Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וויכוח-מי יותר אופנוען?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהה...

מה אתה כועס?

"נתקעת" היום בעיר הקודש בגלל אירועי חג הגאווה? :lol:

תגיד, לכבוד יום חגכם, האם אפשר לקרוא לך "כרובית" רק עד מחר?

:oops:

מצטער אבל...מחר כבר כאן.

פספסת את ההזדמנות.

:p

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
אהה...

מה אתה כועס?

"נתקעת" היום בעיר הקודש בגלל אירועי חג הגאווה? :lol:

תגיד, לכבוד יום חגכם, האם אפשר לקרוא לך "כרובית" רק עד מחר?

:oops:

מצטער אבל...מחר כבר כאן.

פספסת את ההזדמנות.

:p

לא נורא. ראית שכבר כתוב ש8 שאתה פוחז, זקן וכבד לשון?

צדיקים מלאכתם נעשית בידי יבואנים זריזים.

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם

רגע שאני אבין? זה נהיה כבר אישי בינכם?

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
בכל זאת הפסדנו משהו. אם היינו בתפוז עדיין, מוצלחי כבר מזמן היה מעלה קישור... :loco:

בואנ'ה יא תולעת - למה אתה לא מבקר ב788?? מה זה, חרם על כל תפוז?

:roll:

X

וגם איש די נחמד...

פורסם

מסכים לגמרי עם המילים של חסה (יש לו יציאות טובות לפעמים :D ).

לי היו מספר כלים דו"ג (קטנועים) בחיי וקשה לי להגיד מה יותר מהנה, קרבות בג'ונגל העירוני על הראנר 180 שהיה לי לבין תקיפת פניות כביש הצפון עם הוולקן שיש לי כרגע.

תמיד אהבתי דו"ג, תמיד אהבתי לקרוא על מפלצות סופרספורט עם שלל צבעים, תמיד אופנוע מעניין זוכה למבטים ממושכים ממני ברמזור, כל זאת למרות שמעולם לא היה לי אופנוע "אמיתי".

לקבוצה הנ"ל יצטרפו כל האנשים שבשבילם נהיגה היא יותר מהמטרד הזה של להגיע מנקודה A ל-B. כל אותם אנשים שלא יקנו לעולם לאנטיס כסופה אוט' (בעצם כל צבע).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כRובי.......

מה שאמרת לגבי "אופנוענים" ברוחם...מבלי שיהיה להם בכלל אופנוע, בקריאה ראשונה נשמע לי אחד הדברים היותר מטומטמים ולא ממש הגיוניים שיכולים להיות.......

אבל אחרי ההסבר שלך, אני חייב להגיד לך שזאת גישה ממש נכונה...

שאני חושב על אנשים שחיים בדרך חיים כזאת שממש אפשר להגדיר אותם כאופנוענים רק על פי צורת החיים שלהם....מבלי שיהיה להם קשר ממשי לאופנועים...

ומצד שני, מבחינתי לפחות,

לא כל ילד מפונק שנולד בדניה והחליט לקנות איזה R1 רק בשביל הפוזה בימי שישי בלילה הוא אופנוען.....

כי אנשים כאלה ממש לא נחשבים בעיני כאופנוענים, אלה יותר כאנשים שחיפשו למשוך תשומת לב וכספם איפשר להם את זה.....

פורסם

אופנען זו תחושה, אם אתה מרגיש שייך אתה שם. אם צריך להסביר את זה יוצר מידי זה לא זה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אם יורשה לי........

אני לא אופנוען, למרות שאני רוכב יום יום, על אופנוע , וגם נהנה מזה מאד , וכנראה לא אחזור להחזיק רכב עם יותר משני גלגלים ככלי תחבורה יום-יומי.

ולמה?

כי כמו שאמרו קודמי - זו לא מה שאתה - אלא מי שאתה - זה עמוק בפנים, ועמוק בפנים - אני 454 עם סופרג'רג'ר על K30 פלאטבד 4X4.

אבל נראה את הגבר שיסע עם כזה דבר לעבודה...........

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם
ואני כבר מזמן הבנתי והפנמתי (בעזרתו האדיבה של אלפרד. עזרה שהופיעה בדמות השתתפות פעילה במיוחד שלו באחד משרשורי העבר האיכותיים בתפוז), שאופנוען ל-א נמדד בכלל בעצם העובדה שיש לו אופנוע/קטנוע או דו גלגלי כלשהוא...

אופנוען זו גישה. "דרך חיים" אם תרצו.

יש אופנוענים שמעולם לא היה או יהיה להם אופנוע והם יותר "אופנוענים" מכאלו שרוכבים כל יום לעבודה על דו גלגלי.

כן כן,

זו דרך החיים. אלו אנשים ששמים לב לפרטים, אלו אנשים שאיכפת להם קצת יותר מאחרים.

אלו אנשים שמוכנים לוותר על קצת "נוחות" בשביל הרבה יותר איכות!

זו גישה של להבין מה אתה עושה ולעשות את זה בצורה הטובה ביותר.

זו גישה של להבין שיום יום אתה עולה על כלי/רכב/לא משנה מה, שלמרות שכבר בימינו הוא נראה באנאלי, שהוא מכונה אדירה וגאונית.

זו גישה של להתרכז במה שאתה עושה, ולתת כבוד למפלצת עליה אתה יושב(ובאמת לא משנה איזה גודל המפלצת שלך).

אנחנו הפרשים של שנות האלפיים!!! 8)

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם
ואני כבר מזמן הבנתי והפנמתי (בעזרתו האדיבה של אלפרד. עזרה שהופיעה בדמות השתתפות פעילה במיוחד שלו באחד משרשורי העבר האיכותיים בתפוז), שאופנוען ל-א נמדד בכלל בעצם העובדה שיש לו אופנוע/קטנוע או דו גלגלי כלשהוא...

יש אופנוענים שמעולם לא היה או יהיה להם אופנוע והם יותר "אופנוענים" מכאלו שרוכבים כל יום לעבודה על דו גלגלי.

כן כן,

זו גישה של להבין שיום יום אתה עולה על כלי/רכב/לא משנה מה, שלמרות שכבר בימינו הוא נראה באנאלי, שהוא מכונה אדירה וגאונית.

זו גישה של להתרכז במה שאתה עושה, ולתת כבוד למפלצת עליה אתה יושב(ובאמת לא משנה איזה גודל המפלצת שלך).

הגזמנו?? התלהבנו??

אני לא יודע כמה אופנוענים אתה מכיר, אבל "אלו אנשים ששמים לב לפרטים"?!? מי? כל האופנוענים?

ומה עם האמירה שלך "אלו אנשים שאיכפת להם קצת יותר מאחרים"... במיוחד אלה שבועטים במראות של מכוניות, או עושים U על מעבר חציה מלא הולכי רגל.

ומה עם האמירה "אלו אנשים שמוכנים לוותר על קצת "נוחות" בשביל הרבה יותר איכות!" - ואם יש לי MZ או דיוק? זה לא באמת הרבה איכות, או ויתור קטן.

ואתה חושב שהגישה של "להבין מה אתה עושה ולעשות את זה בצורה הטובה ביותר" מאפיינת אופנוענים? סע לנס הרים, בדוק הצהרה זו.

והאם לא ניתן להיות אופנוען מבלי "לתת כבוד למפלצת עליה אתה יושב"?

בקיצור - המפלצת שלי גדולה, ואני נותן לה כבוד. (לא האופנוע, כן? הנחש בעל העין האחת) אז מה, זה עושה אותי ג'יגולו?

X

וגם איש די נחמד...

פורסם

כן כן,

הגזמנו?? התלהבנו??

אני לא יודע כמה אופנוענים אתה מכיר, אבל "אלו אנשים ששמים לב לפרטים"?!? מי? כל האופנוענים?

ומה עם האמירה שלך "אלו אנשים שאיכפת להם קצת יותר מאחרים"... במיוחד אלה שבועטים במראות של מכוניות, או עושים U על מעבר חציה מלא הולכי רגל.

ומה עם האמירה "אלו אנשים שמוכנים לוותר על קצת "נוחות" בשביל הרבה יותר איכות!" - ואם יש לי MZ או דיוק? זה לא באמת הרבה איכות, או ויתור קטן.

ואתה חושב שהגישה של "להבין מה אתה עושה ולעשות את זה בצורה הטובה ביותר" מאפיינת אופנוענים? סע לנס הרים, בדוק הצהרה זו.

והאם לא ניתן להיות אופנוען מבלי "לתת כבוד למפלצת עליה אתה יושב"?

בקיצור - המפלצת שלי גדולה, ואני נותן לה כבוד. (לא האופנוע, כן? הנחש בעל העין האחת) אז מה, זה עושה אותי ג'יגולו?

על איזה פיוז נחתתי? :mad:

כנראה שכל אילו שהזכרת הם לא נופלים בהגדרה....

ועניין ה'איכפת' זה בנוגע לכבישים...

וכל ה'אופנוען' הזה זה פיתוח בהשראת הכרוב לגבי מהותו של..

ויאלה ביי

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם

עסקינן פה בכמה הגדרות -

1. הגדרה על בסיס שימושי ,זמן - כמה שיותר משתמשים באופנוע, יותר מתקרבים לאידיאל האופנוען

2. הגדרה על בסיס שימושי, איכות - כמה שיותר משתמשים באופנוע בצורה מסויימת (שייפנות, למשל) מתקרבים לאידיאל האופנוען

3. הגדרה על בסיס יחס - כמה שיותר מטפלים, מנקים, מעדיפים את האופנוע על דברים אחרים מתקרבים לאידיאל האופנוען

4. הגדרה הגדרה על בסיס שווי - כמה שהאופנוע יותר יקר, יותר חדש, יותר יוקרתי, יותר נדיר כך מתקרבים לאידיאל האופנוען

5. הגדרה על בסיס חברתי - כמה שהרוכב מבלה עם רוכבים אחרים או לבד עם האופנוע מתקרבים יותר לאידיאל האופנוען

6. הגדרה על בסיס ידע - כמה שהרוכב יודע יותר על האופנוע, אופנועים, מירוצים, וכו' מתקרבים יותר לאידיאל האופנוען...

יש עוד כמה הגדרות אך לא אלאה אתכם בזוטות.

נדמה לי שהנקודה ברורה - צריך להתחיל ולשאול מהו האופנוען האידיאלי? והתשובה היא שישנם כמה אידיאלים. לכן יש גם הגדרות שונות, וקבוצות שונות של אופנוענים (עם אופנועים או בלעדיהם) אשר לעיתים נפגשות על אותם צירים (כמו בטיולים של מועדון האופנועים הישראלי) או שאינן נפגשות לעולם.

בכל מקרה, ההשוואה מתבקשת רק היכן שאידיאלים מתנגשים או נפגשים - ובמובן זה, הסובלני, אבקשכם לזכור כי כל אדם הוא בפוטנציה אופנוען, אך כל אופנוען הוא בהחלט במהותו אדם.

:D:D

• תוכן חדש...