Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שים לב ,אם אתה מגיע למוסך מוטוגט ברשפון,היזהר מאוד ,בעל המוסך הוא נוכל לא קטן!

אני ממש לא מבין למה כולם חושבים שהוא נוכל אני קניתי משם טרקטורון ווריאר 96 ולא היה שום בעיות אפילו היה לי בעייה בסלילים והם החליפו לי לחדשים חינם ועוד רצו לבוא לקחת את הטרקטורון מהבית שלי למוסך בשביל הטיפול

אני חושב שזה סתם בול שיט כל העניין הזה של הרמאות כי אם אתה לא מבין בכלים אז תבוא עם מישהו שמבין וככה לא ירמו אותך ולא כלום

אני באתי עם מישהו שמומחה לטרקטורונים והכל היה טוב :lol:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקשר למושג נוכל - לא מכיר את המוסך - אבל בכל הנוגע לנוכלים - נוכל הוא אדם שמזהה את רמת הידע של הקונה ואם אפשר - מוכר לו זבל במחיר של זהב.

בקשר למנוע - למה אתה סגור על מנוע של דו"ג?

למה אתה כל כך "אוהב" לחרוט לעצמך מערכות הינע במקום לחפש דברים קימים?

בכל אופן - תעשה חיפו בפורום של אתר ג'יפולוג.

http://www.jeepolog.com/jp_forum/index.php

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

אני לא סגור על מנוע של דו"ג. אפילו כתבתי שאני יבדוק אפשרות של מנוע של טרקטורון. בינתיים לא אני סגור על שום דבר.

למה אני כ"כ 'אוהב' לחרוט לעצמי מערכות הינע :?:

סל"ד גבוה - מאפשר יחס העברה סביר של בערך 1:2.83 כיחס סופי אם אני העשה חריטה מיוחדת לגלגל שיניים.

אם הציר האחורי והמנוע לא יהיו של אותו כלי (כמעט ואין סיכוי שזה יקרה) אז אני יצטרך לחרוט גלגל שיניים להתאמה לגודל של הגלגל שיניים על הציר, ושל השרשרת.

למה לא לחפש דברים קיימים? אני בהחלט הולך לחפש דברים קיימים כגון ציר אחורי.

אבל בכל מקרה אני יצטרך עבודה של חרט מהסיבה שציר של טרקטורון לא מספיק רחב בשביל הבאגי שאני מתכנן, אז יהיה צורך בחריטה והארכת הציר.

הכל הדיבורים האלה נורא נחמדים (ניראה שלא שמת לב למה שכתבתי בכלל עקב השאלות שלך), אבל אני לא רוצה שהשרשור ינעל. האם מישהו יכול לעזור לי במקומות פוטנצייאלים לקניית מנוע של דו"ג או טרקטורון בנפחים של 300 - 400? או מקומות שיש מצב שמוכרים מכלולי טרקטורונים, עקב שלדה עקומה וכו'?

תודה רבה.

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

OK

טעות במינוח מצידי - גם 400 זה מנוע של דו"ג ...........

בכל אופן - הכוונה שלי היתה - למה שלא תחפש מערכת שלמה של אוטו קטן מנוע עם הנעה קדמית?

נגיד - ג'סטי 600-700?

אתה לא כותב כמה אתה מוכן להוציא על מנוע.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

מוטו ג'ט ברישפון ידוע כמוסך טוב אבל נכון שהבעלים שלו מה לעשות לא כל כך ישר(כמו בים בעסק לפי מה שהבנתי) יש לו שם מצבור רב של כלים השאלה מה שמיש ומה לא.

אני מקווה שאני צודק אתה רוצה באגי קטנה (לא בגודל של חיפושית) לכן אני ממליץ ללכת לדעתי על מנועים בינוניים כמו שאמרת 350 -500 הכי בריא לדעתי

אתה אבל צריך לעשות את החישוב שאין לך רוורס אם אין לך מנוע של טרקטורון

עזוב ג'אסטי יהיה סתם כבר ומסורבל

לדעתי אם אתה בונה משהוא חזק ורציני לך על מנוע של אופנוע(ממליץ על CR500 :twisted: ) גם קל יותר מהמנועים של הפולריסים ולדעתי גם הרבה יותר קל לעבוד איתו ועליו.

אם אתה רוצה ראיתי לא מזמן במגרש גרוטאות אחרי פונדק גהה שילדהה מרוטשת של רינג'ר שקיבל פצצה יש לא מנוע 500 אבל השאלה כמה הספק הוא מוציא

עמרי

פורסם

השאלה היא כמה כסף תיקצבת לך....

אם אתה מחפש מנוע זול נסה מנועים של אופנועים (X250 או MZ או אפילו מנוע של JAVA יכול להתאים --> מנוע כזה ניתן לקנות בגרושים, ותקבל איתו עוד אחד חינם...)

אם אתה מחפש מערכת הגה אתה יכול לחפש שילדת טרקטורון שחוטה, מקום טוב להתחיל בו יהיה אחד מעיסקי "טיולי הטרקטורונים" שהיו בצפון ופשטו את הרגל, או עדיין עובדים...

ישנם שם שילדו של טרייל בוס (שזה טרקטורון פיצפון), סוזוקי 4X4 ועוד, ואפשר להשאיל מהם מיכלולים (מיכלולים שאם תנסה לבנות לא תצליח להגיע לרמת הגימור שלהם, בלי לזלזל...), חפש אולי יתמזל מזלך...

אם אתה הולך עם שילדת טרקטורון, שזה טוב, יש לך סרן אחורי, קידמי, מיתלים, בלמים (חשוב) ועוד ועוד... אז רוב הטרקטורונים משונעים ע"י שרשרת, שאפשר לחבר למנוע של אופנוע ללא כל בעיה!!!

ערך מוסף גבוה הוא שאתה יכול לשדרג מנוע מתי שאתה רוצה, בניגוד למנוע של רכב...

בהצלחה,

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קודם כל ל- polar bear.

מנוע של ג'אסטי לא בא בחשבון, מפני שהוא כבר וגדול וזה בכלל לא הכיוון שלי. כמו שאמרתי אני מתכוון לבנות באגי ספרינט מקצועית קלת משקל וזריזה.

מחיר? אני פוחד להגיד כמה יש לי להוציא... אין יותר מידי, בגלל זה אני צריך לדעת סדרי גודל.

ל-O-ring, קודם כל תודה רבה על התגובה.

כמו שכבר כתבתי אני יבדוק אפשרויות של מנוע טרקטורון, אבל לא מנוע של ריינג'ר, תודה בכל מקרה.

לפי דעתך, כמה יעלה לי מנוע של CR500? זה יכול היות מדהים.... אבל המחיר? אפילו השארה שלך תיהיה מצויינת. כמה יעלה לי מנוע כזה מאיזה מגרש?

www.JEEPOLOG.com

פורסם

איזה KTM 400אחרי תאונה או ישן

כמו כן WR 400 ואולי אפילו CR 250 יכול לעבוד מצויין עם עיניין השסתום :)

אופנועים-"תהנה היום כי אולי תמות מחר,אבל לא יותר מדי כי אז תמות היום.."-guysta

פורסם
אם אתה מחפש מערכת הגה אתה יכול לחפש שילדת טרקטורון שחוטה, מקום טוב להתחיל בו יהיה אחד מעיסקי "טיולי הטרקטורונים" שהיו בצפון ופשטו את הרגל, או עדיין עובדים...

ישנם שם שילדו של טרייל בוס (שזה טרקטורון פיצפון), סוזוקי 4X4 ועוד, ואפשר להשאיל מהם מיכלולים (מיכלולים שאם תנסה לבנות לא תצליח להגיע לרמת הגימור שלהם, בלי לזלזל...), חפש אולי יתמזל מזלך...

גילי

איך אני יוצר קשר (בכל דרך) עם אחד מעסקי "טיולי הטרקטורונים" בצפון, יש לך מושג?

אני אכן מתכוון לקנות 'טרקטורון שחוט' אבל עם השלדה (גם אם תיהיה במצב סביר) אני לא ישתמש מפני שהיא פשוט לא מספיק ארוכה.

אני לא הולך לוותר על בניית השלדה (ותסמוך עליי היא תיהיה מקצועית). הדבר שאני צריך עכשיו הוא למצוא איזה טרקטורון שחוט בגרושים.. ומנוע חזק דיו, כמו שכבר כתבתי כ"כ הרבה, 300 - 400 ואף יותר... הכל תלוי במחיר

בבקשה, מישהו יכול לדבר איתי על מחירי מנועים? זוהי מטרת השרשור.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

אתה יכול לבדוק בדפי זהב ישנים...

או / גם חדשים...

היה עסק אחד ליד ציפורי....

אגב, איפה אתה גר? אולי במושבים לידך?

שילדה של טרקטורון... לקחת את מערכת המיתלים וכל מה שמחובר אליה...

אתה לא צריך את האמצע של הטרקטורון, אתה צריך את המיתלים, מערכת ההגה, הבלמים, הציר האחורי ןכו'....

זה יחסוך לך עבודה של ימים שלמים, ימים וכסף שתוכל לנצל למצא מנוע טוב!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אתה לא צריך את האמצע של הטרקטורון, אתה צריך את המיתלים, מערכת ההגה, הבלמים, הציר האחורי ןכו'...

גילי

אמרתי את זה כבר..

למה אתה לא רוצה ווריאטור?

דבר ראשון, לא רוצה להתעסק עם ווריאטור.

דבר שני, חלק מהכוח שעובר בווריאטור "הולך לאיבוד". אני רוצה כוח ישיר - הנעה בשרשרת.

www.JEEPOLOG.com

פורסם
איזה KTM 400אחרי תאונה או ישן

כמו כן WR 400 ואולי אפילו CR 250 יכול לעבוד מצויין עם עיניין השסתום :)

מנוע של cr250 מממש לא מתאים אלא אם אדון ראליאר רוצה ויש בידו מספיק כסך לעשות מנוע כל 40 שעות עבודה וגם לקראת סוף השעות המנוע מתחיל לזייף הרבה מאוד

חוץ מזה מנוע של מוטוקרוס בנפח קטן מתאים ביעודו למסלול ובכח מתפרץ ככה ולא לטיולים ארוכים ועוד דבר זה שמנוע של מוטוקרוס צורך תערובת ולהכין תערובות כל פעם לפני נסיעה זה הדבר הכי מבאס שיש . מנוע של wrיכול להיות נחמד מאוד אבל ניראה לי קשה מאוד להשיג במחיר טוב ולא יקר מידי

אתה בטוח שיש דבר כזה wr400 אני מכיר רק 426 אבל יכול להיות שאני טועה

אז לפי דעתי הפתרון היחיד זה למצוא אופנוע ישן בסביבות מודל 86 ככה אפילו אם יש לו מנוע גמור אפשר לעשות overall זה יעלה אם עושים לבד בסביבות 300 שקל וזה ממש לא מסובך לעשות .

אמנון, טרקטורון 4x4 דיי ישן של סוזוקי במחיר 4000 אלף ניכנס לתקציב שלך?

אפשר לסדר את זה ובקשר למחיר אל תשכח שבדרך כלל באגים כאלה מוכרים הרבה יותר מהמחיר שבונים אז כך את זה בחשבון

פורסם
אמנון, טרקטורון 4x4 דיי ישן של סוזוקי במחיר 4000 אלף ניכנס לתקציב שלך?

אפשר לסדר את זה ובקשר למחיר אל תשכח שבדרך כלל באגים כאלה מוכרים הרבה יותר מהמחיר שבונים אז כך את זה בחשבון

אתה יודע שאתה מצחיק? אתה יודע שאין לי 4000 שקל להשקיע (אני ומר יונתן מכירים אחד את השני טוב מאוד). ובכלל אני לא הולך לבנות באגי עם הנעה כפולה, אם היה כסף, אז אולי.

זה מאוד נחמד שהבנת שאני מחפש מנוע.. אבל אני צריך מידע מעבר לזה.

מחירים, הכי חשוב מחירים.

אני מחפש מנוע של טרקטורון או אופנוע, 4 פע', נפח בין 300 - 400 סמ"ק.

שלדה של טרקטורון אני כנראה יקנה ממוטוג'ט, או שאני ימצא במקום אחר, אבל אני צריך להתמדק עכשיו במנוע.

www.JEEPOLOG.com

• תוכן חדש...