Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"ייצוג הולם לנשים ברשות לספורט מוטורי" - בשביל מי, בדיוק? בשביל שירלי שק?

"התנהגות הנהגים מותירה את הרוכבות חשופות להתנהגות מאיימת הגובלת באלימות פיזית כגון חיתוכים, בלימות פתע ואי שמירת מרחק" - בגלל שהן נשים?? או מיי גאד שריד חדד! עכשיו אני מבין למה לי אף אחד לא עושה את זה! ברוך שלא עשני אישה... עוד היה עלול להיות מסוכן בכביש...

(אני מוכן להמר שאם נהג כלשהו מזהה שמדובר באופנוענית, הוא יתן לה יותר כבוד ויחס יותר טוב מאשר לרוכב ממין זכר.)

מצד שני, גילינו כאן נוסחת פלא. נשים אופנועניות יותר מסתכנות בכביש - בגלל אלימות פיזית, חיתוכים, בלימות פתע ואי שמירת מרחק, כן? - אבל מצד שני, דורשים תעריפי ביטוח נמוכים יותר עבורן... גדול.

בקיצור ולסיכום: אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל יש נשים שבאמת עדיף שישארו במטבח.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

ממש בורות....

לא נדרש הרבה מחקר כדי לגלות שענף הספורט המוטורי הוא מהיחידים בעולם בו אין הבחנה או הפרדה בין גברים לנשים.

יאללה נשים!! רוצות להיות חלק מהספורט המוטורי? פשוט תהיו שם!

אם אתן באמת חושבות שאנחנו הגברים צריכים לשריין לכן מקומות, אז הבעיה היא שלכן ורק שלכן.....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

פשוט מדגדג לי להגיב כמו שאני רוצה...

אבל אמרתי, הבלגתי.

ווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!! :bad-word::mad:

טוב משהו קטן, ואני באמת מבליג פה.

מי שהתלוננה על הנושא...

אוווווווווווווווווווווווווווווווווווף.

מישהו נכנס לכרטיס האישי של המתלוננת כי גברים מתחילים איתה בכל פעם וקוראים לה כוסית?

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
"ייצוג הולם לנשים ברשות לספורט מוטורי" - בשביל מי, בדיוק? בשביל שירלי שק?

"התנהגות הנהגים מותירה את הרוכבות חשופות להתנהגות מאיימת הגובלת באלימות פיזית כגון חיתוכים, בלימות פתע ואי שמירת מרחק" - בגלל שהן נשים?? או מיי גאד שריד חדד! עכשיו אני מבין למה לי אף אחד לא עושה את זה! ברוך שלא עשני אישה... עוד היה עלול להיות מסוכן בכביש...

(אני מוכן להמר שאם נהג כלשהו מזהה שמדובר באופנוענית, הוא יתן לה יותר כבוד ויחס יותר טוב מאשר לרוכב ממין זכר.)

מצד שני, גילינו כאן נוסחת פלא. נשים אופנועניות יותר מסתכנות בכביש - בגלל אלימות פיזית, חיתוכים, בלימות פתע ואי שמירת מרחק, כן? - אבל מצד שני, דורשים תעריפי ביטוח נמוכים יותר עבורן... גדול.

בקיצור ולסיכום: אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל יש נשים שבאמת עדיף שישארו במטבח.

טל

אווו מיי גוד שרית חדד.... :lol:

יחי אורנה בנאי.. (אופנוענית בלי פלצנות)

8)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...