פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,771 נושאים בפורום הזה
-
Cush drive?
מאת omertllf- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה התפקיד (חוץ מבלימת זעזועים)?
הודעה אחרונה מאת ארגוס, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ייתכן שגם הבריטים הולכים לקבל איזה בומבה- ומי האשם?? הגנבים!! מעניין לקרוא כי עפ"י נתוני חברת הביטוח, 7% מהאופנועים מעל 500 סמ"ק נגנבים מדי שנה בתוך תחומי העיר! יש למשהו נתונים להשוואה?? http://www.motorcyclenews.com/news/detail?sectionID=212131&documentID=193755
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הם (הבריטים) מתכננים יום רכיבה לעבודה. כמו שבתל אביב יש יום בלי מכוניות הם מתכננים יום רכיבה לעבודה. אחלה רעיון (חבל שלא ישים בישראל).
קסדה מכוערת.. 1 2
מאת speedseeker- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש לי קסדה מכוערת.. יש אפשרות להשחיר את הפלסטיק השקוף? יש איזשהו סט מדבקות לקסדות? תודה מראש, מאור.
הודעה אחרונה מאת s@muel, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ועדת הכלכלה אישרה הצעת חוק של אופיר פינס לקראת קריאה שנייה ושלישית ועדת הכלכלה אישרה הצעת חוק של ח�כ אופיר פינס המגדילה את עונש המינימום בגין גרימת מוות בנהיגה רשלנית מ-3 חודשים ל- 6 חודשים. עונש המקסימלי הקבוע בחוק הוא 3 שנות מאסר. ח�כ פינס ציין כי מצא לנכון להגדיל את עונש המינימום בכדי ליצור הרתעה ולמנוע מצב של זילות עבירת גרימת המוות ברשלנות. הצעת החוק תובא לאישור מליאת הכנסת בקריאה שנייה ושלישית. עו�ד גלעד שי, נציג לשכת עורכי הדין, טען כי הצעת החוק מהווה התערבות בשיקול דעתו של בית המשפט וכי העלאת רף הענישה ל- 6 חודשים עלולה לעודד שופטים לזכות נאשמים. בישיבה התעורר ויכוח האם בהגדלת עונש המינימום יש משום הרתעה. ח�כ גלעד אדרן יו�ר ועדת המשנה לתאונות דרכ…
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יתקשר איך שהוא לאופנועים אפשר להגיד שבתערוכת אופנועים זה לא היה קורה
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תשובות לכך, וסקירות מרוצים מלאות, עלו עכשיו בפולגז: http://www.fullgaz.co.il/archive/mar-04/news/fg3737-fg-worldsbk-rnd1.html
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם אכן חובה לעשות? היום הלכתי להוציא טופס ממסי לאופנוע. לאחר שהדפיסו לי אותו, שאלתי אם עכשיו רק צריך פטור מתיאוריה, ואפשר כבר להוציא רשיון. התשובה היתה כן. במקרה כאשר יצאתי מהמשרד, השומר פולט לעברי - "יש בדיקות רפואיות מעבר לכביש". אני טוען בתמימות שלא צריך (גם ע"פ מה שפורסם פה כששאלתי, וגם ע"פ העובדת בפנים) ובתגובה הוא מתווכח. כששאלתי בפנים שנית אם הוא צודק, אמרו לי שהתפקיד שלו זה להזכיר לאנשים. כששאלתי שלישית אם הוא צודק, ענו לי שכן. בעודי מקפץ לעבר הבדיקות, עלה חשש בליבי שאולי "מעברים" (מתמרנים, מתאווזים, מתחמנים, מתחכמים, עובדים, מרמים) אותי, והתקשרתי למיקי מוטו. (המורה לעתיד) התשובה של הנציגה של כבוד המיקי - היתה שאני צריך לעשות רק …
הודעה אחרונה מאת el presidente, -
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
hi, what is the amount of oil (ml.) between the min. mark and the max. mark (the clear viewer) in a '96 yzf1000r? thanks in advance
הודעה אחרונה מאת AVW, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם. איפה בדיוק מתקיימים המפגשים של האופנועים בימי חמישי. אם מישהו יודע ויכול להגיד לי אני יודה לו מאוד. בתודה דנה.
הודעה אחרונה מאת דנה- ZX9R, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אולי דוקא כן? אור לאחה"צ היום, יצאתי לי מפתח תקוה לכוון יבנה, התלבטתי - האם ללבוש את מכנסי הסערה הארוכים או לרכב עם קצר? { אני עובד עם קצר }. החלטתי לרכב עם ארוך, מתלבש - האם לסגור את המעיל למרות שחם? יהיה בסדר בכביש המהיר.... חם! יוצא, כביש 4 , קולט איזה BMW טורינג יפיפה! רוכב מאחוריו, רוכב מלפניו ומצדדיו. במחלף גנות נפרדו דרכינו,החיים יפים, הרוח עושה את שלה. במחלף עצמו הורדתי את מהירות הנסיעה בגלל כל הבלאגן של הירידה המצ'וקמקת. עוקפת אותי סאוונה, לפניי פחית כלשהי, טוב- נחכה שהסוואנה תיגמר ונעקוף. ניגמרה הסאוונה -אוף! יש לחרה הזה ניגרר! { בנוי לא עגלה בלבד. } גם זה עבר, מתמקם בנינחות מאחורי הניגרר, ולא יודע איזו טעות זו! קפי…
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בכלל לא בארץ. http://www.cbr1100xx.org/forum/viewtopic.php?t=8170
הודעה אחרונה מאת MAX D, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
גם אני רוצה - זה של חבר מחו"ל, לקראת תחרות עוד כמה ימים בדייטונה...
הודעה אחרונה מאת mendev, -
מנוע קטן (קטנוע)
מאת asid- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איך אני יכול לדעת אם הלך לי הקלאצ באוטומט?
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הרי ש-fotzi (ארז) שגלש גם עם חברי פורום "אופנועים בפולגז" עוד מיום פתיחת הפורום, נהרג אמש בתאונת דרכים בפלורידה (אליה עבר לפני כשבוע), יחד עם אישתו ובנו בן ה-4. לא הכרתי את ארז פנים אל פנים אך ניהלתי עימו שרשרת ארוכה של מסרים אישיים והודעות פרטיות לגבי הסופרמוטו אותו מעוניין היה לרכוש עם הגעתו לארה"ב. כמו כן, סיכמתי עימו לאחר שהציע עצמו לכך, שהוא יבחן עבור פול-גז אופנועי שטח וסופרמוטו שונים, מארה"ב הרחוקה. למעשה, יש לי בתיבת האי-מייל את הכתבה הראשונה שהוא הכין על ההונדה CRF. יהי זכרו ברוך :cry: לכרטיס האישי של ארז: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/profile.php?mode=viewprofile&u=4429 להודעה על התאונה בפורום שטח: http://www.tapuz.co.il/tapuz…
הודעה אחרונה מאת tphss, -
מוטו החודש
מאת RaananC- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא אין זו הודעת קטילה. אבל לפני הכל קשה לפתוח את הבוקר עם הודעות נוראיות, תנחומי למשפחתו של ארז. ועכשיו למוטו, ראשית אזרח נראה שאינך צריך לצאת ולדווח מטיולי המועדון הכריש כבר עושה זאת . שנית הטור של שווץ על פוליטיקה וכסף במירוצים ועל שליטתה של הונדה בהחלטות פשוט מדהים (במיוחד כיצד הונדה הציעו להגביל את הנפח במוטו GP ל-800 עם כל המלכוד המשתמע מכך). מומלץ מאוד.
הודעה אחרונה מאת theshark, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
פירסמתי כבר בעבר על הבחור שמפרק כתומים על 2 והופך אותם לכתומים על 4, הוא בדיוק פירסם פירוק חדש- Dismanteled yesterday from brand new bikes. 2 sets KTM 640 Supermoto 17" wheels complete with Pirelli MTR 60 tires rear disc sproket and carrier OE KTM 320 mm disc. 950 אירו לזוג גלגלים שלמים כולל צמיגים ודיסקים וגג"שים!! 1 set White Power 48 mm Forks, Wide Yolks and axel (no head race bearings) 4.4Nm springs 2004 model. 950 אירו למתלים של 48מ"מ של דגמי 2004 2 x KTM Supermoto wide Cast swing arms with bearing set and wide rear axel and adjusters.Bolts straight into the 620/625/640/660 and lots of the older 2 strokes, probabley lots more aswell. 50…
הודעה אחרונה מאת Toolie, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.fullgaz.co.il/archive/mar-04/news/fg-sands-enduro.htm המשטרה מנסה לסכל מירוצים ? הפקידונים חוששים מפעילי הספורט המוטורי ? ואף על פי כן...נוע תנוע !
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
6 חודשי מאסר על תנאי ופיצוי בסך 800 ¤ בגין העובדה ש-בתאריך 18.7.02, בשעה 02.00, הגיע הנאשם בלווית חברו לרח' זיכרון יעקב בתל-אביב, וניסה לגנוב שני קטנועים: הקטנוע האחד, מסוג סופר דיוק - שייך לאיתי לויתן, והאחר, מסוג טייפון - קטנועו של רון לבני. בכתב האישום שהוגש נגד הנאשם נטען כי הנאשם חתך את השרשרת שחיברה את קטנועו של לויתן, עיקם את הכידון, וכשניסה להניע את הקטנוע במטרה לגונבו - גרם נזק למערכת החשמל של הקטנוע; עוד נטען בכתב האישום כי הנאשם ניסה לחתוך את מנעול קטנועו של לבני, וכשניסה להניעו - הוא שבר את מערכת ההצתה. שוטר שהגיע למקום הביא להפסקת המעשים. באותן נסיבות נמצאו ברשות הנאשם מגזרי תיל. פ 004284/03 http://62.90.71.122/Prod03/ManamHTML2.nsf/07109389C…
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמובן מקום 1. Toseland James , 2.Chili Pierfrancesco מקום שלישי Walker Chris - Petronas FP1 הפתעה גדולה עם הפרש נמוך של 22ש' פעם ראשונה שלהם על הפודיום מזל טוב . גרי מקוי מקום שביעי אבל בסיבוב 22 קבע את ההקפה המהירה במרוץ - האם זה אומר שהוא מתחיל להכנס לעניינים ? אולי יתן שאו טוב יותר במרוץ הבא. כרגיל HAGA פרש מעניין עם נפל ? אחחח חבל שאין שידור של המירוץ.
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שימו לב לדור העתיד שלנו בענף האופנועים (איזה חמודים) http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=1B8CCD1EA2724099BF2E7916716800E2&alid=41287 תהנו רן
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם יש אימון מגרש בחיפה היום או מחר?
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.fullgaz.co.il/archive/feb-04/news/fg3523-fullgaz-n-carsforum-pics-cont.html
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אתמול (יום שישי), העמסתי את הבן שלי (עוד שבועיים מתגייס) על הוי ונסענו לכיוון הגילבוע..מלכישוע...בית שאן ...צמח...צפון הכינרת עם ארוחת סיום בבלק סטיר בראש פינה (לא משהו....) - בקושי ראיתי אופנועים. מזג אויר אלוהי אחרי כל כך הרבה זמן....הייתי בטוח שיהיה מוצף... שיהיה שבוע טוב לכולנו.
הודעה אחרונה מאת el presidente, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ב-bikez יש כמה וכמה סוגים ל-GSX750 (אני לא כולל את ה-F החדש שעוד מיוצר) והיום נתקלתי באחד ועשיתי עליו סיבוב. מעבר לעובדה שהתפלאתי שהמנוע די גמיש ולא ממש מרגישים את ה-230-250 ק"ג שלו יותר מכל GS ממוצע (את אותו GS הוא השאיר הרחק מאחור...), אני לא ממש בטוח איזה דגם זה. האופנוע שנת 84 - כרגע אני הולך לכיוון ה-ES. מישהו עתיק מספיק כדי לזכור מה נמכר או יובא אישית שבשנים אלו? אגב, מה ההבדל בין ה-ES וה-EF? שניהם מאוד דומים חוץ מהבדל בכוח המנוע.
הודעה אחרונה מאת MadCat_LE, -
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
פשוט,יעיל,אז למה לא? סוגיה קיומית שמדירה שינה מעיני.
הודעה אחרונה מאת AVW, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כיום אני נוהג ברכב פרטי וחשבתי לעצמי אולי לרגל הקיץ אמכור את הרכב שלי ואקנה אופנוע מטעמי נוחות/חיסכון והנאה!!! יש לי רכב בבית כך שלא אשאר ללא רכב אלה רק ללא רכב פרטי שלי. חשבתי על קניית אופנוע שטח כגון KTM או הונדה או משהו בסגנון. שאלתי היא איזה אופנע שטח עד 500 סמ"ק מומלץ לנהג שמוציא בימים אלה את הרשיון נהיגה על אופנוע וכבר נוהג בכבישי מדינת ישראל ברכב כבר 4 שנים??? אני לא מחפש "חיה רעה" כי אני חדש בנושא ולא ארצה לקנות אופנוע ש"לא סוחב"... לגבי המחיר אני מאמין בסביבות 20 אלף ש"ח. אגב עלה לי בראש WR 400 אני לא יודע דבר על המחיר שלו אבל האם הוא בקריטריונים שלי??? מצטער על הבורות פשוט אני חדש בעניין.... אז מה ההצעות שלכם??? תודה. נ.ב רציתי לציין שאני …
הודעה אחרונה מאת טורבינה קטנה, -
- 12 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
חוזר מהעבודה עולה על הHIGHWAY ולוחץ בגז, פתאום הרגשה מוזרה האופנוע איבד כל כח, אבל המנוע עדין נשמע ומגיב. יורד לשולים, ומגלה שנשארתי ללא שרשר באמצע הרמפה לכביש המהיר (בערך קילומטר מהכניסה) מנסה לעצור מונית ונהג שמסתבר כ"דפוק ביותר" עוצר לי ולוקח אותי לביתי. שם אני מגלה שאני לא מוצא את המפתח למחסן של הטרילר בקצרה לאחר מנוחה לצורך תידלוק, לקחתי את השכן ואת השרשרת הנוספת שיש לי לגלגלי השטח, כשהגענו לאופנוע הסתבר שהשרשרת גדולה באיזה 4 חוליות גם כשהגלגל עד הסוף, לאחר התעקשות מיותרת לנסות את השרשרת בכל זאת, השארתי את האופנוע, ויצאנו לכיוון חנות האופנועים הקרובה, שם במקרה נמצאה שרשרת 520 -120 X-RING, שולם 83$ ונלקח ללא לקצר ל118 כמו שהתעקשתי בהתחלה ושכחתי לבקש בסוף …
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קשה, קשה. אתמול אלי חן בכלל לא השתתף ב-Free Practice, וירון זלינגר היה מרוחק 9 שניות מהמקום הראשון. ב-Qualifying שוב אלי כמעט ולא השתתף ולמעשה לא עשה אף הקפה מהירה, וירון לא ממש השתפר. היום - לפחות אפשר להתעודד... קצת. ב-Free Practice של הבוקר, ירון קיצץ יותר מ-2 שניות מהזמן שלו ועשה 1:46.5, ואלי - 1:46.8. הבעיה היא שזה עדיין 8.5 שנ' (ומעלה) יותר לאט מהמוביל, דהיינו רחוק 1.5 שניה מלהכנס למירוץ עצמו. וכדי להבין איפה אנחנו חיים, ירון ואלי במקומות האחרונים, 28 ו-29; הרוכב במקום מעליהם, 27, עשה זמן של 1:41.9... נראה, אולי ב-Qualifying אחה"צ יקרה נס. טל
הודעה אחרונה מאת Super Max, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם יש אפשרות לקנות בארץ או שרק בחו"ל? (או שהמחיר בארץ הוא כזה שמומלץ לקנות בחו"ל) כמו כן אם בחו"ל אז איפה?
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 250 אורחים (הצג רשימה מלאה)