פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,771 נושאים בפורום הזה
-
היכן ניתן למצוא שעון חום מנוע ,חשמלי,קטן ככל האפשר,v12 ,ורצוי מאוד שיהיה מוגן ממים,אם מישהו יכול להמליץ לי, אודה לו מאוד.
הודעה אחרונה מאת fz1, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הותיקים בטח זוכרים את סידרת הטלויזיה המיטולוגית "CHiPs," . שוטר שראה את הסידרה, אשר כיכבו בא 2 אופנועי קוואזקי , זכר ת??מ?רו?ן מהסידרה אשר עזרה לו לבלום רכב פונטייק אשר יצא מכלל שליטה ודהר 75 מייל שמהירות של 100 מייל לשעה. 75 מייל נסעה המכונית של Angel Eck במהירות של 100 מייל לשעה עד שניבלמה ע"י כוחות משטרה בעזרת רכב סיור אשר התמקם מול המכונית והצליח לבלום אותה באיטיות. הפונטייק שנת 97 של Angel Eck החלה להאיץ ללא בקרה ובמקביל כשלו מערכות הבלימה של הרכב. הנהגת ניסתה לייצור קשר בעזרת הטלפון הייד אך היא הייתה באיזור ללא כיסוי. לאחר 45 דקות של נסיעה פרועה, הצליחה לייצור קשר עם המשטרה אשר עשתה את אשר עשתה על-מנת לעצור אותה. מקור: The Associated Press http://w…
הודעה אחרונה מאת אבי פרידמן, -
אהמ..
מאת אבי פרידמן- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קודם כל מחליף משקפים, אחרי זה ישור שיניים. מהכסף שנישאר, VFR זאת בהחלט אופציה שנשמעת טוב. אפילו טוב מאד.
אהמ..
מאת אבי פרידמן- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קודם כל תחליף משקפים, אחרי זה ישור שיניים. ומהכסף שנישאר, VFR נישמע טוב. אפילו טוב מאד.
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הוועדה המחוזית לתכנון ולבנייה מחוז תל-אביב במשרד הפנים, בראשות הממונה על המחוז מר שמואל לסקר, החליטה בישיבתה מאתמול (ג' בשבט התשס"ד, 26.1.04) להפקיד תכנית מפורטת למחלפון עירוני בצומת "הפיל" � במפגש הרחובות בני אפריים/משה סנה. המחלפון המוצע בגבולה הצפוני של ת"א יפו עם רמת השרון, ישפר את זרימת התנועה באמצעות הפרדה מפלסית ויצירת מעבר משוקע, אשר יחבר את דרך משה סנה בצפון לדרך בני אפריים בדרום מערב. אחת מזרועות המחלפון, תוכל על פי תכנון עתידי להמשיך צפונה דרך מתחם "קרית שאול" לכיוון רמת השרון והרצליה ולהוות כביש עוקף מערבי לרמת השרון. המחלפון בגבול תל-אביב יפו ורמת השרון מהווה חלק משורה של פרויקטים תחבורתיים אשר נועדו לשפר את זרימת התנועה בצפון המחוז ולהפחית עומסים…
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
וזה לא כולל שבתות אימון כמובן... גם כן לא כולל שום מירוץ מוטוקרוס שרחוק מעל 15 דקות נסיעה, כי אם כן, אצטרך להוסיף עוד בערך 20-30 אירועים השנה... בקיצור, משעמם לא יהייה. לילה
הודעה אחרונה מאת Dr XR, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=388729&sw=VTX
הודעה אחרונה מאת AVW, -
- 9 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
4 גפיים יש לי... רשיון על 50 סמ"ק באמתחתי... על רכב אני נוהג מגיל 17 וחצי לערך... 1.מה חסר לי בדרך אל האופנוע שיסיע אותי ללימודים וחזרה? (רשיון 500 למשל...) מה החוק אומר? 2.כמה שיעורים אני צריך? 3. כמה עולה שיעור (רשמי)? 4.האם יש אגרה לטסט, ומהי למי שיודע ? 5. ואיך אני מוציא פטור מתיאוריה? תודה מראש. רון. -זחל זחלילים-
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
תמרור עצור מחייב עצירה מוחלטת של כלי הרכב בקו העצירה. בפחית אין יותר מדי פרשנויות מאחר וניתן להבחין בעצירה מלאה של כלי הרכב. ובדו"ג?? האם החוק מציין כי על הרוכב להוריד רגל אחת או שתיים ארצה? בעוונותיי כשליח על ווספה היינו מארגנים התערבויות בקרב השליחים על משך הזמן שניתן לשמור על איזון בווספה מבלי להוריד רגליים (12 שניות למי שתהה... ). מה שאומר שניתן לעצור עצירה מוחלטת של כלי הרכב מבלי להוריד רגליים. האם מישהו מכיר את נבכי לשון החוק בנוגע לדו"ג?
הודעה אחרונה מאת sheshet, -
- 9 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בשורה משמחת לכל אוהבי האופנועים בתאריכים 26-28 לפברואר תתקיים אליפות אירופה ב- free style באולם יד אליהו לפי השמועות מגיעים רוכבים מכל העולם כולל מתחרה אחד ישראלי (אליקו) ומחוץ לאולם כנראה תהיה תערוכה קטנה של אפונועים כרטיסים עולים 120 ש"ח אני בטוח אהיה שם ממליץ בחום רן
הודעה אחרונה מאת tygger, -
ויראגו 250
מאת MadCat_LE- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום אני חדש לא ממש אבל פותחים דף חדש. בכל מקרה, רציתי לשאול את דעתכם על האופנוע הנ"ל, בעיקר אם יש סיבה לפזול אליו אם רוב נסיעותי הן בין-עירוניות. זה אומר, בעצם, שצריך כלי שיוכל להישאר על 110-120 לאורך זמן (שעה+) בלי בעיה. מה דעתכם?
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
סקוטר ידידי, לאור בקשתך תוקן/עודכן המחירון של ה- GN250. אתה מוזמן לבדוק ולהגיד לי אם אתה מאשר את זה. שווה להיות חברים של הכריש לא
הודעה אחרונה מאת alfred, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
או קי לאחר חישובים ובלה בלה בלה בלה הגעתי למסקנה שאחרי שאני מסיים ללמוד וטסט ושמסט ושם קצת כסף בצד נשאר משהו כמו 4-5K לאופנוע עצמו. אני רוצה לרכוש אופנוע שהוא טוב לכביש וסלחני לנהגים מתחילים. יש סיכוי למצוא אחד כזה במחיר הנקוב? ועם כן אז איזה?
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.mikeschinkel.com/Motorcycles/V-Strom/ זהו צילום של הספר המקורי - מפורט עד לרמת הבורג
הודעה אחרונה מאת v_strom_rider, -
רוכבי הסופרמוטו
מאת Dr XR- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתם מוזמנים להיכנס לאתר הסופרמוטו הישראלי, ולהכניס את פרטיכם ותמונתכם בלוח הכרטיסים האישיים החדש שנפתח זה מכבר. כרגע הלוח מיועד לרוכבי סופרמוטו בלבד. שאר הרוכבים מוזמנים להיכנס ולהתרשם. בברכת גאאאאזים אתר הסופרמוטו: http://www.supermoto.co.il הלוח החדש: http://www.supermoto.co.il/Boards/Cards/board-RC.php?sort=id%20DESC
הודעה אחרונה מאת מאסטר יהודי, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם מישהו מקהל המכובדים מעוניין למכור חוברת כזו ? (או אולי לעשות מצווה ולתת לצלם אותה) כך או כך - אודה על עזרתכם באחזקה של הצעצוע ... בתודה מראש,
הודעה אחרונה מאת erezshlez, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי משהו לומר לגבי האתר לפעמים אתם אתם רושמים כתבה ומעלים תמונות שקשוריות אליה או עורכים כתבות מצולמות לדוגמא כתבת הסופר מוטו היום. הבעייה או יותר נכון אם אתם יכולים להעלות יותר תמונות כי מספר התמונות ממש קטן ורק משאיר טעם של עוד אז אני לא יודע מי מעלה הצלם או מנהל האתר אז.... .. בבבבבקשששהההה נסו להעלות מספר רב יותר של תמונות!
הודעה אחרונה מאת «dmx_must_fly», -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כך זה נראה לאחר שמורידים את בגדי העור!
הודעה אחרונה מאת ixmix, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
בפעם הראשונה התאפקתי. לא עוד. בטח כשמדובר במחמלי, בטח כשאף אחד אחר לא יוצא להגנתו. מוזר. בכל העולם, אבל בכל העולם, ה-Z מופיע בשלישייה הראשונה של אופנועי השנה. באנגליה הוא מביס את המתחרים ברוב ההשוואתיים. כל הכתבות עליו כוללות סשנים במסלולים - מדונינגטון ועד נורבורינג. זאת ועוד, הוא לוקח בלי מאמץ את סידרת ה"עירומים-קאפ", שבה משתתפים פייזרים, הורנטים, דוקאטים ועוד. אבל רק בארץ הקודש הוא סובל מ"עיוותים בשילדה". עובדה! אפילו העיתונות המקצועית קובעת. אולי מדובר במחלה ייחודית לכלים שהגיעו לכאן? ואולי היציאה מההייר-פין, בדונינגטון פ"ת, עם סל"ד בשמיים, ואחורי בהחלקה אה-לה קאפירוסי, חושפת את הכשלים התכנוניים שבו הוא לוקה? עכשיו ברצינות: נו, נו, נו למהנדסים של קו…
הודעה אחרונה מאת fz1, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.motorcycledaily.com/19january04_2004suzuki_vstrom650.htm
הודעה אחרונה מאת Toolie, -
- 4 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום, מאז ומעולם חלומי היה לרכב על אופנוע ספורט. כרגע אני נמצע באמצע תהליכי לימוד הנהיגה על אופנוע כבד ומקווה לעבור בטסט הראשון. אני פשוט מת כבר לקנות איזה R6, עד כדי כך שאני אפילו חולם עליו בלילות. לצערי, אני גר במדינה שלהגשים חלום צריך המון המון "ירוקים". (להבדיל ממדינה נחמדה בשם ארה"ב, ששם R6 חדש מהשקית עולה 9000$). ברשותי, כרגע, כמחצית מהסכום הדרוש לקניית R6 מודל 2001. אני לא חושב שהבנק יסכים לתת לי הלוואה בגודל כזה, כדי להשלים לסכום השלם. אילו אופציות פתוחות לפני? האם הליסינג של הונדה תופס גם CBR600RR חדש, ומהם התנאים (אם מישהו יודע)? האם סוכנויות אופנועים, כמו "מוטו-רד", "פרפר" או "מוטו-טסט" מאפשרים לקנות אופנוע גם בתשלומים? או שעלי להמתין עו…
הודעה אחרונה מאת treker, -
3 סרטים
מאת flitzeR1000- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.realryderz.com/downloads/kotton.mpg 45 כביש
הודעה אחרונה מאת Mickael Meyer, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עליית מחירי הדלק ...היום! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2867228,00.html
הודעה אחרונה מאת גיורגיו עמרני, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מי מכם יודע כיצד אני יכול לשכור לשבוע ציוד מגן מלא לצורך רכיבת שטח? תודה, אהד [email protected]
הודעה אחרונה מאת ohad, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני קניית פרינג: http://www.cyclepages.com/ProductDetails.aspx?ProductID=4005887 יש אישור? אזהרות (לטירון גמור בקנייה ברשת)? אלטרנטיבות מומלצות?
הודעה אחרונה מאת JonnyBoy, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אחרי אחד מהטובים שהיו. השמיעו קול? בחוף מבטחים? הג'נגו רוצה פיפי ולישון וזקוק לאישור.
הודעה אחרונה מאת JonnyBoy, -
- 5 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
במהלך עבודתי אני מבלה המון זמן ברחוב (לא,אני לא עובד בתור הומלס...),ואתמול ראיתי משהו בפעם הראשונה: בשד' ירושלים בתל אביב שמעתי רעש נורא חזק,וכשהסתובבתי לכיוון מקור הרעש גיליתי שהוא מגיע מאופנוע ישן שעבר ברחוב,כשהתמקדתי באופנוע ראיתי שאין לו מאחורה שרשרת, אלא היתה לו ציריה (היא ממש בלטה,וראו איך היא מסתובבת). מישהו מכיר את זה ואולי את סוג האופנוע ? מצטער על הבורות,פשוט אני לא כזה מבין באופנועים,וזה משהו שראיתי בפעם הראשונה.
הודעה אחרונה מאת «dmx_must_fly», -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
"ספידי" ? משום מה קשה לי להתרכז בלוגו...
הודעה אחרונה מאת el presidente, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מול הבית שלי ישנו שטח גדול(אולי 50 דונם אולי 60 ...)לפני איזה זמן ראיתי מהחלון כמה חארות קטנים מהתיכון שליד משתוללים עם קטנוע גנוב במקום. התקשרתי 100 דיווחתי על מה שראיתי ,השוטרת במוקד הבינה בדיוק על איזה מקום מדובר וזהוא בעצם. אף אחד לא היגיע. בינתיים החארות זרקו את הקטנוע ביו השיחים וחזרו לילמוד. איזה מוסר השכל יש מכל הסיפור על המשטרה שלנו אני לא יודע.
הודעה אחרונה מאת v f r, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש ברשותי קטנוע פיז'ו speedfight 2 שנת 2002. כאשר אני בא להניע אותו בבוקר עם הסטארטר החשמלי אין הנעה כלל ואז אני צריך להאבק עם הרגלית עד שהוא לבסוף מניע ואז יש ריח חזק מאוד של דלק עד שהוא מתחמם. כאשר הוא חם יחסית אין בעיה להניע עם הסטארטר וגם ריח הדלק לא מופיע שאלתי היא מה עלולה להיות הבעיה? מה צריך לבדוק ולהחליף? תודה רבה לירון
הודעה אחרונה מאת polar bear,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 182 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- garay
- FROGIE
- Nemesis
- ypz
- Shmelov
- M H
- motior
- shahar188
- santiago
- פינדר
- ArikC
- o_prime