פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://mail.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=attach&path=inbox&id=14826-11-6-2004-9:26:49.mail&aid=1&n=&save=1&filename=nos_mazda.wmv
הודעה אחרונה מאת gRtuRbo, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
(לטעמי לפחות...) מאחל המון בהצלחה לכל שאר החברים שמנסים למכור, עידו.
הודעה אחרונה מאת lc4supermoto, -
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ההלם. גם לטובים ביותר זה קורה, אני מניח. גם בימים שהכי לא ציפית לכך. היום הזה החל בצורה שגרתית למדי. מקלחת, אין זמן לקפה, רוצה להגיע לעבודה בזמן פעם אחת אולי סוף כל סוף, לוקח את הציוד, שם את מגני הברכיים, המעיל, הכפפות, המגפיים והקסדה ביד והתיק על הגב. יורד למטה ומתחיל בטקס היומי: מעביר לניוטרל פותח שליש או חצי צ'וק (לפי ההרגשה) ומניע את האופנוע. בזמן שהוא מתחמם אני מוריד את השרשרת הקדמית ונותן מבט בצמיג הקדמי לראות מה נשתנה הלילה הזה (שום דבר תודה לאל). ממשיך למנעול הדיסק מאחור ושם אותו על איפה שהיה פעם האיתות. ואז כמובן השרשרת האחרונה, האבוס הוותיקה שלי. זאת שנקנתה לה ב-50 ¤ מאיזה תייר שעזב את הארץ במהרה. אני שולח את היד להגיע…
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמה פעמים שמעתם מ"ממביני עניין" שרק אתמול ירדו מ 40 שנות רכיבה כי כל אבן קטנה / שלולית מים, נגיעה של מכונית ואתה מוצא את עצמך מרוח על הכביש? מבלי להתייחס לרמת ההבנה וסתם בשביל הסקרנות כמה פעמים הגעתם למצב של ברזל בברזל ונשארתם על שני גלגלים מבלי לקחת בחשבון נגיעה בזחילה בין מכוניות או במהירות חניה? עומר אותך כבר ספרתי.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
איך צנח לו זילזול 1 2
מאת כוכב-צועק- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
שיחה בין שני אנשים נושאי קסדות הובילה לכך שהאחד הראה עם ניצוץ גאווה את הגרנד דינק 250 החדש שקנה לבחור השני במבט מרחוק אפשר היה לראות את המבטים המזלזלים בתוספת תנועות יד והתנתקות מהירה של הבחור השני תוך שהוא צועד להארלי 1200 שלו ללא מבט נוסף לאחור אפשר היה גם לראות את הפגיעה בציפור נפשו של הדינק איך צנחה לה דימעה
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם! מכיוון שזה מנוע של אופנוע מצאתי לנכון לפרסם את השאלות שלי כאן,לפני כן קצת הקדמה: בבעלותי תומקאר ["באגי" למי שלא מכיר] עם מנוע של GPZ,שאליו מותקנת משאבת דלק של סובארו,ורדיאטור של רנו 5 [שלא כל כך קשור לשאלה,אבל שיהיה]. ביום שבת האחרון,יצאתי קצת לטייל בשטח,אחרי נסיעה מהירה,ועצירה למנוחה קטנה,הכלי סירב להניע,הייתה לי נזילה מכיוון הקרבורטורים [שאליהם מחוברים פילטרים פתוחים] כשהנזילה ירדה בעיקר מהצינור עודפים. איכשהו הצלחתי להגיע הביתה [אחרי נסיונות התנעה מרובים,כבר כמעט גמר לי את המצבר],הכלי סירב לעלות לטורים גבוהים,לא סחב כרגיל,וכשעליתי להילוכים גבוהים הוא התחיל ממש לזייף. שיערתי שהבעיה יכולה לבוא מכמה מקומות: משאבת דלק,דיסטרביוטר [מפלג],מהקרבורטורים,בג…
הודעה אחרונה מאת a.c, -
אופנועים 50 דמוי כבד שאלות
מאת Guest יהב- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה לקנות אופנוע 50 דמוי איזה הכי מהיר עם תפיסת כביש הכי טובה ? ואיזה שיפורים אני יכול לסים לו למהירות ? העם זה יקר ?
-
איזה אופנוע שטח 50 אני יכול לקנות ב3000 ש"ח ?
מאת Guest יהב- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
איזה אופנוע שטח אני יכול לקנות ב3000 ש"ח בלי הרבה בעיות
-
מנוולים....
מאת sea_goal- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ככה זרקתם את מיקה ???? ככה הפקרתם את החומוס ???? אין עבודה , אין פרנסה , קשה , קשה . עצוב לי , כואב לי , וקשה לי אפילו לאכול ... סתם !!! מיקה , תביאי עוד משאושה !!!!
הודעה אחרונה מאת gs_500, -
עוד שאלה אל 50 אבל שטח
מאת Guest יהב- 0 תגובות
- 971 צפיות
חבר שלי רוצה לקנות את הKTM אני אומר לו לקנות את הדרבי סנדה יותר טוב לא יש חלקים לא קשה להסיג והוא אמין מה יותר טוב ואדיף לקנות מפחינת שטח מכיר ואמינות ?
-
כמו שאתם אולי שמים לב מהתמונה מימין, היום יש לי 206 שנת 2003. אני היחיד שנוהג בה (היא שלי) ובד"כ גם היחיד שנמצא באוטו. לדעתי זה מאוד בזבזני והייתי רוצה לעבור לאופנוע - גם בשביל הכייף שבאופנוע (500 סמ"ק, ככה"נ) וגם בגלל שזה הרבה יותר זול וישאיר לי הרבה כסף שאני צריך (את האוטו אני אמכור ב80000 ואופנוע אני אקנה ב20000). אין לי רשיון לאופנוע גם. איך אתם ממליצים לי להתחיל? איפה הכי כדאי (באזור רמת השרון) ללמוד? מאיזה סוג אופנוע להתחיל? האם כדאי לעשות קורס נהיגה מתקדמת כבר על ההתחלה או לחכות עם זה? קיצור, אני צריך טיפים מהמקצוענים - יאללה שפכו! (תודה)
הודעה אחרונה מאת ez rider, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב, אז לבקשתו של קרוב שלי. הבחור נכשל פעמיים בטסט שלו. הוא מודאג מכך שהוא לא יעבור את הטסט שוב וההוצאה הכספית כבדה עליו. למרבה הפלא את הרישיון שלו (מעל 500) הוא עושה בחיפה ובטסט הראשון הוא עשה הכל טוב מאוד (הייתי באיזור) ואילו הטסטר אמר כי יצא מהקווים. טסט שני הוא ניסה לעשות את השמיניות רחוק מהקווים, נלחץ והוריד רגל. בכל אופן, נשמעו שמועות במחוזותינו כי הטסטים בבאר שבע, אינם מחמירים כמו במקומות אחרים וכי הטסטרים שם נוטים למחשבה כי הטסט נועד לקבלת רישיון ולא כסף למדינה. האם יש אמת בדבר? תודה.
הודעה אחרונה מאת gs_500, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם זה יכול לתפוס בבית משפט על דוח מהירות הטיעון כי בתמונה זה לא אתה או האופנוע שלך וכי הלוחית ניתנת לזיוף
הודעה אחרונה מאת ilank22, -
- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
לא יודע עם זה קשור לפה פשוט פה זה היה נראה לי הכי סבבה לשים את זה.(מצטער מראש) שומרי מסך של אופנועים.... תהנו http://uk.samsungmobile.com/play/color_images/mobile_screensaver_list_cp.jsp?category=0002&page=2&search=
הודעה אחרונה מאת zx6r, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברים, צריך עזרה. מישהו שמע יודע כמה צריך לעלות ריתוך סדק בשלדת אלומיניום, ZZR במקרה שלי (ע"י בעל מקצועה מומחה בתחום)? האים מחיר של 1500ש"ח נשמע למישהו הגיוני לריתוך הנ"ל כולל איפוס (ישור השלדה איים צריך)? תודה מראש, ראובן
הודעה אחרונה מאת .111sm, -
אני חייבת פעם אחת להעלות את הנושא הזה: כשאני רוכבת לי לתומי אני נתקלת בכל מיני סוגי מבטים גבריים ואני חייבת לדעת מה אתם חושבים כשאתם רואים בחורה רוכבת על אופנוע צהוב ויפה. אז יש את המבט שסוקר את כל הגוף, מכף רגל ועד ראש, וכשהגבר עוקף אותי, הוא נשאר כמה דקות טובות בנתיב השני במקביל אלי אם הוא יכול (או שהוא סתם עושה תאונה) עושה לי עיניים, עוקף ומסתכל במראה. יש את הגבר שלא מבזבז זמן- ראה בחורה ועוד על אופנוע- ישר חותך אותה ונוסע הכי מהר שהוא יכול כדי לזלזל, ולהראות בדיוק מה הוא חושב על נשים על הכביש. יש מצבים שאני מגיעה על האופנוע ושמה קסדה, (מרגישה את המבטים על התחת שלי), ופתאום חבורת גברים (בד"כ הם באים בחבורות) מסתכלת אם אני בכלל אצליח להתניע, ואיזה קטע- בחורה …
הודעה אחרונה מאת MAX D, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע את תופעות..מחלות...דברים מיוחדים שצריך לבדוק או לדעת?
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ביום ו' הקרוב 11/06/04 בשעות אחה"צ, מועדון האופנועים הישראלי מתארח בעיר חיפה אצל מקום המפגש השבועי בחיפה - כולם מוזמנים. אנו מתאספים בשעה 14:45 בחניית רב מכר גלילות, משם נצא בשעה 15:00 צפונה וניפגש בשעה 16:00 בחיפה. הכוונה להעביר אחה"צ-ערב במפגש משותף על כוס בירה טובה וכו', מפגש של אופנוענים בסתלבט. מקום המפגש :קפה בר ג'יפסי, שד' בן גוריון 21, המושבה הגרמנית, חיפה. כולם מוזמנים. בעז קליין, דובר מועדון האופנועים הישראלי.
הודעה אחרונה מאת motoboaz, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר, שמש, הטרקטור עובד בחצר של השכנים. מוציא את הראש מתחת לשמיכה ומחפש את ה-RPG לתקוע לקבינה של הנהג. שיט, השתמשתי בו שבוע שעבר על המניאק שחתך אותי. טוב נו, אם אין ברירה אז אין ברירה, קם, מקלחת, שיניים, קפה - בנוהל. יוצא החוצה מניע את האופנוע, קושר את הכלבה, לובש מעיל, כפפות, תיק על הגב (קיבינימט - כמה שהוא כבד). מתיר את כל הנעילות ממנו ויוצא לעבודה. האשה מוציאה את הראש מהחלון "סע בזהירות ". הנהון בראש ואני יוצא. משום מה החלטתי לסוע ברגוע דרך רעננה להרצליה - בדיעבד יסתבר כהחלטה הכי חכמה שהיתה לי עד היום. שמש מלטפת, שדרות העצים באחוזה נותנות כמעט הרגשה של חו"ל (נו באמת, על מי אני עובד זה הרי יפוג עם הנהג מונית הראשון שיחתוך ימינה) צומת קניון שבעת הכוכבי…
הודעה אחרונה מאת nimiz, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
את שרשור לואי ויטון זוכרים?? http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=1014&SubjectId=80
הודעה אחרונה מאת אייל פRדR, -
דוקאקי
מאת flitzeR1000- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.cowtion.com/videos/WDW2004_net.wmv 15
הודעה אחרונה מאת flitzeR1000, -
סאן יאנג ג'אנגל..
מאת a.c- 5 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חיפשתי לאחי קטנוע שיוכל לשמש אותו ליומיום,וגם לשליחיות [מדי פעם],חיפשתי משהו יפני או קוריאני בשביל האמינות,וכמובן,בגלל שהוא בחור גבוה,קטנוע עם מספיק מרווח לרגליים,וצמיגי בלון. כמו כן חיפשתי קטנוע 50 סמ"ק,בגלל עלויות של הביטוח [הפרש של 1500 ש"ח,מטורפים!!! במדינה הזאת],אם ההפרש לא היה כזה גדול,הייתי הולך על 125 או 150 סמ"ק. בחיפושי התחלתי עם קימקו KB וסאן יאנג ג'ט,כי הם אלו שנכנסו לתקציב שלו,והיום ראיתי ונסעתי על סאן יאנג ג'אנגל,הכלי חמוד,לא זז בכלל בהתחלה,אבל מספק [אחי לא צריך יותר מזה],המחירון שלו 6K והוא דורש 5K,בגלל שהכיסא קצת קרוע. יש לציין שהוא נותן לי 3 חודשים אחריות על המנוע והגיר [טרייד אין של מוסך],ופורס לי את זה ל-3 תשלומים. השאלה שלי: איך הכלי הזה מבחינת א…
הודעה אחרונה מאת a.c, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=32628&item=2481689439&rd=1
הודעה אחרונה מאת Toolie, -
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ראיתי תאופנוע שטח הקטנים האלה,אז רציתי לדעת עליהם משהו: 1.כמה הם עולים? 2.כמה סמ"ק יש בהם? 3.צריך רישיון או משהו כזה? 4.איפה אפשר להשיג/יד שניה או מישהו שמוכר? וזהו..
הודעה אחרונה מאת MV301, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לא יודע, נראה לי שכבר נפגשנו: אתלטית משהו: ימינה ושמאלה: קצת לאוורר: כן, אני בנאדם קטן, אני יודע...
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למה הפרונט שלי בקטנוע (הרואיזם 150) חורק כמו עדר עכברים? החריקות באות והולכות, כמובן שהן מתגברות עם שקיעתו של הפרונט בבלימות ובזחילה, אך התופעה באה והולכת בהתאם למצב הרוח של הכלי.
הודעה אחרונה מאת shabak, -
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
טוב מי שמכיר אותי מתפוז (או ממקס) בעבר הרחוק ומי שלא (אני אוותר לו הפעם ). אני מביא אותה בקאמבאק על 2 (בנוסף ל-4). אני זקוק לציוד חדש (הקודם עבר הלאה עם האופנוע), ורוצה להתחיל בקסדה. בגדול התקציב שלי למיגון הוא כ- 10K, מתוכו כ- 3K לקסדה (לא להתבייש לתת גם הצעות בפחות כן, אבל בלי פשרות...). אז מה חברי המלומדים מציעים? ובמקביל שאלה לגבי משקף - שקוף או כהה (כהה בלילה זה לא מפריע וכו'?). תודה לכל מי שעוזר (וגם למי שלא).
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש צמיג אחורי איזה חברה הכי מתמחה חשבתי על מישלין ומה יושב יותר טוב שטח או כביש מבחינת חתך
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך מוצאים חדשים?? מה צריך להביא ולאן?
הודעה אחרונה מאת Guy, -
סופ"ש הקרוב מוטו GP בספרד ו...סופרבייק/סופרספורט בסילברסטון אנגליה אז נאחל הצלחה ל-IRT בתקווה שיחזרו הפעם עם הנקודות בכיס.
הודעה אחרונה מאת RaananC,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 238 אורחים (הצג רשימה מלאה)