Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השדון מתקשה להבין...

מה עוצר את הבאוורי שלנו ?

היש פשוט יותר מלצאת ולרכוש אחד ?

אגב, אלפרדו... האם אינך בודק הודעות ?

:mad:

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

אלפרד לא מחפש (כרגע) תחליף לקטנוע עירוני מהסיבה הפשוטה שיש לו אופנוע. אחד שמאפשר לו התניידות עירונית מושלמת (וידוע לשדון עד כמה אלפרד מחבב כלים דו שימושיים ככלי תחבורה עירוניים) ובנוסף (וזהו גם ערכו המוסף. תחי הסוגריים) לרדת מדי פעם לטיולי השטח שאלפרד כה אוהב, ארוכים יותר או פחות. לאלפרד, על האופנוע, גם יש סבל. תלו אותו. את אלפרד.

במידה ואלפרד יחליט יום אחד לוותר על אספקט השטח ולצמצם את עצמו להתניידות עירונית בלבד (ולהוזיל, על הדרך, את תעריף הביטוח), או אז הוא גם יידרש להגדיר את מטרותיו מחדש. כשהדילמה תהיה קטנוע או TU, אלפרד הולך על TU. בלי לחשוב פעמיים. בינתיים, זה עוד לא קורה. אם וכאשר, השדון יהיה הראשון לדעת. הכנס את הבירות למקרר.

פורסם

בריזר הולך ?

:p

------------------

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם
בחתונה שלך אלפרד ישתה בריזר.

שזו כבר סיבה טובה עבור השדון להתחתן...

(הפיה בטח תשמח לשמוע...) 8)

גולדסטאר ?

זה כבר יותר מדי לשדון.

אולי שנדי ?

------------------

------------------

• תוכן חדש...