פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,771 נושאים בפורום הזה
-
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
ח�כ גילה גמליאל יו�ר הוועדה לקידום מעמד האשה: אני מברכת על קידום נושא הספורט המוטורי בחקיקה ועל הקמתה העתידית של הרשות לספורט מוטורי, אני קוראת לממשלה לדאוג לייצוג הולם לנשים ברשות לספורט מוטורי לכשתוקם ולדאוג לכך שתטפל גם בעניינים ייחודיים לנשים הוועדה לקידום מעמד האשה בראשות היו�ר ח�כ גילה גמליאל ובהשתתפות חברי הכנסת אליעזר כהן, אורית נוקד ואילן שלגי דנה בישיבתה היום בנושא נשים בספורט המוטורי. בישיבה העלו רוכבות ברכב דו-גלגלי בעיות ייחודיות לנשים בתחום כגון הערות ורמיזות בעלות אופי מיני אליהן הן חשופות והטרדות פיזיות המתבצעות ע�י נהיגה המכוונת להפריע לתנועתן. התנהגות הנהגים מותירה את הרוכבות חשופות להתנהגות מאיימת הגובלת באלימות פיזית כגון חיתוכים, בלימות פתע וא…
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כל מה שזז וגורם הנאה,דיינו. לא כולל את שפריצני בריט. והתנצלות מהאידיוט שכתב את זה בטעות בשרשור נפרד.
הודעה אחרונה מאת ג'נגו, -
- 31 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
בוקר, אני יוצא להוריד את הכיסוי מהאופנוע הטמפרטורה בחוץ 2 מעלות סטארטר והאופנוע מפמפם מחתמם לאיטו. פעם לפני שנים ואופנועים בוקר כזה היה דורש משחקי מצערת עד שהבוכנות היו מתחילות לחשוב על לזוז בכלל, בקור כזה ידעת שהאופנוע לא יניע בנסיון ראשון אבל היום אני נזכר בזה רק בשלב בו אני סוגר את הצוק ומעביר לראשון, כנראה שמשהו בכל אופן השתנה.
הודעה אחרונה מאת «dmx_must_fly», -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש בפורום האופנועים. ויש לי שאלה. עד לפני שבוע גרתי בבאר שבע ועברתי לרמת גן . עשיתי מספר שעורים על אופנוע 500 סמ"ק ונכשלתי בטסט אחד. וכרגע זה בעיה בישבילי לנסוע כל פעם לבאר שבע להשלים שעורים ואת הטסט. השאלה היא האם אני יכול לעבור למורה ברמת גן ולעשות עוד שעורים וטסט ? חבר סיפר לי שאני יכול לבקש טופס מהמורה בבאר שבע שמאשר שעשיתי את השעורים ולגשת לטסט באזור המרכז.. שאלה למביני עינין.(ה"פ) תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
(הפציעה הזו: http://www.fullgaz.co.il/archive/jan-04/news/fg3392-john-hpkins=break-both-ankels-at-mx-show.php ) "Anybody else see the irony in a rider named Hopper having two sprained ankles?"
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם מישהו יודע ,איפה בארץ ניתן להשיג כנף אחורית לפייזר 1000 , hugger fender ?
הודעה אחרונה מאת Wile E. Coyote, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ftp://sporthoj:[email protected]/R1-Turbo%205.wmv 20 R1 טורבו
הודעה אחרונה מאת TheReverend, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אצלי רק יום רביעי בבוקר, אצלכם כבר אחה"צ ועוד מעט נגמר היום שמסמן את משבר אמצע השבוע, כי ידוע שאם הגענו ליום רביעי הסופ"ש כבר מעבר לפינה. אז שהיה לכם שארית שבוע נעים
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אוהב קופסאות אקזוטיות!!! כן! אם יש לה 4 גלגלים, זה לא אומר שהיא לא מעניינת. ועוקב באדיקות אחרי התוכניות של קלרקסון. את מונקו פיספסתי, אבל עוקב אחרי ה-WRC. אנשים- מכונית זאת לא קללה!
הודעה אחרונה מאת K.R.E.S, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם מקווה שכל אחד קיבל את המנה היומית שלו ( כל אחד והמנות שלו ) ברשותי בובה שנת 98 העונה לשם בנדיטה יש לה ח@ה בנפח 600 מתוצרת סוזוקי ואני מחפש קצת חלקים בשבילה אם מישהו יכול לעוץ לי עצה אני אשמח אני מחפש לה ידיות לנוסע פנס קידמי של בנדיט 400 או GS (תלוי אם יתאים) עוד המלצות יתקבלו בחום מנוע רב ווייליי נהדר. [/code]
הודעה אחרונה מאת esh, -
- 0 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכל האופנוענים... סתם משהו שחשבתי שקשור אליכם. ב"ידיעות אחרונות" היום יש כתבה קטנה שמדברת על זה שמכל האופנוענים שצולמו במצלמה בכבישים על מהירות מופרזת, משהו כמו 80 אחוז היו עם לוחית רישוי מקופלת, ולכן הם הצליחו להתחמק מדו"ח (ח"ח! ). בנוסף לזה, היה רשום שהמשטרה תתחיל מעכשיו לשים לב לכל העניין של לוחיות רישוי מקופלות. סתם משהו שחשבתי שיעניין אותכם. אגב - הערה קטנה לחלק הזה של הפורום... כרגע אתם ביחד עם עוד הרבה אנשים בפורום הזה. לא רק אופנועים. אז במקום לפרסם דברים בפורום "אופנועיים בפול גז" שקשורים למכוניות, ואז לרשום עליהם אוף טופיק, אז פשוט תרשמו אותם ברכב כללי. הפורום הזה מעניין, אבל הוא אופנועים, אין שום סיבה שבעולם שתפרסמו דברים שקשורים למ…
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
רכיבת בוקר... 1 2
מאת mendev- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
התעוררתי חצי שעה מוקדם מדי, אולי הגוף שלי הרגיש שזה הולך להיות כל כך נחמד. יושב על המחשב קצת על הבוקר לראות מה נסגר עם תוצאות הכדורסל מהלילה... ומשם הופ גילוח צחצוח ויורד למטה. מוריד את הכיסוי רק לגלות שהאופנוע יבש לגמרי אחרי גשם קליל בלילה. כבר חיוך עולה על שפתי... עולה למעלה זורק את הכיסוי במקום הרגיל מעיל, כפפות וקסדה והופ למטה. מתניע את האופנוע... קצת צ'וק והוא מתעורר לחיים. האופנוע מפמפם בשקט בשקט... הרעש שהיה עד לא מזמן (חור באגזוז) איננו... רק צליל חרישי של מנוע עובד. מתלבש ועולה על הבייבי והופה לנסיעה. בסיבוב עליה מרוקח לאיילון צפון איזה שרייד מונעת ממני להנות ממנו כמו שצריך אבל לא נורא... באיילון מזגזג בין הפחיות ואז בירידה לכביש 5 בואכה פ"ת איזה לנדרובר חושב ש…
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
האופנוע - XT 500 96. לנפי כשנתיים הוא עבר מקצה שיפורים שכלל החלפת בוכנה למשהו טוב מהמקורי, קפיץ-בולם אחורי כנ"ל, אגזוז פתוח יעודי לכלי - של ימאהה ,פילטר פתוח, וג'אנט אחורי רחב וכניראה מאיזו סגסוגת.צמיגים עם נטית כביש של מצלר, במצב 80%. המוכר טוען שבזמנו זה עלה כ 10K, והוא עצמו שילם 5K מעל המחירון בגלל זה. לקחתי אותו לבדיקה - ומצאו שבאמת האופנו טוב מאד לגילו, אבל יש בלאי שרשרת, בולם אחורי מת, ברקסים קדמיים, קרבורטור וקצת חשמל. סה"כ - משהו באיזור ה 1000 ש"ח במידי ועוד 1500 "אחר כך". { ואם אני אתעקש אז עוד כמה מאות על פיצ'פקעס}. המחיר המבוקש - 17.5 - 1K מתחת למחירון. עכשיו, האם בגלל כל ה"שיפורים" הנ"ל, הגיוני לשלם כל כך קרוב למחירון למרות הבלאי? …
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תענוג http://www.fullgaz.co.il/podium/jango-8.php תודה על הצחוק על הבוקר, זה לא משנה כמה יגידו לך לעזוב את זה, ההבנה מגיע רק אחרי שאתה שובר משהו נוסף.
הודעה אחרונה מאת SCOOTERMAN, -
הבחירה של רוסי
מאת r929- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאחר ההקפות האחרונות רוסי הראה לעולם, שלא משנה על מה הוא רוכב.... כל עוד הוא יפה
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הודעת דובר משרד התחבורה
הודעה אחרונה מאת piccolo, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ביטוח מקיף. הצעה - 9% מהערך מעולה/סביר/יקר ? ואם כבר בביטוחים עסקינן. ביטוח החובה, תמיד לפי שער הפול או שיש אפשרות להוזיל גם כאן? כל שנה החוקים משתנים. וואלה יצאתי מבולבל.
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
כגון שימון הברקס למניעת חלודה מה יהיה ? יש קשר לממליץ על קידוח בקסדה ??? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=363&msgid=26635434 ציטוט לעצלנים : גשם, גשם משמיים...ו המטיייל ו 09:42 | 26/01/04 אני מגיע עכשיו לעבודה אחרי סיבוב של איזה שעה וחצי בחוץ. הכל זורם, הכל מוצף...זה טוב ויפה אבל בעצם צריך לזכור שלפעמים צריך גם לעצור. עצתי לכולכם - הקפידו על ייבוש ברקסים במהלך הנסיעה כדי שבשעת הצורך לא תגלו שאין ברקס. מומלץ לנסוע בכל מהלך הנסיעה עם אצבע על ידית הברקס הקדמי, ככה ליטוף כזה שרק סוגר מעט רפידות. כנ"ל, דריכה קלה וקבועה על רגלית הברקס האחוריץ לשחרר רק כשמרגישים שזה מעכב את האופנוע. נסיעה בטוחה…
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש למישהו הסבר פשוט מה זה בדיוק ? (אני יודע מה זה ברכב...אבל באופנוע?)
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אחרי סרט מדע בדיוני שראיתי עכשיו צצה לי השאלה באה : אם מחר יצא לשוק אופנוע חשמלי. לא איזה חננה עם חצי כוח אלא אופנוע שיהיה מקביל לכל אופנוע שקיים כיום רק מה לא מונע על ידי מנוע בעירה פנימית, גם מבחינה מכנית וגם מבחינת עלות. האם את/ה הייתם רוכבים עליו ? האם מנוע הבעירה הפנימית עושה את זה או שמא מנוע שיהיה יותר "נקי" יהיה מספיק טוב לכם ?
הודעה אחרונה מאת alfred, -
סרט
מאת flitzeR1000- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://home.comcast.net/~dgcarrier/policechase.wmv 7 אוטו צריך כמה נהגים כאלה בארץ
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כב' השופטת ת. שרון-נתנאל מבית משפט השלום חיפה דחה את תביעתה של חברת הכשרת הישוב חב' לביטוח בע"מ נגד מדינת ישראל - מ.ע.צ. מחוז חיפה. תביעה אשר הוגשה בגין העובדה שרכב מבוטח התובעת החליק על כתם שמן אשר נשפך על כביש ואדי ערה, לאורך של שני קילומטרים לערך. התובעת פיצתה את מבוטחה וכעת היא תובעת החזר הסכום מהנתבעת בטענה שזו, בהיותה אחראית על הכבישים הבין עירוניים בארץ, התרשלה בתפקידה. כב' השופטת ת. שרון-נתנאל: "אין לקבל את טענת ב"כ התובעת לפיה על הנתבעת, כחלק מתפקידה, לסייר, כל העת בכבישי הארץ, בתדירות אשר יש בה כדי לאתר תקלות כאלה כה סמוך לאירוען, ולמנען." "מדובר באירוע ארעי, קצר ביותר בזמן, אשר לא ניתן לגלותו בעוד מועד, גם בבדיקה סבירה של הכבישים." "בהתחשב…
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=227045#227045
הודעה אחרונה מאת AVW, -
- 13 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
בממוצע מה המחיר? ועם אפשר גם פירוט, מחיר שיעורים מחיר טסטים ועוד... עוד משהו עם יש לי רישיון למכונית ובקרוב לרכב עד 15 טון. יש צורך לעשות שוב תאוריה? יש הקלה בכמות השיעורים?
הודעה אחרונה מאת polar bear, -
On Tuesday 20/1/04 someone stole my wheels during my 1pm to 4pm lunch break and I am appealing for witnesses. It is really hard for me to get around now and I have to walk everywhere. If you have seen anything which might help me locate them, just let me know.
הודעה אחרונה מאת ridered, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם שמתם לב לרגל הזעירה המבצבצת ?
הודעה אחרונה מאת ג'נגו, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אין מצב שאופנוע לא יתרום לסקס אפיל של כל אחד. בטוח?
הודעה אחרונה מאת caRnaf, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
המבקש הואשם בבית המשפט לתעבורה בעבירות של סטיה שלא בבטחה וכן בנהיגה בקלות ראש וגרימת חבלה של ממש בניגוד לפקודת התעבורה ותקנות התעבורה. לאישום זה צורף תיק נוסף בעניינו של המבקש שעניינו נהיגה במהירות מופרזת. המבקש הודה בכל העבירות בהן הואשם בשני התיקים. נסיבות האישום העיקרי נוגעות לכך כי ביום 19.11.01 נסע ברכב פרטי ברחוב בתל-אביב ובעת הנסיעה סטה מנתיבו על מנת לעבור לנתיב ימני. בעשותו כן, חסם את דרכו של רוכב אופנוע, ובכך אילצו לבלום בלימת חירום אשר כתוצאה ממנה נפל רוכב האופנוע לקרקע ונחבל חבלה של ממש. בית המשפט לתעבורה גזר על המבקש קנס בסך 2,000 ¤, פסילת רשיון נהיגה לתקופה של 3 חודשים, פסילה על תנאי והתחייבות להימנע מלעבור עבירה נוספת. בית המשפט התחשב בעובדה כי המבקש…
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.fullgaz.co.il/archive/jan-04/news/fg3387-ktm-duke-1-aprillia-rsv-mock-up.php
הודעה אחרונה מאת Le Duke, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אבקש עזרה בזיהוי אופנוע
הודעה אחרונה מאת ניצן אוטו שטח,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 231 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Derish
- `Infinity
- Ron Poh
- BoazB11
- arik100
- stum
- Tal7
- zvigolden
- itsik170
- garicho
- avnerak
- bv12