Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם גם חיפשתי XF וגם מזה נגמלתי.

היום אני מחפש CB500 משנת 2000 במצב טוב מאד עד מצויין עם קילומטרז' נמוך.

מי יודע מי מכיר ?

פורסם
פעם גם חיפשתי XF וגם מזה נגמלתי.

היום אני מחפש CB500 משנת 2000 במצב טוב מאד עד מצויין עם קילומטרז' נמוך.

מי יודע מי מכיר ?

איזה ניגמלת ואיזה נעליים , זה חזק ממך, אתה לא יכול להינע לזה, יא חביבי, אתה תקשיב לדוד נשיא,

אתה צריך GS כתום, לא יעזור, חייך הם לא חיים ללא GS כתום, תאמין לי אבויא, אתה לא היחיד,

יש קבוצות של אנשים כאלה, קבוצות תמיכה, היעוד שלהם זה GS כתום, לא אדום , לא סגול, לא ורוד פוקסיה...כתום,

אני אומר לך..כתום, מכיר רמזור? ..יפה...מכיר..אור אדום אור ירוק, אז מה שבניהם, כתום, כזה אתה צריך ,

אתה אל תוותר בכזאת קלות, אתה תתעקש, תביא אותה בכתום, תן לנו בכתום, תראה לנו מה זה כתום ,

אח שלו..רק GS כתום, יאלה, עכשיו אל תחזור עד שלא ניראה תמונה שלך משחיז את המרפקים

בשיא ההטיה עם GS....ולא סתם GS...אלא GS כתום.

מה עכשיו..תאכז אותנו ותיקנה אחד שחור ?..שחור יש אלף כאלה על הכביש, איפה שלא תיזרוק שליח פיצה ממוצע

הוא יפגע בGS שחור...אבל כתום....אין...זה נדיר..מה זה נדיר?...אספנות, אנשים עם GS כתום צריך לשים בצינצנת פורלין

למען הדורות הבאים שיראו מה זה רוכב עם נשמה.

מה תגיד לנכדים שלך אה?...."סבא וויתר וקנה GS שחור..כחול...ירוק בקבוק שמן זית"?

תן להם סיבה להיות גאים, תן להם סבא עם GS כתום.

עכשיו בנינו, אם הייתי כוסית עם ציצים שעומדים כל הזמן כאילו הם היו כלב פוינטר ששומע שריקה באופן קבוע , ועם תחת שאפשר להקפיץ עליו מטבע..

מה אתה חושב? .הייתי מיסתכל על GS שחור? ..זין בעין...רק על GS כתום.

או זה...או פיאג'ו C אדום, ואתה יכול לוותר על הארגז שליחים. :lol::lol::lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

תגיד כבוד מוסד הנשיאות ...מתחשמק לך להתחרות על תואר אללוף העולם בקלישאות ? אפילו הפיקסלים שחוקים כאן ...

ואני מצתת ( אם יורשה לי לצוטט ) או להפך :wink: '...כוסית עם ציצים שעומדים כל הזמן כאילו הם היו כלב פוינטר ששומע שריקה באופן קבוע , ועם תחת שאפשר להקפיץ עליו מטבע...' כאילו ...איפוא האזרח שהו-כה צריכים אותו :?::?:

:loco::wave2:

Take a Walk on the Mild Side

פורסם
.... יא חביבי, אתה תקשיב לדוד נשיא,

אתה צריך GS כתום, ....:

יש איזה יחסים בינכם שאנחנו לא יודעים עליהם ?

דוד/אחין/אח/דודנית מה פה קורה פה ?

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

האזרח חייב לציין ששטף המילים הנשפכות מפיו של הנשיא דומה לזירמתו של פיל בספארי בקניה, שראינו בהשקתו של הק.ט.מ. ההו-כה-כתום וחדש, אשר אורגנה לכבודנו על ידי היבואן הנדיב והיצרן החביב.

ללא ספק הנשיא החל להצליף בסובבים אותו באופן מעורר התפעלות, כאילו היה נמר מיוחם המגן על גוריו מפני הציידים האכזרים.

:silly:

תגיד כבוד מוסד הנשיאות ...מתחשמק לך להתחרות על תואר אללוף העולם בקלישאות ? אפילו הפיקסלים שחוקים כאן ...

ואני מצתת ( אם יורשה לי לצוטט ) או להפך :wink: '...כוסית עם ציצים שעומדים כל הזמן כאילו הם היו כלב פוינטר ששומע שריקה באופן קבוע , ועם תחת שאפשר להקפיץ עליו מטבע...' כאילו ...איפוא האזרח שהו-כה צריכים אותו :?::?:

פורסם
האזרח חייב לציין ששטף המילים הנשפכות מפיו של הנשיא דומה לזירמתו של פיל בספארי בקניה, שראינו בהשקתו של הק.ט.מ. ההו-כה-כתום וחדש, אשר אורגנה לכבודנו על ידי היבואן הנדיב והיצרן החביב.

ללא ספק הנשיא החל להצליף בסובבים אותו באופן מעורר התפעלות, כאילו היה נמר מיוחם המגן על גוריו מפני הציידים האכזרים.

:silly:

:lol::lol::lol:

בוקר...בוקר...

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

לך על XF.

את מה שהוא יתן לך לא יתנו לך GS כתום או CB אדום.

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם

איזה ניגמלת ואיזה נעליים , זה חזק ממך, אתה לא יכול להינע לזה, יא חביבי, אתה תקשיב לדוד נשיא,

נותרתי חסר מילים.

לפחות חסר מילים בעלי יותר מהברה אחת.

ככה על הבוקר, לא חבל :shock:

:p

פורסם

נותרתי חסר מילים.

לפחות חסר מילים בעלי יותר מהברה אחת.

ככה על הבוקר, לא חבל :shock:

:p

נגמלת?

אז לא למסור פרטים של הXF שראיתי?

אוקי.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

יש לי בעיה עם XF.

הטובים והשמורים הם בד"כ מעל התקציב שלי פלוס הבעיה הקטנה של הרישיון שעדין אין לי.

אבל חוץ מזה, אשמח לXF.

8)

פורסם
יש לי בעיה עם XF.

הטובים והשמורים הם בד"כ מעל התקציב שלי פלוס הבעיה הקטנה של הרישיון שעדין אין לי.

אבל חוץ מזה, אשמח לXF.

8)

מישהו אומר לך צור קשר, ואתה לא יוצר קשר.

מה אתה אומר?

מודל 98 עם קילומטרז' נמוך מאוד?

מה זה נמוך?

ריצפה.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

מה אתה אומר?

מה זה נמוך?

ריצפה.

ת'יודע מה, זה כבר מעניין...

אבל אמרת ליצור קשר ביום השישי, שזה מחר.

כמה רצפה?

כמה רוצים עליו?

כמה יפה?

כמה תשלומים?

כמה שיעורים אני צריך עכשיו לעשות רישיון במהירות האור כדי לרכב עליו ?

כמה כמה כמה ?

פורסם

מה אתה אומר?

מה זה נמוך?

ריצפה.

ת'יודע מה, זה כבר מעניין...

אבל אמרת ליצור קשר ביום השישי, שזה מחר.

כמה רצפה?

כמה רוצים עליו?

כמה יפה?

כמה תשלומים?

כמה שיעורים אני צריך עכשיו לעשות רישיון במהירות האור כדי לרכב עליו ?

כמה כמה כמה ?

מסר אצלך.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...