פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
שאלת סטרטר
מאת omertllf- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מקרה שהיה, כך היה: סטרטר - מניע - נוסע - עוצרים. 5 דקות עצירה... סטרטר - יש סגירת מעגל (רעש "TIK" מהריליי) אבל אין סטרטר. משחקים מעט עם ההילוכים, מזיזים קצת קדימה ואחורה - עדיין אותו הדבר. משחקים עוד קצת, לוחצים עוד קצת על הסטרטר - מניע!!!!!!! התקלה לא חזרה יותר. השערות???? סטרטר שיומו קרב? מצבר בן 4 שעומד למות (למרות שאם זו היתה הבעיה אז לא היה מניע כלל)....
הודעה אחרונה מאת yechye, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי RMX 50 ואני עושה עכשיו רשיון ל500 אני רוצה לקנות DR 350.. מכיוון ואין לי הכי הרבה זמן לפני הגיוס ואני ממש רוצה כבר למכור את האופנוע שלי ולקנות אחר, רציתי לדעת אם שווה לנסות לעשות טרייד אין במוסך ולהחליף את האופנוע שלי בDR ולהשלים כסף.. פשוט אמרו לי שהמוסכים לוקחים הרבה מאד כסף... אבל בכל זאת רציתי לשמוע את דעת המומחים בנושא... עזרה אנשים..
הודעה אחרונה מאת MadCat_LE, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ממה שאני רואה "ברחוב" רוב הרוכבים מסתפקים בדרישת החוק - היינו - קסדה. החלק הגדול השני מוסיף מיגון חלק עליון. אבל כפי הנראה הרוב המכריע של רוכבי הדו"ג בארץ רוכבים ללא מיגון תחתון. וזאת למרות היותו פגיע לא פחות מהחלק העליון. עד לא מזמן נמניתי על החלק השני { בין היתר כי עד לפני כארבעה חודשים לא היה לי אופנוע }, נכון להיום אני רוכב גם עם מיגון ברכיים { ותודה על ההמלצה על החנות ליד מטרו מרסל סמבאט } ,שמכסה גם את השוק וחלק מהירך. איפה אתם עומדים? ואם אתם רוכבים ללא מיגון תחתון - אפשר לדעת למה?
הודעה אחרונה מאת tygger, -
הוויברטור מת.
מאת alfred- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זמנית יש לקוות. דרוש טלפון של מחלץ באזור המרכז. יעיל, נגיש ולא פלצן (דהיינו לא שיחות על מכבי כל הדרך). חן חן.
הודעה אחרונה מאת sea_goal, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תגידו אחיי היקרים...... לא נמאס לכם שכל שבועיים מעלים את מחירי הדלק בארץ הזאת? איפה נשמע דבר כזה שצריכים לשלם 5 שקל לליטר אחד של בנזין? הממשלה הכ"כ "טובה" שלנו שדואגת לאזרחיה היקרים מורידה בשיעור של 1.5 אחוז את מחירי הדלק ולאחר שבועיים מחליטה לעלות בשיעור של 3 אחוז. די כבר נמאסתם!!! אסור כבר למשוך הילוכים? בירידות לשים ניוטרל? לנסוע על מהירות שיוט? מה מה מה לעשות ? !!!!!!
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עזרה דרושה בפיענוח הדרך בה עובד הפריט הנ"ל: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&tc=photo&rd=1&item=7901206366&category=34284 בתודה מראש...
הודעה אחרונה מאת Dr XR, -
- 9 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
אווף. אז גם לי יצא (שוב) לומר שלום מקרוב לאמא אדמה (או יותר נכון אמא אספלט) נזקים: לבהמה - עוד כמה שריטות לאוסף וכידון רנטל שקצת התעקם (אני יישר אותו), רגלית צד התעקמה. מזל שזה אופנוע שטח! ולא איזו מפלצת פלסטיקה/ניקלים נוצצים. אז יש לנו: 1. קסדת שטח שרוטה ופגועה. נראית כאילו היא נזרקה לתוך מערבל בטון. 2. מגן גוף צבי צב שרוט ומשוייף כהוגן. 3. מכנס רכיבה עם קרע בברך, נקרעה רק השכבה הקשה החיצונית, הפנימית נשארה שלימה. 4. נעלי צבא צריכות ללכת ל"בלאי".. 5. הכפפות דווקא עמדו טוב במשימה. אקיצר, יצאתי בזול מאוד, ורק עם מכות יבשות (אבל עדיין כואבות), אני לא רוצה אפילו לדמיין מה היה קורה אם לא הייתי רוכב עם המכנס, או הצבי צב המשוייף. ועוד לא מדב…
הודעה אחרונה מאת jaffaboy, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לעשות מהמולטיסטרדה משהו יפה... טל
הודעה אחרונה מאת M1963, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני חושב על מעבר לסופר מוטו והבעיה שלי היא רשיון מוגבל. ויש לי כמה שאלות: 1.האם שווה לבנות סופר מאופנוע מסויים שהוא בקטגורייה שלי(עד 500) ואני מתכוון להאם יהיה לו מספיק כוח גם לנסיעה יומיומית וגם לנסיעה ספורטיבית... 2.האם האופנוע\אני יוכל לעמוד בנסיעה של חיפה-ק"ש פעם\פעמיים בשבוע? על איזה כלי הייתם ממליצים? (אני מדבר על תקציב של 10-14 אלף לקניית הכלי בלבד). תודה.
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 16 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
אתמול התנעתי את הקטנוע אחרי שהוא ישב קצת פחות משבועיים בחצר (מכוסה). בקיצור הקטנוע מתניע...ואז אני קולט עשן לבן יוצא מתחת לקטנוע. לשניה אמרתי לעצמי "נו טוב זה עד שמנוע ה-2 פעימות יתחמם, היי רגע ! זה מנוע 4 פעימות !!! " בקיצור כיביתי, ורק אז אני קולט שלולית שמן מתחת לקטנוע ! ויצאה כמות שמן לא קטנה....אני חושש ומאמין שהשמן נוזל מהמנוע עצמו, אבל אני לא בקיא באנטומיה של הקטנוע הזה, שכן הוא חדש אצלי וכלל לא יצא לי לטפל בו. קראתי את חוברת היצרן ואין שם שומדבר שיכול לעזור לי. בקיצור אנשים אני צריך עזרה, מה לעשות ? מה לבדוק ? אני רק רוצה לציין שהקטנוע נפל לפני כחודש, ומאז הוא הותנע פעמים אחדות ככל הידוע לי ללא בעיה (אבא שלי התניע...) יכול להיות שהמנוע\קר…
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מי טוב לב דיו על מנת להסביר לג'נגו מה רוצה מר טננבוים לומר בטורו המתפרסם באתר מוטו? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת el presidente, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ליטר בנזין 96 ...יעלה ..5 שקל! חלאות!
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש בשביל אבא שלי ספר היינס להונדה CB 250 מישהו יודע במקרה איפה אפשר להשיג את הספר הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת ramigt, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הנשיא זוכר..ששנה שעברה...בעונת המרוצים..YES (הטלביזיה בלווין) היו מפרטים בINFO שלהם איזה מקצים משודרים... השנה הם רק רושמים "מרוץ אופנועים בספרד" ...זהו... פעם היו רושמים ..מרוץ 125..מרוץ 250...וכו'..ואפילו היו רושמים מתי זה רק מקצה המיקום וכו'... מי עובד בYES ויכול לשכנע אותם לעשות קצת נחת לאופנוענים בארץ ? (הנשיא..שהיום ישב מול הTV...והיה בטוח שהוא הולך לראות מרוץ..כי מה הוא יודע מהחיים שלו).
הודעה אחרונה מאת אייל פRדR, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מילא, ימאהה ראשון, אח"כ 3 הונדות. The usual suspects. אבל במקום 5-6, שני הסוזוקים; מקומות 11-14 - כל הדוקאטים יחד, עם איזה עשירית שניה ביניהם. ושני הקאוואסאקים יחד, 16-17. מה זה כאן, שחיה צורנית? רכיבה קבוצתית? מה הסיכויים שזה יסתדר ככה? מזימה אפילה? טל
הודעה אחרונה מאת a.c, -
- 12 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
כרגע אני בחיפושים אחר הקטנוע הבא שלי. הבעיה היא שלאן שאני לא מתקשר אין לאנשים ספר טיפולים ! בין אם זה שנת 2000 ובין אם זה שנת 98 ! האם זה קריטי בקניית קטנוע?
הודעה אחרונה מאת Dr XR, -
איש איש במכוניתו אני לא יודע מה אתכם, אבל כל פעם שאני נכנס לתל � אביב בשעות הבוקר, אני מופתע / מאוכזב / נדהם / משתאה לנוכח טורי המכוניות הארוכים המשתרכים מצומת ירקון (שם אני משתלב עם הכביש) ועד לכניסה לאיילון דרום, ומשם � לאורך כל הדרך עד לאחרונת היציאות לכיוון תל � אביב. יש הרבה אנשים שרוצים להיכנס לעיר בבוקר, ורובם עושים את זה במכוניתם הפרטית. מה ש"יפה" לראות במיוחד הוא שבכל מכונית יושב אדם אחד, הנוהג עצמו העירה. חמישה מקומות ישיבה במכונית ממוצעת, ממנה בשימוש � מקום אחד בלבד, ולמרות שהמכונית מסוגלת לנוע במהירות רבה, כעת היא עומדת על הכביש המהיר ומשחררת אדי פיח ורעלים אחרים לאוויר הבוקר הקריר, בעוד נהגנו, ספון בפנים, חלונותיו סגורים והוא מגדיל את רוו…
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה צריך אב דואג לעשות כאשר בנו מגיע לגיל ומעונין לקחת חלק במלכת הגז? יש לכם דעה מגובשת בעניין, אשמח לשמוע. הנה כמה מההתלבטויות: - לאסור אלו תוך איומים להשבתת הכלי והפסד הכסף תוך שכנוע ע"י לחץ פיזי לא מתון של יד ימין? - או, לקבל ללכת לקראת תוך יכולת השפעה על הלימוד, אימון, אסטרטגיה, אופנוע? - הוא ילד, זו קפריזה חולפת כשה יהיה יותר מבוגר יהיה אחראי ויבין את משמעות הסכנה וה-Impact של מעשיו? - או, הכי טוב להתחיל מוקדם, אופנוע קטן, אינסטינקטים מהירים של נער? - הכלים המסוכנים ביותר לרוכבים עצמם הם הכלים הקטנים, וכאשר זה מלווה ב חוסר ניסיון ופזיזות נערית טיפוסית זו פצצת זמן! - למנוע ממנו את חווית האדרנלין והזרימה ההרמונית עם הטכנולוגיה המופלאה בין הנופים והכב…
הודעה אחרונה מאת ג'נגו, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
50 סמ"ק יש לו גלגלים קצת עבים יחסית לקטנועים. (גלגל אחורי כמו של רוד-טראקר לפחות) תתנו קצת פרטים עליו בבקשה ומחיר וכו' תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Nissan Skyline GTR, -
נעליים לרכיבה. 1 2
מאת mendev- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
כן כדרכם של כל הדברים, גם הנעלים שלי הלכו לגן העדן של הנעליים. עכשיו אני זקוק לנעליים להליכה יומיומית שגם אוכל לרכב איתם על בסיס יומי (יש מגפיי רכיבה לטיולים חוצמזה). יש לכם המלצות ?
הודעה אחרונה מאת אדון_שוקו, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לך דו"ש, איזה DR650, אולי כביש דורו כמו TDM, ולא יצא לך עד היום לבדוק איך זה לרכב על שביל, להריח את הפריחה באמת , להרגיש את הייחודיות שמביא אופנוע לרוכב שמרגיש את העופנוע נע עם תואי השטח. אז הנה ההזדמנות. טיול היכרות בשבילי מרכז הארץ. על שבילים המיועדים לרכב פרטי ודומיו, ללא אתגרי עבירות אבל אם הזדמנות להרגיש באמת. 100 ק"מ שמהם כמחצית בדרכי עפר כבושות היטב שנעברו אך אתמול על ידי הורנט (אופנוע כביש!!! ) בלי שום בעיה. הכינוס יהיה ברחבת כורכר קטנה , 600 מ' דרומית לפניה למצפה משואה על כביש 38 (בית שמש - בית גוברין) ב שעה 0900 של שבת ה 8 במאי 2004. למתקשים בניווט: מפגש ב 0745 בתחנת הדלק אלון בלטרון (זה המבנה והרק"מ שנצפים ממערב לכביש 1, ירושלים תל אביב ואליהם מכו…
הודעה אחרונה מאת Gadgad, -
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
בימים אלו, מותנעת פעילות שמטרתה הקמת מסלול מירוצים מסודר במדינת ישראל. כדי לנסות ולהעריך, את מידת ההענות של הקהל חובב הרכב בארץ, לשימוש במסלול המירוצים, נדרשת עזרתכם במילוי השאלון. להלן קישור לשאלון בפורום "כללי". http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=36864 תודה על שיתוף הפעולה.
הודעה אחרונה מאת alon_213, -
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אמנם הסחיבה לא משהו, יש פה ושם נזילות, ולפעמים הדלק נגמר אחרי כמה דקות והוא נכבה, אבל.... אני אבא! ומצורפת תמונה:
- 12 תגובות
- 5 אלף צפיות
מראש אני מבקש סליחה בפני כל חברי הפורום על מבול השאלות שאני מעלה לאחרונה. את האופנוע רכשתי רק בשבוע שעבר כך שצצות הרבה שאלות. ועכשיו לשאלה: הגיע השעה להחליף את הרפידות הקדמיות באופנוע. כאמור,והאופנוע חדש אצלי ואני עדיין לא מכיר סוגי רפידות לאופנוע זה לכן אשמח לקבל המלצות וחו"ד על רפידות. אופן הרכיבה הוא בעיקרון מתון, אך יש פה ושם רכיביות ספורטיביות (ולא קיצוניות).העדיפות היא לרפידות בעלות אורך חיים ארוך. (כאמור, מדובר על רפידות לפייזר 1000, אותן הרפידות כמו ב- R1). תודה וחג עצמאות שמח לכולם.
- 13 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני רוצה חוות דעת על הקטנוע הנ"ל האם הוא נחשב לקטנוע טוב ? זה יהיה כנראה שלב המעבר שלי לפני אופנוע 500 (הקטנוע של אח שלי, חדש שנת 2002 עם 2000 ק"מ בקילומטראז') אני צריך להחליט אם אני רוצה אותו או שנמכור אותו (אח שלי עבר לדנמרק לשנתיים) אז מה אתם אומרים ? תודה מראש. נ.ב זה יהיה (אולי) הדו"ג הראשון שלי
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מתוך פול גז http://www.fullgaz.co.il/archive/apr-04/news/fg4552-fg-honda2004.html הנשיא עדיין תוהה למה הם לא מביאים את הCBR400 ? .... לעשות קצת נחת לדור הצעיר ולילות לבנים להורים שלהם?
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם מישהו יודע האם יש עזים מסויימים בהוצאת אופנוע לשיפוץ בחו"ל , למעשה מבלי לציין שאני יוצא לשיפוץ. האם מישהו בודק בדיוק את מצב האופנוע? אשמח לקבל מידע ממישהו אם נסיון בענין.
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עיצומו של קרב, הנשיא רץ בין גופות החיילים לחדש את אספקת התחמושת שלו, מצטייד בשתי רימונים.... תוך כדי ריצה מטורפת למקום מחסה, יורה כמו משוגע על הג'יפ שמתקרב לכיוונו...מתחמק מהכדורים שהמקלען משגר עליו כאילו אין מחר ..ולפתע הוא שומע בקשר.. "BANDIT1200 ..חרא של אופנוע" נעמד במקום. מסביב יריות, רימונים מתפוצצים, תמרת עשן עולה מהבונקר ..ושוב פעם.. "BANDIT 1200 סתם אופנוע מעפן" הנשיא עונה בקשר " ועל מה כבודו רוכב ?" תוך התעלמות מוחלטת מ3 פצצות מרגמה שעפות לכיוונו .. "אה..אני רוכב על TL1000 " הנשיא מזנק מעל גופת חייל מרוטשת ועונה "פחחחח...אני אוכל אותך בלי מלח" התגובה לא איחרה לבוא "יאללה...רק תגיד מתי ואיפה" הנשיא מוצא את עצ…
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב נתחיל? 1) CBR125R ושאר הדגמים. הם כבר עברו תקינה? מתי נוכל לבצע רכיבות מבחן עליהם? מתי הם מגיעים רשמית? 2) במידה שהם עברו תקינה ואפשר לקחת אותם למבחן (תוך חודש פחות או יותר), אני צריך להביע נכונות לקנות אותו אם אני רוצה נסיעת מבחן? או רק להגיד להם "זה יתפרסם באינטרווב! כדאי!"? 3) מה דעתכם על מבחן גדול-גדול להונדה? פשיטה מהירה על הסוכנות והוצאה למבחן של הדגמים הבאים: CBR125R (עליו אתרשם אם הוא יכול להשחיז בנסהרים או שהוא מתאים רק לביצפר) XR125L (כRובי תוהה איך הקטנטן יתפקד כסופרמוטו לצעירים בגילם) CBF250 (האזרח תוהה האם ה-CB החדש יכול להחליף את ה-TU כ"250 חמוד") Inova 125 (ארגוס במסע בן 1800 ק"מ סביב הארץ כדי לענות על השאלה - מחליף לקאב?) …
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי שראה את המוטו האחרון (זה שיצא ממש היום) בוודאי הבחין בטעות הכתיב, ואם יותר לי לומר המבישה, שהשתרבבה לכותרת של מבחן ההונדה 250. הכותרת "היא איזה הונדה זה ?" ולא "איזה אונדה זה ?" כפי שצריך להיכתב. הרי זכור לנו חסד אבות, מילונו של מוטי זת"ל (זכר תרנגול לברכה ) אשר הגדיר את מושגי היסוד (דאז) של האופנוענות הישראלית (מילים כמו אגזוזן, בלינקו ועוד ועוד), ואת שם היצרן היפני כ"אונדה". בושה וחרפה !!!
הודעה אחרונה מאת MadCat_LE,