Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מוטו עד 500 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב על מעבר לסופר מוטו והבעיה שלי היא רשיון מוגבל.

ויש לי כמה שאלות:

1.האם שווה לבנות סופר מאופנוע מסויים שהוא בקטגורייה שלי(עד 500)

ואני מתכוון להאם יהיה לו מספיק כוח גם לנסיעה יומיומית וגם לנסיעה ספורטיבית...

2.האם האופנוע\אני יוכל לעמוד בנסיעה של חיפה-ק"ש פעם\פעמיים בשבוע?

על איזה כלי הייתם ממליצים? (אני מדבר על תקציב של 10-14 אלף לקניית הכלי בלבד).

תודה.

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

התקציב שלך מאוד מוגבל. מאוד.

עוד לפני ההסבה (כ-5000 ש"ח), אתה עומד על תקציב שלא יאפשר לך לרכוש אופנוע סינגל שיהיה במצב תחזוקתי (או גיל) כדי לרכב "ספורטיבי" ולעשות קילומטראז' שכזה.

הצעה שלי, תתחיל לחשוב על סופרמוטו כשתקציבך, כולל הסבה, יעמוד על 23-25 אלף ש"ח (אז גם אולי תהיה בעל רשיון בלתי מוגבל)

ותשובות ישירות לשאלות שלך:

1. כן, אפשרי לבנות SM מאופנוע 400 או 450

2. בשל הסעיף הקודם, הניידות תהיה אפשרית אבל "לא להיט".

אופנוע 400 מסוגל לקילומטראז' הזה אבל הבלאי כמובן יעלה פלאים והנוחות תהיה מוגבלת במיוחד

3. יש אופנועים בנפח הנ"ל שיהיו מספיק תחרותיים לרכיבה ספורטיבית אבל בסעיף השימושיות הם יהיו כאמור, מוגבלים במיוחד.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...