פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בקשר לקיט הקרבורטורים - האם מישהו מחברי הפורום יכול להמליץ על מקום בו ניתן לבצע התקנה כזו באופן מקצועי (כולל דיינו)? ובקשר לאגזוז: רוב אגזוזי ה-Free Flow מצויידים בחומרים בולעי רעש (בדר"כ צמר סלעים) אשר נשחקים עם הזמן. היצרנים ממליצים על החלפת המילוי (Repacking) כל כך וכך ק"מ (באזור ה-10,000). או.קי. מבין חברי הפורום שהיה/יש בבעלותם אגזוז שכזה, מי מכם דאג לבצע את הטיפול, או (כמו שאני חושד) שבארץ אף אחד לא דואג לזה יותר מדי? סה"כ תוצאת אי הטיפול היא בעיקר רמות רעש גבוהות אבל גם צורך בכיוון חדש של הקרבורטורים. אשמח לשמוע תגובות מבעלי ניסיון בשני הנושאים כמובן שהשאלות הן לצורכי מחקר בלבד ולא יעלה בדעתי, כמובן, לעבור על תקנות הרעש וזיהום האויר
הודעה אחרונה מאת Wile E. Coyote, -
סיקור ה-SV1000 1 2
מאת mendev- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
טוב קראתי שלוש כתבות שונות על ה-SV1000. קראתי את האזרח, קראתי את הכריש, וקראתי את ענפי בבייקס. עכשיו או שהם מדברים על שניים ואפילו שלשה אופנועים שונים או משהו מסריח כאן. מצד אחד אני מבין מענפי והאזרח כי מדובר באופנוע נהדר ואילו הכריש היה שמח לצבוע אותו בכחול ולזרוק לים. עכשיו לפני שאני רוכב וקובע את דעתי האישית (שזו הדרך הכי נכונה לברר את האמת) אני תוהה מדוע יש הבדל כזה גדול בחוות הדעת. מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת jaffaboy, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרי ידוע שאתר פול גז יקר לליבו של הנשיא.. ואפילו הוא שומר תמונות של המנהלים שלו מתחת למיזרון ללילות הקשים... לפני כמה ימים ..יצאה ידיעה שהדלק יגיע ל5.19.....הנשיא רשם בפורום.....פג"ז העלו לאתר..עד כאן..מצויין. היום בבוקר נודע לנשיא...שהדלק יגיע "רק" ל5.15 אץ רץ לו הנשיא ושלח מייל לפג"ז....על העידכון..כי הרי זה נושא חשוב למי שממלא דלק. לא עודכן ולא נעליים.....עד עכשיו הקישור באתר פג"ז מראה 5.19 ...למרות שאפילו YNET עידכנו.. ובנוסף..האתר של מוטו פירסם לפניהם את המחיר המעודכן...למה?!...ככה! אז הנה..פג"ז..אולי פה תראו יותר טוב... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2924232,00.html תקנו את הקישור באתר.... הנשיא..שלפעמים מרגיש …
הודעה אחרונה מאת el presidente, -
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
זלינגר פרש לאחר הקפה אחת. קישור לאתר הסדרה http://www.worldsbk.com/default.asp?p_S_Campionato=SST לחצו על LIVE TIMING לקבל את התוצאות
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
גם זו דרך להשכיב
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יש לי GSX750E שנת 84 הוא אצלי כמה שנים ללא טסט אבל שלם ומניע .... שווה לשמור ? או להעיף? הוא לא משהו מיוחד כ"כ. יש לי הזדמנות לרכוש R750 מודל 86 עם מנוע גמור ב5K. ועוד אחד בלי טסט איזה 6 שנים אבל מנוע מצויין ובאותו מחיר, אני חושב שאקח אותם. כדאי לי לקחת ולהתחיל להרכיב מהם אחד? ואתם מכירים מישהו ששומר אופנועים כאלה ומחכה איתם לאספנות?
הודעה אחרונה מאת גרוטאיסט, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טיפול מנוע עליון ותחתון זה אומר שהמנוע חדש? כי באופנוע שאני עומד לקנות (aprilia rx) נאמר לי שעשו לו מנוע עליון ותחתון לאחר שהאופנוע שפך מנוע כלומר עכשיו אחרי הטיפול יש לו מנוע חדש?
הודעה אחרונה מאת רב הפורום, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת AVW, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קלאסיקות טובות - אף פעם לא מתיישנות. ואלון גולן, כמו יין טוב - רק משביח עם השנים... http://msn.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=8&msgid=5797517 Little Max
הודעה אחרונה מאת רב הפורום, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-2924200_184,00.html מה לעזאזל????
הודעה אחרונה מאת polar bear, -
מחפש בדחיפות סט מדבקות לראנר שלי....
מאת Guest runner50- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני כבר הרבה זמן מחפש סט מדבקות של חברות כמו פוליני ואיבו או מדבקות בסגנון של המספרים ...מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יכול בבקשה לתת סיקור+תמונות(אם אפשר)... תודה!
הודעה אחרונה מאת MAX D, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם... אני בודק את האפשרות של ייבוא שלדה למונסטר 900 שאיתרתי, עם תאונת שלדה, לאחר יישור אך ללא הצלחה...בלשון המעטה....אני מניח שעל הדרך אני אזמין את כל החלקים לאופנוע, חדשים כלל שניתן למצוא, כי זו מטרתי בשיפוץ שלו... שאלתי היא, ניתן לייבא שלדה לאופנוע שעבר תאונה? מאיפה מתחילים מבחינת הרישוי/ניירת וכו' תודה מראש, ליאור.
הודעה אחרונה מאת RaananC, -
- 39 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
צומת קסם, 0630. 103 ברקע וחלון פתוח לנשום אויר צח.... במראה אורות בוהקים מתקרבים אלי. פרונט אדום לא מוכר מתקרב במהירות. אני מסובב את הראש ולא מאמין...... EVO8 חדשה דנדשה עומדת מאחורי. אחרי שנים שלא עברה תקינה בישראל (קצת לא ברור כשמסתובבות פה מאות GT/STI וכו) ירוק, כמובן שאני מפנה לו במיידית את השמאלי ולו רק כדי לשמוע את המנוע שלו.... ולראות אותו נעלם. גררררררררררררררר בוקר טוב ישראל.
הודעה אחרונה מאת gkeeper, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נגנב קימקו B&W 250 מהבורסה בר"ג, צבע שחור שנת 2003 מס' 54-334-50 פרס כספי למוצא 065-452744 שרון
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
הדרך אל האושר!
מאת עומרי7- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://senna.bikepics.com/wmv-416-96/MadRiders-ZXR750-AlmostHitBus-5sec.wmv מסוכן משהו לא?
הודעה אחרונה מאת Orgulas, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז הנה....
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לבלם האחורי שלי כמעט ואין רגש. לא משנה באיזו מידה לוחצים על הרגלית לא מורגש שום לחץ נגד וקשה לדעת באיזו מידה מופעל הלחץ על הדיסק. היום בטעות ננעל לי הגלגל האחורי מבלי ששמתי לב בכלל. רק אחרי שהבנתי שהגלגל האחורי ננעל והוא מנסה להשיג את הקדמי הרפתי מהרגלית. האם יש אפשרות לשפר את הרגישות של הרגלית/בלם ? מה אפשר לעשות בנידון? (אגב, מדובר על בלם דיסק ולא תוף ומצב הפרידות מצויין)
הודעה אחרונה מאת סיני, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מאתר מוטובייק, משפחת נעים הגישה תביעת ענק נגד משטרת ישראל וקציניה. http://www.motobike.co.il/motobike/news/news.asp?id=1824 מי ייתן ותצלח ידם, אולי לפחות כך ניתן יהיה להעניש את האשמים.
הודעה אחרונה מאת גיאג, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה הקשר בין כל אלה? ואללה יש. כשאתה מנסה להוריד מדבקות ביד שמאל בזמן רכיבה, דאג לא לנסוע מאחורי משאית חצילים, או שתצטרך מזלג. לא אני גילית זאת - כי אם שכני היקר. ואלאק אני על הרצפה כבר שעה וחצי - הוא קיבל חציל (!) בראש, כשאחז בכידון ביד אחת. חציל (!!). אתם קולטים את הסיטואציה - רוכב לו על ג'וירייד, קולט מדבקה על מגן הרוח (מהירות כמעט 0 בתוך העיר), מתכופף קדימה, שולח יד, ו... בומבה. חציל (!!!) בראש. ענק! אה, כן - אם למישהו יש מזלג לג'וי - צרו קשר במסר אישי.
הודעה אחרונה מאת ixmix, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ישבו שני חברים, לפני המון זמן וחשבו אם יהיה ניתן לחבר את אופנוע, או לפחות מנוע, למערכת סטריאו... חשבו ועשו... לפחות אחד מהם עשה, בעזרתם האדיבה (פחות או יותר) של סגה... כן כן, סגה, משחקי וידאו וכו' השני שלא עשה, ועימו הסליחה כי הרעיון היה שלו, עדיין מגרד את הלסת שלו מהרצפה... (סליחה נועם, הייתי חייב) ובכן, כפי שהתמונות ממחישות, ולנגד עיניכן המשתאות (ועכשיו תגידו לי שהן לא משתאות... כן כן, בטח, ולי אין אחות) יש לי רמקול בצורת משתיק של אגזוז, המתפקד כסאב וופר לכל דבר ועניין...
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
".... הכלים המודרניים הרבה יותר נוחים ומהירים, אבל מכילים המון רכיבים חשמליים ואלקטרוניים והאמינות שלהם היא כבר לא מה שהיתה". כתבה נאה מהארץ על הווספה http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=432318
הודעה אחרונה מאת סיני, -
- 26 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שמי גלעד קוולרצ'יק ואני חדש בפורום. יש לי מספר תמונות חדשות שברצוני לשתף אתם/ן תגובות יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נגנב סאן יאנג ג'וירייד 200 צבע כחול שנת 03 מהבורסה בר"ג מס 18-625-51 פרס כספי למוצא 052-3978322 אסי
הודעה אחרונה מאת סיני, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2923768,00.html בוקר טוב ישראל ! (ובלי פוליטיקה סקוטר... בסה"כ מדובר על מקרה ייחודי...לא שמעתי אף פעם על בכיר כלשהו בחמאס שרוכב על אופנוע...אולי מאמצי התדמית של מטרו והמועדון, סוף סוף הצליחו?)
הודעה אחרונה מאת סיני, -
- 26 תגובות
- 3 אלף צפיות
אתה לוקח משהו יפה והורס אותו. איכס
הודעה אחרונה מאת Orgulas, -
כביש 6-רמאים !!!!
מאת fz1-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
קיבלתי היום מכתב מחברת דרך ארץ ,בו הם כותבים-לאחרונה ניצפה ריכבך מס....... בכביש האגרה כאשר לוחית הזיהוי שלו אינה גלויה.לפי חוק האגרהצפוי בעל רכב אשר מנע את זיהוי הרכב לקנס של3180 ש"ח!!!!!!!!! ברצוננו להביא זאת לידיעתך למען תיפעל לתיקון הנידרש!!! שאלת תם- אם לוחית הזיהוי אינה גלויה ,לפי מה חייבתם אותי????? שאלה נוספת-המשטרה רושמת דו"ח של 180 ש"ח על מספר לא קריא,איך הרמאים האלה מחייבים 3180 ש"ח ??? מה הם חושבים -מדינה בתוך מדינה? מה שמוביל אותי להחלטה -אין יותר נסיעות בכביש המחורבן הזה!!! ואני ממליץ לכולם לעשות כמוני!!
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
למישהו פה יש במקרה את הכתובת או הטלפון של זיקו הרפד מדרום ת"א?
הודעה אחרונה מאת yechye, -
אליטו אוחנה. 1 2
מאת ג'נגו- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
"אני בוחר את האופנוע הזה,כמו של אליטו אוחנה!!" מודיע לי ג'נגו הקטן חגיגית. מה זהההההההההההההה??????????? "אליטו אוחנה אבא,אתה לא שומע טוב?!" מאיפה שמעת עליו יא וולד,אני מקשה. מהגן הוא משיב באדישות. נו אתה רוצה לשחק או לא?!... אליקו יא ווחש,אליקו אני מתקן ואוסף אויר. ההתחלה הייתה בגמד הוידיאו.הילד ביקש לשאול משחק לפלייסטישן.הלכנו. מכל היוגי -הו,ופצצות של מכות 15 ,או משהו כזה ,הוא בחר דווקא את MXrider, מירוץ של כלים מוזרים לאללה שתקועים כנראה במאה ה19 כי הם לא עולים על אספלט. יאללה שיהיה.אמנם חבטה לאגו של רוכב כביש,אבל עדיין אופנועים. איפה זה יגמר? אני שואל אתכם. המיסיונריות של שואבי האבק אמנם כבר הייתה מזמן לאגדה ,אבל גני ילדים?! דחילקום!! קצת …
הודעה אחרונה מאת caRnaf, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בושה לשושלת ה-XR-ים המפוארת והוותיקה.. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2480017432&sspagename=ADME%3AB%3ASS%3AUS%3A1
הודעה אחרונה מאת speaker_joe,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 141 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- AUDIO KING
- bv12
- ypz
- AriGof
- RedLabel
- דוד אלרואי
- שחר 1
- daniel.asu
- zaf
- tan tan
- gpro
- David32