Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-bikez יש כמה וכמה סוגים ל-GSX750 (אני לא כולל את ה-F החדש שעוד מיוצר) והיום נתקלתי באחד ועשיתי עליו סיבוב.

מעבר לעובדה שהתפלאתי שהמנוע די גמיש ולא ממש מרגישים את ה-230-250 ק"ג שלו יותר מכל GS ממוצע (את אותו GS הוא השאיר הרחק מאחור...), אני לא ממש בטוח איזה דגם זה.

האופנוע שנת 84 - כרגע אני הולך לכיוון ה-ES. מישהו עתיק מספיק כדי לזכור מה נמכר או יובא אישית שבשנים אלו?

אגב, מה ההבדל בין ה-ES וה-EF? שניהם מאוד דומים חוץ מהבדל בכוח המנוע.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

מה תאמרו על אופנוע כזה לשימוש ביום-יום? מצבו מצויין ויש לו טסט להפתעתי הרבה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

הEF הגיע עם פול פירינג בעוד אחיו הES עם חצי פירינג.

חוץ מזה אין הבדל כלל.

עקרונית מדובר באופנוע כל בו שנחשב מצוין בזמנו.

מהיר ונוח כאחד, בין האופציות הספורטיביות היותר טובות שהיו בארץ בתחילת שנות השמונים,טרם הגעת הRים.

לא זכורות לי בעיות אמינות משמעותיות.

מכיון שמדובר בכלים כבני 10 ,כדאי לבצע בדיקה יסודית.

אם תמצא כלי במצב בסיסי טוב, תוכל בהשקעה לא גבוהה לקבל אופנוע מצויין שיתן תמורה גבוהה ביחס לעלות.

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם

אין לי כוונה לרכוש אופנוע ישן כל-כך (גם בגלל כמה סיבות ספציפיות לאופנוע הזה...).

הבעלים דורש מחיר מגוחך (נמוך).

כמו שאמרתי, האופנוע הספציפי שעליו נסעתי שונה מהמקורי בכמה דברים מהותיים (שלא ארחיב עליהם כאן) ולכן התעניינתי בעיקר במנוע.

רק 84 כ"ס, אבל איזה הבדל לעומת כל 500 אחר.

• תוכן חדש...