Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי מוכן לעבור בעיר לכלי הזה שיש במטריקס ועוד כמה סרטים נראה כמו קורקינט..

שכחתי את שמו..

ואופנוע לחיי הבין עירוניים.

אני חושב לפחות שככה קוראים לו.

בכל אופן, מנוע חשמלי קיים כבר זמן רב מאוד. הבעיה היתה עד היום איכות ואורך חיי הסוללות.

יש גם אופנוע דיזל/חשמלי שנוסע די מהר.

לא זוכר איפה קראתי עליו אבל הוא הוכח כמהיר ויעיל ביותר עם צריכת דלק נמוכה מאוד.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

שכל עוד מדובר על אופנוע לשימוש כללי, יהיה זה קשה מאוד להחדיר אופנוע חשמלי לשימוש רוכבים אשר זכו לרכב על מנוע הבעירה הפנימית.

עם זאת, כשמדובר על שימוש ייעודי, כמו בקישור המצורף (לאופנוע הפריסטייל החשמלי) נראה שיוצאת מהמשוואה השאלה של "האם היית רוכש?" ועולה שאלה אחרת, מקצועית גרידא: "האם הוא יעשה את העבודה, או לא?"

http://www.fullgaz.co.il/archive/jan-04/news/fg3201-electric-freestyle-mx.php

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

כרובי תתחיל להתרגל, לא נראה לי שתזכה להזדקן עם מנוע שריפה פנימית.

שכל עוד מדובר על אופנוע לשימוש כללי, יהיה זה קשה מאוד להחדיר אופנוע חשמלי לשימוש רוכבים אשר זכו לרכב על מנוע הבעירה הפנימית.

עם זאת, כשמדובר על שימוש ייעודי, כמו בקישור המצורף (לאופנוע הפריסטייל החשמלי) נראה שיוצאת מהמשוואה השאלה של "האם היית רוכש?" ועולה שאלה אחרת, מקצועית גרידא: "האם הוא יעשה את העבודה, או לא?"

http://www.fullgaz.co.il/archive/jan-04/news/fg3201-electric-freestyle-mx.php

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

את זה אני די בטוח שאלפרד יאהב... לא ?

אולי גם האזרח הסוטה...

v-evt-168-01-r.jpg

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

אלפרד אוהב את הרעיון העיצובי. הרבה פחות את הביצוע. מזכיר את החינניות של גוצי, כשהם ניסו להציג קטנוע רטרו (אי שם ב-97'). מאידך, גוצי מציגים (ולא כקונספט), ומבלי להתבלבל, כלים כמו צ'נטאורו וקווטה.

לגבי הקטנוע, אם אלפרד זוכר נכון הרי שמדובר למעשה בדגם מקביל ל- 4000E , רק בכסות שונה (ומוצלחת הרבה יותר יש לציין), כך שגם הביצועים הם, איך לומר, סבירים ומטה (או עלובים ומעלה. תלוי איך מסתכלים על זה. אלפרד, כרגיל, פסימי. גם לגבי שיווקו של ה EVT בארץ).

• תוכן חדש...