Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול באתר עלום שם בארצנו הקטנטונת התרחש אימון סופרמוטרד הידוע בכינויו "סופרים ותן בגאאאז"

אוקיי עד כאן הכל טוב ויפה אולם כמה דברים מאוד חשודים עלו באימון שאותי בתור צופה, בנתיים מהצד, מאוד מדאגים.

א. רצף מדאיג של פנצ'רים, אחד מהם זוהה בתור מסמר בגלגל האחורי של החסה, אחד אצלי בבנדיט שהיה צופה מהצד, ועוד איזה "סיכול ממוקד" שזוהה בטרם עת בצורת בורג עץ חד, והושלח הצידה על ידי אחד מרוכבי הסופר.

ב. ZX9 וCBR600 ואיזה סופר סיטי מרעיש שנסעו יחד עם הסופרים במסלול. תוך כדי נסיונות להשתלב בתנועת האופנועים...לדעתי נסיון לגרום לתאונות.

ג. חלוקת כל מיני טופינים ודברי פיצוחים... האם שבוע הבא יהיה על האש ??

מדובר, לעניות דעתי, במלחמת מגרשים.. מי יגיע ראשון למגרש, מי ישתמש ויקח בעלות עליו.

מה שאני אומר וטובה דקה אחת קודם למנוע מאותם גורמים עויינים גישה למגרשים. ואם יש צורך, להגיב בכח !!!

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

א. מסמרים-יתכן שמנסים ל"סכל" אותכם.האחורי של החסה חטף תקר גם לפני שבועיים.קשה לי להאמין שמדובר באופנוענים שפיזרו מסמרים,יותר הגיוני בעלי המגרש/שכנים זועמים.

ב.לא יודע באיזה קוואסקי מדובר אך הסופר סיטי (מי אמר פרה...)שייך לילד שמשתתף קבוע פה ובפרדס.קשה לי להאמין שהיתה להם כוונה לגרום לתאונות.בתאונות גם הם יכולים לחטוף.סתם חוסר הבנה של כללי המגרש והבדל ניכר ברמת הרכיבה שלהם.מעבר לזה שגם בין הסופרים יש הבדלי רמות ואולי הגיע הזמן לחלוקה למקצים:מאוד מהירים,מתחילים וכו'.

ג.מלחמת מגרשים.מסכים.ישנם מעט מגרשים באזור המרכז שעומדים בנתונים לאימון מגרש (אספלט,גודל,שקט וכו) אך ישנן מספר הולך וגדל של קבוצות שרוצות להשתמש בהן.כיוון שהמגרשים הנ"ל לא שייכים לא לי ואף לא לך-לאף אחד מאיתנו אין זכות ל"תפוס" את המגרש.כיוון שגם רוכבי האספלט הם מאיתנו-ניתן לדעתי לסגור זאת בצורה ידידותית.חלוקה למקצים,חלוקה לימים.אין סוף פתרונות.רק לא מכות,בסדר.

ד.המגרש הספציפי הזה-כבר לפני שבועיים ההתקהלות היתה לטעמי גדולה מדי עבור ספורט מחתרתי.המלצתי היא לעבור שוב מקום למקום דיסקרטי יותר,לפני שה"כחולים" יפלו עליכם.אבל זאת רק דעתי האישית.

שבת שלום.שלום,כן?

פורסם
אתמול באתר עלום שם בארצנו הקטנטונת התרחש אימון סופרמוטרד הידוע בכינויו "סופרים ותן בגאאאז"

אוקיי עד כאן הכל טוב ויפה אולם כמה דברים מאוד חשודים עלו באימון שאותי בתור צופה, בנתיים מהצד, מאוד מדאגים.

א. רצף מדאיג של פנצ'רים, אחד מהם זוהה בתור מסמר בגלגל האחורי של החסה, אחד אצלי בבנדיט שהיה צופה מהצד, ועוד איזה "סיכול ממוקד" שזוהה בטרם עת בצורת בורג עץ חד, והושלח הצידה על ידי אחד מרוכבי הסופר.

ב. ZX9 וCBR600 ואיזה סופר סיטי מרעיש שנסעו יחד עם הסופרים במסלול. תוך כדי נסיונות להשתלב בתנועת האופנועים...לדעתי נסיון לגרום לתאונות.

ג. חלוקת כל מיני טופינים ודברי פיצוחים... האם שבוע הבא יהיה על האש ??

מדובר, לעניות דעתי, במלחמת מגרשים.. מי יגיע ראשון למגרש, מי ישתמש ויקח בעלות עליו.

מה שאני אומר וטובה דקה אחת קודם למנוע מאותם גורמים עויינים גישה למגרשים. ואם יש צורך, להגיב בכח !!!

א. קשה לי להאמין שמדובר על סיכול מכוון אבל בהחלט מדובר על צירוף מקרים מוזר. בסך הכל, צריך הבין שהמגרש מלוכלך (ממש כך!) והשימוש היומיומי שלו (מכוניות שנעות במהירות נמוכה), לא מאפשר לו להתנקות כמו כביש.

ב. ברור שהמנדב לא חושב שמדובר על לגרום לתאונות כי ידוע שהקונוסים הניידים הללו ( :wink: ) ייסבלו יותר במקרה של נפילה.. (סתם סתם סתם! 2 רוכבי סופרמוטו שאני ראיתי אתמול, לא הצליחו לעקוף את מאלגאניס!)

ג. הטופינים והפיצוחים הינם וותיקים במפגשי הסורפמוטו,הרבה לפני שהחבר'ה של אימוני המגרש בראש-העין (לשעבר) חשבו על זה.. אבל בהחלט היה מוזר לראות את השדון (!) יורד מסופרמוטו (!) ואוכל מפיצוחים (!)

לא חושב שמדובר במלחמת מגרשים כי:

1. אנחנו תפסנו את מגרש יום האתמול קודם

2. הגענו לשם גם היום בבוקר (כולל כל הסנריו של השדון (!) יורד מסופרמוטו (!) ומנשנש משהו (!)...(בדיוק כמו היום הקודם)

3. אנחנו מפחידים יותר - אנחנו תמיד יכולים להצטרף לאימון מגרש "רגיל" בטענה של "רק מתרגלים" ולאט לאט להבריח את כולם מהאספלט (וכבר היו מקרים כאלו מעולם 8) )

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

מנדב...

א. הגענו לראות את אימון הסופרים אחרי שגירשו אותנו מהמגרש בראש-העין :mad:

ב. צפיתי באימון הסופרים, ורק אחרי שכמעט כולם סיימו לרכב (אני עליתי שהיה רק סופר

אחד, אחר"כ הצטרפו עוד שניים) נכנסתי.

ג. כל פעם ששמעתי אפילו מרחוק את הסופר מגיע ירדתי לשוליים כדי לאפשר להם לעבור,

אני בספק אם הפרעתי להם בכל צורה שהיא.

ד. זה עם הZX6 היה מהיר לא פחות מהסופר הממוצע (לא שמדתי או משהו..)

ה. הייתה שם גם רוכבת על DR350 עם ג'נטים שטח, והיא רכבה שהיה מיגרש מפוצץ

בסופרים, ואני לא פחות מהיר ממנה.

ו. הסופר סיטי אולי קצת מרעיש, אבל ממש לא כמו הדו"פ שהיה שם (RM?) הוא רכב

טובבבב.

ז - והכי חשוב: גם הסופר-סיטי היא SM, ותאמין לי אם לא היה לי קפיץ רגלית הילוכים

שבור ומיסב גלגל אחורי דופק, היית רואה קצב לא רע בכלל :evil:

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

אין מה לריב על מגרשים. יש מספיק, רק צריך לחפש. אם אתם רוצים מגרש ריק באיזור המרכז, יש אחד בגבעת עדה ליד איזה בית ספר... אני מאמין שהוא מספיק גדול אמנם לא בטוח. בהחלט שווה בדיקה מכמה סיבות:

1) בגבעת עדה הכיסויים לפגוש משטרה הם 100\1

2) טחלס אין שם הרבה עוברים ושבים (חוץ מאיזו תנועת נוער ליד אבל הם לא יפריעו)

3) אין שם אופנוענים אחרים

4) יש ליד הרבה מקומות יפים לטייל בהם

תן בפולגז!

אם לי היה אופנוע, לסבתא היו גלגלים...

פורסם
אין מה לריב על מגרשים. יש מספיק, רק צריך לחפש. אם אתם רוצים מגרש ריק באיזור המרכז, יש אחד בגבעת עדה ליד איזה בית ספר... אני מאמין שהוא מספיק גדול אמנם לא בטוח. בהחלט שווה בדיקה מכמה סיבות:

אז כמה שאלות:

Where the fuck is גבעת עדה ??

הדרישה של המגרש שהוא יהיה לפחות (לפחות!) 400 מטרים מרובעים..לפחות. האם הוא כזה ?

צריך שלא יהיו מגורי אדם בקוטר של לפחות (לפחות!) 5 קילומטרים...קצת קשה לי להאמין שביה"ס עומד בדרישות הללו. האם הוא ?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

כפי שאמר מורי ורבי צביקה הדר - בתפקיד הערס הפילוסוף - ביטון.... "איזה אלפקה ירקה על דודה שלכם ?"

:lol::lol::D

ואללה שבת בצהריים...

בחוץ שמש חורפית / אביבית...

הבנדיט לא טעם אספלט טוב כבר המון המון זמן

חוסר האויר בבוקר הביא לי את הג'ננה...

ואיפה אני ?

בעבודה.. תקוע מול חמישה מסכי מחשב מנסה לגרום לאיזה ראוטרים לעבוד כמו שצריך...

ואתם לוקחים אותי ברצינות ???

אתם יותר נחמדים ממוצלחי !!!

מה יהיה ? עד כמה יכולים להתדרדר ?

אני מחפש מהומות ואתם מעלים דיונים פילוסופים ?

ודרך אגב משהו מוזר קרה לי בגלגל.. מילאתי אויר ליד הבית (תחנת מאה מטר מהבית) ואחרי הצהריים שבדקתי שוב הלחץ היה זהה לגמריי ... איזה ילד אולי הוריד לי אויר בלילה.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

אז כמה שאלות:

Where the fuck is גבעת עדה ??

הדרישה של המגרש שהוא יהיה לפחות (לפחות!) 400 מטרים מרובעים..לפחות. האם הוא כזה ?

צריך שלא יהיו מגורי אדם בקוטר של לפחות (לפחות!) 5 קילומטרים...קצת קשה לי להאמין שביה"ס עומד בדרישות הללו. האם הוא ?

אני מאמין שהוא יותר מ400 מטרים. אני בטוח שהמגורים קרוב יותר מ5 ק"מ, אמנם רובם אפילו לא יודעים את המספר של המשטרה, הם פרמיטיבים לחלוטין. (בלי להעליב את הטייס..) ולמי איכפת מהבית ספר? הוא הרי פועל רק עד איזה 2 בצהריים.

אני אבקש מטייס על גRאס שיבדוק את הגודל המדוייק (הוא גר בגבעת עדה)

וגבעת עדה זה בין פרדס חנה ובנימינה... (די קרוב לזיכרון יעקב גם כן)

http://www.emap.co.il/index.asp תחפש כאן גבעת עדה, ותראה שבצד הימניה הגבוהה של גבעת עדה ישנו מעיין ריבוע כזה, תתקרב אליו, ושם המגרש.

עריכה : דיברתי עם הטייס, והמקום כנראה יחסית קטן מדי בשביל אימון 'קבוצתי' אמנם אני מטוח שיש באיזור עוד מתחמים ראויים לאימון. ביום שני אני לא עובד אז אני אגש לבדוק את הנושא.

תן בפולגז!

אם לי היה אופנוע, לסבתא היו גלגלים...

פורסם
...אבל בהחלט היה מוזר לראות את השדון (!) יורד מסופרמוטו (!) ואוכל מפיצוחים (!)....

...הגענו לשם גם היום בבוקר (כולל כל הסנריו של השדון (!) יורד מסופרמוטו (!) ומנשנש משהו (!)...(בדיוק כמו היום הקודם)...

נינט טייב ( :shock3: ) היזהרי - השדון בעקבותייך. כוכב נולד על מגרשי הסופרמוטו.

ושדוני - הזהר כשאתה עוקף אותה, הישבן שלה כל-כך גדול שיש לו איזור חיוג משלו :bugeyed:

ולכרוב - 400 מ"ר הם שטח של 20X20 מ'. אני מניח שהתכוונת ל- 4000 מ"ר.

Super Max

"!Take him away, and c-ucify him well"

פורסם
...אבל בהחלט היה מוזר לראות את השדון (!) יורד מסופרמוטו (!) ואוכל מפיצוחים (!)....

...הגענו לשם גם היום בבוקר (כולל כל הסנריו של השדון (!) יורד מסופרמוטו (!) ומנשנש משהו (!)...(בדיוק כמו היום הקודם)...

נינט טייב ( :shock3: ) היזהרי - השדון בעקבותייך. כוכב נולד על מגרשי הסופרמוטו.

ושדוני - הזהר כשאתה עוקף אותה, הישבן שלה כל-כך גדול שיש לו איזור חיוג משלו :bugeyed:

ולכרוב - 400 מ"ר הם שטח של 20X20 מ'. אני מניח שהתכוונת ל- 4000 מ"ר.

Super Max

אני מניח שהוא גם התכוון רדיוס של 5 ק"מ ולא קוטר, אבל ניחא...

השדון??? סופרמוטו????? פיצוחים????????????. :shock::shock::shock:

Voy con dios, y si no regreso, estoy con el

• תוכן חדש...