Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע קיבלתי מייל עם פרטי מירוץ הסופרמוטו הקרוב.

מסלול פצ'וקה, זמני אימונים ומירוצים, קטגוריות, מסלול משולב אספלט/עפר ועוד פרטים רגילים...

בין השאר, היה כתוב באותו המייל, שעליו חתום עומר איזאק, נשיא ענף הסופרמוטו תחת הFMM, שמותר לכל רוכב להשמיט מירוץ אחד שלא יחשב בתוצאות הכלליות של האליפות.

נו, שוין, חשבתי...

ומה התברר לי אתמול?

כי עומר, מכר את הYZ450 שלו, ואין לו אופנוע להתחרות כפי הנראה !

מחברים אחד לאחד? גם אני... :mad:

שחיתות בצמרת הניהול או מהלך לגיטימי?

M.

Voy con dios, y si no regreso, estoy con el

פורסם

מסלול פצ'וקה, זמני אימונים ומירוצים, קטגוריות, מסלול משולב אספלט/עפר ועוד פרטים רגילים...

בין השאר, היה כתוב באותו המייל, שעליו חתום עומר איזאק, נשיא ענף הסופרמוטו תחת הFMM, שמותר לכל רוכב להשמיט מירוץ אחד שלא יחשב בתוצאות הכלליות של האליפות.

נו, שוין, חשבתי...

ומה התברר לי אתמול?

M.

ומה חדש בזה spank2.gif

שנה שעברה הוא היחיד שהתאמן על המגרש לפני כולם, והשנה הוא משנה את החוקים.

למרות שהחוק הזה ספציפי יכול גם לעזור לך במשך העונה.

פשוט תשים עין על הבחור, ובפעם הבאה שהוא מלכלך תכניס אותו microwave.gif

פורסם

נו, שוין, חשבתי...

ומה התברר לי אתמול?

M.

מושחתים נמאסתם.

עזוב אותך מקס יאללה תבוא לרכב אצלינו :D

פורסם
מה נגמר עם זה בסוף ?

מסלול קצר מדי, כולה 5 פניות.

פניייה רחבה ימינה על עפר (שנהפך לאבק מהר מאוד).

30 שניות להקפה, פניות מהירות...

בקיצור, זבל של אירגון.

וכל זה למה? כי עומר מתעקש על מסלולים יקרים להשכרה במקום מגרשי חנייה או מסלולי קארט נטושים. גם כן הוא היה עם סליק קדמי ולא רצה סיבובים על עפר...

די נמאס לנו. אנחנו (אנשי ק.ט.מ. מקסיקו ואנוכי) הולכים להרים אירוע, במרכז קניות (ובחסותם) כדי להראות לשבאב איך מארגנים מירוץ כראוי עם אלפי צופים...

M.

פורסם

האפשרות שלא להחשיב מקצה / מרוץ קיימת גם בענפי ספורט אחרים ויש בה היגיון, מסויים.

אבל כשזה בא מהמארגן על רקע מצוקה שלו זה לא לגיטמי לחלוטין מה שלא ימנע ממנו לקבל בראש.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
מה נגמר עם זה בסוף ?

בקיצור, זבל של אירגון.

וכל זה למה? כי עומר מתעקש על מסלולים יקרים להשכרה במקום מגרשי חנייה או מסלולי קארט נטושים. גם כן הוא היה עם סליק קדמי ולא רצה סיבובים על עפר...

די נמאס לנו. אנחנו (אנשי ק.ט.מ. מקסיקו ואנוכי) הולכים להרים אירוע, במרכז קניות (ובחסותם) כדי להראות לשבאב איך מארגנים מירוץ כראוי עם אלפי צופים...

M.

אפשר לבוא ? 8)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
מה נגמר עם זה בסוף ?

M.

איזה קטע - המסלול שלנו היה עם 35 שניות להקפה...מחתרתי, מחתרתי - אבל יותר ארוך :lol:

צריך עזרה בארגון המרוץ הבא ?

מוכן לעזור תמורת כרטיס טיסה... 8)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
מה נגמר עם זה בסוף ?

M.

איזה קטע - המסלול שלנו היה עם 35 שניות להקפה...מחתרתי, מחתרתי - אבל יותר ארוך :lol:

צריך עזרה בארגון המרוץ הבא ?

מוכן לעזור תמורת כרטיס טיסה... 8)

אם היית יודע במה כרוך ארגון מירוץ במדינה בירוקרטית וחסרת פירגון שכזו, גם תמורת כרטיס טיסה מסביב לעולם לא היה משכנע אותך לבוא...

אם יהיו מספיק ספונסרים (אנחנו מתחילים לעבוד על קורונה השבוע), אז מי יודע, אולי לטל"ז פתאום ינחת כרטיס טיסה בבית... 8)

לילה

פורסם
האפשרות שלא להחשיב מקצה / מרוץ קיימת גם בענפי ספורט אחרים ויש בה היגיון, מסויים.

אבל כשזה בא מהמארגן על רקע מצוקה שלו זה לא לגיטמי לחלוטין מה שלא ימנע ממנו לקבל בראש.

אכן, אני יכול להבין את ההגיון מאחורי הכוונה הזו.

אבל מה לגבי ההחלטה לזנק ל"היט" הראשון (והיחיד) לפי מצב הנקודות באליפות (ותנחש מי מוביל את הטבלה?)?

הרי ההיט אמור להיות מעין תחליף להקפות דירוג, לא? מה גם שלא היתה שום בעייה להזניק את כולנו בשורה אחד עקב רוחב מסלול של 15 מטר...

ומה לגבי ההחלטה שלא לעשות יותר מסיבוב אחד בעפר, למרות ששטח היה למכביר וכל מה שהיה צריך לעשות זה מעט סימון עם סס"ל?

נראה לך שלמארגן שהיה על סליק קדמי יש יד בהחלטה? בוודאי....

ומה לגבי אי ההסכמה לדרישה שלנו לבנות שיקיים בישורת הארוכה (250 מטר לערך, 140 קמ"ש - מהירות מקס' באופנוע שלי, למשל...), מכיוון שזה מסוכן?

עלק...

בקיצור, נמאס לנו. יהייה שינוי. בקרוב.

לילה.

פורסם

אני לא מבין, זו ליגה של בן אדם אחד?

הוא קובע ומחליט הכל?

אין ועדה? צוות ארגון? משהו?

(ממש כמו בארץ עם ההוא מלרט שמחליט הכל לבד... :p )

פורסם
אני לא מבין, זו ליגה של בן אדם אחד?

הוא קובע ומחליט הכל?

אין ועדה? צוות ארגון? משהו?

(ממש כמו בארץ עם ההוא מלרט שמחליט הכל לבד... :p )

די כן...

:mad:

• תוכן חדש...