Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלאצ' מחו"ל?? כדאי? איפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב נהדר ליושבים...

קלאצ'י מחליק - נו טוף מאז שהאופנוע אצלי לא החלפתי אותו... (3 שנים...) ואי אפשר לדעת כמה לפני... (לך תדע - אולי זה הקלאצ' המקורי מ 92... :shock::shock: )

עכשיו - לפני שאני רץ ושולף את מזומני לקניית קלאצ' בארה"ק... מישהו יודע אולי על אתרים ששולחים לארץ? מדובר למי שלא יודע על DR 800 aka Big שנת 1992... רק בשביל לסבר את האוזן - המחיר בארה"ק עומד על כ 800 ש"ח לקלאצ' מקורי, 400+ לתחליפי "רגיל" ו 700 למחוזק...

רעיונות יתקבלו בברכה...

בקרוב BigSM - אולי הפעם זה שלך - סופרמוטו ;-)

פורסם
ערב נהדר ליושבים...

קלאצ'י מחליק - נו טוף מאז שהאופנוע אצלי לא החלפתי אותו... (3 שנים...) ואי אפשר לדעת כמה לפני... (לך תדע - אולי זה הקלאצ' המקורי מ 92... :shock::shock: )

עכשיו - לפני שאני רץ ושולף את מזומני לקניית קלאצ' בארה"ק... מישהו יודע אולי על אתרים ששולחים לארץ? מדובר למי שלא יודע על DR 800 aka Big שנת 1992... רק בשביל לסבר את האוזן - המחיר בארה"ק עומד על כ 800 ש"ח לקלאצ' מקורי, 400+ לתחליפי "רגיל" ו 700 למחוזק...

רעיונות יתקבלו בברכה...

נסה ב:

http://www.denniskirk.com (אני הבאתי משם לVFR בעבר - הגיע תוך 5 ימים)

http://www.tricktape.com

ואם תבקש יפה, אני אבדוק עם חבר מארה"ב אם יש לו מחיר לחברים

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

פורסם

באותה הזדמנות, אם תוכלו למצוא לשחר הזה גם אגזוז פחות מרעיש, עיריית חיפה תשמח להעניק לכם תואר "יקיר העיר".

בתודה

השכנים של החוליגן

:wink:

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אתה לא יודע?? השכן למעלה חרש... ובכל מקרה כשאני מניע אני משתדל להתדרדר למטה קצת...

איך אתה חושב נתנו לי לפתוח מוסך בבית?? :lol:

דבר שני.... מה חוליגאן??? אני חוליגאן??? זה שעשיתי למישהי בקפייר מטורף חצי מטר מהחלון של ה 206 החדשה שאבאל'ה קנה לה הופך אותי לחוליגאן??? :shock::shock::shock::shock:

בקשר לקלאצ'.... אז כמובן תודה ל TLLF - שלחתי לחבר'ה באתר כבר מייל אם הם יהיו מוכנים לשלוח לארה"ק (ע"פ מה שרשום שם הם לא :mad: )

בכל מקרה.. המחיר המדובר שם לא כזה רחוק מהמחיר בארץ... משהו כמו 100 ש"ח הפרש אולי פחות... מעניין אותי לדעת האם אלה המחירים בחו"ל או שמא המחירים בארץ מתחילים להתקרב לאותה רמה?? (ד"א אותה תופעה נצפתה כשחיפשתי מסיכת חזית - כולל באי ביי - מדברים על חדש, כן?? )

תהנו...

פורסם
באותה הזדמנות, אם תוכלו למצוא לשחר הזה גם אגזוז פחות מרעיש, עיריית חיפה תשמח להעניק לכם תואר "יקיר העיר".

בתודה

השכנים של החוליגן

:wink:

ענק!

:D

פשוט ענק.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אימת כרמליה, מרעיש הכרמל, מפוצץ החניונים התת קרקעיים :twisted::twisted::twisted:

ועלי הוא צוחק???

אז קודם כל - הרעש שלו הרבה יותר גרוע... (טוב אולי, לא בטוח, לא השוונו אף פעם...) דבר שני.. הוא ח ו ל י ג א ן ... זה עוד מימי ה 600F צבוע שחור מט...

:king:

אחרי הקלאצ' הולכים לקצת סיבובים??? (ד"א השבוע - למרות הקלאצ' היה בית אורן.. 8) )

ד"א - יש מצב שאתה מברר עד יום שלישי על כמה מדברים באזור שלך???

המחירים שאני הבאתי הם מצומת ק.אתא.. (עיין הודעתי המקורית...)

תודה..

פורסם
אימת כרמליה, מרעיש הכרמל, מפוצץ החניונים התת קרקעיים :twisted::twisted::twisted:

ועלי הוא צוחק???

אז קודם כל - הרעש שלו הרבה יותר גרוע... (טוב אולי, לא בטוח, לא השוונו אף פעם...) דבר שני.. הוא ח ו ל י ג א ן ... זה עוד מימי ה 600F צבוע שחור מט...

:king:

אחרי הקלאצ' הולכים לקצת סיבובים??? (ד"א השבוע - למרות הקלאצ' היה בית אורן.. 8) )

ד"א - יש מצב שאתה מברר עד יום שלישי על כמה מדברים באזור שלך???

המחירים שאני הבאתי הם מצומת ק.אתא.. (עיין הודעתי המקורית...)

תודה..

אפשרי לברר.

אתה חושב שאולי יש באביזריון?

הממ כי אולי שם...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...