Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא VTR, לא VSTROM, לא בנדיט, לא נעליים ולא רולר בליידס

VFR וזהו.

אגב, אני יודע (לפחות נכון ללפני חודשיים) היו דיי הרבה משומשים בהונדה עקב הזמנות של VFRים חדשים וטריידים על הישנים.

אפשר להוציא אותם במחירים נמוכים משמעותית מהמחירון, וזה כבר בכלל הופך את העסק להרבה יותר חיובי.

כמובן שתמיד תוכל לבחור לעצמך אופנוע V4 בעל מיגון רוח ונטיות ספורטיביות אחר על פי רצונך...

יש בעיה אחת בהונדה וזה "הונדה ישראל"....

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

פורסם

ולמען האמת, באופן מצטבר, עד היום שמעתי ליכלוך ואזהרות על כל יבואן.

בייחוד באופנועים, צריכים להיות עם היד על הדופק, וכמו שמחפשים תמיד את הרוצח על הכביש, לחפש את הרמאי במוסכים.

פה ושם יש צדיקים, וגם, בעיקר אם עומדים להם על הוריד.

אז, VFR.. גם מנסיון בטיפולים וגם מנסיון ברכיבה, גם רכיבה לבד, וגם בהרכבה.

ואגב, מי היבואן המועדף בעיניך ? ובזכות מה ?

פורסם

בייחוד באופנועים, צריכים להיות עם היד על הדופק, וכמו שמחפשים תמיד את הרוצח על הכביש, לחפש את הרמאי במוסכים.

וכרגע מככב שם - יבואן סוזוקי (ואני מדגיש - יבואן בלבד) או יותר נכון - שירות לקוחות של סוזוקי - לא המוסך!!!

הסיבות ידועות (למי שהן צריכות להיות ידועות), כנ"ל לגבי "הונדה ישראל" ואירןע הדיסק הקדמי של הVFR שלי....

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

פורסם

וכרגע מככב שם - יבואן סוזוקי (ואני מדגיש - יבואן בלבד) או יותר נכון - שירות לקוחות של סוזוקי - לא המוסך!!!

הסיבות ידועות (למי שהן צריכות להיות ידועות), כנ"ל לגבי "הונדה ישראל" ואירןע הדיסק הקדמי של הVFR שלי....

ושני הסנטים שלי לגבי שירות הלקוחות הגרוע והמוסך הבעייתי (בלשון המעטה) של הונדה:

http://www.tapuz.co.il/forums/main/viewMsg.asp?id=8&msgid=12077140&archive=1

Super Max

"!Take him away, and c-ucify him well"

• תוכן חדש...