פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש איזה ציוד כלשהו , קל , קטן נפח, וכו' שכדאי לי להביא ממדינה זו? או שחבל לי על החיפושים? ציוד = החלק ממיגונים לעצימי וכלה בשיפורים קלים לאופנוע. {XT500 }. תודה.
הודעה אחרונה מאת polar bear, -
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הניידות האלה:
הודעה אחרונה מאת SCOOTERMAN, -
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה אתה אומר MEXMEX מתגעגע לנסיכה
הודעה אחרונה מאת alfred, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת האם שיפורים שאפשר לעשות לאוטו {פילטר . העלאת יחס דחיסה . וכו.....} ניתן לעשות גם באופנוע 500 סמק למשל האם פילטר אויר פתוח ישפיע במהירות ואיכות הנסיעה כשהוא מורכב ב dr 350 ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אתמול בלילה התחילו בעבודות כביש בקטע הנ"ל, הולכים לסלול את כל הקטע מחדש... חרא של גירוד..השאירו מלא חצץ שעף מהמכוניות. תיזהו מהגירוד..תיזהרו ממדרגות... לפני כמה ימים גם פורסם ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2904178,00.html בוקר אור.
הודעה אחרונה מאת el presidente, -
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לפני שבוע קיבלתי מייל עם פרטי מירוץ הסופרמוטו הקרוב. מסלול פצ'וקה, זמני אימונים ומירוצים, קטגוריות, מסלול משולב אספלט/עפר ועוד פרטים רגילים... בין השאר, היה כתוב באותו המייל, שעליו חתום עומר איזאק, נשיא ענף הסופרמוטו תחת הFMM, שמותר לכל רוכב להשמיט מירוץ אחד שלא יחשב בתוצאות הכלליות של האליפות. נו, שוין, חשבתי... ומה התברר לי אתמול? כי עומר, מכר את הYZ450 שלו, ואין לו אופנוע להתחרות כפי הנראה ! מחברים אחד לאחד? גם אני... שחיתות בצמרת הניהול או מהלך לגיטימי? M.
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
איפה ביטוח החובה לאופנוע עד 50 סמ"ק הכי זול באזור הצפון ? ואם אפשר גם מספרי טלפון ושם הרחוב קיצר כל מה שאתם יודעים תודה רבה.
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://ewan.pitas.com יאללה קמור, לשלוח את דוד עדיקא ל"חוצה ישראל". שייתן לגויים בראש.
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
סוף סוף יש יבואן שרוצה לעזור. היבואן של מצלר מוכן לתת צמיגים לרוכבי הסופרמוטו במחירי עלות. בקרוב יהיו סליקס, אבל בינתיים רק ריינספורט בהרכבים קשה/בינוני/רך. מישהו ניסה? שווים? כמה רחוק אלו יהיו מבחינת האחיזה מצמיגי סליקס טהורים? לילה.
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני שיתחילו לקטול אותי, ואני יודע שיתחילו, לא לזה נועדה ההודעה. אשמח מאוד אם מישהוא שעשה כך את הרשיון יוכל לפנות אלי בפרטי ולתת לי מספר טלפון או משהוא... ושוב, אין צורך לתגובות, או להטפות מוסר. תודה
הודעה אחרונה מאת סוס ברזל, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנו ממשיכים להתגלגל- והפעם לאוגנדה- ארץ טרופית יפה. חזרנו ממסע הכנה ואנו יוצאים שוב בחודש מאי לטיול של עשרה ימים החל ממקורות הנילוס ולאורכו עד למפלי מורצ'ינסון האגדיים . נרכב על אופנועי Honda 250 xlr Yamaha xt250 . יציאה מישראל ביום שלישי ה- 18 לחודש מאי. חזרה ביום חמישי ה- 27 למאי. הרכיבה כולה היא רכיבת שבילים,רובם סינגלים,בתוך נוף טרופי ואוכלוסיה מקומית מסבירת פנים.המסע מוקפד,מצויד,והאופנועים ערוכים ומוכנים . פרטים מלאים בקובץ המצורף וכמובן באתר החברה :http://www.farout.co.il משרדינו: רחוב באר יעקוב 18 נווה צדק תל אביב 03-5161665 Uganda Dirt bike intiniarery.doc
הודעה אחרונה מאת farout4, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
פרטים באתר מועדון האופנועים הישראלי, לינק מצורף בזאת. תמונות לדוג' באתר פורום המועדון, גם כן לינק מצ"ב. בעז
הודעה אחרונה מאת motoboaz, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
המורה שלי נתן לי שיעור ראשון לנסוע בקו ישר כל השיעור אמרתי לו שאני רוצה שהוא יגיש אותי כמה שיותר מהר לטסט שיעור שני הוא נתן לי לעשות את הצורה 8 אבל לא את השמיניות היה קו בצורת שמונה צבוע על המגרש שלו ונסעתי עליו (אני מזכיר לא שמיניות) עשיתי שיעור כפול כבר בשיעור השלישי (שיעור שלישי + שיעור רביעי) והוא הוציא אותי לכביש ועוד לא עשיתי את המסלול שבמגרש שלו ללימוד נהיגה והיום עוד שיעור רגיל (לנסוע בקו ישר ויציאה לכביש)- וזה היה השיעור חמישי כבר השאלה היא? באיזה שיעור אני אמור לעשות את השמיניות ??? מחר (יום רביעי) יש לי עוד שיעור אז בבקשה תענו לי מוקדם תודה
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
אני נוסע לי הבוקר בכיף שלי , ככה נותן לצמיגים קצת לתפוס אחיזה ,וחושב אם יהיה לי מזל חרא וירד היום גשם כי היה קצת מעונן ! בכל אופן, תנועת הפחיות זורמת לה בכבדות ואני מזדחל בינהם קצת שולים קצת פס לבן כרגיל פתאום !!!! גברת אחת עם ג'יפ סתם ככה בלי שום הסבר הגיוני כלשהו מחליטה שהיא רוצה לפנות שמאולה באמצע הנתיב בקו הפרדה רצוף בדיוק בזמן שאני עובר את הטור של המכוניות !!!!!!! בררררררררררררררררררררררקס !!!! תוך רבע שניה הרסה לי את הבוקר , כבר ראיתי את עצמי שוב במוסך ושוב תיקון פיירינגים ! מילימטר אחד הפריד בין הפנס שלה לראש שלי . אני לא יודע אם הייתי צריך לעשות מה שעשיתי אבל לא שלטתי בזה ונתתי לה בעיטה כל כך חזקה בדלת שנהיה לה מאיין בור קטן ( טוב לא כל כך קטן ) בדל…
הודעה אחרונה מאת MAX D, -
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום בהנחיית דני קושמרו...על אופנועים... אז מה היה לנו...תוכנית חביבה על אופנועים ורכיבה.... גב"ב מחקה קולות של אופנועים.... ומישפט סיכום של קושמרו "תרכבו כאילו תמיד מנסים להרוג אותכם".... התוכנית ניגמרה.
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחרי המרוץ שהתקיים אתמול: http://world.honda.com/WGP/2004/0418.html
הודעה אחרונה מאת בידר, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למרות שאני לא אוהב דאבל פוסטינג (פה ובפרדס) אבל מיכיוון שאני יודע שיש פה כמה גולשים מפ"ת זה אולי יעזור לשאלה 2. 1. בלי לזבל יותר מידי את השכל. 6 הברגות בגג"ש האחורי. 6 חצאי ברגים שבורים בתוך הברגות של הגג"ש האחורי (בתוך הג'אנט). לא ריתוך ולא הברגה הפוכה הצילחו לחלץ את הברגים, ללא ברירה, הברגים עברו קידוח ובמקומם הושם אליכויל (ככה רושמים?)+6 ברגים חדשים+לוקטייט. בנוסף גם הורכבו מיסבי גלגל אחורי חדשים (אני סיפקתי את המייסבים). מה הסדר גודל של עבודה כזאת קומפלט? (שעות מוסך+חלקים)? 2. הבורג שמחזיק את הציר גלגל שלי שחוק משני צדיו, ואחרי שקיבלתי את הגלגל חזרה (שבוצע עליו העבודה הנ"ל), התחלתי להרכיב חזרה את הגלגל, כיוונתי את השרשרת ושבאתי לח…
הודעה אחרונה מאת Moo Moo, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.fullgaz.co.il/archive/apr-04/news/fg-gp-welkom_sum.php
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://192.115.8.73/Movies/fingerpolice.mpg פאאאאאאאאאאאאאאאאאאק איך אפשר ב-כ-ז-ו מהירות להגיע ל336 קמ"ש!!?!? אני מסתכל איך שהוא עובר בין 180 ל 220, וזה פשוט בחצי שניה!!!!
הודעה אחרונה מאת Yariv, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה יש לך לומר להגנתך?
הודעה אחרונה מאת el bandito forte, -
- 6 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
האם אחזקה שוטפת (לא כולל ביטוחים למינהם) של פייזר 1000 זהה ברמתה לזו של אופנוע 600 ספורטיבי מאותו השנתון כדוגמת R6,ZX וכד' ? ולמול ליטר אחר ?
הודעה אחרונה מאת sheshet, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כמה אמור לעלות העונג להחליף את העסק ? להזכירכם מדובר בבנדיט 600.
הודעה אחרונה מאת נתן.ל, -
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
שווה דיון , כאן : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2904130,00.html מושחז הבחור אחרי שבת... :snipersm:
הודעה אחרונה מאת el presidente, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עלו לאוויר הרשת בפולגז: http://www.fullgaz.co.il/archive/apr-04/news/fg4414-fg-wsbk_rnd3.html בקרוב גם סקירת מרוצי ה-GP שנכתבה על ידי סקנייה...(האחד והיחיד...)
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג פוסטרים של אופנועים ושל מכוניות עדיף ללא תשלום תודה מראש
- 21 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אוקיי. אתמול עשיתי שיעור ראשון על 50 סמ"ק. צעצוע נחמד. היום הגיע היום הגדול ועליתי לשיעור כפול על הסוזוקי GS500. חוץ מהעובדה שההסבר לגבי השימוש בתיבת ההילוכים היה מהיר מאוד, המורה שילח אותי לעשות שמיניות. וכך אני עשיתי שמיניות במשך שעה וחצי בלי שהוא אפילו הסתכל לכיוון שלי. הוא יצא מהאיזור לנסיעות עם תלמידים שלו והיה עסוק בכל חוץ מבי. בקיצור, אחרי שעה וחצי של שמיניות עדיין לא הצלחתי לעשות אותן כמו שצריך... האם כך זה אמור להתנהל?! בשביל מה אני משלם לו כסף? ושמעתי עליו רק דברים טובים , באמת ! אמרו שאכפת לו מכל תלמיד, ושהוא נותן את הנשמה. לא יודע, אני לא ראיתי את זה. שיעורי הרכיבה האלה אמורים להיות על בסיס של למידה עצמאית?!
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הוא פשוט ק ר ע אותם.
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זה רק נדמה לי או שהפורום הזה מתחיל להידמות יותר ויותר לפארסה הלא מצחיקה שהיתה בפורום מוטו?
הודעה אחרונה מאת מיפלנצת, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אלי חן סיים מקום 15 במירוץ הסופרספורט.וקיבל נקודה.
הודעה אחרונה מאת treker, -
ברידגסטון 012
מאת ג'נגו- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מי מכיר? (מכיר=רכב עמם על אופנוע כביש ספורטיבי מרחק של מעל חצי קמ).
הודעה אחרונה מאת ofe-R1,