Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מי יכול לכוון אותי תרשימים של מערכת הצ'וק והקרבורטור של ימאאה BW'S

או של ימאאה באמפ

נ.ב הקטע שבכל מקום שיש תרשימים של ימאאה אני מוצא רק של אופנועים אין של הקטנוע הנ"ל ככה שאני צריך משהו מדויק

אה ותודה רבה למתאמצים ..

קטנוע 50 CC

אופנועים-"תהנה היום כי אולי תמות מחר,אבל לא יותר מדי כי אז תמות היום.."-guysta

פורסם

ניראה לי שאם זה לא הייתי רוכב קטנוע הייתם עונים לי לא?!

אפלייה :x

אופנועים-"תהנה היום כי אולי תמות מחר,אבל לא יותר מדי כי אז תמות היום.."-guysta

פורסם

כל מה שתרצה לדעת על

BUMP

BWS

אני בטלפון 052-503461

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
כל מה שתרצה לדעת על

BUMP

BWS

אני בטלפון 052-503461

סיני,

אני משאיר את ההודעה שלך, בעיקר בגלל שאתה הגולש היחידי כאן שתוכל לענות לו.

אבל שים לב: הפורום אינו במה לפרסום ואינו מיועד לקידום העסק הפרטי שלך (או של כל אחד אחר)

הודעתך נשארת כי במוקדם או במאוחר, היינו נאלצים להפנות את אלון אלייך...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

:twisted: אז ככה יש לך בבאמפ מאייד 14\12 של חברת דלארטו עם משנק כבל משיכה,ויש בו 2 ברגי כיוונים, הבולט מבינהם והגדול זה כיוון טורים, והשני השקוע והקטן מבינהם זה כיוון תערובת, תסגור אותו בעדינות עד הסוף, ותפתח אותו סיבוב וחצי עד רבע ל2, ואז תכוון טורים , אם עדיין הוא עושה בעיות, אז הנה כמה סיבות-

א.מאייד מלוכלך, יש צורך לנקות אותו.

ב.מקשר מאייד(מניפולד) סדוק, ולכן מושך אויר, ומונע מהמנוע להתייצב.

ג.שסתומי אויר פתוחים(בלויים), יש צורך להחליפם.

נקווה שעזרתי.

כרובי :wink:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...