פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת E. Dekel, -
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אחי, תן בגז... קוראים לי אחי. אני גר בפרישמן. מצאתי עבודה חדשה ביפו, ליד המזרקה בשדרות ירושלים. ביום הראשון נסעתי במכונית שלי. הגעתי לאחר שעתיים, וכשיצאתי מהמשרד גיליתי כי דפקו לי כנף וגררו לי את האוטו. אשתי אמרה שזה לא לעניין. למחרת קניתי טוסטוס ותוך עשרים דקות הגעתי לעבודה. לאחר שבוע חתכה אותי מיצובישי. ניסיתי לתת גז ולברוח אבל הטוסטוס בקושי זז לפני שהמכה של המכונית העיפה אותו לתוך המזרקה. לאחר חודש הורידו את הגבס, אבל אישתי אמרה שזה לא זה. אז קניתי ג'י-אן-מאתיים וחמישים, ותוך חמש עשרה דקות הגעתי לעבודה. בדרך מישהו עקף אותי עם האופנוע שלו ועוד בווילי. בלילה היו לי קשיים בתפקוד המיני ואישתי אמרה שתחושות הנחיתות שלי זה לא לעניין. ניסיתי להתחרות בו למחרת אבל הב…
הודעה אחרונה מאת AVW, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למנויי האתר שקראו את הכתבה - מה הם חושבים עליו ביחס לבריונים האחרים ?.
הודעה אחרונה מאת Toolie, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אולי אופנוענים פה הם מיעוט (נרדף?), אבל עדיין. אם נביט לרגע מחוץ לעצמנו, אז אכן נראה אנשים שנוהגים כמו מטורפים, נראה אנשים שמתפרעים, אבל גם כאלה רגועים. אני אישית לא זוכר אף רכב שנסע היום כחוק. למרות שהיו 400 כאלה לפחות בדרכי לעבודה. מה שכן אני זוכר יופי את נהג הברלינגו הלבנה שנסע בנת"ץ ולפני הרמזור החליט לחזור מהר לנתיב הרגיל כדי לא לחטוף רפורט. לא היה לאן לברוח ואפילו רעש המפלט לא עזר. על בלימת חירום לא היה מה לדבר היות והכביש היה רטוב, אז בלמתי כמה שיכולתי ומגן היד פגע לו במראה. ככל הנראה קיפל אותה רק היות וכבר לא היה לי את הסבלנות לעצור אפילו ולבדוק. ולמה? פשוט מאוד. גם אם היה המצב ובקיצוניות הוא היה עולה עלי, אז במשפט השופט היה קובע רשלנ…
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שנערכה בשיקגו לקחו את אינפורמציה שהמבקרים מילאו, בשביל לזכות בהגרלה (היה GSX1300 ) 596,621 מבקרים 92% intend to buy either vehicles or products in near future 81% are current motorcycle owners 75% will very likely return to next year's show 75% fall between the ages of 25 and 54 years of age 74% spend more than 2 hours at the show (with 15% attending for more than 4 hours) 73% ride more than 2 times a week 67% travel more than 20 miles to attend the show 51% earn a household income of $50,000 a year or more 48% perform their own vehicle maintenance
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז לאחר שדנו במפגינים למיניהם הגיע השאלה איזה אורך של ברגים אתם נוהגים להרכיב על צמיגי השלג לכם 1. 3 ס"מ - קצר וקולע 2. 6 ס"מ - בינוני 3. 10 ס"מ - גדול וחזק ונעבור לפרסומות, בעקבות הספורט המוטרי , הגיעה דרישה למחמי צמיגים והחברה מGIXXER ממליצים בחום על PD WARMER וMEXMEX רק 299$ לאחר הרחבת הדיון על מצבך - העולה כי חימום של 4 הקפות הוא קצת איטי, ואו שתוריד לחץ אוויר או שתקנה מחמם צמיגים לאתר - http://www.tirewarmers.com/
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תנו שם ומיקום של חנות (בין נתניה לתל-אביב) אשר מכילה את המגוון הרחב ביותר של קסדות, כפפות ומעילים לאופנועים. אני מעוניין לקנות בשבוע הקרוב את כל הציוד הנ"ל ואין לי זמן להסתובב הרבה בין חנויות.
הודעה אחרונה מאת אהוד, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאבא יש אופנוע 150 סמ"ק של הונדה (אני חושב פנטאון, אבל לא בטוח), יש לי מס' שאלות : איך האופנוע הזה מבחינת האצה ונהיגה נוחה ? איך הוא מבחינת אמינות ? יש למישהו ניסיון עם האופנוע הנ"ל ? דניאל. - אם אתם שואלים למה אני שואל כי הרי יש לי את האופנוע מתחת לבית אז אני שואל כי אבא שלי לא נוגע בו ואני עומד להוציא רישיון על האופנועים האלה, אז רציתי לדעת אם כדאי לי להשאר עם האופנוע הזה או להחליף למשהו אחר (בסגנון או 500 סמ"ק הילוכים [ER,GS]). -
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אתמול עמד מולך, בבית המשפט לתעבורה ת"א - יפו, בחור בשם בדראן סאמי אשר הואשם בכך שב- 4.3.03, בשעה 14:00 או בסמוך, הוא נהג ברחוב דיזנגוף, בת"א, ביצע פניית פרסה שמאלה (תוך שהוא מתעלם מרוכב קטנוע אשר נסע למולו בדרך), לא הבחין מבעוד מועד בקטנוע, חסם דרכו וגרם לתאונת הדרכים. האשמת אותו והרשעת אותו בגין העבירות של נהיגה בחוסר זהירות, ופניית פרסה בחוסר זהירות. הכרעת דין - תד 012222/03 ברצוני, כב' השופט ישראל ויטלסון, להתייחס לעונש אותו קיבל בדראן סאמי בגין הרשעתו. הטלת על סאמי בדראן קנס בסך 300 ¤ ופסלת את רישיון הנהיגה שלו לתקופה של 5 חודשים בפועל וזאת כאשר ידוע לך שלזכותו עומדים 33 הרשעות קודמות. התובעת טענה בפניך בפסק הדין כי "המדובר בחבלה של ממש, חבלה קשה …
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 39 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
המסר לא אהוב עליי ביותר, השלטים זועקים "שחררו את סרבני המצפון" ו "כיבוש=טרור" בהתחלה חשבתי סתם להמשיך, אבל אז אמרתי שיש לי את הזמן, יש לי את הכלי ויש לי את הרצון, אז למה לא לעשות מעשה, ולהראות להם כמה אני נגד "סרבני המצפון"? אז שברתי שמאלה על מעבר החציה, המתנתי יפה שיפתח הרמזור, התכופפתי עם יד שמאל, משכתי כבל משאבת שמן (להזכירכם מדובר על דו"פ שמעשן מעבר לסטנדרטים של איכות הסביבה גם כשהוא מכוון כהלכה). הצפתי את הקרבורטור בשמן, הרמזור מתחלף לירוק, אני פותח לאט לאט על 5 קמ"ש, עם פול גז וכבל שמן משוך עד הסוף. אפשר לומר שעשרה צמיגים בוערים באמצע הקסבה בשכם לא מייצרים כמויות עשן כמו שאני ייצרתי באותו רגע של התעלות הנפש. ופתאום כל יפי הנפש העדינים והחסוד…
הודעה אחרונה מאת omertllf, -
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
רכבתי קצת בשטח, נחמד, אבל מלכלך. איך מנקים? המליצו לעבור על השרשרת עם סולר, ואז לשמן. יש מקומות ניסתרים אחרים שצריך לעבור עליהם ? את שאר האופנוע - איזור המנוע וכו' - במים? באוטו שלי היתי משתמש ב GUNK - ספרי מרוכז להורדת משקעים ממנוע, יעבוד גם כאן או שזה עלול להזיק למשהו { אני לא רואה סיבה לא להשתמש } ? ואם כבר - איך מקבעים דו"ש עם גלגל אחד באויר? חשבתי לעבוד עם שני בוקים על המגן מנוע. אפשר או שהוא לא יעמוד בזה.? { אני עובד לבד }. תודה.
הודעה אחרונה מאת Dr XR, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מספר הח?ל?לים כתוצאה מתאונות דרכים באיזורים בהם יש מצלמות מהירות צ?נ?ח בצורה משמעותית. גורמים רשמיים מדווחים כי על-פי אומדן זמני עבור שנה שעברה חלה ירידה של 15 אחוז. הדיווח מצביע על מ?מ?צ??ע של 753 פצועים לשנה בין השנים 2000 � 2003 ואילו בשנה האחרונה מדד ה מ?מ?צ??ע עמד על 641 פצועים. מחקרים שנערכו ע"י גורמים ממשלתיים מצביעים על קשר ברור משתנה רמת המהירות לבין דרגת ה ח?מ?ר?ה של התאונות. הגורמים הרישמיים, אשר ערכו את הנתונים הסטטיסטים, טענו כי האומדנים שהתקבלו אכן מוכיחים את רמת היעילות של מצלמות המהירות בהאטת מהירותם של רכבים ובהקטנת מספר התאונות. הנתונים הסטטיסטים מתייחסים ל-2 מחוזות באנגליה והן נאספו ופורשנו ע"י ארגון בטיחות של 2 המחוזות. מקור:…
הודעה אחרונה מאת MagNiv, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
איפה ניתן להשיג ערכות דיבורית שמתקשרות בין הרוכב למורכב? מחיר וכו' וגם האם בכל זאת ניתן להשיג מסכות רב-פעמיות שמסננות אוויר מזוהם? (למרות ששאלתי וענו לי שיש רק בחו"ל- זה ממש חשוב לי!) תודה מראש, מאור.
הודעה אחרונה מאת MagNiv, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בוקר. אני יוצא מהבית, עשן יוצא מהאזניים. האשה צעקה עלי, אני צעקתי על הילדים, הבוס מנג'ס לי להגיע עכשיו לבית-זית להעמיס עוד איזה ק.ט.מ תקוע. עולה על כביש 1, נותן גז, פתאום פקק לפני. מה קורה כאן? פיזדמט, שיירה ענקית של אופנועים תופסת את כל הנתיב הימני, נוסעים איזה 70, מקסימום, מחזיקים שלטים: "די לניצול הדו"גים", "ביטוח-חובה � עושק", "רוצים בטיחות על שניים", "כרובי לכנסת". קיבינימט, שילכו להפגין ליד הבית של שר התחבורה, מה הם תוקעים אזרחים תמימים שומרי-חוק? בהחלטה של רגע אני נוסע עם המשאית לידם, צמוד-צמוד, נותן גזים קטנים, האגזוז מוציא פיח ישר לפרצוף שלהם. איזה קטעים. מוציא מאחורה את השקית של האשפה, זורק מהחלון הימני. אחד חוטף את הג'יפה ישר בפרצוף. אני נמרח מצחוק. אני נצמד אל…
הודעה אחרונה מאת Downtown, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
זו הייתה מטרתו של הודי אחד שהחליט להכניס את עצמו לספר השיאים של גינס. המכונאי, בן ה-52, חלף על פני המרחק בפרק זמן של כ- 3 שעות ולטענתו עשה זאת על-מנת להפיץ את נושא החינוך האונברסלי, מו?ד?עו?ת האיידס, קצירת מי גשמים ועוד משהו שקשור לנשים. מקור: times of india http://timesofindia.indiatimes.com/articleshow/500176.cms
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
אתמול הלכנו להתאמן לקראת המירוץ שיערך בשבוע הבא. האחיזה היתה זוועתית למדי, וזמני ההקפה היו גבוהים ב2-3 שניות ממה שאנחנו יודעים לעשות שם... הסיבה היא אחיזה גרועה. בעל המסלול טוען שככה זה בעונה היבשה, כי פשוט יש די הרבה אבק על המסלול. השאלה העקרונית היא חיתוכי חריצים בצמיגים. האם אלו יעזרו ב2 נקודות קריטיות? - פינוי האבק ויצירת אחיזה טובה יותר - חימום מהיר יותר של הצמיג הנתונים הטכניים: 1. המסלול אספלט בלבד, ללא שטח. 2. טמפרטורת (אויר) צפויה, 20 מעלות צלסיוס 3. צמיגי סליק, בהרכב סופר-רך מלפנים, ורך מאחור. 4. חימום הצמיגים לטמפרטורת עבודה לוקח כ4 הקפות * לא יהייה לי זמן ביום המירוץ להחליף צמיגים. עם מה שבאים, זה מה שרוכבים ** ישנה הקפת…
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הנה ...פה... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2866368,00.html
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
http://www.fullgaz.co.il/archive/feb-04/news/fg3578-irt-finishes-last-at-spain-tests.php
הודעה אחרונה מאת RaananC, -
אוף טופיק.
מאת ג'נגו- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הנה פחית שעושה לג'נגו את זה. כן,מוותר על האופנוע בשבילה,ובלי בושה.
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
1.מהו לעזאזל הסופרמוטו שעליו רוכבת אנג'י אהובתי בטומבריידר 2? אלוהים לו עשני מושב של סופרמוטו... 2.האם מישהו בארץ ( חוץ מהנערה) ירכוש את המגפיים שהביא היבואן של הרלי ? 3.מתי גודמיט,מישהו במוטו ירכוש לכריש חליפה כבר? 4.מה הקשר בין הסקייטבורד של במוו שמוצג במוטו האחרון לאופנועים?! 5.מי הראשון שיגיב להודעה של מוצלחי?
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
http://www.fullgaz.co.il/archive/feb-04/news/fg3523-fullgaz-n-carsforum-pics-cont.html
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאור הדיונים האחרונים בנושא מוצלחי, הוחלט לא רק למחוק את אותם שרשורים מביכים, אלא גם להפסיק לתת במה לכל מי שחושב שמוצלחי / MORM זה נושא לגיטימי לעלבונות. כל ידיעה או שרשור שיפתחו עליו ימחקו מיד. אני מבקש להפסיק להשתמש בפורום הזה בתור במה לניגוח במוצלחי. תודה.
הודעה אחרונה מאת ארגוס, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למי שיש כוח לקרוא באנגלית http://bikepics.plant-tec-municipal.co.uk/biketest.htm
- 10 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
בצמיג מסומנת נקודה אדומה ונקודה צהובה.... כשמרכיבים את הצמיג, שמים את אנקודה האדומה מול הוונטיל.... למה משמשת הנקודה הצהובה ומה קורה אם הצמיג מעט זז מעט ממקומו? ואני שואל כי אני לא יודע
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למה להכנס לכל מיני שיפורי מנוע מסובכים? אגזוזים, הגדלת נפח, גלי זיזים חמים, קרבורטורים אחרים... למה כל כאב הראש, אם אפשר להרכיב בשעתיים, ולקבל 30% עלייה בהספק מתי שרק רוצים? לפי טענתם, גם עמידות המנוע הרבה יותר טובה, מכיוון שלא מעמיסים את המנוע בצורה קבועה (כמו מנוע משופר), אלא לפי הצורך בלבד. 650 דולר, וזה שלכם... http://www.boondockers.com/default.asp חוצמזה, שאלה אתית...זה נחשב לרמאות (בהנחה שהתקנון מרשה שיפורים בלי הגבלה)
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חפשו את החץ האדום בתמונה.
הודעה אחרונה מאת natla, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שימו לב - הזנב כבר נראה טוב יותר
הודעה אחרונה מאת el presidente, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לקרוא רק אחרי שנשמתם עמוק... http://www.fullgaz.co.il/archive/feb-04/news/fg3580-drivers-against-bikers-fromynet.php
הודעה אחרונה מאת polar bear, -
- 21 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
אני עובר בריפרוף על הבית הישן, וקורא כל יום על ניסיון לגניבה או גניבה שבוצעה בפועל. רוב האופנועים שנגנבו היו ממוגנים במנועלי U , מנעולי דיסק, שרשרת מקבעת ומה לא. אבל אפשר לראות שלמרות התחכום של המנעולים, הגנבים עדיין מצליחים להשיל את מנגנוני ההגנה ולקחת את "הבן יקיר לי אפרים". ואני שואל: אם בכל מקרה מצליחים לגנוב אופנועים ממוגנים, אז מה הטעם בלקנות אמצעי מיגון יקרים? למה לא להסתפק באמצעי מיגון זולים? המנעולים כנראה עושים את עבודתם כל עוד הגנב נרתע מכמות הברזל המותקנת על הג'אנטים, אבל מפסיקים לתפקד כשגנב נוגע בהם. זה נכון שמנעול איכותי מאריך את זמן העבודה של הפורץ אבל כמה מקרים באמת עיקבו את הגנב בצורה כזו שהוא גמר 4 שעות על מנעול ואז בעל האופנוע התעו…
הודעה אחרונה מאת ofe-R1, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ניראה לי שהיתה אי הבנה כי היום הזמנתי כרטיסים לתחרות\מופע כל כרטיס מזכה כניסה ליום אחד והרי נאמר כי המופע הוא יומיים אז מה ההבדל האם כל יום שונה או שמדובר כל יום בסיסבוב אחר (במידה ומדובר בתחרות שמחולקת לשני סיבובים) או שמא מדובר על אותו מופע בדיוק ובאיזה תאריך לדעתכם יהיה יותר אקשןןןןןןןןןן ביום הראשון או השני בנוסף מה יהיה ב 27 ????????????? ב28 תחרות וגם ב 26 אבל מה עם ה 27
הודעה אחרונה מאת alon_213,