פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מתוך YNET ארה"ב: אסיר נמלט מהכלא בעזרת אקדח מנייר טואלט "מלאכת מחשבת של נייר, אותו עיצב מנייר טואלט ונייר דבק, אותם צבע לבסוף בדיו שחורה", כך תיאר עורך דינו של האסיר את האקדח, שבאמצעותו קנה לעצמו מרשו שבועיים של חופש איי.פי אסיר נמלט נלכד היום (יום ב') באומהה, נברסקה שבארה"ב לאחר שלפני כשבועיים נמלט בדרך יצירתית מן הכלא והסתייע באקדח "מתוצרת בית", עשוי מגלילי נייר טואלט, נייר דבק ודיו בצבע שחור. האסיר, מייקל מגווייר בן ה-54, קנה לעצמו שבועיים של חופש בעזרת יצירתיות שאפילו בתיה עוזיאל לא היתה מתביישת בה. מגווייר, שריצה עונשי מאסר על מקרי שוד, חטיפה ואונס, נמלט מבית הסוהר, בעת שביקר בבית החולים המקומי. במהלך הביקור שחרר את עצמו באמצעות מפתח שלקח מא…
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מתוך YNET: חקירת התאונה בה היה מעורב מפקד משטרת שדרות הועברה למחוז מרכז מפקד המחוז הדרומי במשטרה, ניצב משה קראדי, הורה להעביר את חקירת תאונת הדרכים שאירעה אתמול בצומת גבים, בה היה מעורב מפקד תחנת שדרות, לחקירת בוחני התנועה של מחוז המרכז. זאת כדי למנוע משוא פנים. בתאונה אתמול נהרגה פילפה טייגר, בת 31, מקיבוץ נחל עוז. (שמוליק חדד)
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
משהו קטן שעשה לי את הבוקר לאחרונה עקב צוק העיתים הסקוטר נאלץ להדיר את רגלו מפורום מכובד זה כמו גם ממקומום אחרים החביבים על הסקוטר. הבוקר הסקוטר יוצא מאיזו ישיבת עבודה באחת מפינות העיר ולא כל כך מצליח למצוא את דרכו, בחושיו החדים הסקוטר מבין כי עליו לעשות פרסה אך אותם חושים מאותתים לו כי לא כדאי לחצות פס לבן כאשר שוטר על סאן ינאג מתבונן בו. הסקוטר לא מצליח להחליט מה לעשות והשוטר מסמן לא לעצור בצד, מבקש בעדיבות רשיונות ומסביר לסקוטר שהוא באין כניסה - 250 ש"ח לקופת המדינה. מתחילים בדין ודברים השוטר מתגלה כבעל שיחה מעניין למדי ומהר מאוד הוא מעלה את ההצעה שהיא אפשר לסרב לה - פתיחה ברוטוס למול סופר דיוק הסקוטר כמעט מתפתה להסכים. מצד אחד 250 ש"ח ומנגד נאמנות ל fair play…
הודעה אחרונה מאת RaananC, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני צריך להעביר את האופנוע ממקומו לבית של אחי (אין לאופנוע ביטוח). ואני יכול לארגן ברלינגו מהעבודה עכשיו השאלה האם האופנוע יכנס? וחוץ מזה אני ינצל את פתיחת הנושא לכמה שאלות: 1.האם כידון,מזלג,בולמים של rgv יכול להתאים ל-gs? או בקיצור יש לאחי rgv מפורק... 2.ומה הכוונה למזלג הפוך,מה היתרון בכזה מזלג? 3.היגוי הפוך?הסבר נמק ופרט... שיגעתי אותכם נראה לי וזו רק ההתחלה
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ביום 30.5.02 בוצעה בין הצדדים עסקת חילפין, לפיה מכר התובע לנתבע אופנוע מסוג סוזוקי ג'י. אן 250 שהיה בבעלותו, תמורת קטנוע שהיה בבעלות הנתבע. בשלב יותר מאוחר התברר לתובע כי לא ניתן לרשום העברת בעלות על הקטנוע במשרד הרישוי מאחר והמנוע היה גנוב. התובע החזיר את הקטנוע לנתבע, וביקש את האופנוע שלו בחזרה. בכתב התביעה צויינה השתלשלות עניינים נוספת בין הצדדים, שאין צורך לפרטה, ושעיקרה היא שהאופנוע הושאר בסופו של דבר ברשות הנתבע. התובע עותר בתביעה זו לחייב את הנתבע לשלם לו את מחיר האופנוע, ולחילופין להורות על ביטול העסקה והחזרת האופנוע לידיו, תוך חיוב הנתבע בפיצויים. לאחר ששמעתי את הצדדים, הגעתי למסקנה כי דין התביעה להתקבל. הוכח כי המנוע של הקטנוע היה גנוב, ובשל…
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תוכן
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רבותי וגבירתי.. הנשיא השלים את סאגת האגזוז בהצלחה... הסאגה הזאת היא המהות של הפורום, אין מאפס..משלב ההתענינות הגעתי לשלב הסופי של הרכבת אגזוז על הבנדיט.....והכל ..באמת הכל בזכות הפורום. התחיל מריחרוח על נושא האגוזוזים פה בפורום , מי נגד מי כמה ולמה, המשיך בהצקות ושאלות כיצד EBAY עובד וסוגי מישלוח וכו'...(ידידנו דאונטאון מאילת) המשיך בעזרה של גי'קסר600 שליחנו בחו"ל אשר הביא ידנית את האגזוז לאחר שנישלח לביתו שבחו"ל....וניגמר בהתקנה בעזרתו האדיבה ביותר של הקרנף... בין לבין סבלו האזרח ,ג'נגו, MZ ומאסטר...מהשאלות בכל סוגי המדיה. היום ב18:00 נבחה הבננה לראשונה....תענוג....פשוט..תענוג.... תודה לכולם על העזרה...כידון הותקן, אגזוז הותקן....מי אמר מסכת חזי…
הודעה אחרונה מאת Downtown, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ההודעה המקורית: "מי שמכיר אותי יודע שעד עכשיו היה לי אופל קורסה gt שנת 85 בחודשים האחרונים החלטתי לעבור לדו גלגלי והיום קיבלתי הצעה מפתה-החלפה ראש בראש על gs500 שנת 89 האופנוע עם מנוע חדש מטופל וכמו חדש כולל צבע,ההחלפה התבצעה היום (קיבלתי גם מעיל). תמונות יועלו בקרוב. מה שנשאר זה רק רישיון . (אני מתחיל לעשות שיעורים בקרוב) ולכל ה"חכמים" שיגידו:"מה אתה קונה לפני שיש לך רישיון?" יש לי ניסיון אם אופנועים רק שהם היו 50 סמ"ק אז ..." אז כמו שהבטחתי אלו התמונות של ה"פחית" שהייתה והכלה הטרייה. ה"פחית": http://mycar.hothost.tv/car/101/ ה"כלה": http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=8 תוקן הקישור ל"כלה".
הודעה אחרונה מאת luckies, -
-
התייעצות טכנית
מאת treker- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איך אני יכול לדעת בעין או בדרך אחרת אם יש בריחה של לחץ מיציאת הפליטה של המנוע בחיבור של צינורות הפליטה? אם יש בריחת לחץ כזו זה משפיע על ביצועי המנוע? שריפת שמן? שריפת דלק? נזק ארוך תווך?
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זוהי תביעה לתשלום נזקים שנגרמו לקטנועו של התובע בעקבות תאונת דרכים מיום 27.4.03. לטענת התובע, במהלך נסיעתו בנתיב ימני, קלנועית שהיתה נהוגה על ידי הנתבע, חצתה את הכביש בחוסר זהירות ומבלי לתת זכות קדימה לרכבים הנוסעים בכביש, וגרמה להתנגשות בין שני כלי הרכב. הנתבע לעומתו טען כי הקטנוע הגיח במהירות, ופגע בקלנועית כשהיתה בשלב סיום חציית הכביש. לאחר ששמעתי את הצדדים ואת העדים, הגעתי למסקנה כי דין התביעה להדחות. עדותו של הנתבע כי התאונה קרתה לקראת סיום חציית הכביש, היתה אמינה בעיני, והיא נתמכה בעדותו של עד ראיה, שאף היא היתה אמינה בעיני. העד מסר כי הקטנוע הגיח במהירות מופרזת, עבר בין שני כלי רכב שעצרו בכדי לתת לקלנועית זכות מעבר, ופגע בעוצמה בקלנועית. …
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
בוקר, מוצלאחי??? 1 2
מאת omertllf- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת omertllf, -
סרט
מאת flitzeR1000- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.sportbikerider.us/Pictures/6%20MB%20MOVIE.wmv 6 כביש
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 15 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
האם אופנועים "מפרפרים", או שיותר מדי כוח תמיד יגרום לווילי עצבני? כלומר, האם באופנועים אין מספיק משקל על האופנוע כדי לגרום ל"פירפור" ביציאה מהמקום? (בלי שימוש בבלמים, כמובן) אה, ואם כבר, האם אופנועים יכולים לסבול מפירפור של הגלגל האחורי במהלך פנייה (שוב, בגלל עודף כוח), ואיבוד שלו? (לואו סייד, נכון?) תודה.
הודעה אחרונה מאת ntchristt, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
take it http://members.shaw.ca/party_peoples/the_annoying_thing_320x2561.mpeg
הודעה אחרונה מאת אייל פRדR, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עכשיו שקאוא וסוזוקי משתפ"ים , האם יש הבדלים בין ה V STROM ל KLV , מבחינת מראה הם נראים די דומים , ואם הם אכן דומים , מה הטעם ? או שמא זה בשביל אנשים שלא אוהבים את סוזוקי אבל אוהבים את קוא ולהיפך?
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
פעם בשנה, ישנה נדידה של פרפרים מקנדה למקסיקו, בעקבות מזג האויר. לא מדובר על פרפר אחד או שניים, כי אם מליוני מליונים. ממש ים של רפרים שמעופפים מסביב. יד הגורל הביאה אותי לחצות את דרכם היום. פשוט מ-ה-מ-ם. לילה
הודעה אחרונה מאת r929, -
Low side story
מאת MexMex- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
קם לו המקסיקני בבוקר, בכוונה גמורה להקדים את הקארטים, ובלב מלא כי הוא הולך לכוון את הקרבורטור כהלכה, וכך גם את המתלים, וכל זאת לטובת המירוץ הראשון בסדרה, שיערך עוד שבועיים במסלול בטולוקה... מגיעים, פורקים, מחממים, יוצאים לדרך. רואה כי טוב (חוץ מכמה דברים קטנים), ויוצא לפיטס, לטובת הכיוונים האמורים. 20 דקות אחורי זה, שב למסלול, כטוב ליבו במחט גבוהה בקליק בודד, ובדיזה ראשית גדולה יותר, כמו גם כמה קליקים פה ושם במתלים... העייסק מתחמם, וזמני ההקפה נכנסים לתחום המוכר כל כך של 55-56 שניות, כאשר יש כוונה מלאה ליישם כמה טיפים מהספר של קית' ידידינו, ע"מ לרדת ל54 מינוס . 4 הקפות מאוחר יותר, ופנייה הדוקה, אך לא איטית מדי, שמאלה, האופנוע מוטה בזווית נאה, עם שערה בין …
הודעה אחרונה מאת «dmx_must_fly», -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אופנוע בו נהגה התובעת התנגש ברכב בו נהג הנתבע 1, בשעת בוקר בדרך החורש בירושלים. התובעת טוענת כי עקפה רכב שיצא מחניה ובטרם שבה לנתיבה הגיח הנתבע מסימטה צדדית (משעול היערה), מבלי לציית לתמרור המחיבו לתת זכות קדימה, ופגע בה. הנתבע טוען כי פנה לדרך החורש ונסע בה כברת דרך, כאשר לפתע הגיעה התובעת ממולו, עקפה רכב נוסע ופגעה ברכבו. 2. הצדדים העידו בפני היום ועמדו על גירסאותיהם, כאשר זה טוען בכה וזה טוען בכה. התובעת הציגה את הדו"ח שרשם בוחן הרכב שהגיע למקום. אין חולק כי הבוחן לא גבה גירסה מהתובעת במקום, מאחר וזו פונתה לבית החולים. לטענתה הרישום נעשה על פי דברים שאמר הנתבע לבוחן, וככל הנראה נמצא בתיק הבוחן גם שרטוט של מקום התאונה. עיון בדו"ח מגלה כי תיאור התאונה הוא "…
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהה ומה הקילומטראז' הסביר לשנתון כזה.. המון תודה מראש
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוף אז עוד מגיע הקיץ , מה אומר משקפי שמש ? אז זהו רציתי לדעת קצת מבעלי הנסיון איך החיים איתם? 1. עמידים בקרינה ? (UVA+UVB) אין טעם אם לא שהעיניים יהרסו. 2. כמה מחשיכים ? ביום נהדר בלילה חושך מצרים ? ניתן ליסוע בלילה איתם. תודה ויום טוב
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2872151,00.html האם גם כאן ייצא זכאי?
הודעה אחרונה מאת RaananC, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ערב נהדר ליושבים... קלאצ'י מחליק - נו טוף מאז שהאופנוע אצלי לא החלפתי אותו... (3 שנים...) ואי אפשר לדעת כמה לפני... (לך תדע - אולי זה הקלאצ' המקורי מ 92... ) עכשיו - לפני שאני רץ ושולף את מזומני לקניית קלאצ' בארה"ק... מישהו יודע אולי על אתרים ששולחים לארץ? מדובר למי שלא יודע על DR 800 aka Big שנת 1992... רק בשביל לסבר את האוזן - המחיר בארה"ק עומד על כ 800 ש"ח לקלאצ' מקורי, 400+ לתחליפי "רגיל" ו 700 למחוזק... רעיונות יתקבלו בברכה...
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מכובדי, אמנם ממוטו, אבל הטריחו עצמכם למאמר בלינק המצורף: http://www.motobike.co.il/motobike/news/news.asp?id=1631 סוגייה מעניינת. Super Max אגב, מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק מירוץ הפיילוט הזה? מי מרכז את הפעילות בנושא? מי מארגן אותו? מי מאשר אותו? מי אחראי על הפקת לקחים מהאירוע?
- 36 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
החלטתי לבדוק מהירות סופית של ה-CBR והופתעתי לרעה. רק 260 קמ"ש... זאת כמעט אותה המהירות שהגעתי עם ה-CBR600 שלי. למישהו יש מושג לאיזו מהירות הוא אמור להגיע ?
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
המאסטר קם מוקדם מהרגיל ללא סיבה מיוחדת. מרתיח מיים ובנתיים הולך לשטוף פנים. קפה, סיגריה ומוטו טרי מחכים על השולחן... מתחיל עם מוטומדריך...איך אמר פעם מישהו - "מוטו בשביל הראש ומוטומדריך בשביל הנשמה...",כנראה שזה באמת היה מזמן כי ה"נשמה" של מוטומדריך מריחה כאילו היא בזה הרגע נמכרה לאלוהיי הרייטינג והמפרסמים.. טננבאום מותח את גבולות ההומור למחוזות עגומים בנסיונות פתאטיים להיות מצחיק/שנון אבל מה שיוצא לו מזכיר את הבדיחות של הבני דודים שלי שעדיין לא החליפו קידומת בגיל אפילו פעם אחת. היה כבר עדיף שישים בטור שלו איזו תמונה של בחור שישן עם הג'יקסר 1000 שלו באותה מיטה או לפחות איזה אופנוע בצורת בחורה. לקראת סוף ה"מדריך" רואה פרסומת של בני בייקר שמוכר בקבוקונים לאיחסון ש…
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כתבתי מאמר http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=802093 http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=2715 בוקר טוב ישראל
הודעה אחרונה מאת אספנות, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז אמרתי יאללה, בוא נראה אם "פה" עוד זוכרים מה זה הקטעים של "שם" של פעם... http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=8&msgid=27203512
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי להודות על גבי הפורום לדביל עם אופנוע הספורט שעבר 20 ס"מ לידי היום ב 7 בערב על השוליים הכי צרים באיילון במהירות של בין 180 ל 200 קמ"ש - על החוויה "המרגשת" (הייתי בשמאלי על 130). לקח לי 10 דקות להוציא את הלב מהתחתונים. הפסקתי לתמוה למה שונאים אותנו הנהגים - הרי אחד כזה גורם נזק תדמיתי לשנים ולך - "פסיכי השוליים" אני אומר :אני אופנוען וותיק - אתה כנראה לא תהיה...
הודעה אחרונה מאת v_strom_rider, -
מה זה קגמ??
מאת hhhod- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מה זה קגמ??
הודעה אחרונה מאת ניצן אוטו שטח,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 953 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Matanb1998
- amosbmw
- LEGACY 1.8
- ELIA56
- srool
- andor
- YoJ
- IsraCar
- nglancer
- sperial
- יבגניפ
- FROGIE