פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמה צריך לעלות R750 מודל 91 נוסע ונראה במצב סביר במידה וצריך לעשות לו שיפוץ למנוע , כמה אמור לעלות שיפוץ כזה ??? תודה
הודעה אחרונה מאת GPZ כסוף !, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצאתי ברשת לאחר חיפוש על ECU בשבילך זה יתן לך מהירות Fuel-Injected, Two Computers, Intercooled, 360hp 360 HP! Not a 200 HP hodgepodge blow-thru carburetted piece of shit! There is no point turbocharging your CBR if it can't make more hp than anything on the planet http://www.rbracing-rsr.com/cbr900.htm
הודעה אחרונה מאת doorman, -
- 6 תגובות
- 8 אלף צפיות
שלום, ברצוני לקנות אופנוע 250 סמ"ק, רציתי לקבל חוות דעת על HONDA CB250, איך מבחינת אמינות? ביצועים? וכמו כן אם יש לכם המלצה יותר טובה לאופנוע 250 סמ"ק. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת MadCat_LE, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חובה לקרוא...(למי שטרם קרא, כמובן) http://www.motorcycledaily.com/02february04_2004honda_cbr1000rr_street.htm
הודעה אחרונה מאת natla, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתוך מבחן motorcycle usa לR600 החדש: "I have no complaints about the shifting on the bike using only the clutch for downshifting, the bike effortlessly selecting the next ratio whenever needed." נשמע הגיוני? הורדת הילוכים בלי הרגלית? למה התכוון המשורר?
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קיבנימט. דווקא אתמול, לאחר שאני וחברתי מחפשים מכונית בשבילה לאחר שתמה תקופה הקטנוע שלה, אז אתמול כאשר אני רוצה לבדוק מחיר בלוי יצחק באינטרנט באתר ידיעות אחרונות (נעזוב לרגע כי לא תמיד הוא מדוייק כמו הספרון שלהם), פתאום אני מגלה כי יש רישום לאתר ודרישת תשלום שהיא משהו כמו לקנות את המחירון שלהם. פחות סיבה להכנס לאתר של ידיעות אחרונות, לאחר הקוקיז המרובים שלהם (שילמדו לכתוב אתר ראבאק!) והREFRESH האוטומטי המאולץ גם בכתבות סטטיות. אתר יפה, אבל עם דברים מאוד מעצבנים.
הודעה אחרונה מאת tygger, -
סרט
מאת flitzeR1000- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.fastbydesign.com/vids/DETONATION%20Trailer%207.wmv 24 שטח
הודעה אחרונה מאת flitzeR1000, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ביחס לקמפיין המודעות לדוגים המשודר ברדיו - מול נציג ה 4-גלגלים... כאן : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2869177,00.html חושב שהשכיל לבטא בצורה בהירה ונכונה את עקרי הדברים .
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אם בכלל קיים אני לא מכיר אותו או את החברה ... ואף פעם לא ראיתי אחד על הכביש , תמונה מצורפת תודה
הודעה אחרונה מאת אייל פRדR, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כתבתו של האזרח פ' מיודענו...מתוך YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2869177,00.html אני אישית..לא מסמפט את הפירסומת...שלא יחפשו אותו יותר מידי עכשיו...
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום קיבלתי במייל הודעה על פתיחת בית הספר לרכיבה של דוקאטי ההרשמה החל מה-9 לפברואר. הקורסים יערכו ב-13 מועדים שונים ממרץ עד אוקטובר במסלולים: אימולה, וולונגה ומיזאנו. משך הקורס יום אחד. וקישור http://www.ducati.com/bikes/dre.jhtml;$sessionid$QE2TO0YAAAS4CCRNBQRCFFYKFUGCEIV3
הודעה אחרונה מאת RaananC, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
(אחיו הקטן,ה-125 סמ"ק,נמצא בשרשור של ה- CBF600) ימאהה TZ-250 הספק : 93 כ"ס/12500 סל"ד. מומנט: .55 קג"מ/11500 סל"ד.
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
חיפשתי וחיפשתי, ואין, כלום, רק עד שנת 83. אז או שאני לא יודע לחפש, או שרק בארץ יש XT 500 אחרי שנת 83...... מה עושים? אם יש ספר ל XT600, זה מספיק דומה? קישור "ספרים" לדוגמה. http://store.motolit.com/manuals-modern-manuals-yamaha.html
- 0 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בחודש מרץ 1999 רכש התובע אופנוע חדש מהנתבעת 2, מדגם DR650 [להלן: "האופנוע"]. הנתבעת 2 העניקה לאופנוע שנתיים אחריות. טענות התובע התובע טוען כי מיד לאחר קבלת האופנוע התברר לו כי מדובר באופנוע בלתי תקין, ונתגלו בו ליקויים המהווים סיכון בטיחותי חמור. התובע מציין כי התקלות היו כה חמורות עד שהנתבעת חליפה פעמיים מנוע באופנוע. התובע טען כי האופנוע שנמכר לו שונה מהמוסכם בין הצדדים ונעדר את התכונות והאיכות הנדרשות ולפיכך קיימת בו "אי התאמה" במובנו בחוק המכר. התובע דרש מהנתבעת ביום 4.3.01 להחליף את האופנוע באופנוע חדש אולם זו סרבה והתנערה מאחריותה. התובע טען כי מחודש ינואר 2002 הפסיק להשתמש באופנוע והעמיד אותו כחפץ שאין לו שימוש במוסך הנת…
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מכיר אישית 2 מקרים של חברים שקיבלו את המייל דומה לזה, אחד הוזהר, והשני לא והפסיד 3000$. עכשיו זה גם מגיע מארופה, שעושה את כל הענין עוד יותר קשה לאיתור. פשוט אם העסק נראה טוב מידי תחשבו Bike-buying Scams Involving Fake Cashier's Checks And Western Union Migrate From A Claimed Origin In Nigeria To Europe COPYRIGHT 2004, ROADRACING WORLD PUBLISHING, Inc. FIRST PERSON/OPINION Via e-mail Thank you for the recent articles regarding internet bike-buying scams w/bogus cashier's checks. Friends of mine have been contacted by these a**holes abroad and I have recently been contacted by two people (see below) with similar scams when I posted …
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עכשיו סיימתי להוריד את הסרט(שבוע ימח שמם) כמו שאומרים אצלנו YYY. מדהים! מה שהכי מטריף אותי זה הזלזול באופנועים הקטע (שרואים גם באחד הטריילרים) שהרוכב מגיע על אופנוע דנדש(כזה שעולה בסביבות ה100K בארץ) נעצר מול המצלמה, זורק את האופנוע על הריצפה בזלזול ואומר welcome to JD2 ראבק! תעלול כזה בארץ ייגמר באלפיי שקלים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לצחוק או לבכות?
מחפש תיק מיכל
מאת חיים- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
התוכלו לעזור לי במציאת תיק מיכל יעודי בלבד ל-R1
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אוקיי שלוש שנים וחצי אני עם el bandito בנדיט 600 שנת 98 שמשרת אותי בנאמנות אין קץ. למרות שאני מוציא אותו בגשם ובקיץ. למרות שלקחתי אותו עד מטולה בצפון ועד ב"ש בדרום ולא פעם ולא פעמיים. אל בנדיטו מילא את תפקידו מעל ומעבר למצופה.... אבל כמו שזורקים בחורה "זה לא הוא זה אני". אני רוצה עוד כוח עוד ספורטיביות עוד אופנוע... אז ככה הדרישות שלי מאופנוע הן: 1. 40-50 ק"מ ביום (לקרוא במבטא גרוזיני) לפחות עבודה וסידורים 2. יכולת רכיבה בינעירונית ספורטיבית (כבישי הצפון והרי ירושלים) 3. שלא ידרוש טיפול של כירופרט לגב שלי היות ואני לא איש קטן. R6 למשל לא נוח לי (קטן האופנוע הזה אי אפשר לשבת עליו) 4. האופנוע הוא הכלי רכב היחיד שלי !!! אין אוטו לימי גשם או כאלה. עד עכ…
הודעה אחרונה מאת Super Max, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=8&msgid=26974714 זה שTLFF התחמק,
הודעה אחרונה מאת omertllf, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הבטחתי ולכן הקיים, הפרטים המלאים לגבי מנוי לסופרמוטו מגזין. המנוי נעשה דרך צד שלישי בשם THE MAGAZINE MAN הניסיון שלי איתם, טוב מאוד מגיע בזמן, עטוף בנילון אטום(נשאר יבש) המחיר - בשביל החידוש רוצים ממני 23.40 EUROS הכתובת לאתר http://www.themagazineman.co.uk לא יודע אם שולחים לארץ - למרות שאני מאמין שכן ניתן להשיג שם כמעט כל מגזין של אופנועים במחיר המנוי הרגיל
הודעה אחרונה מאת ridered, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
דוגרי, אני לא יודע איך לאכול אותו - בתוך הפיתה או מחוץ לפיתה. תשפטו בעצמכם..
הודעה אחרונה מאת natla, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם ברכות על הפורום החדש ועל האתר הניפלא
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, אני רוכב חצי שנה על בנדיט 1200, בזמן האחרון בא לי משהו יותר זריז ופחות משקל. עשיתי נסיעת מבחן על CBR 600 F4 וואו בדיוק מה שרציתי. מחפש המלצות . תשובות על: 1. האם כדאי להשקיע הרבה כסף על חדש או 2001 (זה לא הכלי רכב המרכזי שלי) או שמבחינת כיף והרגשה אפשר גם 95-96 בלי להיכנס למוסך כל חודש? 2. מה ההבדלים מבחינת הרגשת הדיוק והזריזות שהאופנוע מעביר בין CBR F4 למשהו דוגמת ה פייזר 600 החדש? בקיצור מתלבט בין CBR600F לפייזר, CBR חדש או ישן? פייזר רק חדש הוא פשוט יפה. אני 1.92+ (בחור גדול). לא!! משייף רגליות (בכלל בכלל). רוב הנסיעות בכביש 6 (לא לאט) 40-60 דקות בממוצע. תודה
הודעה אחרונה מאת meni, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בתאריך ה- 29.01.2004, בין השעות 16:00- 07:30, ערכה לשכת התנועה של משטרת מרחב ירקון מבצע אכיפה בתחום המרחב. במהלך המבצע נרשמו 166 דוחות תנועה. העבירות הבולטות בגינן נרשמו היו אי מתן זכות קדימה להולכי רגל, התנהגות הולכי רגל ועבירות של כלי רכב דו גלגלי. משטרת מרחב ירקון תמשיך בפעילות שוטפת למען הבטחת שלום המשתמשים בדרך בתחומה. מקור: דובר משטרת מחוז ת"א
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
from "mamon" (latest idiot): two young lads ,tried to smuggle a ktm bike when they arrived back to israel
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז ככה... אני מפ"ת .. איפה אני מוציא רישיון ? כמה שיעורים צריך ? מישהו נכשל בטסט !? GS 500 , מה מומלץ (שנתון?) סכום עד 20 אלף ש"ח. ביטוח ? מישהו מומלץ ? חברה מומלצת ? מה מעבר? (מעילים , נעליים אנערף מה עוד) מעבר ללימוד נהיגה (כמה זמן זה לוקח להוציא תרישיון ?) איפה עושים קורס למתחילים כדי לדעת לשלוט בצורה נורמאלית באופנוע ? תודה לכולכם
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קודם כל שלום לכל המכובדים ולעינייננו אתמול בשעת לילה מאוחרת יצא לי לראות מרוץ ספידווי באחד הערוצים של שכנינו החביבים, תוך כדי צפיה התחילה להתעורר במוחי השאלה האם יכול להיות שהספידווי הקטנים האלה לןקחים את הפניות במהירות גבוהה יותר מאשר סופרמוטו מצוי, והאם רק האם במסלול יכול להיות שהספידווי מסוגל לנצח ???
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
פול סמראט - 14K - $16K$. ספורט 1000 - 11K - $13K$. GT1000 הזול מכולם - $10K - $12K ניתן להזמין החל מהראשון למרץ.
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לידידי המנוסים רוצה לדעת מתי אמורים המחירונים להתעדכן, והמחירים ירדו כבר ? אני ממתין לירידת המחירים, כדי לבסס מהלך כלשהו הקשור לשרשרת של קניות ומכירות, וחושש לעשות דבר לפני שאדע מהם המחירים המעודכנים של המשומשים. אני ממתין דבר מתחילת 2004 , אך המחירים בעינם ? האם מישהו יודע, מתי אמורים המחירונים להתעדכן ?? תודה מראש ..
הודעה אחרונה מאת tygger,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 969 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פיטר גריפין
- itsik170
- דניאל1983
- yahaga
- Matan1515
- Igalz
- Night Driver
- garicho
- גולדן191
- חד אופן
- Mech Morphix
- BoazB11