פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הביטו וראו בתמונה המצורפת. הדבר בראשון שאמרתי היה איזה עיקולים מגניבים יש פה חבל על הזמן לעשות את הכביש הזה עם אופנוע. האם זה אומר שאני דפוק ?
הודעה אחרונה מאת caRnaf, -
אופנוע ראשון
מאת Yali- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי , זקוקה לעצתכם... רוכבת על גראנד דינק 250 כבר שנתיים , החלטתי לעבור לאופנוע ... (יש רישיון עד 500 ,כמובן הילוכים) אני גרה מחוץ לעיר (ת"א) , וחורשת את כביש מס' 1 כל יום . בהתחלה הייתה מחשבה על DR650 (מדהים!!!) , עכשיו זה יותר בכיוון של ER5... תקציב של 35000 גג . דרך אגב , רכבתי על CB250 בערך חודשיים , מאוד נהנתי מהפואנטה של ההילוכים , אבל הכלי עצמו "עגלה". אשמח לקבל את דעתכם המקצועית... יום טוב.
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
off - נעלים 1 2
מאת Toolie- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יום שישי הולך לקחת נעלי עבודה (בתלוש לא בתשלום) מגיע שומע מה יש וקולט משהו בזוית העין אבל לא במבחר המוצע. טוב אז רציתי משהו אבל לא היה, שואל אדון מוכר "יש משהו אחר שהיית רוצה?" אז עניתי "כן את ה****ים ההם אבל הם לא בהסדר נכון?" בקיצר בסוף הסכים וזה מה לקחתי ודבר אחרון - לא רק בטוחות, לא רק יפות , לא רק אני היחיד בעבודה איתן גם תואמות לאופנוע (המנחש את הדגם נכונה יוזמן לכוס מים עם פטל בקולר)
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת jaffaboy, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שבוע, או יותר נכון חמישה ימים האופנוע ישב בכניסה לבסיס. הסברתי לש.ג. שיש לו מטרה אחת בחיים, לשמור על האופנוע (לא סתם נתנו לי דרגות על הכתפיים - בשביל שאני אתן הנחיות לא חשובות). זהו נגמר המילואים המקוצרים האלו, העמסתי את התיק על האופנוע, בדקתי את הלאשינג ויצאתי לדרכי. גבול הצפון עד ת"א. ביום יום זה היה יכול להיות אחלה טיול, אבל שיש צימידן קשור מאחורה עוד תיק גב ועייפות של שבוע מילואים זה לא זה. עכשיו במקום לנסות להנות מהטיולון שנחת עלי נאלצתי לסבול את כביש החוף באזור הקריות, כל רגע רמזור, כביש חרא ומלא מכוניות... ואם זה לא מספיק אז בין חדרה לנתניה כל דביל במזדה החליט שלנסוע 80 בנתיב השמאלי זה הכי טוב... כוס אמו מה זה צריך להביע ? אבל זהו חזרתי לסיביליזציה וביום…
הודעה אחרונה מאת SCOOTERMAN, -
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לפני זמן מה עלה במוחי הקודח רעיון ,לשים תאורת לד כחולה במשקף הקידמי של האופנוע.לפני שבועיים,קניתי פנס נידבק,עם 3 מנורות לד בצבע כחול, והידבקתי אותו בתוך המשקף הקידמי. נידהמתי מהתוצאות,כמעט כל פחית שהייתי מתקרב אליה, היתה זזה ומפנה לי את הדרך, הסתכלתי על תגובות הנהגים,וכל אחד שראה אותי במראה, או שזז ,או שביטל יציאה לעקיפה,שהוא לא היה מבטל בד"כ ! בטוח שיהיו כאלה שלא יאמינו,או כאלה שיגידו שמנורת לד כחולה זה ניראה-ערסי, או עזתי, או כל דבר אחר,אבל רבותי,סה"כ 30 ש"ח,סט של שתי מנורות,תנסו, ולדעתי גם תופתעו לטובה
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
- 26 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם! מישהו יודע איך אפשר לקנות כרטיסים למרוץ שיהיה באיטליה?
הודעה אחרונה מאת סיני, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברים - שאלה רצינית עשיתי עכשיו ( לפני 15דקות ) טיפול קטן ל- 600f שלי . עלה לי 400ש"ח ( שנראה לי זול ) אבל בגלל שאני סקרן וחטטן - הסתובבתי במוסך , וגיליתי : בסה"כ - החליפו לי שמן !!! האם רימו אותי ועליי לכעוס ???? האם יצאתי בזול ועלי לשמוח ??? מישהו יודע מה עושים בסוזוקי 600F בטיפול קטן ???? - אגב , טיפול אחרון היה ענק וכלל הכללללללללל !!!!
הודעה אחרונה מאת סיני, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.fullgaz.co.il/archive/may-04/news/fg4709-msma-reduce-motogp-capacity-at-2007.php
הודעה אחרונה מאת רב הפורום, -
תמונות נחמדות
מאת Toolie- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שמצאתי פה ושם
הודעה אחרונה מאת Toolie, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כלב מי שלא אוהב אופנועים
הודעה אחרונה מאת Wile E. Coyote, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
להלן סיכום הפגישה הרשמי בין נציגי עיריית ת"א ובין נציגי היבואנים ומועדון האופנועים בנוגע לעידוד השימוש בכלי רכב דו"ג בת"א. כמו כן, נתקבל מעיריית ת"א מסמך המנתח מיקומי תאונות בחתך של רחובות בעיר ת"א. קיראו והישמרו, מצ"ב הפנייה לאתר המועדון שם מפורסמים המסמכים. בעז קליין, דובר מועדון האופנועים הישראלי.
הודעה אחרונה מאת motoboaz, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמה יעלה לי לעשות רינגים .רוקרים. טימינג והחלפת דיסק קידמי לDR350 96 אם מישהו מכיר מוסך טוב באזור ראשון רחובות מוזמן להמליץ
הודעה אחרונה מאת motoboaz, -
שלום לכולם
מאת RaananC- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זהו חזרתי משלושה שבועות של מילואים שכללו לחימה בלתי פוסקת בשטחים. אבל הכי חשוב יום שישי צריך להעביר טסט לאופנוע, הולכים כרגיל למכון המרכז בנס ציונה ואחרי 20 שניות בדיוק שכללו אור גבוה/נמוך ו"סע שני מטר תן חראקה עם ברקס רגל"(ציטוט מדוייק מפי הבוחן) וזהו "סע לשלום הכל בסדר". לכן כל מי שצריך להעביר את האופנוע טסט, ממליץ על המקום. נחמד לראות שהבית(הפורום) בסדר, בפעם האחרונה שהייתי במילואים הבית הקודם(הפרדס) בער כשחזרתי עקב מלחמות שפרצו שם.
הודעה אחרונה מאת RaananC, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש סרטים קצרים או ארוכים של WR250F חיפשתי המון ולא מצאתי.. בתודה לכל מי שעזר...או ניסה לעזור דרור..
הודעה אחרונה מאת PsyTropica, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני בעליו של קטנוע סאניאנג ניו-ג'ט.. כאשר רכשתי את הקטנוע, הסוכן במטרו אמר לי בפרוש למלות לקטנוע דלק 95 נטול עופרת.. אבל הבעיה היא שכל בעל קטנוע שאני מכיר אומר לי שהוא ממלא 96 נטול עופרת בנוסף שאני נוסע לתחנת דלק המתדלקים כול הזמן מתפלאים שאני לא ממלא 96 אלא 95... למי להאמין לסוכן במטרו או לכל השאר? האם זה משנה איזה סוג דלק אני משתמש בקטנוע? אנא עזרו לי, תודה.
הודעה אחרונה מאת MAX D, -
אני קורא שעות ומחפש תשובות...... והתשובה הייתה לי מתחת לאף. למה לא סופר?! אם אני מחפש כלי שיהיה זול בעיר, אמין, ונוח "לטרור" למה לא סופר? מה רע בסטופי ,ווילי ברמזור? מה אתם יכולים לומר? בנושא? מומלץ? כדאי? איך זה לרכב עם סופר בעיר?! תודה.
הודעה אחרונה מאת MAX D, -
תודה לשדון
מאת ג'נגו- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלעיתים מוציא מהנפטלין את הסמרטוט המכונה ג'נגו. מיישר ומנער אותו ומזכיר לו כי יש חיים. תודה שדון.
הודעה אחרונה מאת flitzeR1000, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אולי זו?
הודעה אחרונה מאת EYAL-MR2, -
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הCBR פשוט לא עמד בזה.
המתלבטים בע"מ
מאת תירוש- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש רישיון בלתי מוגבל, יש 30,000 ש"ח. הגעתי לנקודה ממש קשה- מה אם בכלל לקנות. בעברי מספר אופנועים "מוגבלים" האחרון GPZ אני רוצה כלי פרקטי,אמין, נוח, יציב על הכביש- לשימוש עירוני. לא מחפש אופנוע שמתחיל לנשום בסל"ד - גבוה. אני מתלבט בין דו"שים כבדים, או אולי אפילו פזילה לכיוון הבנדיט 1200.... מה אם בכלל ההשלכות של אחזקת כלי/כלים כאלה.
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כל יום אתה יוצא לקרב מול הפחיות בכביש? כל יום חותכות אותך פחיות כאילו אתה לא קיים? כל יום אתה צועק "כוס אמא של המכונית הזאת..אני אזיין אותה"? אז במקום לדבר...תעשה!
-
- 3 תגובות
- 3 אלף צפיות
האם אגזוז לחץ נועד למנועי שתי פעימות בלבד?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
סרט
מאת flitzeR1000- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://holdingitbig.com/videos/newJoUnC.wmv 30 כביש עם נפילות
הודעה אחרונה מאת סיני, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
להגיע דרכו מהר לתחילת הדרכים הטובות באמת. חבל שיש כאלה שצריכים להשאר בחוץ, ככה זה, לא כולם יכולים לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה. אנחנו השבילאים דווקא יכולים. להתראות. טיול המועדון לדושים. בעצם הטיול הראשון. 30 אופנועים. בערך 35 רוכבים. גי'פ פאג'רו אחד של המארגן (לא מצא את גלגלי העזר לאופנוע) וטנדר גורר עגלה שגם העמיס אופנוע בשביל. נופים נהדרים, רכיבה לבד ללא הפרעות. סיום באתר מדהים, הגבעה של תומר ותום (ליד נגבה) יציאה : 0800 מלטרון 0900 ממצפה משואה סיום: בחירבת מאחז ב 1300 . באתר בנגבה ב 1430. נפילות: 2 . אחת בנראה ממתח מיותר במהירות 0 . פגיעה חייבת גיבוס , רוכב לא ממוגן.אין נזק לאופנוע. שניה, שני רוכבים, המרכיב פשוט נכנס לסרט …
הודעה אחרונה מאת השבילאי, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אישית לא הייתי מצליח להתרכז.... לא הייתי בוחר לסיים את הנסיע ברוליג סטופי....
הודעה אחרונה מאת a.c, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת סיני, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
והוא זוכר במקרה מה המיסוי? יש כבר בתכנון חליפה, וגם מידה, רק שהמחיר גבוה למדי (כצפוי בארצנו). בחו"ל זה 3/4 מחיר. רק מה המס הצפוי על חליפה, שהרי המחיר והמשקל גדולים.
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
עונת המלפפונים בעיצומה... עשיתי תאונה. עליתי היום לתל חי כדי להירשם ללימודים בשנה הבאה. לפני צומת גיבור שליד קרית שמונה, רכב לא עצר בעצור, פנה שמאלה לנתיב שלי, לא היה לי לאן להתחמק (שוליים נמוכים - עפר) ונכנסתי בו. אני עם שבר ביד ימין ומכות יבשות בכל הגוף. הGS היקר שלי מת יהי זכרו ברוך... הקטע המעצבן הוא שהבן זו^$ שלא עצר בעצור מנסה להפיל עלי את התיק. הוא אומר שנסעתי מהר, נכנסתי בו מאחור, ואח"כ עוד הרמתי את האופנוע ולקחתי אותו בחזרה לצומת... כן בטח... אני עכשיו אצל Dr XR בקיבוץ, מחכה לאחים שלי שיבואו לקחת את האופנוע עם נגרר. תמיד ליסוע עם מיגון! תמיד! המעיל והקסדה ללא ספק הצילו אותי מפגיעה חמורה יותר!! תודה לדודי הדורמן ולDr XR על העז…
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
באיזה שנים יובא לארץ הסוזוקי GSX400? יש לו איזשהם מחלות מיוחדות שצריך לדעת בבדיקה? תודה, אורון.
הודעה אחרונה מאת tygger,