Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי GSX750E שנת 84 הוא אצלי כמה שנים ללא טסט אבל שלם ומניע ....

שווה לשמור ? או להעיף? הוא לא משהו מיוחד כ"כ.

יש לי הזדמנות לרכוש R750 מודל 86 עם מנוע גמור ב5K.

ועוד אחד בלי טסט איזה 6 שנים אבל מנוע מצויין ובאותו מחיר, אני חושב שאקח אותם.

כדאי לי לקחת ולהתחיל להרכיב מהם אחד?

ואתם מכירים מישהו ששומר אופנועים כאלה ומחכה איתם לאספנות?

haters will hate

פורסם

ה-GSX גדול ונוח (מה שאני אוהב) אבל אולי תוכל, אחרי השלמת הטסטים, למכור אותו ב-5-6K ולממן את אחד ה-R-ים.

השאלה היא עד כמה אתה רציני בנוגע ל-R, עד כמה אתה מעוניין להחזיק את ה-GSX והאם יש לך בכלל אופנוע\רכב אחר להתניידות?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

כרגע יש ברשותי רכבים: ב.מ.וו 2002TII עומדת, סוזוקי סוויפט עומדת, רנו 5 שעמדה אבל נלקחה על-ידי העירייה.

דו"ג: פיור 98 עומד, GSX750E עומד, B&W250 שעובר אליי בקרוב ובעזרת השם יהיה לי WR סופרמוטו

אני נוסע באוטובוסים כרגע, מאוד עצוב.

אבל למכור אתהE בשביל אחד מהR לא נראה לי משהו שווה כי הE שמור מאוד...

יש לי כמה הוצאות צפויות ואחריהן אני ארכוש את הR - שניהם.

haters will hate

פורסם
כרגע יש ברשותי רכבים: ב.מ.וו 2002TII עומדת, סוזוקי סוויפט עומדת, רנו 5 שעמדה אבל נלקחה על-ידי העירייה.

דו"ג: פיור 98 עומד, GSX750E עומד, B&W250 שעובר אליי בקרוב ובעזרת השם יהיה לי WR סופרמוטו

אני נוסע באוטובוסים כרגע, מאוד עצוב.

אבל למכור אתהE בשביל אחד מהR לא נראה לי משהו שווה כי הE שמור מאוד...

יש לי כמה הוצאות צפויות ואחריהן אני ארכוש את הR - שניהם.

יש לך כרגע שני רכבים (לא כולל את זה שהעירייה לקחה..) + פיור +GSX750 ואתה נוסע באוטובוסים??? :shock::shock:

צ'מע חבריקו...השיקולים שלך לא הכי פרקטיים... :screwy::screwy:

פורסם

בב.מ.וו אני צריך להחליף מודול הצתה , לסוויפט אני צריך לעשות ראש מנוע (אין לי כוח לזה)

הפיור נתקע לי יום אחד בבוקר והשארתי אותו בחניה של חבר שגר קרוב לאיפה שנתקעתי ומאז הוא אצלו (4 חודשים) והGSX מחכה לשנת 2013.

אני רוצה למכור את הב.מ.וו אני קשור אליה... אז זה קשה.

ובלי שום קשר יש לי המון חלקים שאני אוכל לבנות רכב נוסע וגם את זה אני לא עושה...

תבין אוטובוס זה טוב - אוטו ארוך עם נהג שלוקח אותך לאן שאתה צריך - זה הכי קרוב ללימוזינה :D

haters will hate

פורסם
בב.מ.וו אני צריך להחליף מודול הצתה , לסוויפט אני צריך לעשות ראש מנוע (אין לי כוח לזה)

הפיור נתקע לי יום אחד בבוקר והשארתי אותו בחניה של חבר שגר קרוב לאיפה שנתקעתי ומאז הוא אצלו (4 חודשים) והGSX מחכה לשנת 2013.

אני רוצה למכור את הב.מ.וו אני קשור אליה... אז זה קשה.

ובלי שום קשר יש לי המון חלקים שאני אוכל לבנות רכב נוסע וגם את זה אני לא עושה...

תבין אוטובוס זה טוב - אוטו ארוך עם נהג שלוקח אותך לאן שאתה צריך - זה הכי קרוב ללימוזינה :D

אחלה!

מעשיו רק אוטובוסים במיוחד עם מחיר הדלק כיום

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

הכל תלוי בך, ובשיקולים שלך...

אם יש לך מקום לאפסן אותם אז סבבה....

אם לא, שכח מזה... 10 שנים לאופנוע זה הרבה... אבל מצד שני זה כמו יין, מישתבח עם הזמן, ואין כמו R 84, יפה ורזה...

אני הייתי שם אותם בצד, אולי אצל חבר, או מישהו עם מחסן גדול... ועוד 10 שנים מוציא את מה שנישאר, ומתחיל לשפץ...

מה שבטוח לנסוע על אופנוע "אספנות" 200 קמ"ש זה נראה מגניב...

חחחח, מתי יגיע היום ונראה R עם שלט "רכב אספנות" :lol:

מצחיק...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
הכל תלוי בך, ובשיקולים שלך...

אם יש לך מקום לאפסן אותם אז סבבה....

אם לא, שכח מזה... 10 שנים לאופנוע זה הרבה... אבל מצד שני זה כמו יין, מישתבח עם הזמן, ואין כמו R 84, יפה ורזה...

אני הייתי שם אותם בצד, אולי אצל חבר, או מישהו עם מחסן גדול... ועוד 10 שנים מוציא את מה שנישאר, ומתחיל לשפץ...

מה שבטוח לנסוע על אופנוע "אספנות" 200 קמ"ש זה נראה מגניב...

חחחח, מתי יגיע היום ונראה R עם שלט "רכב אספנות" :lol:

מצחיק...

גילי

אין R משנת 84.רק מ-85 (יבוא אישי) ומ-86 יבוא סדיר.הייתי לוקח את שניהם בלי לחשוב פעמיים :lol:

תראה R עם שלט אספנות בשנת 2025 הכי מוקדם.

• תוכן חדש...