פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי קוראים לי אלירן אין לי עדיין רישיון (חכו יש לי עוד כמה שנים) ויש לי שאלה כל הזמן אני שומע את המונח הרצת מנוע אני הייתי רוצה לדעת מה זה אומר מתי צריך לעשות את זה והאם חייבים לעשות את זה? אשמח אם תענו לי
הודעה אחרונה מאת Moo Moo, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אולי זה כבר פורסם כאן מלפני שבאתי אז אל תהרגו אותי. http://www.fullgaz.co.il/focus/lamborghini.html
הודעה אחרונה מאת TShavit, -
- 9 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
כמה אמור לעלות ביטוח חובה+מקיף לאופנוע בנפח 600 סמ"ק שנת 04 ?
הודעה אחרונה מאת volkam, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פתרון של חברת פוינטר נגד גנבות בשיתוף סוללרי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2919497,00.html
הודעה אחרונה מאת MAX D, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחרונה התפרסמו התמוות של הBMW החדש..והמפכני.... שמתי לב שבכל אתרי החדשות בחו"ל נתנו את הקרדיט לאתר שחשף אותן ראשון (במיקרה הזה פול גז).... למה בארץ אין את הפירגון הזה ?..למה בכלל, והאם זה חובה על אתרים לפרסם את מקור התמונות? (בלי קשר ישראלי או לא)?
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
מ"צ - איך?
מאת Leonid- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברים ! אני לא יודע אם זה בדיוק קשור לפה, אבל מכיוון שאתם חולי אופנועים, אולי אתם יודעים את התשובה... יש לי רשיון לעד-500... אני כנראה מתגייס לשריון. משום מה הרבה יותר קורץ לי להגיע למשטרה צבאית, ולקבל לידיי KLE 500.... איך אני עושה את זה?
הודעה אחרונה מאת עידו דהן, -
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לי טוסטוס - פיאג'ו ספירה . נגמר לי המצבר - אין אורות , אין צופר - אין כלום . פירקתי את המצבר - ונתתי קיק סטרט - הפלא ופלא - הוא הניע !!! האורות דולקים , הכל בסדר - הוא נוסע !!! איך זה יכול להיות , ואם כך , למה אני צריך מצבר ??? וכמה יעלה לי חדש ( אם אני צ ריך בכלל ???) גאוני ...
הודעה אחרונה מאת אספנות, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם אפשר איכשהו...לעשות ביטוח לאופנועי מוטוקרוס? יש דרך שאני יכול לכסות פגישה גופנית במידה וקורה לי משו? אני מנסה לברר תעניין הרבה זמן...עלו כמה ויכוחים במשפחה... אז אם אפשר קצת מידע בנושא... בתודה דרור
הודעה אחרונה מאת a.c, -
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אשמח לעזרתכם בנושא רכישת קטנוע 50 סמ"ק. עד ליום שישי האחרון רכבתי על קטנוע מסוג ch250 (במשך שנתיים). החלטתי למכור את הקטנוע עקב בעיות תקציב, כמו כן, העלויות הגבוהות של: הביטוחים, טיפולים ותקלות שהתרחשו מידי 3 חודשים לערך. ההחלטה לעבור ל-50 סמ"ק הנה סופית מבחינתי אין לי אפשרות כלכלית לרכוש דו"ג בנפח מנוע גדול יותר. באם לאור הנתונים הבאים תמליצו שזה לא יהיה אפשרי ייתכן ואוותר בכלל על רכישה של דו-גלגלי... הנתונים הם: 1. גובהי הוא : 1.76, משקלי: 115 ק"ג (כן, שמן!) 2. נסיעה לעבודה מפתח-תקווה לאזור התעשיה החדש של ראש-העין (נסיעה של כ-15 ק"מ), רוב הנסיעה בכביש מהיר אך כמעט ללא תנועה... 3. חוץ מהנסיעה לעבודה, אני מעונין לנסוע מידיי פעם לרעננה/כפר-סבא (נית…
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כל מי שמחפש משתיקים וכו' מחירים טובים כוללים משלוח והכי חשוב שולחים לארץhttp://www.pipecity.com/
הודעה אחרונה מאת v f r, -
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
קבוצת המפעל של KTM עם בלמים חבלז בזבז
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת treker, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זהו. הילד שלי מצא לעצמו אבא חדש. מי ייתן ואביו החדש יאהב אותו כפי שאני אהבתיו, וייתיחס אליו בידיים אוהבות, מלטפות ועצבניות על הגז. "בני בני, Super Max, בני בני". בנימה של עצב מהול בשמחה, Little Max, שמוצא בזאת מהנפטלין עד בואו של הילד הבא שישבור את לב האופנוען הפריך שלו
הודעה אחרונה מאת KTM620SM, -
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מופיעות לראשונה דווקא בזוג אתרים ישראליים (YNET ו-פולגז)... תהנו ! http://www.fullgaz.co.il/archive/may-04/news/fg4983-k1200-press.html
הודעה אחרונה מאת el presidente, -
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
תיאור מצב - יש חליפת עור שני חלקים של דיינז עם סליידרים והכל. בסיבובים ההטיה מבורכת (לפי דיווחים של אחרים אני מילימטר מהרגליות ואם אני שם את הרגל לא בדיוק אני מגרד את הנעליים). עכשיו באה השאלה... אני רוכב עם ברכיים צמודות לאופנוע, האם כדאי להתחיל לצאת פנימה ? האם כדאי להוציא ברך ולהתחיל להשתמש בסליידרים שדיינז שמו לי ? האם ברך בכביש היא מטרה, מטרה של דאווין ופוזה, או אמצעי לרכיבה טובה יותר ומהירה יותר ? כל הנאמר לעיל הוא לגבי הכביש הציבורי לא למסלול או המגרש.
הודעה אחרונה מאת TShavit, -
- 10 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר לי את העניין הזה ? למה מבטלים משאבת שמן כדי לעשות תערובת לבד, מה זה נותן ? בקיצור תסבירו לי בבקשה את העניין, תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחרי הרבה זמן של פעילות נפרדת ולא כ"כ בריאה של עסק התיווך והמוסך, הושלמה בימים האחרונים רכישת עסק התיווך ע"י המוסך.מעכשיו אישימוטו המוסך והתיווך הם בבעלות אחת, תחת קורת גג אחת.לזמן מה היה נראה שאת התיווך רכש הבעלים של ברווז, אבל בהתפתחות של הימים האחרונים רכשו בעלי המוסך את עסק התיווך. מעתה, אופנוע שנרכש באישימוטו תיווך ונבדק ע"י המוסך יקבל אחריות כוללת של שלושה חודשים, ומי שמכיר את הנפשות הפועלות במוסך יודע שהאחריות היא ללא פוילישטיקים.(התכוונו לאחריות על השרשרת בלבד...)בכך מסתיימת אי הבהירות שהיתה לגבי הפיצול בין התיווך והמוסך של אישימוטו.בהצלחה לשי יוס ג. וסער (מתי יוסי יחזור לרכב?!) רן
הודעה אחרונה מאת nimiz, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הידוע בכינויו FZ6? (חבר הזמין, ואז שאל אותי האם, שמא, היתכן וגו'). השמועה אומרת שיש כאן אנשים הנוהגים ללחך בפורומי זרים. אז אולי גונבה לאזניכם, אצטרה. טל (שמצידו לא שמע שום דבר שכזה)
הודעה אחרונה מאת אייל פRדR, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמה עולה דבר ראשון קיט שבעים .. וכמה כבר קיט שבעים משפר לי את הביצועים (כח,מהירות )
הודעה אחרונה מאת panter, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
cbr 125 בישראל לפי מה שהבנתי...... ובגלל זה אני שואל מה זה בדיוק התקנות החדשות האם הם יגיעו גם אלינו ...? וכמה זמן ידרש להעביר תקנות כאלה?
הודעה אחרונה מאת panter, -
מחפש ארגזי צד
מאת fz1- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לא גדולים (כמו של בנדיט) רצוי שחורים,לא חייב תושבות,מחיר סביר
הודעה אחרונה מאת fz1, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.motorcycle.org.il/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=22
הודעה אחרונה מאת אספנות, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2514,00.html
הודעה אחרונה מאת אדון_שוקו, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יום שלישי שעבר, נוסע על ה dr-350 שלי ז"ל כדי להעביר אותו טסט... כשממולי מגיעה נהגת שמחליטה לפנות שמאלה (כמובן שבלי לאותת) ואף אחד לא יעצור אותה (חוץ ממני...). תוך עשירית שניה, מצאתי את עצמי בטיסה ישירה, לעבר שלט מפח, שלא אהב את הסיטואציה וזרק אותי על רכב חונה... כשתעוררתי התחיל דו שיח מעניין (בזמן שאני מדמם על המדרכה, עם הקסדה על הראש,מחכה לאמבולנס...): היא: יו, אני מה זה מצטערת... אני: יופי שאת מצטערת (מקלל בלב). היא:לא ראיתי אותך, מאיפה באת? אני: נסעתי ישר. מאיפה את באת יא %#@@@$!!! היא: שיו האוטו שלי, הלך לי האוטו... אני: @@#$#&%#$#@!! #@*^&$@## מסקנות: 1. לא תמיד הכל בשליטתנו. 2. פיז'ו 206 הוא לא רכב חזק (עקב המפגש עם ה-dr הוא הפ…
-
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נמאס לי. איך צריך להגיד? כשאני מדבר בעבריתת האם צריך להגיד אר ONE , או אר אחד? לא משנה מה אני אומר, אנשים תמיד משום מה מתקנים אותי. עזרה. תודה.
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.ddagame.com/ פוצצו את המכוניות
המחיר כמדד
מאת שיילוק- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שיטוט באתר סוזוקי ארה"ב, מלמד שהבורגמן 650 יקר מה"בייבי" וי-סטרום בלמעלה מ- 1000 דולר. מאידך, על פי המחירון של עופר אבניר, הבורגמן 650 זול בכ- 7,000 שקלים לערך מהבייבי. הבדלי המחירים בארץ, כך נמסר לי, הינם פרי מדיניות מס המקלה עם כלים המוגדים כקטנועים (אלק קטנוע...). שאלתי לפורום היא, בהתעלמות מהבדלי הקטגוריות בין השניים ומתוך הבנה שהכלים אינם ממוסים שונה בארה"ב, האם ניתן ללמוד מתמחור הכלים בארה"ב, שחברת סוזוקי רואה בבורגמן כלי יוקרתי יותר ? האם הבורגמן "שווה" יותר ?
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=38670
-
רגע של עצב
מאת SCOOTERMAN- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום שמעתי קול מוכר, קול שמעביר בי צמרמורת. מיד אחריו הופיע המראה של הצפרדע, מראה קצת שונה מאיך שאני זכרתי אותו ומאוד שונה מאיך שרצתי לזכור. נכון הבעלים החדש בחור נחמד, טפוס משקיען אבל בכל זאת עוד צביטה בלב.
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
זה רק לי יש נדודי שינה ב4 שבועות האחרונים? או לעוד כמה פה?
הודעה אחרונה מאת סיני,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 85 אורחים (הצג רשימה מלאה)