Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מודה ומתוודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודה, ראיתי חיים הכט.

אומנם זה היה בגלל שהטלווזיה הייתה פתוחה על 2 בזמן שאכלתי ועוד תריצים אבל בשורה התחתונה ראיתי את התוכנית שלו.

אני חייב לומר האיש פשוט לא מבין על מה הוא מדבר, עדיף שימשיך לעשות סרטי מצלמה נסתרת נוסח יהודה ברקן.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

שהוא מצליח להסוות את הרעיון בביצוע גרנדיוזי שמושך רייטינג.

"ברחל ביתך, זה נכון שיש לך רק בנים?"

פורסם

ראיתי גם את התכנית...

ואני ישמח מאד אם תסבירו לי מה בדיוק לא נכון בתכנית שלו?

נכון שזאת תכנית שמיועדת גם למשוך ריייטינג אבל כל מה שהראו בתכנית נכון מאד ומשקף בצורה מצויינת את הנהיגה ואת התרבות הישראלית.

פורסם
אני מודה, ראיתי חיים הכט.

אומנם זה היה בגלל שהטלווזיה הייתה פתוחה על 2 בזמן שאכלתי ועוד תריצים אבל בשורה התחתונה ראיתי את התוכנית שלו.

אני חייב לומר האיש פשוט לא מבין על מה הוא מדבר, עדיף שימשיך לעשות סרטי מצלמה נסתרת נוסח יהודה ברקן.

לא ראיתי את התוכנית...אבל אם היא כמו התוכנית הראשונה והשניה,אז עדיף כבר שישימו

את "פסוקו של יום" בלופ של שעתיים...זה יהיה יותר מעניין ויותר אפקטיבי.

אדון חיים "תנו לי שעת פריים טיים ואני ישעמם אותכם למוות" הכט פשוט עושה תוכנית רייטינג

אשר מישתלבת יפה בנוף של "המאמץ המילחמתי" של ערוץ 2 במכת תאונות הדרכים.

בעני הנשיא זה עוד ענן אבק גדול מאוד וחסר תועלת שנוצר ע"י חיה קטנה שניקראת "עושים כאילו".

רוצים אפקטיביות?...תעשו סירטונים קצרים על כל ניפגע תאונת דרכים שמנסה להזכיר לעמוד שידרה שלו את יעודו ,בבית לוינשטיין, .....רוצים אפקטיביות?...תפרסמו רשימה של סדר יומו של נכה תאונת דרכים, כן...כולל החדרת צינורות לזין בכדי להשתין, כולל ספאביס....

רוצים אפקטיביות?....אז תפגעו בול..ואת תשתינו מסביב...

במקום לישלוח אנשים לצלם אנשים עושים עברות תנועה...תישלחו אנשים לצלם תאונות בזמן אמת..תישלחו אנשים לצלם אמא בוכה על קבר בנה שלא עצר בעצור....

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
ראיתי גם את התכנית...

נכון שזאת תכנית שמיועדת גם למשוך ריייטינג אבל כל מה שהראו בתכנית נכון מאד ומשקף בצורה מצויינת את הנהיגה ואת התרבות הישראלית.

בדקות הספורות שאני צפיתי בתוכנית הוא התמקד בעבירות תנועה ברחובות נצרת (כמה פופלסטי, אני מקווה שמישהו יצליח להדביק לו אישום על הסתה והמרדה) תשתית בלתי אפשרית שנים של הזנחה חוסר יכולת לזוז והופ, מישהו חצה קו לבן כדי לצאת מהפקק, אם לחיים הכט היה גרדום הינו רואים גם גופות בתוכנית.

אחר כך מישהו דבר על כך שהמכוניות לא מספיק קשיחות, באמתמעניין לחשוב במה את מעדיף להתקע ב100 קמ"ש בחומר רך סופג או במתכת קשיחה ללא יכולת ספיגה כלל.

זהו העברתי ערוץ.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
ראיתי גם את התכנית...

בדקות הספורות שאני צפיתי בתוכנית הוא התמקד בעבירות תנועה ברחובות נצרת (כמה פופלסטי, אני מקווה שמישהו יצליח להדביק לו אישום על הסתה והמרדה) תשתית בלתי אפשרית שנים של הזנחה חוסר יכולת לזוז והופ, מישהו חצה קו לבן כדי לצאת מהפקק, אם לחיים הכט היה גרדום הינו רואים גם גופות בתוכנית.

אחר כך מישהו דבר על כך שהמכוניות לא מספיק קשיחות, באמתמעניין לחשוב במה את מעדיף להתקע ב100 קמ"ש בחומר רך סופג או במתכת קשיחה ללא יכולת ספיגה כלל.

זהו העברתי ערוץ.

זה שטען שהמכוניות לא קשיחות היה ערבי, בעל מגרש גרוטאות, "בעל תואר שלישי במטלורגיה", שכל הזמן אמר: "בלסטיק... בלסטיק... הכל בלסטיק... בלסטיק... תראה זה בלסטיק... וזה בלסטיק..."

בקיצור הכל בלסטיק.

אני פשוט נשפכתי מצחוק...

(ואני כותב באדום כי ירושלים אלופה!)

פורסם

הקטע עם הערבי היה מטומטם רצח...לא הבנתי בכלל מה הוא רצה

הטענה שלו הייתה שאם המכונית לא הייתה "עשוייה מבלסטיק" אז כשמשאית הייתה נכנסת במכונית במאה, הילדים בפנים לא היו נהרגים.

ומה כ"כ מטומטם בתוכנית הזאת ?

אני דווקא נהנה לצפות בה :oops:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

פופוליסט.

דווקא התחיל חביב התכנית - חשבתי שהוא יקרע את הרשויות אבל מהר מאוד הבנתי שאנחנו נשארים האשמים העיקריים...

ראיתם איך הוא סגר חשבון עם האזרח פ.? צילם אופנוע נוסע על המדרכה....

פשששש.......

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

פורסם

ציטוט חופשי

"האיש שמרגע הופעתו על המסך כדאי לכבות את הטלוויזיה הכי מהר"

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
ציטוט חופשי

דווקא היה שווה הבוקר לראות ערוץ 2 :wink:

(הTLLF בורח מתחת לשולחן)

"Confutatis maledictis

Voca me cum benedictis"

פורסם
ציטוט חופשי

לא ראיתי ת'תכנית אבל ראיתי בתכנית הבוקר את קושמרו טוען בפניו של מר הכט

שדרכו שגוייה ולא זו הדרך , לטענה זו השיב מר הכט יקר ב...כלום מבט מוזר כזה,

דוקא באמת רציתי לשמוע את דעתו - NOT !

ידידי אתם ע-ב--ר-י-י-נ-י-ם

:):lol:

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

הרעיון של החרמת כלי-רכב של פושעי כבישים , בלית-ברירה נשמע הגיוני משהוא לא ?!? :roll:

Take a Walk on the Mild Side

פורסם
הרעיון של החרמת כלי-רכב של פושעי כבישים , בלית-ברירה נשמע הגיוני משהוא לא ?!? :roll:

You first, OK?

"Confutatis maledictis

Voca me cum benedictis"

פורסם

לא יודע, אולי תרואטית, אבל תחשוב שאצלינו זה יקבל אפקט דומה לזה שנוצר בציבור עקב אכיפת "עברות מהירות" מוגברת - כולם ישנאו את זה ואף אחד לא ינהג יותר לאט

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

• תוכן חדש...