Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי קצת בעייתי לסנן מישהו שלא עבר על כללי הפורום.

אבל יש משהו במה שאתה אומר בתחילת השרשור.

מתרסק לישון.

לילה טוב 8)

פורסם
זה רק נדמה לי או שהפורום הזה מתחיל להידמות יותר ויותר לפארסה הלא מצחיקה שהיתה בפורום מוטו? :?

אבל בשעות הללו בפורום מוטו זה כבר אחרי כיבוי אורות, לא?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
מה אתה מציע?

חוזרים לתפוז?

8)

:p

יותר בכיוון של להגיד למנהלים המושחתים שיתחילו להפעיל יותר את הSHOT GUN שלהם... :wink: מי אמר "מחייקי"?! :2gunfire:

השאלה מה אתה מציע ?

להשוות למה שקורה היום בתפוז :? אני עדין מעדיף להיות פה.

רמת השירשורים יכול להיות שיפור, אלה אולי חבלי לידה.

לצערי עדין חלק מהגרעין של תפוז עדין שם ולגבי שירשורי כוחות בלתי מוקפצים - אני חושב שרוב החברים פה כבר עברו אותם..

פורסם
זה רק נדמה לי או שהפורום הזה מתחיל להידמות יותר ויותר לפארסה הלא מצחיקה שהיתה בפורום מוטו? :?

מצטער אבל - לא מסכים.

פתחתי את הודעתך, קראתי את תוכנה, ואצתי רצתי לראות את "שרשורי מוטו" שהפריעו לך..

בקובץ המצורף תמצא את שנגלה לעיני (שים לב, אף אחת מההודעות שמופיעות בתמונות המסך, לא הוקפצה לשם על ידי) .

קראתי את כל האשכולות הללו - והם בסדר גמור מבחינתי - ככה הייתי רוצה הפורום ייראה תמיד..

(טוב נו, רק אם כותרות יותר ברורות שמתארות את תוכן ההודעה)

1.JPG

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

מצטער אבל - לא מסכים.

בקובץ המצורף תמצא את שנגלה לעיני (שים לב, אף אחת מההודעות שמופיעות בתמונות המסך, לא הוקפצה לשם על ידי) .

קראתי את כל האשכולות הללו - והם בסדר גמור מבחינתי - ככה הייתי רוצה הפורום ייראה תמיד..

וואללה?!

גם השרשור "GOD IS GOD" למשל?

פורסם

מצטער אבל - לא מסכים.

קראתי את כל האשכולות הללו - והם בסדר גמור מבחינתי - ככה הייתי רוצה הפורום ייראה

תמיד..

וואללה?!

גם השרשור "GOD IS GOD" למשל?

קשה לי להגיד את זה אבל הוא צודק.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

לא אמרתי שהכל מושלם ושהכל לפי הציפיות - אבל הראתי שאתה פשוט מחפש את האשכולות הגרועים (ואכן יש כאלו) אך התעלמת במופגן מהאשכולות האיכותיים כדי שתוכל להשוות זאת לפורום מוטו (שם אין אפילו אשכול איכותי אחד)

:roll:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...