Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והוא זוכר במקרה מה המיסוי?

יש כבר בתכנון חליפה, וגם מידה, רק שהמחיר גבוה למדי (כצפוי בארצנו).

בחו"ל זה 3/4 מחיר. רק מה המס הצפוי על חליפה, שהרי המחיר והמשקל גדולים.

פורסם
והוא זוכר במקרה מה המיסוי?

יש כבר בתכנון חליפה, וגם מידה, רק שהמחיר גבוה למדי (כצפוי בארצנו).

בחו"ל זה 3/4 מחיר. רק מה המס הצפוי על חליפה, שהרי המחיר והמשקל גדולים.

אם תשתף קצת בפרטים אולי נוכל לעזור 8)

איזה חליפה, מידה, צבע ואיפה אתה מצאת? (הכוונה לחו"ל)

למדוד אותה עדין מומלץ בארץ אם אפשר

פורסם

מדובר על S-MX2 של אלפינסטאר, חלק אחד.

באתר של trick-tape למשל המחיר הוא 1300$, בערך 1500 שקל פחות ממה שהציעו לי בארץ, משלוח חינם. אני מאמין שאולי אפשר יהיה למצוא את זה קצת יותר זול באתרים אחרים.

העניין הוא כמה יעלה לי הגעה לארץ, מבחינת מס. החליפה עצמה כבדה, והחבילה בטח תהיה גם גדולה יחסית, וגם כבדה מן הסתם. השאלה היא האם המס עליה יהיה יקר מתי בשביל להביא אותה.

פורסם
מדובר על S-MX2 של אלפינסטאר, חלק אחד.

באתר של trick-tape למשל המחיר הוא 1300$, בערך 1500 שקל פחות ממה שהציעו לי בארץ, משלוח חינם. אני מאמין שאולי אפשר יהיה למצוא את זה קצת יותר זול באתרים אחרים.

העניין הוא כמה יעלה לי הגעה לארץ, מבחינת מס. החליפה עצמה כבדה, והחבילה בטח תהיה גם גדולה יחסית, וגם כבדה מן הסתם. השאלה היא האם המס עליה יהיה יקר מתי בשביל להביא אותה.

ואם אני משיג לך אותה ב1100$ + משלוח :p

חבר קנה לפני כמה ימים 8)

פורסם

ואם אני משיג לך אותה ב1100$ + משלוח

חבר קנה לפני כמה ימים

אז אני אהיה בחובך ל3 דורות הבאים :lol:

פורסם

בשביל 1500 פחות, אני הייתי מעדיף לקנות אותה בארץ.

תמיד עדיף למדוד ובייחוד עם אלפיינסטרס שידועים במידות מוזרות בביגוד. מה שגם לא כל חליפה זהה לזו שלידה על הסטנד. (לא רק אלפינסטרס)

אל תקנה חליפה, ובטוח שלא שלמה בלי לשים אותה על הגוף קודם לכן. ואני לא מתכוון לכמו החליפה אלא לחליפה הספציפית שאתה הולך לקנות.

וגם כל נושא האחריות והזמינות.

זו דעתי. (בלבד)

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

חבר קנה לפני כמה ימים

תשלח לי את הפרטים שלך ואת כל הפרטים של החליפה (צבע ומידה)

אני בטוח שנוכל לעזור.

פורסם

חבר קנה לפני כמה ימים

תשלח לי את הפרטים שלך ואת כל הפרטים של החליפה (צבע ומידה)

אני בטוח שנוכל לעזור.

מידה 68, צבע ורוד זוהר עם נקודות ירוקות בבקשה.

אם אפשר עם ציור באייר בראש של בריטני שפריץ לבושה בגרדרובה האחרונה של ז'אן פול גוסס אני אשמח מאוד.

:p

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...