Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה "אתגרית"...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי בפסח סרט עם דניס רודמן (סיימון) באנגלית "SIMON SEZ".

בסרט מופיע אופנוע צהוב שדומה קצת לקג'יבה רפטור.

מישהו ראה ? זיהה? יודע?

ביצעתי מחקרון באינטרנט אפילו הורדתי טריילר ולא מצאתי.

אם מישהו יודע אשמח לשמוע (תמיד יכול להיות שבנו קסטום אבל הוא לא נראה כזה)

יכול להיות שאני משועמם??? :D

מכיר סוזוקי ??? :smile:

פורסם

לא נעים להודות אבל הקדשתי יותר משעתיים עם מנועי חיפוש ולא הצלחתי למצוא...

בסוף שכנעתי את עצמי שזה ממש לא בוגר לבזבז הרבה זמן על סקרנות...ולכן "הרגתי את החתול"... :D

פורסם
נראה לי שזה היה ימהאה TDM

:mm_yeah: גם אני זוכר שזה מה שהיה שם

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

הפיירינג שלו היה שונה, מסכה מחודדת סטייל רפטור וזנב מחודד משהו...נראה לי שאם ימהה היו מעצבים כך את ה TDM הוא היה מצליח יותר...

פורסם
הפיירינג שלו היה שונה, מסכה מחודדת סטייל רפטור וזנב מחודד משהו...נראה לי שאם ימהה היו מעצבים כך את ה TDM הוא היה מצליח יותר...

לא ראיתי את הסרט (למעשה, אפילו לא שמעתי עליו עד כה) אבל, לפי התיאורים שלכם ("נראה כמו TDM אבל הוא לא..."), חשבתי...אולי אתם מתכוונים לדגם ה-TRX850?

mc-yamaha-96-trx850-bla.gif

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

לאחר שהתעמקתי בסרט הנ''ל, ובדקתי היטב היטב הגענו למסכנה כפולה לדעתי זה פיאגו SI עם צביעה של רוסי רפסול, החתול שלי מתעקש שזה קורקינט גופד ביג-פוט עם צביעה של תפוזינה.

תמיד לשירותך- סיני, וסילבסטר

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...