Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בהנחיית דני קושמרו...על אופנועים... :twisted:

אז מה היה לנו...תוכנית חביבה על אופנועים ורכיבה....

גב"ב מחקה קולות של אופנועים.... :shock:

ומישפט סיכום של קושמרו "תרכבו כאילו תמיד מנסים להרוג אותכם"....

:lol:

התוכנית ניגמרה.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

לא יכולתי להפסיק לצחוק מהחיקויים... :D

(הייתי קצת ב- :shock: כשראיתי מי עושה את החיקויים... אחרי זה חייכתי :) , אחרי זה צחקתי :lol: ...בחיקוי ה"איך עושה KTM", זה כבר הפך להיות מביך ולא נעים... :oops: )

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

לא יכולתי להפסיק לצחוק מהחיקויים... :D

(הייתי קצת ב- :shock: כשראיתי מי עושה את החיקויים... אחרי זה חייכתי :) , אחרי זה צחקתי :lol: ...בחיקוי ה"איך עושה KTM", זה כבר הפך להיות מביך ולא נעים... :oops: )

תראו..שלא תבינו לא נכון..הנשיא מוכן לתרום לגב"ב את כל התרופות שהנשיא צורך..אדומות..סגולות....

מנומרות...כאלה עם ציורים..אקמולים...כדורי שיער..כי מצבו מדאיג משהו...

גם ככה הנשיא לא השתמש לאחרונה בתרופות האלה...

גב"ב..תגיד לא לסמים! :lol:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
נשיא - אתה הורגת אותי... :lol:

כן...אני וגב"ב..יד ביד...הוא מחקה אופנועים...ואני עושה את הצורה שלהם בבלונים...

רררררררר..רררררררררררררר..אהררררררררררררררררר..אהההררררררררררר....

זה היה R6 למי שלא זיהה...חכו חכו..תיראו את הבלון... :screwy::loco:

• תוכן חדש...