Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה של IRT, אין בעצם דבר כזה "קבוצה" עם רצונות משלה. הקבוצה זה הרוכבים - חיים, אלי וירון. הם רוצים להתחרות, לרכב. בשביל עצמם. נקודה. זו דרך החיים שהם בחרו בה, כרגע. אין להם שום ענין להריץ רוכב אחר, לא משנה כמה טוב.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
במקרה של IRT, אין בעצם דבר כזה "קבוצה" עם רצונות משלה. הקבוצה זה הרוכבים - חיים, אלי וירון. הם רוצים להתחרות, לרכב. בשביל עצמם. נקודה. זו דרך החיים שהם בחרו בה, כרגע. אין להם שום ענין להריץ רוכב אחר, לא משנה כמה טוב.

טל

O.K. אתה צודק. נכון הם הקימו את הקבוצה בשביל לספק את רצונם שלהם לרכב במסגרת תחרותית, אך חשבתי (ואולי הרחקתי לכת בכך) שיש פה גם ניסיון לבנות קבוצה עם בסיס ומסורת לטווח ארוך ולא משהו חד פעמי אשר יעלם בסוף העונה הנוכחית.

פורסם

טל

O.K. אתה צודק. נכון הם הקימו את הקבוצה בשביל לספק את רצונם שלהם לרכב במסגרת תחרותית, אך חשבתי (ואולי הרחקתי לכת בכך) שיש פה גם ניסיון לבנות קבוצה עם בסיס ומסורת לטווח ארוך ולא משהו חד פעמי אשר יעלם בסוף העונה הנוכחית.

למיטב ידיעתי, תכניותיהם ארוכות טווח.

אין סתירה בין תוכניות ארוכות טווח למימוש מאווים עצמיים עכשיו.

בהצלחה לסאלינג'ר, לכתום ולשרשרת בהמשך.

Super Max

"!Take him away, and c-ucify him well"

פורסם

ואני גם דיברתי איתו.

וגם הוא לא מבין.

אני חושב שהאינטרס של כל הצדדים הוא, שהרוכבים בקבוצה יוכלו להשתתף במרוצים, כי אם הם לא ישתתפו לא תהיה חשיפה (הקפות הדירוג לא מצולמות).

כרגע הפער גדול מדי, וזה עוד לפני שהתחיל המרוץ.

פורסם
ואני גם דיברתי איתו.

וגם הוא לא מבין.

אני חושב שהאינטרס של כל הצדדים הוא, שהרוכבים בקבוצה יוכלו להשתתף במרוצים, כי אם הם לא ישתתפו לא תהיה חשיפה (הקפות הדירוג לא מצולמות).

כרגע הפער גדול מדי, וזה עוד לפני שהתחיל המרוץ.

סוגייה אחת קטנה:

אם יהיה יניב, אני מניח שזה יהיה יניב פלג "במקום" ולא יניב פלג "עם".

Super Max

פורסם

ולמה אתה מניח כך ?

(אם אפשר לשאול)

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

ולמה אתה מניח כך ?

(אם אפשר לשאול)

אתה מצליח לראות אותם כלכלית מריצים קבוצה של שלושה רוכבים?

זה מותר בכלל בסופרספורט?

במקרה כזה, אם יניב פלג היה נכנס, מספונסר יותר או פחות, סאלינג'ר או שרשרת היו צריכים לצאת.

Super Max

פורסם

מכיוון שאינני רוצה לפתוח הודעה חדשה אז אנצל שרשור זה.

פג"ז/סקנייה מתי יש סקירת טרום עונה על שתי הסדרות האלו נכון שלעומת המוטו GP יש אולי פחות מתח ועניין אך מכיוון שהן מתחילות עוד שבועיים ב 29/2 ויש כמעט חודשיים עד המוטו GP זה כרגע מה יש ונסתפק בזה.

גם ככה תקופת היובש הזו שבין העונות משגעת את השכל.

• תוכן חדש...