פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האם היה למקס ביאג'י סיכוי? ב-BIKE של החודש קיים פיצ'ר על 46 דברים שצריך לדעת לפני שמתחילות עונות המרוצים השונות. לאור העובדה שברג'ס בשנות ה-90 הריץ את דוהאן ורוסי לאליפות (הוא עשה זאת עבור רוכבי הונדה אחרים גם בשנות ה-80)וביאג'י עצמו הורץ לאליפות ה-250 על ידי הצ'יף של אפריליה (שהריץ לזכייה באליפות גם את פוגיאלי, קפירוסי ואף את רוסי) שואלים החבר'ה ב-BIKE את השאלה המעניינת הפותחת את הודעתי זו. האם ברג'ס הוא מה שמבדיל בין ביאג'י לבין תואר אליפות ? האם כדי לזכות בתואר האליפות חייבים גם את הצ'יף הנכון ולא מספיק להיות הרוכב הטוב ביותר על אופנוע תחרותי? דעתכם?
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מקרה היפוטתי: נגיד וישנו פקק זורם של 60~ קמ"ש. שלוש נתיבים, מהירות ממוצעת של 60 קמ"ש. אופנוע כלשהו נוסע בין המכוניות על מהירות של 90-100 קמ"ש. אחת המכוניות רוצה לעבור נתיב, מסתכל - הכל פנוי. מתחיל לעבור לאט, אך לפתע מגיע האופנוע ב 90-100 קמ"ש ואין לו שום סיכוי לעצור, ונכנס ברכב. של מי האשמה מבחינת החוק? של מי האשמה במציאות? רשמתי את דיון זה גם בפורום אופנועים, וגם ברכב כללי כדיי לקבל את כל נקודות המבט. אם אפשר, להפנות את הדיון באופנועים לדיון ברכב כללי, או ליהפך תודה.
הודעה אחרונה מאת בידר, -
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אפילו שזה למירוץ אחד http://www.motobike.co.il/motobike/news/news.asp?id=1710 נו טל"ש מה אתה אומר על זה.
הודעה אחרונה מאת Gadgad, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מצורפות תמונות סיום נסיעת יום ו' האחרון תוצאה של הסחת הדעת, כניסה לא מתוכננת לתוך העקומה והיסיד שהסתיים חבלות קלות לרוכב (אני) לעומת נזקים כבדים לאופנוע . לדעתכם מה הדבר הנכון לעשות: 1. למכור את האופנוע כמו שהוא (לבלוע את הנזק). 2. לפרק למכור בחלקים (מנוע ותיק 90,000Km 98) . 3. לתקן באופן עצמאי תוך שליחת החלקים בנפרד לבתי מלאכה לתיקון (ריתוך, צביע). מה בנוגע לחלקי חילוף? האים כדאי לתקן את הפרינג או למצוא חדש? מהיכן? ארועים כאלו קורים גם לכם? או שאני צריך להסיק מסקנות כל עוד .... תודה ראובן
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
להלן הארגז: יש לי מחשבה לקחת איתי את האופנוע ליום עבודה, ולרדת איתו בסוף היום מהמשאית - אי שם - בצפון או בדרום, ושהמשאית תחזור עם השותף.ואני אחזור........הממממממ........אחר כך...... אבל - אין לי מושג איך אני מאבטח את האופנוע בלי שהוא יזוז. לאיפה אני יכול לחבר את הרצועות שרואים בתמונה ולמתוח כאילו אין מחר? אני לא יכול לשנות את מיקום החיבור של הרצועות לארגז מעבר למה שרואים בתמונה - היינו - אני לא יכול לחבר את הרצועות לרצפה. רעיונות? תודה.
הודעה אחרונה מאת polar bear, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הסיפור מתחיל ככה, חבר בעל רשיון טרי לאופנוע עד 500 רוצה לקנות דו"ש ( ), וביקש ממני לעזור לו בנושא. עקב זה שאני מתמצא רק באופנועי כביש (וגם לא הרבה, רק עכשיו בדרך להוציא רשיון ללא הגבלה). אותו חבר שאל אותי אם אפשר לסוע על דו"ש נסיעות ארוכות (מרכז-צפון), עם מורכבת (!) בלי לשבור את כל העצמות בגוף, וכאן אני צריך את עזרתכם. אמרתי לו שדו"ש יחסית נוח אפשר לחשוב על KLE או XT500 אבל לגבי נסיעות ארוכות ושבירת עצמות אין לי מושג... ד"א התקציב הוא 25K מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לקליפר מלפנים http://www12.plala.or.jp/ysp-y-minami/04WR_MOTARD_1.htm
הודעה אחרונה מאת 45degrees, -
- 25 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הנשיא חזר לו מטיול רכיבה קצרצר, אח שם לב לתופעה מדאיגה בארצנו... ישנן הרבה מכוניות ספורטיביות, נוצצות וידועות כבעלות עוצמה אשר מסתובבות בכבישים אבל ..משום מה....הן פשוט לא זזות... כן, היום לנשיא יצא לעקוף פורשה חדישה ,מרצדס ספורטיבית משהו שתי מושבים ועוד ועוד .בימים כתיקונם, אותן רכבים היו יכולים להשפיל את הנשיא וליגרום לו לתהות אם הוא עומד במקום, אבל לא. ופה עולה השאלה/ דיון. אופנוענים קונים אופנוע בעיקר ביגלל היכולת שלו (מדובר על הצד הספורטיבי) ומגיעים למצב של ניצול כמעט מקסימלי של הכלי (מבחינת אחיזה/מנוע וכו') אבל אותם נהגי מכוניות, קונים את הרכבים האלה ולא מגיעים למצבים הכמעט מקסימלים שלהן ובעיקר מסתפקים ב"תראו..תראו ...איזה אוטו יש לי ..י…
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חברים/ות. את מחבר הספר אני בוודא לא צריך להציג. מדובר בסטפן אבנדיץ'. כרגע סיימתי לקרוא אותו. אני אישית, ממליץ בחום! בספר מפורטים כל נקודות הבסיס של רכיבה נכונה, השרדות בתנועת כבישי ארצנו וכו. שוב, לדעתי האישית, מומלץ לכל אחד ואחד מאיתנו. למען הגילוי הנאות (ע"ע משפחת שרון) עומר מכיר את המול"ים ואת מחבר הספר אישית.
הודעה אחרונה מאת Gadgad, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם... דבר ראשון שמעתי על אנשים מדברים על שיפור STAGE1 או STAGE2 מה ההבדלים ומה כולל כל אחד ? דבר שני (לטיגר בעיקר) 600F הידוע כשש-מאות עף כמה אגזוזים יש לו ? (ראיתי אחד עם שניים היום והדבר נראה לי לא הגיוני)
הודעה אחרונה מאת tygger, -
2 סרטים
מאת flitzeR1000- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.hsvracing.com/256/256N4.wmv 43 כביש וסופר?
הודעה אחרונה מאת flitzeR1000, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.fullgaz.co.il/tests/majesty400.html
הודעה אחרונה מאת נתן.ל, -
סרט
מאת flitzeR1000- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.teamoutermost.com/Offthehook.wmv 8 כביש
הודעה אחרונה מאת TrancE LoveR, -
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
(למנהלים, אני מצטער אם זה לא מתאים לכאן... תעבירו לאן שזה מתאים - תודה) לכל מי שיכול לעזור לי... אני מאוד מבקש ממכם - אם מישהו יכול לעזור לי... נגנב אופנוע טריו סטייגר 900 סמ"ק 3 צלינדר בצבע שחור זה אופנוע נדיר בארץ ולכן קל מאוד לזהות אותו אנא ממכם, אם תראו משהו, תעזרו לי ותיצרו איתי קשר בטלפון - זה מאוד חשוב לי (לאופנוע יש הזה יש משמעות מיוחדת עבורי) בתודה מראש גיא 050-921962 כותרת ההודעה תוקנה על ידי כRובי ל"טריומף טייגר"
הודעה אחרונה מאת MAX D, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני חודש קיבלתי דוח הביתה על מהירות שניקלט ע"י מצלמה ניידת. הגשתי בקשה לקבלת התמונה..גם דרך אתר המישטרה..וגם ע"י שליחת בקשה בדואר רשום לאותו מחוז. עד עכשיו, לא הגיע כלום. האם כדאי לברר עם המישטרה מה קורה עם התמונה....או שפשוט להמתין?
הודעה אחרונה מאת נתן.ל, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אתמול באתר עלום שם בארצנו הקטנטונת התרחש אימון סופרמוטרד הידוע בכינויו "סופרים ותן בגאאאז" אוקיי עד כאן הכל טוב ויפה אולם כמה דברים מאוד חשודים עלו באימון שאותי בתור צופה, בנתיים מהצד, מאוד מדאגים. א. רצף מדאיג של פנצ'רים, אחד מהם זוהה בתור מסמר בגלגל האחורי של החסה, אחד אצלי בבנדיט שהיה צופה מהצד, ועוד איזה "סיכול ממוקד" שזוהה בטרם עת בצורת בורג עץ חד, והושלח הצידה על ידי אחד מרוכבי הסופר. ב. ZX9 וCBR600 ואיזה סופר סיטי מרעיש שנסעו יחד עם הסופרים במסלול. תוך כדי נסיונות להשתלב בתנועת האופנועים...לדעתי נסיון לגרום לתאונות. ג. חלוקת כל מיני טופינים ודברי פיצוחים... האם שבוע הבא יהיה על האש ?? מדובר, לעניות דעתי, במלחמת מגרשים.. מי יגיע ראשון למגרש, מי יש…
הודעה אחרונה מאת MexMex, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש אתר נתונים א-מ-י-נ-י-ם על אופנועים.... בבקשה תנו לי מה שיש לכם. אני מחפש בעיקר האצות, מהירויות סופיות וכוח (כ"ס , מומנט). תודה מראש למי שיעזור לי. אלעד.
הודעה אחרונה מאת MadCat_LE, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי אופנוע מסוג XR250L. אחד מהחלקים שהוחלפו בו הוא אגזוז, לטובת אגזוז מקורי של דגם ה R. הבעייה שהאגזוז הנ"ל יותר ארוך משל דגם ה L ולכן הוא שורף את קצה הפלסטיק התחתון של הכנף האחורית, סתם מציק לי... ב XR הכנף יורדת למטה, ואם הכנף הייתה כמו של מוטוקרוס אזי לא הייתה בעייה. האם אני יכול להחליף לכנף של מוטוקרוס? אם כן, של איזה? כי אני לא בטוח שזה יתאים מבחינת הקשתיות מצד המושב... אין צורך להשאיר מקום לפנס ולמספר אם לא, האם ניתן להביא כנף חדשה ולמרוח אותה באיזה שהוא חומר שישמור על הכנף מפני שריפה? ניתן אולי לשים כנף של דגם ה R? היא תתאים? חיפשתי כנפיים כאלו ב E BAY, אך ללא תוצאות איך כותבים את זה? FENDER? תודה, ומצטער על הבוחטה.....
הודעה אחרונה מאת Dr XR, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו מכיר כזאת אפציה? האם הגבלת ה - 500 סמ"ק תקפה גם שם? אשמח לכל מידע בנושא.
הודעה אחרונה מאת polar bear, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה מה שמעניין אותי זה גנ'ט של סופר מוטו רציתי לדעת אם הגנ'טים הם ONE SIZE או שממש לכל דגם יש רק גנ'ט אחד מתאים לדגמא: אם אני לוקח מKTM את הגנ'ט סופר מוטו הוא יתאים גם ל 'WR ןגם ל XR .??????????[ ואם התשובה היא שאכן יש מידות על פי מה הן נימדדות על פי הרוחב בין הטלסקופים או לפני ההתאמה של הציר לגלגל איך זה נמדד ואיך אפשר לדעת מראש לפני שקונים איזה לקנות ועוד שאלה אחרונה!!!!! איפה אני משיג שפיץ אחד לגנ'ט של ה-KTM סופרמוטו??? יש באופרוד לא?????!!!!
הודעה אחרונה מאת Dr XR, -
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
רכיבה על אופנוע , מעשה נועז הדורש סגולות מיוחדות שרק יחידים הם בעליהם או שזה מסוג הדברים שכל אדם ממוצע מסוגל לעשות? אני בן 16 ו4 חודשים וכבר במהלך זמן של חצי שנה מנסה לשכנע את הורי שיאשרו לי לעשות רישיון (על אופנוע 50 סמ"ק כמובן) והם חוזרים וטוענים שהדבר מסוכן מאד , שנהגי מכוניות לא ירגישו אפילו אותי על הכביש ושכל מכה קטנה תעיף אותי לארץ שכולה טוב ועוד ועוד ממגוון סיבות כשהמוטיב שחוזר זה סיכון גדול ועכשיו אני יפנה אליכם בתור אנשים שרוכבים תקופות מסוימות על כבישי ארצנו , האם פני הדברים הם באמת כך???האם אני חייב להיות סופרמן או בעל חושים על טבעיים בשביל להגיע מקצה אחד של העיר לקצה אחר? האם כל רכיבה על אופנוע זה נסיעה שאתה לא יודע אם תחזור ממנה?? האם זה עד כדי כך מסוכ…
הודעה אחרונה מאת בידר, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
באיזה חומר ניתן להשתמש, וכיצד ניתן לגרד משקעים בעיתיים?
הודעה אחרונה מאת סיני, -
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני צריך נתונים לגבי בדיקת קומפרסיה במנוע טיפון 50 סמ"ק כמה לחץ צריך להיות במנוע תקין
הודעה אחרונה מאת סיני, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תערובת ה?פ?כ?פ??כה של ויאגרה, אלכוהול ונהיגה רשלנית של אופנוענים גובה מחיר כבד בקרב התיירים של הממלכה התאילנדית וכל שנה מאות כושלים בלשרוד את החופשה שלהם שם. מקור: Copyright © 2004 Agence France Presse. All rights reserved http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&ncid=1413&e=3&u=/afp/20040318/hl_afp/thailand_tourism_deaths&sid=96001005
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 0 תגובות
- 9 אלף צפיות
הגיעו לארץ קיטים לקטנועים מ50 סמ''ק עד 600 סמ''ק מחברת מלוסי ופוליני האיטלקיות המובילות בעולם, יש אפשרות לנפח מוגדל,מערכות וריאטורים משופרות,אגזוזים משופרים,גירים מהירים, קמשפטים, מאיידים,וכו..................., ניתן להזמין ולמצוא במוטו ספידי,הרצליה,052-503461
הודעה אחרונה מאת סיני, -
ריפוד קסדה 1 2
מאת twhyman- 18 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
יש לי קסדה שכל הריפוד שלה הלך,אין לה ריפוד יש מקום אולי שיכול לרפד לי אותה?! אם כן מה הטווח מחירים?!
הודעה אחרונה מאת Speedo, -
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
נסעתי לכוון בית אריה היום, וקצת לפני המחסום ראיתי האמר עומד עם הפנים אלי, צפצפתי, הוא סימן לי לעקוף, ואז..................ימאהה אני חושב R6 , מעוך, כל החלק הקדמי מפורק. בצד אחד פול טריילר, בצד מימול מתנחלת ברכב שכור...... הרוכב שרוע על הכביש......... ערב.
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
OFF אההההההה..... 1 2
מאת omertllf- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
"ביום בהיר, נזכרתי בבבבבעיניך ותוכי כבתה הלהבההההההההה ושוב בכל העיייר חיפשתי אאאאת עיניך... האהבה מעעעעבר....לפייינההההה" אאאחחחחח אגמי אגמי.... מה הייתי עושה עם אגמי
הודעה אחרונה מאת MAX D, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש ספר טיפולים/רכב לאופנוע KTM250 שנת 2000 אני יודע שיש איזה אתר המוכר ספרים כאלא אבל האתר לא בארץ ואני לא מעוניין לתת את כרטיס האשראי שלי ברשת..... אם מישהו יודע איפה אוכל למצא ספר כזה אודה לו מאוד יוני
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
אחסנת אופנוע
מאת ROIBE- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי ER5 קוואסקי שנת 97 שרכשתי לפני כשלושה שבועות. עקב אילוצים אני מתעכב בהוצאות הרשיון(נכשלתי כבר ארבעה טסטים). אני מניע את האופנוע פעם פעמיים בשבוע ולפעמים גם מסתובב קצת בחנייה. האם אני גורם נזק לאופנוע? האם זה בסדר שאני מניע אם צו'ק נותן לא להתחמם קצת ואז נותן קצת בגז ומרים טורים? יש לציין שהאופנוע עומד מכוסה ובנוסף מותקנת הזעקה בנתיים עוד לא עשה בעיות בהנעה ומצבר מגיב בנסיון הראשון. אשמח לקבל כל עצה כדי לשמור שלא יגרם נזק לכלי. מקווה לגמור את נושא הרשיון בקרוב ולהצטרף למעגל הרוכבים (וכמובן להגשים חלום). תודה.
הודעה אחרונה מאת Speedo,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 430 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- farkash7
- blackice
- מחפש חדש
- פיגו107שנת2010
- SlowRide
- 3n
- איציק נ.
- שביט
- yd b-4
- ArikM
- samg
- Fluffy