Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחיר כמדד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיטוט באתר סוזוקי ארה"ב, מלמד שהבורגמן 650 יקר מה"בייבי" וי-סטרום בלמעלה מ- 1000 דולר. מאידך, על פי המחירון של עופר אבניר, הבורגמן 650 זול בכ- 7,000 שקלים לערך מהבייבי.

הבדלי המחירים בארץ, כך נמסר לי, הינם פרי מדיניות מס המקלה עם כלים המוגדים כקטנועים (אלק קטנוע...).

שאלתי לפורום היא, בהתעלמות מהבדלי הקטגוריות בין השניים ומתוך הבנה שהכלים אינם ממוסים שונה בארה"ב, האם ניתן ללמוד מתמחור הכלים בארה"ב, שחברת סוזוקי רואה בבורגמן כלי יוקרתי יותר ?

האם הבורגמן "שווה" יותר ?

ציטוט באתרים אחרים:

ארבעה גלגלים מניעים את הגוף, שניים - את הנשמה !

רק אופנוענים מבינים מדוע כלבים מוציאים ראש מהחלון...

פורסם
שיטוט באתר סוזוקי ארה"ב, מלמד שהבורגמן 650 יקר מה"בייבי" וי-סטרום בלמעלה מ- 1000 דולר. מאידך, על פי המחירון של עופר אבניר, הבורגמן 650 זול בכ- 7,000 שקלים לערך מהבייבי.

הבדלי המחירים בארץ, כך נמסר לי, הינם פרי מדיניות מס המקלה עם כלים המוגדים כקטנועים (אלק קטנוע...).

שאלתי לפורום היא, בהתעלמות מהבדלי הקטגוריות בין השניים ומתוך הבנה שהכלים אינם ממוסים שונה בארה"ב, האם ניתן ללמוד מתמחור הכלים בארה"ב, שחברת סוזוקי רואה בבורגמן כלי יוקרתי יותר ?

גם את זה, ובעיקר את העובדה שהבורגמן עמוס בטכנולוגיה שפותחה במיוחד עבורו, עובדה המייקרת את עלויות הייצור (ובין עלויות ייצור לתמחור יש קשר כלשהו)

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

גם את זה, ובעיקר את העובדה שהבורגמן עמוס בטכנולוגיה שפותחה במיוחד עבורו, עובדה המייקרת את עלויות הייצור (ובין עלויות ייצור לתמחור יש קשר כלשהו)

אני לא מבין איך ביכלל אפשר לקשר בינהם? ..לא אותו ייעוד..לא לאותה אוכלוסייה...

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אני לא מבין איך ביכלל אפשר לקשר בינהם? ..לא אותו ייעוד..לא לאותה אוכלוסייה...

הקשרדי ברור שני אוכלוסיות שכנראה יכולות לשם יותר ממה שצריך.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

האמת? מוזר...

גם ככה היצרנים היפניים מתקשים למכור קטנועים בארה"ב (למרות ההתעוררות המורגשת בשנים האחרונות בתחום).

עולה השאלה:

האם הם מייקרים את הבורגמן כדי לדמות לו מראה איכותי יותר ולשפר את מכירותיו ?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...