Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צעיר...

yonadava
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם אולי שמים לב מהתמונה מימין, היום יש לי 206 שנת 2003.

אני היחיד שנוהג בה (היא שלי) ובד"כ גם היחיד שנמצא באוטו. לדעתי זה מאוד בזבזני והייתי רוצה לעבור לאופנוע - גם בשביל הכייף שבאופנוע (500 סמ"ק, ככה"נ) וגם בגלל שזה הרבה יותר זול וישאיר לי הרבה כסף שאני צריך (את האוטו אני אמכור ב80000 ואופנוע אני אקנה ב20000).

אין לי רשיון לאופנוע גם.

איך אתם ממליצים לי להתחיל? איפה הכי כדאי (באזור רמת השרון) ללמוד? מאיזה סוג אופנוע להתחיל? האם כדאי לעשות קורס נהיגה מתקדמת כבר על ההתחלה או לחכות עם זה?

קיצור, אני צריך טיפים מהמקצוענים - יאללה שפכו!

(תודה)

Peugeot 206 XT 1.4 5-Speed

שונא את צרפת אבל אוהב את הצרפתיות...

פורסם
כמו שאתם אולי שמים לב מהתמונה מימין, היום יש לי 206 שנת 2003.

אני היחיד שנוהג בה (היא שלי) ובד"כ גם היחיד שנמצא באוטו. לדעתי זה מאוד בזבזני והייתי רוצה לעבור לאופנוע - גם בשביל הכייף שבאופנוע (500 סמ"ק, ככה"נ) וגם בגלל שזה הרבה יותר זול וישאיר לי הרבה כסף שאני צריך (את האוטו אני אמכור ב80000 ואופנוע אני אקנה ב20000).

אין לי רשיון לאופנוע גם.

איך אתם ממליצים לי להתחיל? איפה הכי כדאי (באזור רמת השרון) ללמוד? מאיזה סוג אופנוע להתחיל? האם כדאי לעשות קורס נהיגה מתקדמת כבר על ההתחלה או לחכות עם זה?

קיצור, אני צריך טיפים מהמקצוענים - יאללה שפכו!

(תודה)

לגבי זול אני כלל לא בטוח.

רוב האופנועים יהיו יקרים יותר לאחזקה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

לגבי רישיון אני לא יכול להמליץ לך כי את שלי עשיתי בצבא (על חשבונם) אבל מה שכן-ברגע שיש לך רישיון אני ממליץ לך ממש בחום לעשות את קורס רכיבה מתקדמת, שם לא רק ילמדו אותך איך לעבור טסט, אלא יקנו לך את כל הערכים של רכיבה נכונה, מבטים וכו' לפני שאתה מטמיע בעצמך הרגלי רכיבה לא נכונים.

ממה ששמעתי זה לא זול, אבל מצד שני אין לך ממש בעיה כספית,כך שאתה יכול לעשות את כל שלבי האימון (א,ב ו-lean machine)

לגבי האופנוע הכל עניין של טעם (אתה נוטה לכביש או שטח?) אבל המלצה שלי היא שתתחיל עם כלי שנחשב רגוע וסלחן כמו gs/er/kle

בהצלחה וברוך הבא לעולם אחר! :D:wink:

רכיבה זה לא תחביב, זה דרך חיים (טוב, אולי לא בארץ...)

• תוכן חדש...