פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,771 נושאים בפורום הזה
-
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום אז ככה... יש לי כרגע רכב ... המצב הכספי דיי על הפנים .. אם אני מוכר את הרכב, אני מכסה את ההוצאות שלי , ונשאר עם בערך 30K ביד. האם 30K יספיקו לי לאופנוע 500 +אביזרים (קסדה וכל הנלווה) + ביטוח + רישיון ? (מדובר על GPZ כרגע) בנוסף, האם דבר זה נחשב כדאי ? (500 סמ"ק זול יותר מאחזקת רכב?) אשמח לכל תגובה.
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כבר דיברנו על EBAY ומה שמוכרים שם, אבל זה חדש אפילו לי... http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4619&item=3656891141 :crazyeye:
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חודש וקצת מאז הוקם פורום פג"ז...מכל מיני סיבות... בינהם התנתקות האתר של פול גז מחבלי הלידה של פורום "תפוז".. עקב (אני מניח) שיקולי עצמאות..וחלקם עקב החלפת דור בפורום "תפוז"... הנשיא מקבל פה תחושה של בית ( ג'נגו...תוריד את הרגליים מהספה...פ'...תוציא את הכלב להשתין)..ממש כמו בימים ההם...הראשונים שהיו בתפוז... עד עכשיו...אחלה...אין טענות..אין הצקות...אין טחינת מים... הפורום הזה מוכיח שהומור ומקצועיות כן יכולים לישכון ביחד ללא חשש של טריפה הדדית.. ומה שנותר לי להגיד זה "תפתחו...ענק....להגביר את הרמקולים...גדול..להעביר! "
מנועי דיזל באופנועים? 1 2
מאת gmb- 17 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
תגידו למה אין שימוש של מנועי דיזל באופנועים? סתם קפץ לי לראש ורציתי לשאול...
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אז זה הולך ככה ... חבר שלי היום נפגש עם בחור לקנות zzr-600. לאחר שהם קובעים בשעה 11 להיפגש הבחור מודיע לו שהוא "קצת" מאחר להביא את האופנוע לבדיקה ומגיע בסוף ב-2. (קצת 3 שעות..) עד כאן הכל סביר ... (נגיד...) לפני הפגישה סיכמו בע"פ: חבר שלי:יש פגיעות בשילדה ? - אחרת אני לא רוצה לבזבז את הזמן. המוכר:אין !, אל תדאג - אופנוע בובה. חבר:אני לא רוצה לבזבז את הזמן וכסף לחינם .. אין פגיעות בשילדה ??? המוכר:שכח מזה.. חבר:אין בעיה. ומכאן והלאה .... --- האופנוע נבדק... במוסך הובהר שיש סדקים בשילדה. האופנוע לא בדיוק משהו משהו אומר המוסכניק ... המוכר:מה פתאום, זה בלאי טבעי של האופנוע !!! במוסך:שלילי - האופנוע עבר זיעזוע רציני כלשהו.. ה…
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום אנשי הדו"ג היפים האמיצים ... היום תוך כדי שיחה עם חבר עלה הרעיון לפנק את הרשיון ואת עצמי ברשיון לכלי בעל שני גלגלים . רציתי לקבל קצת טיפים בסטייל "עשה ואל תעשה" מהמומחים לעניין . המלצות לגבי מורים , מחירים וכו' . חשוב לי לשתף אותך שאחד מהחברים של החבר , מוציא כרגע רשיון בשיטת הקבלנות בב"ש , תשלום עבור לימודי רכיבה על אופנוע כ 500 ש"ח עד לקבלת הרשיון הנכסף . מה אתם אומרים על זה ? בקיצור - הכו בי תורה .
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
גוגל בוגד באלפרד (לפחות זה רק גוגל, למיטב ידיעתו). היש אתר בנמצא? חן חן ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת polar bear, -
ג'נגו הקטן 1 2
מאת ג'נגו- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
סרוח לו על השטיח ומעלעל באחד מספרוניו,ואז: -אבא הנה אופנוע שלך!! -איפה מחמל נפשי? -הנה!! הוא מתרומם מהשטיח ולהפתעתי הוא אוחז בגליון BIKE. -בוא הנה כפרה. -הנה אבא באמת! האצבע הזעירה שלו מפרידה את העמודים בסקציה של ימהה ב TOP 100 USED האצבע השניה שלו מונחת היישר על התנדראייס!! גאון של אבא.
הודעה אחרונה מאת AVW, -
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אמש הג'נגו סרוח באיילון במה שקרוי "התנועה זורמת באיטיות". את עינו של הג'נגו צדה מכונית חריגה מלפנים. פיג'ו 205. הג'נגו מתקרב כדי לצפות מקרוב, ומזהה אגזוז (מתנדנד) בגודל טומהוק,ספוילר,וכמובן ג'נטים מגנזיום.לא נפקד מקומם של כיתוב GTI בפונט אדירים,ואיך לא, מדבקת אל חשש. רק מה,משהו לא מסתדר לג'נגו עם המראה הכללי של הפיג'ו הדי חבוטה.היא לא ממש נראית לו מגזע הGTI. הג'נגו עובר נתיב ומחייך בנימוס לנהג המגורז. את דופן הרכב מפארת כתובת של 4*4 מניקל ,טורבו,ועוד..הג'נגו רוצה להניח שכולם נרכשו כדת וכדין בעסק לאיבזרי רכב (כולל מעמ). אין ספק שמדובר ב205 מאמצע שנות התשעים מעוטרת כדבעי בכל מה שנוצץ.רק מה GTI זה לא. הג'נגו מחייך שוב באלגנטיות ורושם לעצמו תובנה. הנה עוד הב…
הודעה אחרונה מאת SCOOTERMAN, -
סרט
מאת flitzeR1000- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://perso.wanadoo.fr/sradpower/bondoufle.wmv 55 כביש
הודעה אחרונה מאת marksab, -
- 40 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
הייתכן? הכצעקתה? הנתפס בקלקלתו? http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=8&msgid=26206900 מאז נצפה הג'אנגו על סופרמוטו לא נראו מחזות זוועה שכאלה במגרשי ארצנו. "איך נפלו גיבורים ויאבדו כלי מלחמה" אללוף! הסר את הספקות המכרסמים בליבי. תגיד לי שזו טעות. Super Max
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מבחן על הנינג'ה הקטנצ'יק ב"הארץ".
הודעה אחרונה מאת marksab, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחר יום ב, ה26/01/04 בשעה 0830 לערך תתארחנה שתי רוכבות אופנועים חברות מועדון האופנועים הישראלי בתכנית הבוקר בערוץ 10 אצל לינוי בר-גפן ואברי גלעד. לקראת יום מעמד האשה בכנסת ביום ג הקרוב ה27/01/04 בו תשתתפנה כשבע בנות הרוכבות על אופנועים ותעלינה נושאים הקשורים לעולם הדו"ג בכנסת, תופענה שתי נציגות המועדון בתכנית הבוקר של ערוץ 10. השתיים ציפי וענבל תעלינה בראשי פרקים נושאים שיעלו בכנסת כאייטם מקדים. בעז קליין, דובר מועדון האופנועים הישראלי.
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מתוך YNET http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2491-2864553,00.html
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://motard.concode.com/images/motard/video/avi/
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מתי הוא מגיע לסוכנות ? אגב, אם כבר באותו נושא, מדוע רק הונדה מציעים היום ליסינג על אופנועיהם ? מה מונע משאר היבואנים לאפשר ליסינג גם ללקוחותיהם ? החלטה אסטרטגית/שיווקית/כלכלית ?
הודעה אחרונה מאת אהוד, -
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שבת חורפית באמת (יש אולי 2 כאלה בשנה). האזרח מצטייד בנוסף ל- BIKE גם בPB - -53 ש"ח אצל הגנבים מסטמצקי, אבל מחיר שווה לכל נפש בשביל קצת עונג שבת. לא? לא. מאכזב מאד. כתבה אחת יפה על 750-ים ישנים, עוד איזה סקירה או שתיים, וכל השאר בבל"ת. גם החוש הומור לא מה שהיה פעם. מצד שני, גם רוב הכותבים של פעם אינם עוד בירחון... עוד משהוא שם לב להבדל?
הודעה אחרונה מאת ג'נגו, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעבר למשקל, לרעש ולויברציות, לכל מנועי הדיזל יש תגובת מנוע איטית בגלל משקל מכלולים גבוה. אם רוצים הספק סביר צריך גם טורבו, שמוסיף גם משקל ונפח וגם השהיה לתגובת המנוע. אז בשביל מה? קטנוע דיזל... זה כבר משהו שיש סיכוי הגיוני לראות
הודעה אחרונה מאת ניצן אוטו שטח, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אין אופנוען שלא מכיר את זה, אתה חוזר מטיול/עבודה בלילה וקר, אולי נדייק, אתה מבין מה עובר על עוף קפוא מספר 2 אצלך בפריזר. כביש 4, קר אימים ואתה עובר על הגשר מעל אחד הנחלים, הטמפרטורות צונחות עוד יותר, נשמעת יללה, לא זה לא תן, זה אתה שמיילל מרוב הקפאה עמוקה. אז מה עושים http://www.riders.co.il/Articals/MsgInfo.asp?id=161
הודעה אחרונה מאת ניצן אוטו שטח, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב ילדים שלב מספר 1 - יורד גשם בבוקר , לא נורא ללבוש מעיל ומכנסי גשם ולעלות על האופנוע שלב מספר 2 - הגעת לצומת והאור מתחלף לאדום , בסדר נעצור שלב 3 - הבט בראי לראות שהרכב מאחורה קלט שאתה עוצר שלב 4 - עצרת בפס (ילד טוב!) הבט שוב בראי וקלוט שהרכב אחריך עשה פנייה של 110 מעלות 15 מטר אחריך ללא סיבה ברורה לעין.... ואז חושב ומבין בסו"ש היה הראלי של מונטה קארלו והוא רק ניסה לחקות אותם חברים סעו בזהירות ותבדקו במראות כשאתם מגיעים לצמתים! נ.ב. שנוסעים בבוץ של חמרה אדומה אל תצפו ליותר מדי אחיזה (לא שנפלתי, למה מי זה כבר רומא ? מי זה פטרהנסל ? קטנים אלי )
הודעה אחרונה מאת JonnyBoy, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הממ כן גם זו דילמה ... הינני בעל תספורת "קוצים" מה עושים ?
הודעה אחרונה מאת JonnyBoy, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ולמרות שהשופטת הסכימה שהייתה להולך הרגל אחריות לתאונה, נשלח הנהג הדורס לחצי שנה מאסר בפועל (בנוסף ל-4000 ש"ח קנס ו-9 שנות שלילה). ולמה לכלא ? כי שירות המבחן קבע שהוא לא יהיה כשיר לבצע עבודות שירות... אז נכון, מי שדורס ראוי לעונש, אבל בגיל כזה, כשהנאשם לא מסוגל לבצע עבודות שירות והשופטת מודעת לכך שלנדרס היה חלק בתאונה ? קצת מוגזם, לא ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2862572,00.html מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת tphss, -
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
משרד התחבורה אישר לערוך ניסוי של מירוצי מכוניות בנגב וברמת הגולן באישור המשטרה. שר התחבורה, אביגדור ליברמן, מקדם חקיקה שתסדיר את ענף הספורט המוטורי בישראל. בקול ישראל דווח שיו''ר ועד נהגי מכוניות המרוץ בישראל, דני לוי, נועד השבוע בלונדון עם חברי הארגון העולמי של מרוצי המכוניות, לקראת הסדרת העיסוק בענף בישראל. מקור: מעריב http://www.maariv.co.il/channels/0/ART/636/529.html
הודעה אחרונה מאת el presidente, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ריכוז עבודות בכבישים הבינעירוניים בתחום מתנ"א מרכז לתאריכים 31.1.04-25 29.1.04-25, כביש 1 משורש לכיוון מזרח ביצוע תיקוני אספלט, חסימת נתיב מ 05:00-23:00. 28.1.04 כביש 1 נווה אילן חמד, ביצוע התקנת אביזרי בטיחות, חסימת נתיב מ-05:00-23:00. 29.1.04-25, כביש 3/40, צומת ראם כפר מנחם, ביצוע עבודות אספלט+צבע, חסימת נתיב לכיוון מזרח מ-22:00-05:00. 29.1.04-25, כביש 42, יציאה דרומית מיבנה לכיוון דרום, ביצוע עבודות אספלט, חסימת נתיב משעה 05:00-22:00. 26.1.04-25, כביש 40, גבעת ברנר גדרה, התקנת מחזירי אור, חסימת נתיב לכיוון דרום משעה 05:00-22:00. 29.1.04-27, כביש 443, צומת גמזו לכיוון מזרח התקנת מחזירי אור, חסימת נתיב משעה 05:00-22:00 25.1.04, כב…
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כן כן ....התחלתם להרגיש בנוח במדינה....השלמתם עם עליית מחירי הביטוח... הנה...עוד מהלומת פטיש לראש בחסות מדינת ישראל...בקרוב בתחנת דלק הקרובה לביתכם! http://rotter.net/forum/scoop/7229.shtml
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-967828,00.html שווה קריאה. הסיפור שאף פעם לא נמאס כנראה לספר אותו אפילו בתור סטודנט למנהל עסקים זכיתי להיתקל בסיפור של הרלי בשני קורסים.
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני לא יודע אם אני מחדש למישהו אבל אם לא - לא נורא בדיזנגוף סנטר יש חנות שנקראת עולם הירחונים שממוקמת ליד הכניסה לחנות ימהה (ליד סלון הקעקועים). החנות היא סניף משנה של היבואן שנמצא במושב בצרה - שם נמצאת החנות הגדולה ביותר. בחנות ניתן להשיג את המגזינים האמריקאים -מוטורסייקליסט,סייקל וורלד ודומיהם (25 ש"ח), ואת המגזינים הבריטיים - בייק סופרבייק, performence bike ,TWO העתונים הבריטים נעים בין 40-45 לחדש ואם העתון מלפני חודש ויותר המחיר נע בין 20 ל 30 ש"ח. יש גם המון שטח - Dirt bike ועוד. בהחלט שווה כ -כביש עוקף סטימצקי בגדול ! אגב יש גם דוכן בקומה השלישית ואם לא מוצאים בחנות למטה את מה שרוצים כדאי לעלות ולהציץ למעלה. בחנות בבצרה שה…
הודעה אחרונה מאת אייל פRדR, -
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הבוקר קיבלתי כובעון אדום !
הודעה אחרונה מאת TheReverend, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הכלי הזה שכבר עלה בפורום, פונה כמו רכב או כמו אופנוע? מהתמונות המצורפות אני מבין שגם וגם למרות שההבנה שלי שהוא אמור לפנות כמו רכב.
הודעה אחרונה מאת אייל פRדR, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.einefetza.com/cm/video/Events/die%20bike%202004%20promo.wmv 28 SM כביש טריאל כזה בארץ לא ניראה...
הודעה אחרונה מאת flitzeR1000,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 182 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- garay
- FROGIE
- Nemesis
- ypz
- Shmelov
- M H
- motior
- shahar188
- santiago
- פינדר
- ArikC
- o_prime