Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבלם האחורי שלי כמעט ואין רגש.

לא משנה באיזו מידה לוחצים על הרגלית לא מורגש שום לחץ נגד וקשה לדעת באיזו מידה מופעל הלחץ על הדיסק. היום בטעות ננעל לי הגלגל האחורי מבלי ששמתי לב בכלל. רק אחרי שהבנתי שהגלגל האחורי ננעל והוא מנסה להשיג את הקדמי הרפתי מהרגלית.

האם יש אפשרות לשפר את הרגישות של הרגלית/בלם ? מה אפשר לעשות בנידון?

(אגב, מדובר על בלם דיסק ולא תוף ומצב הפרידות מצויין)

פורסם
לבלם האחורי שלי כמעט ואין רגש.

לא משנה באיזו מידה לוחצים על הרגלית לא מורגש שום לחץ נגד וקשה לדעת באיזו מידה מופעל הלחץ על הדיסק. היום בטעות ננעל לי הגלגל האחורי מבלי ששמתי לב בכלל. רק אחרי שהבנתי שהגלגל האחורי ננעל והוא מנסה להשיג את הקדמי הרפתי מהרגלית.

האם יש אפשרות לשפר את הרגישות של הרגלית/בלם ? מה אפשר לעשות בנידון?

(אגב, מדובר על בלם דיסק ולא תוף ומצב הפרידות מצויין)

מאחר והבלימה היא חזקה (נעלת את הגלגל בלי להרגיש אפילו), אני אצא מתוך ההנחה שהבלם תקין.

רוב הסיכויים שדוושת הבלם לא מכוונת לזוית הנכונה (אני מניח שנמוך מדי) ולכן אין לך "תחושה" לגבי הלחץ שאתה מפעיל. יש אפשרות לכוון את גובה הרגלית, נדמה לי עמ' 3-34 בספר הטיפולים :wink:

דבר ראשון השווה את גובה הרגלית לכיוון היצרן, 40 מ"מ מתחת לגובה הציר "כמדומני".

אם מכוון לפי היצרן - נסה לכוון לגובה גבוה יותר.

אם אתה מרגיש שלהפך, הרגלית גבוהה מדי - פשוט תנמיך אותה. :drinking:

חלק מהענין זה פשוט להתרגל שעברת מ-ER (תוף אחורי) לפייזר (דיסק גדול מאד מאחורה, גדול ממה שמקובל ברוב אופנועי הספורט), חלק מהעניין זה לפתח את הרגש ברגל.

נסה להשתמש יותר בקצות האצבעות ופחות במרכז הרגל.

אני מניח שאוטוטו יבואו ההערות המתחכמות בסגנון: "מה זה זה בלם אחורי?"

אני יודע שלי זה עומד על קצה המקלדת...

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם

הרגל שעל הברקס באופנוע שלך, זו הרגל האורגינל? או שיש לך לא עלינו פרוטזה? :lol:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...