Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי שלוש שנים וחצי אני עם el bandito בנדיט 600 שנת 98 שמשרת אותי בנאמנות אין קץ. למרות שאני מוציא אותו בגשם ובקיץ. למרות שלקחתי אותו עד מטולה בצפון ועד ב"ש בדרום ולא פעם ולא פעמיים. אל בנדיטו מילא את תפקידו מעל ומעבר למצופה....

אבל כמו שזורקים בחורה "זה לא הוא זה אני". אני רוצה עוד כוח עוד ספורטיביות עוד אופנוע...

אז ככה הדרישות שלי מאופנוע הן:

1. 40-50 ק"מ ביום (לקרוא במבטא גרוזיני) לפחות עבודה וסידורים

2. יכולת רכיבה בינעירונית ספורטיבית (כבישי הצפון והרי ירושלים)

3. שלא ידרוש טיפול של כירופרט לגב שלי היות ואני לא איש קטן. R6 למשל לא נוח לי (קטן האופנוע הזה אי אפשר לשבת עליו)

4. האופנוע הוא הכלי רכב היחיד שלי !!! אין אוטו לימי גשם או כאלה.

עד עכשיו חשבתי על ה- VTR1000F או על ה-SV1000S אבל אני מוכן לשמוע דעות אחרות...

אפילו עלה במוחי על סופר גדול נפח 600 + ולנסות את זה קצת אבל חשוב שיוכל לקחת אותי פעם בחודש לב"ש.

נו מה דעתכם ?

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

מי אמר קרנף ולא קיבל?

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
אוקיי שלוש שנים וחצי אני עם el bandito בנדיט 600 שנת 98 שמשרת אותי בנאמנות אין קץ. למרות שאני מוציא אותו בגשם ובקיץ. למרות שלקחתי אותו עד מטולה בצפון ועד ב"ש בדרום ולא פעם ולא פעמיים. אל בנדיטו מילא את תפקידו מעל ומעבר למצופה....

אבל כמו שזורקים בחורה "זה לא הוא זה אני". אני רוצה עוד כוח עוד ספורטיביות עוד אופנוע...

אז ככה הדרישות שלי מאופנוע הן:

1. 40-50 ק"מ ביום (לקרוא במבטא גרוזיני) לפחות עבודה וסידורים

2. יכולת רכיבה בינעירונית ספורטיבית (כבישי הצפון והרי ירושלים)

3. שלא ידרוש טיפול של כירופרט לגב שלי היות ואני לא איש קטן. R6 למשל לא נוח לי (קטן האופנוע הזה אי אפשר לשבת עליו)

4. האופנוע הוא הכלי רכב היחיד שלי !!! אין אוטו לימי גשם או כאלה.

עד עכשיו חשבתי על ה- VTR1000F או על ה-SV1000S אבל אני מוכן לשמוע דעות אחרות...

אפילו עלה במוחי על סופר גדול נפח 600 + ולנסות את זה קצת אבל חשוב שיוכל לקחת אותי פעם בחודש לב"ש.

נו מה דעתכם ?

בין השניים היתי הולך על הSV אבל למה ?...

מה המחיר, או יותר נכון איזה אופנועים אתה מעדיף, הSV יתן לך המשיכיות לבנדיטו עם קצת יוצר כוח, אבל לכוח מתרגלים מהר :twisted:

בקשר לאופנועים יותר קיצוניים, תבדוק את ה929 או 954 יכולים לתת לך ספורט ללא קיצוניות.

לגבי סופר, הרבה פאן, פחות בנסיעה לבאר שבע אבל בהחלט ניתן לעמוד בזה :roll: (שמעתי שהכרוב מחפש קונה :oops: )

הכל רק לא עוד בנדיט 1200 :shock:

פורסם

המון המלצות על VFR ועל בנדיט 1200 מה שכן השאלה אחרת כמה אנדרנלין הוא נותן ? כמה כיף הוא יתן לי... אני מחפש אופנוע שאני אהנה איתו גם בסיבובים הטכנים בנס הרים או כביש הצפון ן וגם בדרך לב"ש (ישורות ומדי פעם סיבוב מאוד מאוד מאוד ארוך) וגם לא יהיה נורא בעיר שאני קופץ לפאב באלנבי...

אני יודע שמדובר בשלושה אופנועים שונים :oops: אבל אני מנסה למצוא משהו שמשלב את הכל.

והאזרח... זו תמונה מלפני התאונה עכשיו המצב הרבה הרבה יותר גרוע.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם
אוקיי שלוש שנים וחצי אני עם el bandito אל בנדיטו מילא את תפקידו מעל ומעבר למצופה....

אבל כמו שזורקים בחורה "זה לא הוא זה אני". אני רוצה עוד כוח עוד...

אז ככה הדרישות שלי הן:

1. 40-50 ביום (לקרוא במבטא גרוזיני) לפחות

2. יכולת רכיבה

3. שלא ידרוש טיפול של כירופרט לגב שלי היות ואני לא איש קטן. (הקטן הזה אי אפשר לשבת עליו)

4.הוא הכלי היחיד שלי !!!

עד עכשיו חשבתי על... אבל אני מוכן לשמוע דעות אחרות...

אפילו עלה במוחי על גדול נפח ולנסות את זה קצת אבל חשוב שיוכל לקחת אותי פעם בחודש לב"ש.

נו מה דעתכם ?

אז ככה!!!

אני מודיע קבל עם ועדה שאין, אין!!!! לי שום קשר למנדב

ולגבי כל האמירות כאן.....

על זה בטח ובטח שלא אגיב

:smilecol:

"Hello, my name is Inigo Montoya. You killed my father. Prepare to die."

פורסם
["]

אז ככה!!!

אני מודיע קבל עם ועדה שאין, אין!!!! לי שום קשר למנדב

ולגבי כל האמירות כאן.....

על זה בטח ובטח שלא אגיב

:smilecol:

אז מה....3 וחצי שנים...אה? :lol::wink:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
המון המלצות על VFR ועל בנדיט 1200 מה שכן השאלה אחרת כמה אנדרנלין הוא נותן ? כמה כיף הוא יתן לי... אני מחפש אופנוע שאני אהנה איתו גם בסיבובים הטכנים בנס הרים או כביש הצפון ן וגם בדרך לב"ש (ישורות ומדי פעם סיבוב מאוד מאוד מאוד ארוך) וגם לא יהיה נורא בעיר שאני קופץ לפאב באלנבי...

אני יודע שמדובר בשלושה אופנועים שונים :oops: אבל אני מנסה למצוא משהו שמשלב את הכל.

אם כך, ולאור חידוד עניין החשיבות של "כיף בסיבובים"/ ישורות אני נאלץ להצטרף להצעתו של ה-R929 לגבי ה-CBR בעל השם הדומה...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אם כך, ולאור חידוד עניין החשיבות של "כיף בסיבובים"/ ישורות אני נאלץ להצטרף להצעתו של ה-R929 לגבי ה-CBR בעל השם הדומה...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אם אתה רוצה שילוב בין כח ,מהירות, והרבה "פאן", המלצתי בעניין היא:פייזר 1000 שנותן

לך את כל מה שביקשת!

פורסם

אני עברתי ל- VFR מאופנוע 600, זה היה CBR600 F3 .

חלק גדול מהנסיעות שלי, עשיתי בהרכבה.

כעקרון, ה- VFR יתן לך את כל מה שביקשת ואפילו יותר.

העניין איתו הוא, שהוא יעשה הכל וישאיר אותך בתחושה ש "קטן עליי".

לא תשמע אותו צורח בטורים גבוהים, לא תקבל ממנו בעיטה בשום סל"ד.

הוא מושלם כמעט עד כדי שיעמום, אבל הוא עדיין מושלם.

היתרונות שלו הם בנוחות היומיומית, היכולות הספורטיביות המופלגות אם כי רחוקות מקיצוניות, ומיגון רוח שכולם יקנאו בך בגינו.

ב"עוכריו" עומד משקל שלא יהיה מקובל על אופנועי ספורט מודרניים, אבל שוב, הוא לא אופנוע ספורט במובל המלא של המילה.

הוא יציב מאוד, ונוח מאוד, גם לרוכב, ובעיקר למורכב -- בהשוואה לאופנועי ספורט .

אני ממליץ מאוד על נסיעת מבחן על VFR לפני הרכישה הבאה שלך...

פורסם

לא VTR, לא VSTROM, לא בנדיט, לא נעליים ולא רולר בליידס

VFR וזהו.

אגב, אני יודע (לפחות נכון ללפני חודשיים) היו דיי הרבה משומשים בהונדה עקב הזמנות של VFRים חדשים וטריידים על הישנים.

אפשר להוציא אותם במחירים נמוכים משמעותית מהמחירון, וזה כבר בכלל הופך את העסק להרבה יותר חיובי.

כמובן שתמיד תוכל לבחור לעצמך אופנוע V4 בעל מיגון רוח ונטיות ספורטיביות אחר על פי רצונך...

• תוכן חדש...