פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
פעם גם חיפשתי XF וגם מזה נגמלתי. היום אני מחפש CB500 משנת 2000 במצב טוב מאד עד מצויין עם קילומטרז' נמוך. מי יודע מי מכיר ?
הודעה אחרונה מאת נתן.ל, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בהמשך לכתבה הזו: http://www.fullgaz.co.il/archive/mar-04/news/fg3873-sete-gibernau-at-new-com-4-spidi.html א. טוב שרוסי לא לובש ספידי ב. מקווה שהם מקווים לפנות לקהל יעד נשי ולא גברי ג. מגפיים חדשים, לא חדשות Super Max
הודעה אחרונה מאת treker, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הופץ ב-LIST של רוכבי RGV אמריקאי - שאלון אמריקאי ל-BACK MARKERS כמבחן קבלה לאיגוד... "Ensuring that our contribution to racing is protected....on line, off line, and most importantly...in the Paddock" 1) How off pace are you from the Podium finishers in your respective class? a) 175 - 199% b) over 200% c) Unknown...several DNF's however. 2) What form of protection do you excercise when confronted by a "fast" rider from your grid? a) Mace sewn into glove gauntlet b) Tazer gun in boot c) Self destruct mechanism on bike 3) On average, how many times do you actually hold your line in a single lap? a) Less than …
הודעה אחרונה מאת treker, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נפלה בחלקי ההזדמנות והעונג לשאול שאלה בפורום הזה, אז תנו כבוד, "ויש כבוד". יש מצב שאני מתחיל עבודה חדשה בתפקיד טכנאי מחשבים בחברה מסויימת. הם דורשים רישיון לאופנוע 50 סמע"ק. מוכייון שאני מפוטר היי-טק ולא עובד מעל לחודש ודיי נמאס לי לשבת בבית ולז**ן לכולם בשכל בפורום, אני חייב להתפשר. אז כמה זה עולה ? כמה זמן זה לוקח ? תודה לכם. שמוליק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום. לפני כחדשים קניתי בנדיט 1200 שנת2002 עם 24000 ק"מ האופנוע יד ראשונה נראה שמור מאד וגם את בדיקת הקניה עבר ללא כל ממצאים מיוחדים. כבר ברכיבה הראשונה חשתי גמגום מסויים וקירטוע בסל"ד נמוך במיוחד בראשית פתיחת המצערת. לאחר מס" ימים הכנסתי את האפנוע לטיפול 24000 ק"מ. גם לאחר הטיפול לא חל שום שינוי בהתנהגות האופנוע. לאחר כ-2000 ק"מ החל האופנוע להחנק בעת נסיעה במהירות גבוהה ולהתנהג כאילו לא כל הצילינדרים עובדים. (בעיקר כשהמנוע מתחמם) בדיקות עצמאיות ובמוסך שביצע את הטיפול לא מעלות כל ממצאים. (נוקו מיכל הדלק והמאיידים, נבדק שנית כוון השסתומים ומערכת התיזמון, פלגים הוחלפו שנית, נבדק חיישן מצב מצערת,ומערכת הזרקת אויר, וכו,) יש לציין כי כל מערכת שנפתחת ונבד…
הודעה אחרונה מאת Speedo, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יוזמה פרטית של רוכב הוסבארג... נראה ונשמע (לטענתו) כיום הדין...
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצטער על איכות התמונות....
הודעה אחרונה מאת אייל פRדR, -
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מזג האויר הנפלא הזמין אותי לרכיבת צהריים קצרה. נענתי להזמנה ויצאתי לרכב
הודעה אחרונה מאת Speedo, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש את הקסדות הספורטיביות שלהם.
הודעה אחרונה מאת Seraph, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 7 אלף צפיות
הבוחן: תניע, אורות, גבוהה, ימין, שמאל....בלם, ימינה, שמאלה.... רד מהאופנוע תשאיר אותו מונע... (הבוחן מתישב עליו) אני: מה אתה חושב שאתה עושה? הבוחן: בודק את הבלמים. אני תראה לי ביטוח עם השם שלך שתופס לאופנוע. הבוחן: זה במשרד. אני מדומם את המנוע - אתה לא מזיז אותו מטר אחד! הבוחן: טוב... סע קדימה ותלחץ על הבלם. ................................................. ................................................. הולך לאגזוזים - מקשיב....מקשיב...מקשיב... עוד רגע אני נותן לו איזו מכת גז שתעיף לו את האוזניים... הבוחן: בוא למשרד.....הנורית לוחית זיהוי לא עובדת - תחליף, האגזוזים רועשים מידי, מ…
הודעה אחרונה מאת Super Max, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני עושה עבודה בנושא ואני צריך לדעת את ההגדרה המדויקת תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת אהוד, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה בסוף יהיה ?....יאשימו אותנו באי מילוי דו"ח מס הכנסה שנתי!?.. משוגעים.....רדו מהגג. יאלה רוני יאלה, תן לנו בכיסוי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2888553,00.html
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
אהלן ווסהלן אני רוכב על דו"פ ולא מזמן הרכבתי קרבו' גדול יותר. אני חי בחשש תמידי שילכו לי מיסביי הקראנק מכיוון שאני לא יודע עם המנוע מקבל שימון הולם. משאבת השמן כוונה אתמול אך אני עדיין מודאג. יש אינדיקטור להאם המנוע מקבל מספיק שמן ללא פתיחה של הבלוק? (עיזבו את מיכל השמן) תודה רבה PERRO LOCO
הודעה אחרונה מאת Moo Moo, -
- 21 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אני לא האמנתי שזה gs-500 שנת 92 !!!!!!! פשוט מדהים מה שהוא עשה לאופנוע !!!
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3 אלף צפיות
כנראה שבתקופה הקרובה אני יבצע מעבר לדו"ג . מעולם לא היה לי אופנוע ושבוע הבא אני מתחיל ללמוד עד 500 סמ"ק . אין לי מושג מה אני רוצה ואני מקווה שאולי אתם תכוונו אותי. אני אוהב מאוד מהירות (היום אני נוסע על קליאו ספורט ואני יודע שאין 500 שייתן את מה שהיא נותנת מבחינת מהירות ופאן) אני לא חולה על שטח אבל אם אני יקנה שטח אני מאמין שאני יהנה איתו פה ושם בשבילים\חולות . התקציב שלי הוא סביב ה25-30 אלף שקלים חדשים שיכול לצמוח מעט אם תהיה עיסקת תשלומים נחמדה . האם כדאי GS שנת 01-02 או אולי GPZ ישן בשנה שנתיים או שבכלל לרדת עוד בשנתונים וללכת לכיוון הדו"ש ? מעבר לעלות הקנייה מעניין אותי גם איזה כלי יהיה זול יותר להחזקה שוטפת . תודה מראש דור
הודעה אחרונה מאת GPZ כסוף !, -
-
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למי שלא היה, ולמי שרוצה לראות שוב, הכנו בפולגז סרטון עם היילייטס של התחרות. תהנו http://www.fullgaz.co.il
הודעה אחרונה מאת GPZ כסוף !, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://www.underzen.com/videos/daytona04.wmv 55 כביש
הודעה אחרונה מאת ALFA ROMEO, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני שלוש שנים היה לי XF שאני מרשה לעצמי לומר ,אחד היפים ביותר בארץ... לצערי נאלצתי למכור אותו ,ועכשיו הגעגועים חוזרים בטירוף... אשמח לקבל אינפורמציה אם מישהו מעוניין למכור או אפילו להחליף. כיום יש ברשותי HONDA SILVER WING 600 במצב תצוגה מודל 2002 עם 5500 ק"מ בלבד... בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת el presidente, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
סוזקי 400Z למי היה או יש מבקש חוות דעת לפני קניה והאם ידוע היכן יש מבחן דרכים
- 30 תגובות
- 12.6 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מתכוון להתחיל בפרוייקט בניית באגי ספרינט חדשה מקצועית ( ). אני מעוניין לקנות מנוע 2 פעימות בנפח של מעל 50 סמ"ק (לא כולל), כולל הגיר שבד"כ בא עם המנוע. השאלות שלי אליכם הם אלו: 1. איפה יש פירוקיות שמוכרות מנועי אופנועים 2 פעימות? טלפנתי לכמה מקומות אך לשווא. אם אפשר טלפון של הפירוקייה ולא רק מיקום... 2. בערך כמה יעלה לי העניין - מנוע בנפח מעל 50 סמ"ק וגיר? 3. עוד שאלה, איזה מנוע כדאי? של איזה יצרן? חבר'ה בבקשה תעזרו ותפגינו מומחיותכם... תודה, אמנון
הודעה אחרונה מאת O-ring, -
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מקווה שזה לא REPOST תמונה (ציור) מרגש. לדעתי
הודעה אחרונה מאת MAX D, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נהג בו בלא שהוסמך לנהיגת אופנוע ובלא ביטוח ומכרו לאחר תמורת הסך של -. 1,700 ¤. מה אתם חושבים קיבל עונש? http://62.90.71.122/Prod03/ManamHTML2.nsf/FA33995297EC7A9142256E54006E4824/$FILE/8EB370F1BFE7E1A942256E52002E19F9.html?OpenElement
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://62.90.71.122/Prod03/ManamHTML2.nsf/8882E2C175E1499942256E54006B0A4E/$FILE/3B6FBB6E1E88EAA242256E3F003A490B.html?OpenElement
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הכתבה עוסקת בתחרות רובוטים (רכבים ללא נהגים) אשר נערכה בארה"ב. ניתן לראות בכתבה את הנציג הישראלי וכן אופנוע ללא נהג. כתבת וידאו של רשת החדשות CBSNews http://www.cbsnews.com/htdocs/videoplayer/newVid/video_display_new.html?/media/2004/03/11/video605511.wmv&vidId=201&title=Robot$@$Race&hitboxMLC=national
- 8 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
זקוק לעזרה בנושא השכרת אופנוע באיטליה. האם מישהו יודע היכן במרכז איטליה אפשר להשכיר אופנוע (לא קטנועים) בתודה מראש אורי בן דוד
הודעה אחרונה מאת אורי בן דוד, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי CH 250, אני יד ראשונה, עשיתי עליה 65000 ק"מ, עד היום אהובתי לא אכזבה אותי, עד היום החלפתי בולם ימני שהיה חלש, דיסק קדמי שנהיה דקיק וכבל ספידומטר שנקרע. טיפולים עשיתי בזמן ובאהבה רבה, שמן חצי סינטטי, עם תוסף מוליקוט, הבובה לא אוכלת שמן, נוסעת ונוסעת, אני ממש מעריץ את האופנוע הזה.... פשוט, אמין!!, וסוס עבודה, אני אמור להשיג רכב במחיר מדהים (16000 ש"ח לגולף 99 דיזל....) וכואב לי הלב למכור את האופנוע, אני חושש שלא יהיה לי כדאי להחזיק גם רכב וגם אופנוע, הביטוחים האלה קורעים אותנו (ציפי סמט$$^#%%%^##%) אולי מישהו היה בבעיה דומה?, אני מאוהב בקטנוע הזה..... המחירון שלה 12000 שקל אבל אני יודע שיגידו שזה המון ק"מ וכ"ו.... אני בחור ישר, אני אוהב …
הודעה אחרונה מאת erezshlez, -
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הי אני מחפש לקנות אופנוע ראשון. הכוונה היא אופנוע שישמש רק לטיולי שטח, ויובל על נגרר לשטח. האם יש טעם באופנוע מוטוקרוס 125/250 או שהם לא מתאימים לטיולים? חשבתי על DR 350, שיאפשר לי לסוע על הכביש במהלך הטיול בלי לפחד, ונראה לי לא רע למתחילים. ראיתי עכשיו מודעה בעיתון על XR 250 - איך הוא בתור אופנוע ראשון? איך הוא בכלל מבחינת תחזוקה ונסיעה? אני אשמח להמלצות נוספות תודה גלעד
הודעה אחרונה מאת big_foot, -
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ניזרקה איזה רמיזה בפורומים של תפוז שיש חולצות של פולגז... הייתכן?
הודעה אחרונה מאת ג'נגו, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אנא, עזרו לי.
הודעה אחרונה מאת ג'נגו, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://62.99.143.236/en/frameset.asp?cPage=page&iPage=121&iClickedTop=2&iClicked=0&cBrowser=Microsoft%20Internet%20Explorer
הודעה אחרונה מאת flitzeR1000,