death.

מה פספסתי הפעם :conf:

• תוכן חדש...