פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,771 נושאים בפורום הזה
-
לאיזה קטגוריה משייכים את הדבר הזה?
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
טסט
מאת el bandito forte- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יום שישי. סוף סוף מזג האויר בהיר יחסית ויש זמן לסידורים. בודק את האופנוע פעם אחרונה..... ו.... נו, כמובן. למה שלא תשרף נורה? עובר דרך המוסך... מחליף, מנצל את ההזדמנות לשמן קצת את השרשרת וניגש למכון. הפתעה! המכון ריק. השעה כבר 12:30 ועם ישראל כבר הספיק לסיים את החובה המעיקה לפניי. מאושר וטוב לב משלם בדלפק וניגש לבוחן החביב. הבחור מתבונן באופנוע.. ומחייך חיוך ממזרי (ממש אפשר לראות מה עובר לו בראש) ומתחיל לעשות תנועות של עליה על האופנוע. אני: מה אתה מתכוון לעשות? הבוחן: בנונשילנטיות.... "סיבוב". אני: מנסה את הגישה הההגיונית וטוען שאין לי ביטוח מקיף.... הבוחן: אייך אני אבדוק את האופנוע? אני: אני ארכב ואבצע כל דרישה ש…
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בשל פינוי מקום לאוסף עיתוני האופנועים הגודל והולך בביתי, ורגע לפני שהידיעה מעוברת לפורום הרכב הכללי של CF, אני מציע לגולשים הדו גלגליים (בשם האחווה הדו גלגלית) את ההצעה הנ"ל: למסירה (חינם, ללא חיוב) 150 גיליונות (בערך) של מגזיני רכב שונים מהשנים 1984 עד היום (אך רובם מהשנים 1988-1995). בין העיתונים ניתן למצוא את גיליונות: טורבו, קאווטרו (נראה לי שאת כולם), אוטו, אוטו שטח, CAR, דרייב, Preformance Car, מגה-מה, מגה-מוסך, DRIVER ועוד. 99 אחוז מהגיליונות, במצב חדש לגמרי. לא ניתן לבחור. מי שמעוניין, לוקח את כולם. מי שיחליט לקחת, צריך ליצור עימי קשר בה"פ ולאסוף את הגיליונות בעצמו, ב-72 השעות הקרובות, מביתי אשר בפתח תקווה. אוסף הגיליונות, מתחייב שלא למכור את העית…
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 3 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אני מאוד אוהב את הוארדרו. מעולם לא רכבתי עליו לא התיישבתי עליו אפילו. אבל אני מאוד מתרשם ממנו. יש בו משהו מאוד מאוד מרשים, ותמיד חשבתי מה מסתתר מאחורי המסכה הזו. האם זו הבחורה הכוסית שמצטלמת לאתר ההכירויות באינטרנט או זו הכונפה השכונתית ששמה המון איפור (במקרה שלנו פלסטיקים). האזרח ומר פרדר הצליחו לגרום לי לשבת מבחן שלם בלי לעבור לאיזה משהו אחר באמצע (מעשה נדיר). דבר ראשון כל הכבוד, כתבה כתובה נכון , בלי קלישאות מעצבנות, עם שפה ברורה, בלי תפיסת תחת והכי חשוב עם הבנה לאן האופנוע הזה נועד. דבר שני ... נו מתי פול גז מזמינים אותי לבחון את ה- 998 או את הCBR1000 החדש ???
מעולה - סרט
מאת r929- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
למי שעוד לא ראה http://www.superbike.co.uk/content/movies/Motorbike.mpg
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום לפני כ חודש מכרתי את ה KTM 300 שלי ואני מעוניין לעבור לקטגוריית ה 400 ורציתי לשאול : 1. האם עדיף את ה KTM או את הWR שנת 98,99,2000 ??? 2. בכמה באמת נמכרים כלים אלו (שנת 98,99 וה2000 ?????) תודה יוני
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בכמה באמת נמכר ה WR שנת 98,99 וה 2000 ????? והכמה ה KTM שנת 98,99,2000 ????? ( את המחירון אני יודע אבל הם נמכרים הרבה מתחת השאלה שלי היא בכמה הרבה???) תודה לכולם יוני
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה,הייתי בכל העניין הזה של אופנועים עד גיל 17,אבל אתה יודעים......50 סמ"ק וסיבוב פה ושם על CR וכאלה....עכשיו החלטתי להושיב אחד אצלי בגינה (רק עד הנסיעה הבאה שתהיה לו...) והשאלה שלי היא: מה אתה ממליצים אם הסכום שיש לי הוא 10 אלף במצב שאני מגרד........ אני האמת מעוניין להתחיל ב125 אבל אני לא בדיוק עם גוף של ילד (80 קילו),זה משנה בכלל? (חוץ מזה שכבר ציינתי שמידי פעם נופל לידי מוטוקרוס של חברים ואני מרגיש ש125 זה לא זה....)
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טוב, מצאתי לי קטמ 400 משנתון ישן - 94. אבל הוא נראה במצב טוב, שמור יחסית. אני כנראה יקח אותו לבדיקה ביום ראשון הזה (אם יסתדר מבחינת הצבא.... ) האם יש עם הדגם הזה בעיות מיוחדות? יש משהוא ספציפי שכדאי לבדוק לפני הקניה? מחלות? משהוא? שאלה מפגרת - אבל כמה הוא אוכל? (סתם לדעת, לא שזה ישפיע. לכיוון1 ל 12 או לכיוון 1 ל 17?) האם אני יכול להחליף את הפלסטיקה לכזו של ה 620 בצבע כתום? (פשוט יש, אז אני רוצה לדעת..) בכמה יכול להיסחר כלי כזה במצב טוב? כל מידע נוסף יתקבל בברכה. תודה
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האישום: המדינה מאשימה את הנאשם כי ביום 21/10/99 נהג הנאשם במכונית פונטיאק ברחוב יגאל אלון לכיוון מפעל ראלצ'ו ומחסן העיריה בבית שמש, פנה בחוסר זהירות שמאלה, התנגש ברוכב אופנוע שנסע בכיוון הנגדי ממול לכיוון נסיעת הנאשם, וגרם לתאונת דרכים בה נחבל חבלה של ממש מר פנחס קסלסי רוכב האופנוע, וניזוקו כלי הרכב המעורבים. בכך טוענת התביעה, עבר הנאשם על הוראות תקנות 21(ג) ו,ו40(א) לתקנות התעבורה התשכ"א 1961. ועל הוראת ס' 38(3) לפקודת התעבורה (נ"ח) התשכ"א - 1961. הנאשם כפר בעובדות כתב האישום. בתאריכים 15/11/01, 20/02/01, 02/06/01 התקיימו ישיבות ההוכחות בתיק. סיומו של התיק נדחה פעמים רבות בעיקר בשל אי התייצבות של עד מטעם ההגנה לדיון. ביום 14/04/03 ה…
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
2 חודשי מאסר אותם ירצה הנאשם בעבודות שירות בגין תקיפה והיזק בזדון כב' השופט נ?עם סולברג מבית משפט השלום בירושלים גזר 2 חודשי מאסר אותם ירצה הנאשם בעבודות שירות ומאסר על תנאי למשך 6 חודשים על שבתאי אליעזר בגין כל שהנאשם הורשע בהכרעת-הדין מיום 17.12.03 בתקיפה ובהיזק בזדון. שבתאי אליעזר והמתלונן עצרו בפקק תנועה, זה במכוניתו וזה באופנועו. בתגובה לניסיון עקיפת המתלונן שהיה רכוב על אופנוע את המכונית שבה נהג שבתאי אליעזר, היפנה זה-האחרון את מכוניתו אל עבר האופנוע, באופן שהאופנוע 'נתקע' בין המכונית מזה לבין קיר-אבן מזה, ושבר את מראת-האופנוע. שבתאי אליעזר הוסיף עוד לרדוף במכוניתו בעקבות המתלונן אשר ניסה 'לנתק מגע'. המתלונן החנה את האופנוע סמוך לבית הוריו, כ- 100 מטר מ…
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בשעה טובה יש רשיון, אופנוע , ביטוח וציוד. זה התחיל לפני כחודשיים וחצי, כן כן, בעיצומה של השביתה, לקחתי טופס ירוק מ-ממסי בפ"ת , הם נותנים שם גם שובר הנחה לבדיקה רפואית במירפאה מעבר לכביש { זה מול העיריה }.כל העיסק - 20 דקות. לאחר הבדיקה המאד מעמיקה היתי צריך לסוע למשרד הרישוי בחיפה כדי להוציא פטור מתאוריה - עשיתי את זה, היה מענין שם { פגשתי אדם שבשיא האדישות ניגש לפקידה, הניח צרור של רכב כלשהו על הדלפק, ןשאל:" למה לא הגיע לי חידוש רשיון? - כי יש לך 114 דוחות לא משולמים ו 14 שלילות רשיון מנהליות.....} תוך כדי התקדמו שעורי הנהיגה בצורה יפה { GS }, ולאחר כ 18 שעורים { 9 כפולים, 150 שקל לשיעור כפול } ניכשלתי בטסט ראשון, סתם, היתי חייב. שבועיים לאחר מכן, תודות לבורא ע…
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2866281,00.html
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.pianoladynancy.com/recovery_usscole.htm
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
הנאשמת לירון לברון (להלן - "הנ'") הואשמה כי ביום 30.10.02 סמוך לשעה 07:30 נהגה בחוסר זהירות ברכב פרטי בכביש 5, ממזרח למערב, כאשר משמאלה רוכב אופנוע וסמוך לפני צומת הכפר הירוק, סטתה שמאלה לנתיב נסיעת האופנוע, התקרבה אליו יתר על המידה ופגעה בו - כעבירה על תקנה 21 (ג) לתקנות התעבורה. הנ' הודתה בנהיגה במקום וזמן, בפגיעה ובתוצאותיה אך כפרה באחריות לאירוע וטענה כי המעבר מנתיב נסיעתה לנתיב משמאלה, נעשה לאחר שבדקה מצב הכביש מאחוריה ולצידה, בשלושת המראות ולא הבחינה כלל בכל אופנוע. להוכחת האישום, המאשימה הביאה הראיות הבאות: עדות עומר טל (להלן - "ע.ת.1" או "המעורב") המסביר כיצד הנ' מהנתיב השני משמאל סוטה עם רכבה לעברו, בנתיב השמאלי הראשון וחלק שמאלי אחורי של הפרטית …
הודעה אחרונה מאת omertllf, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שווה לראות http://stuntattitude.free.fr/stunt_attitude_full.rar
הודעה אחרונה מאת YavinR, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כשמו כן הוא http://www.metronetusa.net/Movies/Accident%20-%202%20bikes%20collide.mpeg
הודעה אחרונה מאת YavinR, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ואני שואל מה עם הגברים? חשבתי שאנחנו שווים ? לא ידעתי שיוקר המחיה משפיע רק על נשים. לכתבה - http://www.riders.co.il/Articals/MsgInfo.asp?id=162 עוד כתבה מבית היוצר של רידר, חוץ מקשי התמצאות של הכותבת (שאינה יודעת איפה הכנסת ) וסדר יומה, לא למדנו הרבה מהכתבה בקשר לקשיי הרוכבות לגבי פרסום : "באשר לפרסום סקסיסטי בענף האופנוענות והטרדות מיניות כלפי אופנועניות, אני מסכימה עם חברות הכנסת ונציגות המחלקה המשפטית שהיו בדיון שטענו שנושאים אלה צריכים להיות מטופלים במסגרות רחבות יותר. אין הבדל משמעותי בין פרסום סקסיסטי לאופנוע לבין פרסום סקסיסטי למשחת שיניים. " למה לא, לדעתי בטח שיש הבדל, משחת שיניים פונה לכל המשפחה, אופנועים פונים לשוק ש90% מצרכנים …
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
דואר אלקטרוני : [email protected] מחר בשעה 22:00 יגיע צוות טלויזיה מערוץ 9 (הערוץ הרוסי) לצלם ולראיין רוכבות דו"ג באשר הן לטובת תכנית בהקשר של יום מעמד האשה. דרושות אופנועניות וכמה שיותר. להזכירכן: מקום המפגש שונה והוא מעתה במסעדת דינמו, השלושה 7, ת"א. בעז קליין, דובר מועדון האופנועים הישראלי.
הודעה אחרונה מאת alfred, -
מותר פה מכוניות? 1 2 3
מאת omertllf- 33 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
http://www.fordvehicles.com/fordgt/home.asp?bhcp=1
הודעה אחרונה מאת TShavit, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אלמלא זה היה באתר שלהם, הייתי חושב שזו בדיחה. ענק !!! http://www.haynes.co.uk/sexmanual.asp
הודעה אחרונה מאת AVW, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נהג ממורמר פוצץ מצלמת מהירות באנגליה בעזרת מטען חבלה תוצרת בית. הפיצוץ הוא האחרון בסידרה של מעשי אלימות נגד מצלמות מהירות באותו נתיב נסיעה בעיר "Somerset". במהלך "מתקפת הטרור" הושמדה מצלמה אחת ע"י מסור זוית ואילו שלושה אחרות הוצתו בעזרת חומר דליק. לידיעת הנהגים: מצלמת המהירות שפוצצה הוחלפה באחרת. מקור: ©2004 Scotsman.com http://news.scotsman.com/latest.cfm?id=2494496
הודעה אחרונה מאת natla, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בבקשה...מכובד.
הודעה אחרונה מאת natla, -
סרט
מאת flitzeR1000- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.bms-pocketbike.com/vids/BMS_Rognac-UltraHiRes.wmv 24 SM ומיני בייק
הודעה אחרונה מאת flitzeR1000, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למישהו יש מידע איפה אפשר להשיג את הכרטיסים לפריסטייל ביד אליהו שיתקיים ב27 עד ה30 החודש??
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
- 5 תגובות
- 21.6 אלף צפיות
עלו לי כמה מחשבות בראש על החלפה לדו גלגלי בעקבות כך טיילתי לי ברחבי הרשת (באתרים בעיברית) והפתיע אותי שאין נתוני תאוצה של אופנועים (אפס למאה למשל) מדוע זה כך? אם המחשבה על המעבר תהיה רצינית אני יתחיל להציק עם השאלות
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
דווקא אנחנו ,חייבים להענות לקריאה ,וליתרום דם! אנחנו בסיכון יותר גבוה , חלק מאיתנו,(שלא נדע) יזדקקו לדם,עקב פציעה , אז בבקשה ,תזיזו את התחת, ותלכו ליתרום דם (זה אפילו בריא)!!!
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
קבלו ווספה צ'ופר
הודעה אחרונה מאת AVW, -
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי הוסקוורנה דגם te350 שנת 93 זקוק לשיפוץ משאבת מים ושרשרת טיימיניג ....!! עכשיו הבעיה שלא הרבה מוסכים מתעסקים איתם ... מישהו מכיר מוסך מישהו שיכול להביא חלקים לארץ או לתקן את האופנוע????? תודה......
הודעה אחרונה מאת HuSqVarNa, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמה צריך לעלות R750 מודל 91 נוסע ונראה במצב סביר במידה וצריך לעשות לו שיפוץ למנוע , כמה אמור לעלות שיפוץ כזה ??? תודה
הודעה אחרונה מאת GPZ כסוף !,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 182 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- garay
- FROGIE
- Nemesis
- ypz
- Shmelov
- M H
- motior
- shahar188
- santiago
- פינדר
- ArikC
- o_prime