פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
MOTORCYCLE OFFICER HURT ON FREEWAY (From Orange County Register, 2 June 04) IRVINE, CA. A Costa Mesa Police motorcycle officer was injured Sunday night when he was struck from behind by a motorcycle traveling at more than 100 mph, authorities said. Officers Dennis Dickens, 39, and Tony Yannizzi, 48, were riding side by side at about 65 mph in the southbound car-pool lane of the San Diego (I-405) Freeway when the collision took place just north of Jamboree Road, police said. A third motorcycle, driven by Javier Gasga, 33, of Mission Viejo, ran into Dickens� motorcycle from behind, police say. Dickens landed on Yannizzi�s motorcycle and tried to hold onto Y…
הודעה אחרונה מאת ahboaz, -
מזל טוב - לי
מאת sea_goal- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כן כן - בשעה טובה ומוצלחת השחף חוזר לרכב אז האשה הגבילה בהתחלה - 3000 ש"ח וזהו .... אח"כ נולד עוד 1000 ..... ובחמש זה נעצר !!!! אבל לא יאומן - כולם בוכים בוכים בוכים ובישראל הקטנטונת אפשר למצוא אופנוע אמיתי 600 סמקקים 4 קרבורטוטורים ב 5 אלף שקל . ואפילו במצב טוב !!! אז נ י פ ג ש בסיבוב ( רק שאני קצת יותר לאט )
הודעה אחרונה מאת Orgulas, -
וויכוח-מי יותר אופנוען? 1 2
מאת fz1-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
זה שקם בבוקר,מניע ,ונוסע לעבודה,יום יום ,קייץ,חורף,גשם שמש,ערפל או אבק, מטפל באופנוע בסופי השבוע,ומדי פעם יוצא לטיולים בארץ. או זה שקם בשבת בבוקר, מוקדם,מניע ,ויוצא לאיזור כביש מפותל,עם חבר או שניים, ומתחילים להשחיז, בוחנים את המגבלות של עצמם,ושל האופנוע, מתלהבים בחברת אופנוענים אחרים,מסיימים באיזה מיסעדונת,(במקרה הטוב) חוזרים הביתה, שוטפים ,מנקים ,מטפלים, ומאחסנים את האופנוע עד לסופ"ש הבא. מה אתם חושבים,מי יותר אופנוען
הודעה אחרונה מאת ahboaz, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היה גדול יצאנו ביום שישי בצהרים וחזרנו אתמול בערב עיפים אך מרוצים. הפרטים בקרוב
הודעה אחרונה מאת MAX D, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נדודי שינה. פורומים. אינטרנט. אופה-אופה-פה. קולות של כוסיות מבחוץ. יוצא, מרפסת, סיגריה. פרחות. ס-אמ-אמק. כמה רעש. מישהי נוגעת בקטנוע ו... מה זה? תלשה מדבקה הזונה. רגע, מה זה ביד שלי? כוס מים? אופס, עפו המים מקומה שלישית. רגע, מה זה בדלת המקרר? ביצה?!? עפה. משטרה, מחפשים מאיפה הביצה. טוב שלא ירדתי. מזל. לילה טוב לפרחות, לילה טוב דוד הליקופטר. iii המבט שלה כשהיא קלטה שמה שעף עליה זו ביצה. תענוג - כמו המבטים של הבחורות בסרטי פליצר. ת-ע-נ-ו-ג. זונה. מחר נרד ונראה מה חסר. זונה, זונה, זונה.
הודעה אחרונה מאת the jango, -
רשיון לתחריות?
מאת ramigt-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת האם אני צריך רשיון נהיגה בכדי להתחרות בספורט מוטורי בארץ
הודעה אחרונה מאת a.c, -
-
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יום חמישי (3/6/04) לילינבלום פינת נחלת בנימין, אני ועוד בחורה על קטנוע לידי כמעט מסיימים את חיינו השלוים במפגש עם פיאט אונו שחורה (מספר הרישוי בידי), אשר החליטה לוותר על תמרור הקורא לה לעצור. אשמח אם תפרסמו בקשה זו בחוג חבריכם, אני רוצה עדים, או למצוא את הבחורה שהיתה על הקטנוע. נמאס לי לשתוק לאנשים שמנסים להרוג אותי, אם במזיד או בשוגג!!!
הודעה אחרונה מאת mendev, -
- 14 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
במגזין RIDE האחרון ביצעו מבחן השוואתי של 18 (לא טעות שמונה עבר) אופנועי ליטר (פלוס) בקטגוריות שונות. (למעשה השוו גם למשומשים, כך שהיו 34 במבחן בפועל) המטרה הייתה: למצוא את אופנוע הליטר פלוס הכי טוב לכבישים ציבוריים האמצעים - חלוקה לקבוצות משנה: סופרבייקס (כל ארבעת החדשים) - זוכה ההונדה ערומים (בנדיט 1200 ערום, Z1000, מונסטר, קאג'יבה רפטור) - זוכה ה-Z1000 וי טווין ספורטיביים (SP2, אפריליה RSV, דוקטי 999) - זוכה האפריליה ספורטיבי ידידותי (הונדה VTR, סוזוקי SV1000, פייזר 1000, טריומף 955) - זוכה הפייזר סופרספורט תיור (פה החלק של הפלוס: היאבוסה, ZX12, הונדה BlackBird) זוכה ההונדה. את הטובים מכל קטגורה עימתו ב"סיבוב גמר". הקריטריונים בסיבוב הגמר: צחבורה …
הודעה אחרונה מאת natla, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לראות ולא להאמין!! http://www.exn.ca/video/?video=exn20040414-towbike.asx
הודעה אחרונה מאת gRtuRbo, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כל מי שמכיר אותי יודע שאני חולה בראש... כמה חולה בראש? זה אפילו אני לא יודע. כבר הרבה זמן אני מזיין בשכל שאני רוצה אופנוע חדש... אבל הכסף מהביטוח לא מגיע כי אף רופא לא יודע בדיוק מה יש לי ביד. אז בנתיים אני משחק בפנטזיות.. היה ה-Z1000, וה-VTR וה- SV ומולטיסטראדה.... ועכשיו זה CBR954 שיעבור הסבה לראש החולני שלי. התפלצת יקרא CBR954RRage וכך הוא אמור להיראות.. ואל תגידו שפוטושופ זה רק לאנשים שמשעמם להם.
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.motobike.co.il/motobike/news/news.asp?id=1824 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2240054,00.html זה התחיל בדיון שהיה בפורום של הטכניון וקשור לאופנועים , הרוב שם מסכימים עם מעשה המשטרה שרצתה לעצור אותו אפילו בכוח . אני התנגדתי ולדעתי אל מגיע גזר דין מוות למי שעשה עבירת תנועה קשה ככל שתהיה . רציתי לעלות את הדיון פה כי מעניין אותי מה יש לאופנוענים להגיד בעניין ( אם תרצו אוכל להעתיק את השרשור שנמצא שם )
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם מישהו יוכל להגיד לי באיזה איזור ובאיזה רחוב בת"א יש סוכנויות או מוסכים לקניית קטנועים או אופנועים 50 סמ"ק משומשים, אני ישמח ביותר.
הודעה אחרונה מאת el presidente, -
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אשמח להתעדכן לגבי מחירי טוסטוסים משומשים. האם 50 סמ''ק של פיג'ו (סטריטבורדים למניהם)נמכר בחצי מחירון או במחיר גבוה יותר? לפי תצפיותיי, השוק מוצף קטנועים משומשים: אני מציג למכירה אחלה קטנוע, אבל אין יותר מדי התעניינות. המצב בשוק האופנועים שונה: יש דינמיקה. תודה
הודעה אחרונה מאת Raivo, -
- 12 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולםםםם זקוק לעצתכם... לאחר נסיעה של שבועיים על קטנוע בעיר הגדולה, הגעתי למסקנה שאין מנוס וזה הפתרון האידיאלי מבחינתי לפגישות ונסיעות תוך עירוניות, מקסימום, נסיעה מכפר-סבא לת"א פה ושם. חשבתי על ה-50 סמ"ק, ככלי פשוט ויעיל, מבחינת עלות הכלי, ביטוח, תחזוקה וכו', בעיקר עקב שימושו היעודי ככלי עבודה תוך עירוני. אני מחפש לקנות משהו חדש, יש הרבה דגמים ויצרנים בשוק וכל אחד מהן, לפי טענת היבואן, הוא "הטוב ביותר כיום בישראל"...וכו'... אשמח לשמוע דעה, עצה, הדרכה, הכוונה וכו'. דעתכם כמנוסים על שתיים חשובה לי ורבת משמעות.......... תודה מראש, ליאור.
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם השבוע עברתי במקום שבו היה פעם מסלול קרטינג בב"ש (אזור מרוחק מהעיר וללא בניינים שכנים ושאר מפריעים...) ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהמסלול לא פעיל כבר שנה + - המקום פתוח לחלוטין מסומן .... מדובר באספלט חדש לחלוטין ובמסלול גדול יחסית שבו תוכלו להתאמן ללא כל הפרעה וללא כל חשש שאנשים יזמינו משטרה מכוון שאין שם אף אחד .... פנו אלי לפרטים נוספים..... יוני
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חג גאווה שמייח,חברים.
הודעה אחרונה מאת גיורגיו עמרני, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.stickpage.com/paperwarsplay.html
הודעה אחרונה מאת סיני, -
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני רוצה שיהיה לי אחד כזה, טוב אולי שניים הרתיעה וההתכווצות של פי הטבעת שלי היו מהמחשבה שבנוסף למחירו היקר הטיפולים השוטפים ישאירו אותי מקבץ נדבות או מנדב את גופי לניסויים באבו כביר מבדיקה קצרה אצל היבואן התברר שהטיפולים כל 5000 ק"מ עולים בסביבות 500 ש"ח ופעם ב20000 יש טיפול של 2000 ש"ח אז אני אומר: לא נורא !! אבל הייתי רוצה בדעת מנוסה , משהו שיש לו טימקס יכול לפרט לי על אחזתו ? תודות תודות
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהוא יודע מתי משדרים את המרוצים ביום א ביורוספורט?
הודעה אחרונה מאת סיני, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שיתוף פעולה בין קבוצת רוכבי הארלי לבין בית אבות מביא לקצת שימחת חיים בקרב המבוגרים. התלהבות יתרה הופגנה ע"י הנשים בבית האבות שזוכות לראות ולרכב עם גברים צעירים לבושי עור. כתבת וידאו של רשת החדשות CBSNews http://www.cbsnews.com/htdocs/videoplayer/newVid/video_display_new.html?/media/2004/06/03/video620868.wmv&vidId=500202&title=Revving$@$Up$@$Granny&hitboxMLC=earlyshow
הודעה אחרונה מאת gs_500, -
שריקה בברקס האחורי...מה לעשות?
מאת Guest runner50- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם... בראנר שלי אחרי כל בלימה עם האחורי יש שריקה מעצבנת ובבלם הקדמי זה לא קורה... לא מזמן שקניתי את הקטנוע החליפו לי רפידות אני חושב (לפני חודש בערך) כיצד אפשר לטפל בבעיה זו? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת .111sm, -
מת על EBAY
מאת v f r- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נרכש מבחור מברצלונה הגיע הבוקר הורכב ונשמע גדול הכוונה כמובן לאגזוז
הודעה אחרונה מאת v f r, -
אני מתכנן נסיעה לצ'כיה לראות את מרוץ ה-GP, ב- 22 לאוגוסט, אם למישהוא יש מידע מועיל בעניין- אשמח לטיפים לגבי הגעה, אופציות ללינה וכיו"ב. נ.ב. כולם מוזמנים
הודעה אחרונה מאת Little Max, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
שאלה חוקית..חטפתי הזמנה למשפט(נהגתי ברכב...)..הניידת שלזרה עלי עמדה על מדרכה שמסומנת באדום לבן.. קיבלתי זימון למשפט.. נסעת 98 במקום 60 אם זה משנה משהו... אז שאלתי כזאת.. יש עילה לביטול המשפט בגלל צורת חניית הניידת (בהנחה שאני אבוא עם תמונה של המקום שבו היא עמדה..) ? תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת ירוק, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למישהו יש רעיון לאן אפשר לנסוע ביום חופשי-קיצי שטוף שמש כמו מחר עם R6? והאם יש מישהו שמעוניין להצטרף?
הודעה אחרונה מאת SCOOTERMAN, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמה שיותר מהר...
הודעה אחרונה מאת daski, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
צריך להקים עמותה בשביל זה?
הודעה אחרונה מאת gs_500, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ב5.6 ..... מישהו יודע אם משדרים את זה ..ואיפה?
הודעה אחרונה מאת סיני, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי מכיר - פיאג'ו ספירה ??? המצבר פורק לי - והחלפתי אותו . הוא פרק פעם שניה ואז הלכתי למוסך שאמר - שהלך לי המיישר זרם !!! אח"כ אמרו לי : זה האלטרנטור , ואולי הסלילים ... - צריך לבדוק !!! זה המשיך : מיישר זרם יעלה לך 1100 ש"ח !?!?!? - השתגעו לגמרי ועכשיו הטוסטוס במוסך בבדיקה ! מישהו יכול לתת לי קצת רקע - טכני וכלכלי - אולי עצה טובה או ניחומים ?
הודעה אחרונה מאת סיני, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני בהלם! חזרה על דרך נמיר מרמת אביב בפקקי הערב גילתה בפניי טיפוס חדש של רוכבי דו"גים. TREKKER קטן וכסןף לפני, ועליו ילד בן 8(גג), קסדת חצי (שלמי שלא יודע רשומה במשרד הפטנטים על שם איגוד המנתחים הפלסטיים), בגדים קצרצרים וסנדלים כמובן. ואני, כבר רגיל למראות המטמטמים בת"א, לא מאמין למראה עיניי: הילד, בעוד הנהג המבוגר עסוק בפילוס דרכו לבין הפקקים, שולח רגלו ומלטש את המכוניות עם סוליות רגליו. כבר ראיתי את הרגל נתפסת בפנדר של האיסוזו ואת הילד חו"ח....צריך תיאור ויזואלי? ניחא, הרוכב לוקח על עצמו סיכון של להיות בכבישים האלו יום יום, זו בחירה שלנו, אבל ככה? לאויבי השנואים ביותר אני נותן את השואי היפה שלי ואת מעיל הספייק בכל הרכבה!
הודעה אחרונה מאת ixmix,