Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידה של גאנ'ט ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מה שמעניין אותי זה גנ'ט של סופר מוטו רציתי לדעת אם הגנ'טים הם ONE SIZE או שממש לכל דגם יש רק גנ'ט אחד מתאים

לדגמא: אם אני לוקח מKTM את הגנ'ט סופר מוטו הוא יתאים גם ל 'WR ןגם ל XR .??????????[

ואם התשובה היא שאכן יש מידות על פי מה הן נימדדות על פי הרוחב בין הטלסקופים או לפני ההתאמה של הציר לגלגל איך זה נמדד ואיך אפשר לדעת מראש לפני שקונים איזה לקנות

ועוד שאלה אחרונה!!!!!

איפה אני משיג שפיץ אחד לגנ'ט של ה-KTM סופרמוטו??? יש באופרוד לא?????!!!!

אופנועים-"תהנה היום כי אולי תמות מחר,אבל לא יותר מדי כי אז תמות היום.."-guysta

פורסם
אז ככה מה שמעניין אותי זה גנ'ט של סופר מוטו רציתי לדעת אם הגנ'טים הם ONE SIZE או שממש לכל דגם יש רק גנ'ט אחד מתאים

לדגמא: אם אני לוקח מKTM את הגנ'ט סופר מוטו הוא יתאים גם ל 'WR ןגם ל XR .??????????[

ואם התשובה היא שאכן יש מידות על פי מה הן נימדדות על פי הרוחב בין הטלסקופים או לפני ההתאמה של הציר לגלגל איך זה נמדד ואיך אפשר לדעת מראש לפני שקונים איזה לקנות

ועוד שאלה אחרונה!!!!!

איפה אני משיג שפיץ אחד לגנ'ט של ה-KTM סופרמוטו??? יש באופרוד לא?????!!!!

ממש לא ONE SIZE...

ממליץ לך לקורא את המאמר הבא, ולחזור עם שאלות (במידה ויהיו עוד) לאחר מכן :

http://www.supermoto.co.il/Technical.htm

(אתה צריך רק את "שלב ב' " במאמר, אבל לא ייקרה כלום, אם תדע את כולו... 8) )

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

דבר ראשון תפסיק להשתמש בשבע מאות סימני שאלה וקריאה בסוף כל משפט שלך. זה מעצבן :!:

כרובי כבר נתן לך קישור למאמר הנכון, שם תמצא את המידע לגבי מידות חישוקים והתאמה לסוגי הכלים מבחינת מספר השפיצים.

שפיץ בודד לLC4 SM מן הסתם תמצא באופרוד.

שפיצים לכלים אחרים תמצא בחנות אופניים "שמיס" ברח' סלמה. חרא איכות :!: לא ממליץ :!:

אני הזמנתי שפיצים איכותיים מנירוסטה + ניפלים מאותה המתכת של חברת BUCHANAN SPOKES.

המחיר 97$ לסט שפיצים וניפלים לשני הגלגלים, ללא ספק כדאי יותר מהזבל שנמכר בחנות האופניים.

• תוכן חדש...