Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מ"צ - איך?

Leonid
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים !

אני לא יודע אם זה בדיוק קשור לפה, אבל מכיוון שאתם חולי אופנועים, אולי אתם יודעים את התשובה...

יש לי רשיון לעד-500... אני כנראה מתגייס לשריון.

משום מה הרבה יותר קורץ לי להגיע למשטרה צבאית, ולקבל לידיי KLE 500.... :twisted:

איך אני עושה את זה? :shock:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אהלן חברים !

אני לא יודע אם זה בדיוק קשור לפה, אבל מכיוון שאתם חולי אופנועים, אולי אתם יודעים את התשובה...

פונה ללשכת גיוס שלך.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
ממתי למשטרה צבאית יש KLE? ממה שאני יודע יש להם BMW

KLE.

ולשאלתך, אני גם מתגיוס בקרוב (יולי), ובקצין מיון שהיה לי ביקשתי משטרה צבאית במידה ואני לא יתקבל למודיעין.

אז פשוט או שתגיש בקשה לקצין מיון דרך הלשכת גיוס שלך, או שבבקום ביום שתתגייס תבקש קצין מיון.

פורסם
אהלן חברים !

באיזה מהרגילות מקבלים את הKLE הביתה, שמעתי שמחלקים KLE ליציאות לסופ"ש במספרי מוות.

BE ALL THAT YOU CAN BE (מתוך מסע גיוס של הצבא בארה"ב)

פורסם
אהלן חברים !

ליאוניד כפרה,

א. למשטרה הצבאית אין KLE. יש לה BMW-ים והונדות ענתיקות.

ב. האמן לי, כאחד שמכיר את המערך, התפקיד לא משהו, בלשון המעטה. עיקר התפקיד מתבטא ב:

1. ליווי שיירות.

2. מארב ומרדף אחר רכבים צבאיים סוררים.

3. ביצוע פעילויות שגרתיות של שוטרים (מנאייקים לעילא ועילא)

4. ביצוע כל הפעילויות של חיילים - שמירות, מסדרים, מטבחים וכד'.

ההנאה שמנסיעה על אופנוע כבד (ענתיקה שהיא לא משהו בכלל) תעלם הרבה הרבה לפני תום השירות הצבאי, ואז יישאר רק תפקיד המנאייק האפרורי והמשעמם.

לשיקולך.

Little Max, שהוא גם איש צבא בזמנו הפנוי.

פורסם

אוקיי, אני יודע שלהיות שוטר זה לא בדיוק תענוג גדול.... אני אישית שונא את משטרת התנועה, אז זה יהיה דיי צבוע מצדי לעמוד עם ממל"ז ולתפוס רכבים צבאיים סוררים.

אבל כמו שאמרתי, זה קורץ לי הרבהההההה יותר מאשר להתקע בתוך טנק ברפיח... :roll:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אוקיי, אני יודע שלהיות שוטר זה לא בדיוק תענוג גדול.... אני אישית שונא את משטרת התנועה, אז זה יהיה דיי צבוע מצדי לעמוד עם ממל"ז ולתפוס רכבים צבאיים סוררים.

אני אישית (מנסיון) מעדיף להתקע בטנק מאשר בנגמ"ש בתור חירניק או בהבטחת ישובים בתור שוטר צבאי.

פורסם

לאוניד,סוציומט שכמותך,אני שמרתי שלוש שנים עליך ועל המשפחה שלך.עכשיו תורך לשמור שלוש שנים עלי ועל המשפחה שלי.מישהו שאל אותי אם אני רוצה להיות תקוע עם הטנק בשכם?לא.אז גם אותי לא ממש מעניין אם אתה רוצה או לא רוצה להיות עם הטנק שלך ברפיח,יא בכיין.תתגיס לקרבי ותפסיק לבכות,פיון. :mad:

פורסם

לאוניד,סוציומט שכמותך,אני שמרתי שלוש שנים עליך ועל המשפחה שלך.עכשיו תורך לשמור שלוש שנים עלי ועל המשפחה שלי.מישהו שאל אותי אם אני רוצה להיות תקוע עם הטנק בשכם?לא.אז גם אותי לא ממש מעניין אם אתה רוצה או לא רוצה להיות עם הטנק שלך ברפיח,יא בכיין.תתגיס לקרבי ותפסיק לבכות,פיון. :mad:

אהוד , הכל טוב ?

אתה יודע , לא כל הצבא הוא קרבי...לא שמעתי עדיין שיש מחסור בלוחמים.

לא צריך להתעצבן , בטח לא בפורום. :idea:

פורסם

[q"][quote name=

אהוד , הכל טוב ?

אתה יודע , לא כל הצבא הוא קרבי...לא שמעתי עדיין שיש מחסור בלוחמים.

לא צריך להתעצבן , בטח לא בפורום. :idea:[/quote]

ואני דווקא שמעתי שבגבעתי חסרים כרגע מספר לוחמים,גם בהנדסה קרבית נדפק הסבב יציאות...

לא כל אחד יכול להיות לוחם אבל אני מצפה שכל אחד ישאף לתרום ככל היותר.נאיבי,אבל ככה אני חושב.מתעצבן? עדיין לא ראית אותי מתעצבן... 8)

פורסם

תראה אהוד כבן לרב סרן בתותחנים....גם התפקיד של משטרה צבאית חשוב

וגם להיות טבח זה חשוב....זה לא משנה מה אתה בצבא עצם זה שאתה תורם איכשהו לצבא

אתה מחזיק מערך אדיר כי הקרבי מתבסס על העורף שלו

והצבא צועד על קיבתו...זה לא משנה מה אתה העיקר שאתה תורם ....

לפי דעתי שילך איך שהראש שלו אומר לו כי אם הוא באמת לא רוצה לשרת בשכם או ברפיח הוא לא יעשה תתפקיד שלו כמו שצריך אז הוא סתם יהיה לנטל...אם הוא יעשה את התפקיד שלו כמו שצריך כשוטר צבאי עדיף...הצבא בא לקראתך ומעדיף שהחייל יהיה בתפקיד שהוא אוהב לעשות. למזלנו בנתיים לא חסר לנו "מורעלים"

תהנו...

אבל אנחנו בפורום אופנועים....אז זה לא מעניין אותנו כרגע מי שומר ומי לא שומר...

לפי מה שאני יודע למשטרה צבאית יש BMWענתיקות כמו שהזכירו פה ולפי דעתי הם יותר מ500 סמק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...